Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 30. dubna 2012 v 16:45® MIG-35
MIG-35

osprey> Pěkně si to napísal!!!! :->

Pondělí 30. dubna 2012 v 16:14® Fryw
Fryw

osprey> Souhlas.

Pondělí 30. dubna 2012 v 16:02® osprey
osprey

Mě nevadí Cikán, Arab, Žid, Číňan,…

Vadí mi ale určité druhy chování, které jsou v rozporu s pravidly kultury, v níž jsem vyrostl, v rozporu s mým vychováním a hodnotovým žebříčkem a v rozporu s mými zákonnými právy.

A jsou skupiny, kde se s takovým chováním setkávám podstatně častěji, než je běžný průměr.

My nepotřebujem nic jiného, než striktní dodržování zákonů, pořádnou vymahatelnost práva a místo dávek za nic práci dotovanou státem (tvrdě kontrolovanou). Rasy, národy, etnika bych do toho vůbec netahal.

Pondělí 30. dubna 2012 v 15:09® MIG-35
MIG-35

kety.vydra> S těma černochama bych si dovolil nesouhlasit… Koukni se na juvesej. Tam se taky moc nezařadili.

Fryw> Mam dost známejch mezi cikány. Pozdravíme se, pokecáme a tim to hasne. Prostě pouštim je jen kam uznam za vhodný.

hraji> Nezávidim ti vůbec!! Naštěstí u nás ve vsi nejsou. Akorád napodzim pořádaj nájazdy na buqvice. Ale můj pozemek obcházej obloukem, mam 2 větší pejsky. :-D
:-D
Pondělí 30. dubna 2012 v 15:00® Fryw
Fryw

Bigpista> Myslím, že by to pomohlo. Ikdyž nevím ty reakce. Ale proč bych tam měl vlastně vůbec chodit (do jámy lvové),když má takový proticikánský charakter, a já bych byl cikán (a přitom rozhořčen z naprosto stejných příčin jako demonstranti, ale charakterem a hesly demonstrace bych byl vyloučen, vystrašen, pobouřen, uražen..)…A naopak pro ultrapravici je taková demonstrace velice lákavá a příznivá.

Tento příspěvek byl editován 30.4.2012 15:01:45 uživatelem Fryw.
Pondělí 30. dubna 2012 ve 14:51® Bigpista
Bigpista

Fryw> No, myslím, že bys šanci měl. Asi i díky momentu překvapení, ale nakonec by to takové demonstraci docela pomohlo.

Tento příspěvek byl editován 30.4.2012 14:51:49 uživatelem Bigpista.
Pondělí 30. dubna 2012 ve 14:37® Fryw
Fryw

Co kdybych byl cikán, co slušně žije, pracuje (a třeba i nepracuje, nebylo by se čemu divit v dnešní době), udržuje pořádek, dodržuje zákony a je oprávněně rozloben kriminalitou některých jiných cikánů a kriminalitou obecně. Mohl bych jít mezi tyto demonstranty a postavit se pod takové transparenty?

Pondělí 30. dubna 2012 ve 14:31® Fryw
Fryw

hraji> Ano, myslím si že každý člověk má právo vyjádřit svůj názor,protestovat a stavět se klidně i na odpor proti tomu, co mu neumožňuje důstojný a spokojený život, co omezuje jeho práva a potřeby. Já vůbec nepochybuju o tom problému a oprávněnosti lidí požadovat jeho řešení. Mám pouze obavu z toho, aby ten hněv lidí někdo nezneužil k něčemu, co vlastně vůbec nikdo nechce…

Pondělí 30. dubna 2012 ve 14:10® hraji
hraji

Fryw> já taky neviděl žádné průkazné info, já s nimi žiju. Mám i já právo na frustraci z toho, že cikáni všechno zničí, rozkradou, nedodržují žádná pravidla slušného chování, zůstává po nich jen nepořádek. Ruší noční klid a obtěžují lidi ve svém okolí?

Tento příspěvek byl editován 30.4.2012 14:10:56 uživatelem hraji.
Pondělí 30. dubna 2012 ve 13:32® Fryw
Fryw

hraji> Já iluze nemám a ikdyž v lokalitě kde přebývám takovy problémy nepociťuju, tak vím že ten problém existuje a že je ten problém pro mnoho lidí akutní. Neviděl jsem ale žadny prukazny info o tom, kolik že % cikánů jsou ti problémoví atd. A je celkem jedno, jestli jich je většina nebo menšina. Ale dám ruku do ohně za to, že jsou i tací, co jsou absolutně bezproblémoví a slušní a že je takový přístup (který, pravda většina lidí volí právě z frustrace která pramení z neřešení problémů vládou a příslušnými orgány) musí nutně urážet a vzbuzovat v nich obavy. Mám pár kamarádů, kteří jsou buď cikáni, nebo míšenci, nebo vietnamci. Všichni jsou slušní, většinou vysokolškolsky vzdělaní, pracují a cití znepokojení a obavy z této situace. On ten protest je zatím proti cikánům, brzo bude i proti těm, kteří cikány „protěžují“ tzn. proti anarchistům, komunistům a jiné nepohodlné skupině obyvatel… Jak to začíná víme a kam to dochází, to jsme taky v historii viděli. Aneb, chceme vládu pevné ruky, pryč se (dosadit dle libosti)…

Tento příspěvek byl editován 30.4.2012 13:36:36 uživatelem Fryw.
Pondělí 30. dubna 2012 ve 12:57® hraji
hraji

Fryw> nechci ti brát iluze. Ale již nějaký ten pátek žiji v lokalitě, kam se tihle hodní cikáni nastěhovali. Nechám tě tu v létě 14 dnů bydlet, aby sis vyzkoušel to, co píšeš, v praxi. Možná bys změnil názor aspoň trošku.

Pondělí 30. dubna 2012 ve 12:40® Fryw
Fryw

kety.vydra> Tak jasny, to jsou jen konkrétní zkušenosti ktery nic nevypovidaji o celku. Jen mi přijde líto, že se na podobny transparenty musí takovej slušnej cikán dívat. Naše vláda rozkrádá stát, ožebračuje lidi a taky nikdo nenosí transparenty „bílí rozkrádají stát“. Tady se problém etnik a přistěhovalců 23 vůbec nijak neřeší (a pokud ano, tak přesně opakem toho co uvádíš – koncentrují se do get). Tento stav nahrává fašistům a podobným hovadům, kteří z oprávněného hněvu lidí těží a podsouvaj jim řešení, které nejsou řešením, ale spíš mnohem větším problémem než je problém s cikány…

A jak uvádíš jiny skupiny obyvatel. Je „zajimave“ že mezi vietnamce klidně vtrhnou policajti se psama, vytahnou je ve spodním prádle z postelí, prohrabavají jim věci, vyslíchají je, zabavují jim zboží a kde co…ale ke kriminalitě cikánů se staví zdá se mnohem víc laxně.

Tento příspěvek byl editován 30.4.2012 12:43:05 uživatelem Fryw.
Pondělí 30. dubna 2012 ve 12:31® kety.vydra
kety.vydra

Fryw> Cikánský bál-ano,veselit se umí velice dobře a co dál? Co ti napovídají je věc druhá a věc třetí je,když jsi ochotný jim věřit… Nemá smysl se tu přít.Ale jedno je jisté,jestli se mají integrovat,NESMÍ být spolu! Rozpustit (rozmělnit a rozdělit) jejich ghetta,kde jejich kriminalita hezky bují,mezi ostatní odbyvatelstvo,toť vše…Ale to bude chvíli trvat než na to kompetentní papaláši příjdou.

Zajímavé,v os­tatních komunitách tyhle problémy nejsou tolik vivěď-viz. Větnamci,Korej­ci,Černoši atd…Tihle mi nevaděj,nijak mi neškodí,hledí si svého.

Tento příspěvek byl editován 30.4.2012 12:36:00 uživatelem kety.vydra.
Pondělí 30. dubna 2012 v 11:57® Fryw
Fryw

kety.vydra> Já byl kdysi na cikánskym cimbále. Naprostá paráda. „bílej“ jsem tam byl akorat ja a kamoš a citil jsem se tam velice dobře. Hodní lidi, dobrej pokec, žádná ostuda, výtržnosti, nic. Byli tam cikáni od mladých po staré (a to že nejsou žadni romové ale cikáni mi řekli přímo oni). Nebo, když byla teda v nemocnici, tak vedle ni byla pacientka, cikánka. Pravidelně každý den návštěvy, nosili ji spoustu jídla, ovoce, zeleniny, obdarovavali i tetu. Hodní lidé. A já si říkám, jak se mají takoví slušní cikáni cítit, když vidí to co je na linku níž. Nedá se to srovnávat s těma partičkama co se potulují po Brně. Každopádně bych řekl, že z některých si můžeme vzít příklad.

Viděl jsem jakejsi dokument o chánověv a mezi negativa bylo zařazeno i to, že se lidé zdržují v hloučcích na ulici a mluví spolu…

Prostě se mi nelíbí neduhy svalovat na skupinu obyvatel jako na celek. Protestovat by se nemělo proti cikánské kriminalitě, přistěhovalecké kriminalitě, ale proti kriminalitě všech co tak činí a proti nečinosti a neschopnosti příslušných orgánů. Házet do jednoho pytle ty, kteří jsou stejní jen puvodem nebo barvou pleti je hnus.

Tento příspěvek byl editován 30.4.2012 12:03:50 uživatelem Fryw.
Pondělí 30. dubna 2012 v 11:07® kety.vydra
kety.vydra

JHolc> Já se raději nebudu vyjadřovat,to by bylo na kriminál…Ale kdysi jsem mluvil s jedním cigánem a trochu jsem ho vyzpovídal.Dověděl jsem se jednu věc.Oni,aspoň tady u nás ve městě,kde jsou dvě nebo tři kolonie,jsou vychováváni tak,že je rodiče učí,ať se živí jak umí,ALE HLAVNĚ AŤ NEPRACUJÍ,že je to pod jejich úroveň.Co dodat…? O hernách se nemá smysl zmiňovat,vyzvednout socku a hurá do herny…

Neděle 29. dubna 2012 ve 20:50® JHolc

Tohle me zase jednou nadzvedlo ze zidle…

http://www.novinky.cz/…ci-prav.html?…

Neděle 29. dubna 2012 ve 20:22® Beruska.11
Beruska.11

nnnap> chlapů s takovým názorem se moc nevidí…

Neděle 29. dubna 2012 v 17:53® jajco
jajco

MIG-35> To abych dával na feeder teď lanko!

Neděle 29. dubna 2012 v 11:00® MIG-35
MIG-35

džigit> Pěkně vostrá svi.ě :->

Neděle 29. dubna 2012 v 9:39® kety.vydra
kety.vydra

džigit> Hm,břit je břit:-)

Tento příspěvek byl editován 29.4.2012 09:40:32 uživatelem kety.vydra.
Neděle 29. dubna 2012 v 8:01® džigit

ups ?!?

foto/diskuze/pest_na_oko/2012/th-img48692.jpg
Pátek 27. dubna 2012 v 9:58® 1Mara
1Mara

džigit> To je jasný :-D

Pátek 27. dubna 2012 v 8:21® nnnap
nnnap

je dobře nebo špatně, že už není všeobecná branná povinnost? Co vy, demokratičtí mlíčňáci, dovedlli byste se ubránit třeba těmto sukním? NE! Jste tedy symbolem evropského mužství! Viz fotogalerie.

http://zpravy.ihned.cz/…ecti-experti

Průser je v tom, že si myslím, že ještě za mého života poteče evropou krev, nechci to, odserou to moje děti, proto jsem je na svět nepřivedl. Co s tím uděláme? Nejsme na to připraveni. Jako chlapi. Se nedivím ženským, že si už s náma vytíraj řiť a stačí jim kámošky. Ty jim totiž budou úplně stejně platné a alespoň kolem toho nemusej skákat!

Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:10® džigit

1Mara> si požil? :-))

Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:07® džigit

dobrá,politika byla,doprava taky nic moc,tak trochu manželského „potěšení“ :-))
http://www.novinky.cz/…o-smrti.html
chudák český nekrofil…

Tento příspěvek byl editován 26.4.2012 22:08:28 uživatelem džigit.
Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 21:57® džigit

osprey> se urodilo :-))

Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 20:14® 1Mara
1Mara

cormoran> :-D

Čtvrtek 26. dubna 2012 v 19:40® cormoran
cormoran

1Mara> Tady máš ten předvolební plakát v originále, zrovna nedávno jsem se hrabal ve fotkách a tohle našel:-D

foto/diskuze/pest_na_oko/2012/th-img48658.jpg
Čtvrtek 26. dubna 2012 v 19:12® 1Mara
1Mara

chosebaits> Můj názor a ještě ke všemu laidskej :-)

1. Vymněnit kompletně celou poslaneckou sněmovnu a snížit stav o 50% lidí co tam doteď jakoby pracují.
  2. upravit a předělat ústavu
  3. Udělat jiné zákony a tvrdší postihy pro korupci, krádeže,vraždy,ni­čení cizého majetku

4 ) Oživit naše pole ,vzít si zpět naší elektriku aatd.

1. Sebrat tadyté vládě a poslancům všechno na co si poctivou prací a výdělkem nevydělali

6 )Přestat brát zkažené a nebo jedovaté potraviny z jiných zemí , na férovku bych jim řekl , strčte si vaše zboží do řiti !!!

1. Chtěl bych být prezidentem se všemi vymoženostmi a mocí do všeho kecat , já bych se na nich vyřádil :-))

Tak a jestli mě tu někdo za tohle propere , nebudu se sním bavit :-D

Tento příspěvek byl editován 26.4.2012 19:18:24 uživatelem 1Mara.
foto/diskuze/pest_na_oko/2012/th-img48657.jpg
Čtvrtek 26. dubna 2012 v 17:25® osprey
osprey

džigit> On byl dneska vůbec úrodnej den.:-))

http://www.novinky.cz/…bourali.html?…