Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 13:17® džigit
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 10:52® Fryw
-
Nemyslím že to je jen problém naší vlády. Problémy má celý kapitalistický systém, který opět postihla cyklická krize. Ale máme štěstí, alespoň v Evropě už zase přichází ke slovu soc. dem, aby uklidnila davy. Aby se vlk nažral a koza zůstala celá.. No a „parlamentní demokracie“ ta si myslím, že po tom co můžeme vidět nestojí ani za komentář…
Tento příspěvek byl editován 26.4.2012 10:54:00 uživatelem Fryw. - Čtvrtek 26. dubna 2012 v 10:01® kety.vydra
-
Bigpista> Taky dobrá vyhlídka…
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 10:00® kety.vydra
-
1Mara> V tom jsme za jedno
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 8:49® MIG-35
-
1Mara> Bigpista> Asi táák…
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 8:40® chosebaits
-
Bigpista>
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 8:37® Bigpista
-
Pánové, nadějí mi je, že náš národ je natolik výkonný, že zvládal přes dvacet let živit neskutečnou skvadru parazitů a zlodějů, kteří berou po miliardách. Nemyslím si, že nám jednou bude vládnout někdo, kdo nekrade. Ale pokud by se našel někdo, kdo by kradl jen polovinu, jsme za vodou…
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 8:37® chosebaits
-
1Mara>Já stebou naprosto souhlasím,ale nevěřím tomu ,že když tam sedne jinej poslanec že se něco změní.Toto není jen politicích,ale o celé společnosti(uředníci atd.)
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 7:39® 1Mara
-
chosebaits> Pepíno , jsou snad zadní kolečka tahle skorumpovaná vláda a její debilní zákony ? Každej máme svůj názor a představu v čem žít .Mě se tahle vláda nelíbí a osobně jsem pro je úplně vymněnit a uděla škrty jinde než na nás obyč. lidech . Předělat ústavu , předělat spousty zákonů , snížit lidi v posl. sněmovně ( stejně tam polovina lidí je k hownu a za draho ) , a nastartovat opět naší prací výrobu jako je obdělané pole, pěstovat opět ve velkým brambory, cukr,maso a jiné potraviny , nechci žrát otrávené jídlo z polska, druhou jakost z německa a za draho . Atd. je toho hafo , kde by se dalo ušetřit , a donutit lidi i pracovat ! Hlavně romy a jejich vychcanost.
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 7:19® chosebaits
-
Alov> Se obávám že se týpek žádnej nenajde .Příští volby budou ve znamení RUDOCHŮ a jejih odstínů.Tam se nápravy nedočkáme,nebo tyto strany žijí je na populismu.Dokud nepadnem na hubu jako Řekové ,tak budem plakat z povinosti .Až na tu hubu padnem a že padnem tak teprv poznáme co je to chudoba.Doporučuju všem tzv.zadní kolečka.
- Středa 25. dubna 2012 ve 21:42® Alov
-
chosebaits> Hele ty Pepčo. Pokud se v téhle zemi najde týpek, které kormidlo te naší potácející se kocábky otočí správným směrem, tak jsem pro, at má třeba 10 mega měsíčně, protože to bude pořád hafo levnější, než ty tunely a zlodějiny, co odklonují státní peníze bůhví kam.
A až půjdou hlavy na špalek, tak přijedu a budu ten špalek umejvat vapkou z Lidlu. To mi věř … - Středa 25. dubna 2012 v 17:04@ hvozd
-
MIG-35>
- Středa 25. dubna 2012 ve 14:09® ladamaj
-
chosebaits>Pepčo to máš pravdu.Jinak stěma fotkama to také znám přímo z vlastní skušenosti a ještě to ten bl.dal do časopisu tak sem na to hned reagovak a poslal sem jim to samé nechtěli ani věřit dotyčnému sem udělal z ostudy kabát.
- Středa 25. dubna 2012 ve 13:10® chosebaits
-
Tak si tak brouzdám po netu a zjistím že někdo krade mé fota a vesele je prezentuje.Zvláštní to svět.
- Středa 25. dubna 2012 ve 13:01® chosebaits
-
ladamaj>
Tento příspěvek byl editován 25.4.2012 13:01:42 uživatelem chosebaits.Právě proto!!Won nekřičí jen tak za pár korun.Až jednou ty ovečky zjistí kolik že bere pan Zavadil peněz,tak nebude stačit utíkat.Je dobré si hřát hada na prsou
.Kolik je těch hadů???? Já už se tomu musím jen smát,nebo to je komedie jako prase.Pan Troška natočil několik komedií,ale to to je fakt pecka.
- Středa 25. dubna 2012 ve 12:54® ladamaj
-
chosebaits>ahoj Pepčo no to víže to zadarmo nedělá ale kdo znich by žil z takovích platů toby všichni vychcípali.Takže si myslím že je to uplně jedno kdo tam bude stejně je to boj jen o koryto.
- Středa 25. dubna 2012 ve 12:29® chosebaits
-
Ach jo,odboráři zase řáděj.By mě jen zajímalo kolik má šéf odborářů Jaroslav Zavadil měsíční mzdu ,když hlásí tvrdé hesla.Určitě má peněz jako želez ze svích hloupích oveček co mu békaj .Aby měl ještě více oveček tak musí hold křičet hlas lidu.http://www.novinky.cz/domaci/265823-odbory-chystaji-jeste-radikalnejsi-protesty-vladu-budou-bolet.html
- Úterý 24. dubna 2012 ve 21:12® MIG-35
-
kety.vydra> Tak v tomhle případě i co tě natabije to tě posílí.
- Úterý 24. dubna 2012 ve 20:37® kety.vydra
-
MIG-35> Impregnace
- Úterý 24. dubna 2012 v 19:19® MIG-35
-
kety.vydra> Zajímavý, že se takový smažky dožívaj víc jak ferdové co žijou „zdravě“
- Úterý 24. dubna 2012 ve 14:36® kety.vydra
-
džigit> Tak to je hustýýý-smažky.
- Úterý 24. dubna 2012 v 7:53® džigit
-
neberete ten život moc vážně?!? Hele, co se dá přežít
Tento příspěvek byl editován 24.4.2012 07:56:37 uživatelem džigit.
http://www.blesk.cz/…t-mrtvi.html?… - Pondělí 23. dubna 2012 ve 21:55® ladamaj
-
sunet>v dnešní době a zákony které sou děraví jak cedník mužeš žalovat koho chceš ale jestli se tím bude někdo zabývat toť otázka.Mluvím z vlastní skušeností
Kdepak je demokracie v řiti,pomáhej a chránit lumpi,zloděje,mafii,atd.normální človíček je jen to co leží u cesty.
- Pondělí 23. dubna 2012 ve 21:30® Fryw
-
To je právě ono. Dle našeho právního řádu, jehož zásadou je presumpce neviny, je vinen pouze ten, nad kým soud vynese odsuzující rozsudek. Takže dát někam fotku někoho s nápisem „zloděj“ není rozhodně košer. Ale, tady pán to vodnese a přitom „novináři“ „odsuzují“ naprosto běžně, podezřelý je vnovinách rovnou vinen. Těm to prochází naprosto běžně každý den…
Tento příspěvek byl editován 23.4.2012 21:32:14 uživatelem Fryw. - Pondělí 23. dubna 2012 ve 20:26® MIG-35
-
džigit> Aháá tak to mušeli soudruzi od nás znát.
Koukam proč sou ty duby a okolí bílý a voni tak prasili vápno…
- Pondělí 23. dubna 2012 ve 20:11® džigit
-
teď nám ukázali ve zprávách,jak se po vápnění nějaké vodní nádrže, vrátily původní druhy ryb a to Siven americký,…
Tento příspěvek byl editován 23.4.2012 20:13:02 uživatelem džigit. - Pondělí 23. dubna 2012 v 19:51® 1Mara
-
sunet> Souhlasím !
- Pondělí 23. dubna 2012 v 15:06® sunet
-
osprey> Tohle je naprostá ignorace a výsměch základním právům slušného člověka! Ano, mám právo na ochranu osobních údajů, ale jen v případě, že jsem bezúhonný občan. Provinil jsem se proti zákonům, ztrácím jakékoliv práva. A nebo snad zloděj nahlásil majiteli obchodu, že ho půjde vykrást???
Obecně vůbec nechápu, jak se může pachatel v případě trestného činu ohánět zákonem a právem. Jaké měla práva a možnosti oběť násilného trestného činu, jak se mohla účinně bránit? Zvláště v případech násilných činů proti dětem a ženám mi nad tím zůstává rozum stát.
- Pondělí 23. dubna 2012 ve 12:25® osprey
-
Jedna taková typicky česká záležitost
- Neděle 22. dubna 2012 v 16:48® ladamaj
-
chosebaits>ahoj Pepčodobrá jak prokoho pro důchodce a státní zaměstnance kteří sou normálními dělníky tak raději 40 let zpět a budu zase.