Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 4. června 2008 ve 23:48® rgb23
-
Poslední zážitek od vody mě zdálky pobavil, posléze jsem pro změnu rychle couval
Obcházím a prohazuju můj oblíbený (nejen) rybáři zapomínaný rybníček… 2 kiláky pěšo přes louky, stráně a kousek lesa. Na druhém břehu u rákosí sedí nějakej človíček. Jinak nikde nikdo. Pozvolna k oné osobě dojdu. Postarší neupravený pán, pytlák, chytá na cca 2 metry dlouhou větev, na konci navázanej silon. Trošku mě tato rybolovná metoda pobavila. Jakoby si mě nevšímá, tož jdu okouknou onu sestavu. Vedle něj z leva i z prava na zemi špulky silonu napíchnuté na klacky, silony vedou do vody. Chlap mě registruje, ale nijak neřeší. Slušně ho pozdravím, zeptám se co tam dělá… nereaguje, ptám se co a na co chytá, nereaguje, upozorním ho, že tam nemá co dělat, vytáhne z batohu sáček medovek a pár ohnutých špendlíků. Než se hluboce nadechnu, začne mlet něco ukrajinsky či jak a máchat v ruce nožem kolem sebe, tož ustupuju s umělým úsměvem.
- Středa 4. června 2008 ve 14:36® cormoran
-
- Středa 4. června 2008 ve 14:24® pif
-
tak,a máte to
- Středa 4. června 2008 ve 13:37® jakubmikulica
-
nehádejte se pokud se budete hádat jste nuly
- Úterý 3. června 2008 v 18:35® cormoran
-
VODA> Tomashovi už neberou, bojí se sáhnout na ty zaprášený pruty
- Úterý 3. června 2008 v 18:33® VODA
-
Tomash> tak jak ti berou vydro
- Úterý 3. června 2008 v 18:32® VODA
-
cormoran> SORI ale uz jsem se lekl ze mas na mne takovy nazor to bych te videdil tak v poho ju co zitra ten POPEL dej vedet
- Úterý 3. června 2008 v 15:45® Kuba
-
Doudleban> nezapoměl s idodat ze je to tam pstruhovka ??
- Neděle 1. června 2008 ve 21:13® HaD
-
kety.vydra> bezva
- Neděle 1. června 2008 ve 20:33@ ???
-
HaD> Díky,už jsem to našel…
- Neděle 1. června 2008 v 19:20® Ftmči
-
yerrx> Jestli ten psycholog bude ,,osvícený" rybář, tak ti ho určitě vydá.
- Neděle 1. června 2008 v 19:15® yerrx
-
Doudleban> az budu mit vek udelam si zbrojni pas:)…i kdyz podle tech psychickych testu mi ho asi nedaji:D.....otazka c. 1: na co potrebujete zbran? na to abych pytlakum vystreloval mozky z palice:D
- Neděle 1. června 2008 v 19:11® Ftmči
-
yerrx> Některý lidi vážně nepochopím, ale nejhorší je, že s tím člověk nemůže nic dělat, až budu mít věk, tak chci být RS.
- Neděle 1. června 2008 v 18:06® yerrx
-
Doudleban> to proutnik rikal ze videl u nas u reky jak tam nejaka skupina blbecku grilovala 30 parmu.....
- Neděle 1. června 2008 ve 14:49® cormoran
-
VODA> No to jsi dobrej, když si myslíš, že bych to psal o Tobě…:-/
- Neděle 1. června 2008 ve 13:07® VODA
-
Tomash> aha ja uz jsem se lekl
- Neděle 1. června 2008 ve 12:34® Ftmči
-
Při splouvání Vltavy na lodích, jsem na jezu ve Zlaté Koruně viděl ukázku masařského umění. Na šlajsně vláčel nějaký rybář. V tomto období se tam vůbec nesmí chytat. Úsek mezi jezem a mostem je do 15.6. hájený. Po bližším pozorování, jsem zjistil, že vláčí na rybičku! Po chvíli chytil tlouště ±40cm. Toho přehodil přes šlajsnu, kde ho sebral nějaký další chlap a ten tlouště odnesl k autu. Mezitím ,,rybář" složil prut, přeskočil šlajsnu, nasedl do auta a oba odjeli (v autech se nevyznám, ale byl to takový ten pseudoteréňák, takže auto minimálně za půl milionu). Chtěl jsem volat policii, ale telefon byl v konvy a než jsem měl čas dojít pro něj (kvůli práci s loděmi ostatních), tak bylo po všem. To vše na jezu, kde je celý den plno lidí.
- Neděle 1. června 2008 v 10:38® HaD
-
kety.vydra> tady si to můžeš dohledat: www.chytej.cz
- Sobota 31. května 2008 ve 21:53® Tomash
-
VODA> Tebe nemyslí
- Sobota 31. května 2008 ve 12:16® VODA
-
cormoran> koho tim mysliš že je jinej to mluvis o mne to doufam ze ne nebo snad jo jestli jo tak proc mito nereknes do oci
- Sobota 31. května 2008 v 0:41® Tomash
-
SMRT
- Pátek 30. května 2008 v 17:56® cormoran
-
Petas> Bohužel máš pravdu…
- Pátek 30. května 2008 v 17:49® Petas
-
cormoran> však s jeho přístupem brzy tak krásná nebude.
- Pátek 30. května 2008 v 17:48® cormoran
-
cormaxx> Jak říká Petas, je prostě jinej, má svůj svět a bohužel krásnou vodu „za barákem“.
- Pátek 30. května 2008 v 17:45® cormaxx
-
skwor:Člověk mu naznačí že má fotky jak z mobilu a on mu poděkuje
- Pátek 30. května 2008 v 15:45® skwor
-
Tomash> Za tenhle příspěvek bys měl dostat nějaku cenu, ten nemá chybu
Petas> Ripka mi nevadí, ale ten Brouk pytlík z Přívlače je fakt namachrovanej ubožák.
- Pátek 30. května 2008 v 15:33® Petas
-
Tomash> Není zabedněnej, je JINEJ a neuvědomuje si to. Ovšem o to je to smutnější. Ovšem dle mého názoru za to ani nemůže, to je výchovou. §Asi ho začnu brát jako Ripku II, ovšem Ripka je bourák
- Pátek 30. května 2008 v 15:14® Tomash
-
Pěst na oko si zaslouží Trout boy, za to, jak je zabedněnej!
- Středa 28. května 2008 v 16:21® Petas
-
kety.vydra> Fórum – aktuální témata
- Středa 28. května 2008 v 11:56@ ???
-
HaD> V neděli bylo tuším v Aktuální témata z fóra i: CO ÚHOŘI. To už asi nenajdu,že? Nebo neumím hledat…