Vyhledávání
Ostrava a okolí
V diskuzi je 1.335 příspěvků, z toho 1335 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 12. října 2011 v 19:23® bojka
-
regulus> mosty su O.K., ale pšoncy maju velké náklady
)
- Středa 12. října 2011 v 18:46® regulus
-
Kurńa máte tam ňáký nízký mosty bo co …
- Neděle 9. října 2011 v 19:22® IV.TO.ŠIRDA
-
kajman60> Olešná a Baška jsou daleko lépe zarybněné než krajské vody, ale nikomu svůj názor nevnucuji neboť členská základna je tak velká,že ryby které se na podzim do zmíněného vašeho septiku nasadí, tak se rychle vychytají. Jediným řešením by bylo zvednout míru kapra na 50cm. Co se týče osobky,tenkát jsem nereagoval, protože ryby se loví na podzim,až teď mi začaly výlovy. Petrův zdar.
- Čtvrtek 6. října 2011 v 17:49® PiPe
-
IV.TO.ŠIRDA Děkuji za informaci a určitě se příjdeme podivat. PiPe.
- Středa 5. října 2011 v 1:35® kajman60
-
…a opět se budou sypat do Olešné „krmní kapři“ pro sumce.To Horáčkové vyjádření po osamostatnění před lety,jaká že to bude „lukrativní voda“ plná velikánů se jaksi neplní.Snad jen u těch sumců je to pravda.Ale na ty se cíleně zaměřuje jen pár chlapů.Chytají se snad kapři nad deset kilo? Pět je moc.....Nadarmo se Olešné neříká „Horáčkův septik“… ps.-…pane Širuček,slušností je odpovídat na Osob.poštu.(15.6.))) ps.s.-…že bych si taky nechal dát na „prdel“ po čtyřiceti letech ryb. ať jsem konečně čistokrevný rybář? …gořolky mam dosť…
- Úterý 4. října 2011 ve 20:10® IV.TO.ŠIRDA
-
PiPe> výlov rybníku Arnošt se koná dne 22.10.2011 od 7.oo hod. a dne 16.10.2011 lovíme rybníky na Stovkách tj. od Sauny nahoru.
Určitě mě poznáš,jsem jediná žena v celé vylovovací četě, pracuji na brakovně a Širda dělá vážného, pokud chceš, tak můžeme tvé vnuky pasovat na rybáře. Stačí se u mě přihlásit,vem půllitra a jsi vítán. Tato výzva platí i pro další ostravské zájemce Chytejáky.Budeme se těšit.
- Úterý 4. října 2011 v 18:55® olda
-
džigit> Hele žádnej TOník,pod nickem je to co jsem zkopíroval,tak do mne nedělej.
- Úterý 4. října 2011 v 18:05® džigit
-
olda> IVeta + TOník
- Úterý 4. října 2011 v 15:47® olda
-
PiPe> Iveta Frančíková – IV.TO.ŠIRDA
- Úterý 4. října 2011 v 11:23® PiPe
-
Díky pane IV.TO.ŠIRDA,že jste sE ozval již jsem v to nedoufal jak jsem si přečet,že rybník Arnošt nabizite k prodeji.Budu velice rád,když mi pošlete termín výlovu rád bychom se přišli s vnuky podívat na výlov.Ještě to neviděli co to dá práce udělat výlov a uzavřít rybník na zimu.Ještě jednou díky PiPe.
- Pondělí 3. října 2011 v 19:44® IV.TO.ŠIRDA
-
PiPe> zatím máme dva termíny výlovu, ale přesný termín ti napíšu až ho budu vědět
- Pondělí 3. října 2011 v 18:22® lubo OV
-
plescarp> taky se nestačím divit, když čtu tvůj příspěvek.
- Sobota 1. října 2011 ve 23:22® plescarp
-
no kolegové asi takhle nebyl sem taky cca 9 mesicu porotže letos proste nebyl cas na to si koupit papiry a nestačím se divit co je možné vymyslet za 9 mesícu. a mel bych dotaz jak hodnotíte prozatimní pruběh se zony?? diky plescarp
- Pondělí 26. září 2011 ve 23:12® PiPe
-
Širda ahoj, prosím tě kdy je vylov rybníku Arnošt pod přehradou Olešna.Díky za informaci.PiPe
- Neděle 25. září 2011 ve 21:59® Jeenda
-
lubo OV> spíš sem to nedopsal celé… mysím že i dědové mají trochu rozumu. neber vše tak vážně. kdyby něco udělali nevinému dítěti tak si myslím že zaslouži ležet v krvi(ti dědové). plně tě chápu, ale zase naopak já viděl že to dělali bandě, která si na bruslích jede zafetovat a rozhazovat stříkačky. to si myslím že zase ti dědové měli ještě něco te bandě něco přidat navrch.
- Neděle 25. září 2011 v 19:57® lubo OV
-
Jeenda> kdyby tam jela třeba moje desetiletá dcera a zranila se kvůli nataženému silonu, tak jak mě vychovali k úctě ke starším, dostane ten děda těžce přes hubu. A kdyby nedej bože měla z toho následky, tak děda-neděda, půjde k tomu ještě sedět. Nic ve zlém, ale s tímhle může souhlasit jenom tupý idiot.
- Pátek 23. září 2011 v 10:55® Jeenda
-
kajman60> zítra ráno půjdu na ně… prubnu tam rybky na candáty a budu se bavit mazáním mýdla na kurvnštráse
- Čtvrtek 22. září 2011 ve 23:37® kety.vydra
-
Jeenda> Dobrý…
- Čtvrtek 22. září 2011 ve 21:14® kajman60
-
Jeenda> …a to jste ještě neviděli ten cirkus po aplikaci „pár deka mazlavého mýdla“................
- Čtvrtek 22. září 2011 ve 20:42® Jeenda
-
kety.vydra> no já už jsem viděl jak místní dědové natahovali přes tu cyklostezku staré sylony
si měl vidět ty držky co házeli ti opičáci na bruslích
a já těm dědům fandím!!! chytají tam 10 nebo 20 někteří i 30 let a teď jim i nám to tak celé dokur*vili.
- Čtvrtek 22. září 2011 ve 20:38® Jeenda
-
džigit> to je fakt. bylo by to jak na závodech. raději ať to nechají uzavřené a aspoň mi nikdo nebude chodit na fleky
- Čtvrtek 22. září 2011 ve 13:19® džigit
-
Jeenda> to bych si dojel i z Ova
Jenže Šance by byla bez šence
bys viděl ten „republikový“ nájezd
- Čtvrtek 22. září 2011 v 10:39® kety.vydra
-
Jeenda> Tu zasr…u cyklostezku nám byl čert dlužen.By mě zajímalo,který kretén to vyprojektoval tak blízko vody? Vem si jen ty krásné vrbičky od Řehánku k jachtklubu.Jedny z nejlepších míst,a teď? Teď ten úsek vypadá jak Mušov,strmé šutry až do vody.Viděl jsem v létě odvážlivce,co se s tím nepárali a vrazili si stojan přímo na cyklostezku.Normálně pakárna,jako kdyby nemohli nechat aspoň 5 metrů od vody.Zase se upřednostnila jiná zájmová skupina nad rybáře.
- Čtvrtek 22. září 2011 v 9:44® Jeenda
-
jojo tu tabuli už jsem četl včera na rybách. jakoby nestačilo že tu olešnou tak zku*vili tou cyklosteskou (kurvnštrase). o žermakách jsem taky něco slyšel ale i tak je to na hovno. dopadne to pak jak bečvy nebo bystřička. po zahájení se to vykřape a pak si tam můžem pískat. kdyby aspoň Šance povolili
to mám 100metrů od baráku
- Čtvrtek 22. září 2011 v 0:56® kajman60
-
kety.vydra> …dále jde o to,že bude jen před hrází dost malá laguna,což je pravděpodobné,že by se asi ryby měly slovit ať tam z toho není „rybí polívka“.Ale dodnes neznám plány MO-FM co se bude dít s obsádkou ryb v letních měsících při vysokých teplotách.Ať nedopadnem jak na Bašce před pár lety.Ale to by nám měl sdělit zde Toník Š.,.....že??? Jinak tabule o projektu je již vyvěšena na cestě za aqaparkem.
- Čtvrtek 22. září 2011 v 0:45® kety.vydra
-
kajman60> No „Halejuja,vole“,konečně někdo s jasnou formulací informací
Jeenda> Ale,no tak.V roce 2013 se usadí po těžbě kal a na zahájení v dubnu v roce 2014 chytáš
A to ještě kamos007 točil něco o Žermanicích…Ale asi bude fakt,že na Bašku bude nápor jak blázen.Do toho starosta Bašky chce z Bašky udělat veřejné koupaliště,tak to bude úplně posr…m dopředu.
- Středa 21. září 2011 ve 23:07® kajman60
-
Jeenda> …neboj,Tonda nás pustí na Arnošt…nonstop…
- Středa 21. září 2011 v 19:11® Jeenda
-
No tak to je s tou olešnou super… a kde jako budem chytat?? a co bude s těma rybama??? Baška přeci pak nemůže zvládnout takový nápor rybářů. Tak dobrá voda to je
a pak tam 10 let nepůjde chytit ryba
- Středa 21. září 2011 v 17:10® kajman60
-
…z emailu.. Akce VD Olešná, odtěžení nánosů (st.č. 5667) jejímž předmětem je odtěžení nánosů z prostoru nádrže v množství cca 178 tis. m3 je v současné době ve stádiu přípravy, kdy je pro stavbu vydán Krajským úřadem Moravskoslezského kraje souhlas s provedením prací a u správce programu financování, tzn. Ministerstva zemědělství, je investorem akce podána Žádost o podporu. Termíny zahájení a ukončení akce a její přesný harmonogram budou odvislé od termínu vydání Souhlasu se zadáním akce a následně Rozhodnutí o financování akce. Vzhledem k dosavadnímu průběhu se předpokládá harmonogram stavby následující: na jaře po průchodu větších vod tzn. 03/2012 po dobu cca 14 dní bude snížena hladina vody v nádrži na potřebnou úroveň (cca o 5m), od 04/2012 do 10/2012 se bude probíhat přirozené odvodnění sedimentů, v 10/2012 se předpokládá samotné zahájení těžebních prací, které bude probíhat po dobu cca 6 měsíců až do 04/2013, poté bude nádrž znovu napuštěna na zásobní hladinu. Samotné těžební práce a odvoz vytěženého materiálu by měly tedy proběhnout v období 10/2012–04/2013. Tyto termíny mohou být na základě možností financování a klimatických podmínek ještě upraveny. Předpokládá se, že vytěžený materiál by měl být odvážen na frýdeckou skládku, přičemž doprava bude po komunikacích probíhat jednosměrně, tzn. příjezd prázdných vozidel k nádrži od F-M po ul. J. Opletala, 17. Listopadu, Příborská, Rovenská k „Jacht klubu“ kde se bude nacházet sjezd do nádrže, ve které bude doprava probíhat podél břehů na provizorních panelových komunikacích a dále napříč nádrží s výjezdem u tzv. „Rybárny“ kde bude výjezd naložených vozidel dále po ul. Na Hrázi, Palkovická, Podpuklí, Beskydská, J. Opletala a dále na frýdeckou skládku. V rámci stavby bude provedena dokumentace dotčených místních komunikací a propustků (mostků) za účelem zmapování jejich stavu a po dokončení stavby budou tyto uvedeny do původního stavu. Dopravní trasy jsou patrné z přiložené situace v PDF. 23.6.2011 Mizera
- Středa 21. září 2011 v 8:35® džigit
-
PiPe> adresuj na Širdu