Vyhledávání
Ostrava a okolí
V diskuzi je 1.335 příspěvků, z toho 1335 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 21. prosince 2010 ve 20:37@ amd.fabrik
-
napiš mi tel.číslo ráno bych zavolal,čekám jen na kolegu jestli nechce taky vyrazit.
- Úterý 21. prosince 2010 v 19:54® džigit
-
Hora> nejdeš někam zítra?Mám po druhé noční a jdu až na Štědrý den
Zvažuji centrum,pokud bys jel vyzvednu Tě někde.
- Úterý 21. prosince 2010 v 17:52@ amd.fabrik
-
Díky za radu,zítra to objedu s dětmi,snad se poštěstí.
- Úterý 21. prosince 2010 v 16:39® Hora
-
amd.fabrik> smočit prut můžeš na Svinovských tůních pod mostkem,na horní Rezávce u přítoku,na Vyškovických tůních pod boudou je taky ještě něco rozmrzlé.Záleží na Tobě,co máš blíže.
- Úterý 21. prosince 2010 v 9:04@ amd.fabrik
-
Zdravím, chtěl jsem se zeptat,jestli nevíte kde se dá ještě rybařit(v okolí Ostravy)Slíbil jsm dětem kapra ať si ho mohou pustit.Díky moc za odpověď a Petrův zdar
- Pondělí 20. prosince 2010 v 16:00® džigit
-
michallos> vlastně máš pravdu předsedo.Je to u Petřvaldu,já to zvojtil.Si to furt pletu
- Pondělí 20. prosince 2010 ve 12:20® michallos
-
džigit> no nevadí,já jsem trochu zapátral a měla by být ještě jedna soukromá voda na dírky u petřvaldu tak uvidím…já na ryby půjdu asi zítra,vezmu mušák a zkusím potrápit nějaké lipany případně duhoně…každopádně se měj a ať berou,zatím čau
- Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 13:08® džigit
-
džigit> tak změna,to byl nějakej soukromáček pro známé
- Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 12:31® džigit
-
michallos> Někde u Rychvaldu,během dne zjistím přesně.
Na boudu nejedu,o ničem nevím a tak jsem si vzal na svátky šichty.Max mezi noční zajdu pokusit o poslední fišku.Pokud poleví mrazy - Čtvrtek 16. prosince 2010 v 10:18® michallos
-
džigit> hoj džigit…tak to mi poraď kde…jestli myslíš petrovice tak o tom vím,ale jinak je všechno docela dost daleko…jinak jedeš přes svátky na boudu?Michal od Boba:)
- Středa 15. prosince 2010 ve 21:23® džigit
-
michallos> kousek od Tebe
- Středa 15. prosince 2010 ve 12:13® michallos
-
zdar chlapi,nevíte někdo o nějaké dírkované v okolí Ostravy?
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 10:05® slepyc
-
u vody jsem byl od 10:30
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 10:05® slepyc
-
žádný masochista ale slaboch. chtěl jsem zůstat do tmy a najít mníky ale vítr a prázdná termoska mě vyhnali dom
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 9:38® džigit
-
slepyc> masochisto!
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 9:35® slepyc
-
tak jsem to prubnul a kromě několika drbanců z toho nebylo nic. ale v tom větru jsem vydržel 3 a půl hodiny
( pravda, měl jsem sebou kapku na zahřátí
)
- Úterý 30. listopadu 2010 v 17:39® slepyc
-
zůstali mi nějací červi a dendrobeny tak půjdu zkusit olši. doufám že něco přelstím. držte mi palce
- Středa 24. listopadu 2010 ve 20:30® kety.vydra
-
bagerek1> Myslím,že mít za rok mezi 10 ti a 20 kapry bych bral celkem vklidu.Tohle nemůže nikdo nazývat masařinou…
- Středa 24. listopadu 2010 v 17:30® bagerek1
-
kety.vydra> Ani nevím, byl jsem tam jednou na závadě, a jednou v parku, vánoční ryby jsem si chytil a sezona pro mne skončila. Bilance 14 kaprů a 1 amur. a ještě mi to někdo vyčítá.
- Středa 24. listopadu 2010 v 17:28® bagerek1
-
bojka> Já se kapru nažeru, chytil jsem jich 14 za sezonu a 1 amura.Tak mi to zavidět nikdo nemusí. Na jaře jsi koupím raději vepřové, než žrat mouku a pod.
- Pondělí 22. listopadu 2010 v 18:35® lubo OV
-
Sobula> ano, my rybáři jsme bordeláři. Ti, kteří odpadky u vody nechávají, ale i ti, kteří je sice nenechávají, ale ty první na svůj binec neupozorní. Když se budeme hlídat navzájem, jistě se to zlepší. Ale já jsem spíš svědkem toho, že někdo vidí bordeláře, ale sdělí to potichoučku tak maximálně vedle lovícímu sousedovi. Dokud se budeme chovat ve stylu: „hlavně se do ničeho nezaplést“, bude u vody bordel pořád. Toď má zkušenost. Bohužel.
Tento příspěvek byl editován 22.11.2010 17:36:23 uživatelem lubo OV. - Pondělí 22. listopadu 2010 v 18:10® Sobula
-
Zdravím všechny rybaře. Tak tu mame zimu a nekdy odlalý i to co nejde videt v létě.Myslím tím to smetí.Tak se ptám, jsme takový bordeláři i doma?Proč se s tím nic nedělá?Dělame to my rybaři?Navštívil jsem tento rok hodně revírů,ale jen málo z nich jsou bez nepořádku a také tam chodí turisti,pejskaři atd.Naopak zapomenutá místa kde vlezem jen my rybaři jsou plná odpadků.Člověka nekdy bere až vztek,žě tam kde chodíval nekolik roků,je smetistě
- Sobota 20. listopadu 2010 ve 13:35® kety.vydra
-
bojka> To jako když jsem teď téměř každý den u vody,tak jsem automaticky „masařka“? Osobně jsem si naposledy sáhnul na kapra někde v květnu a už mi to chybělo mít kapra na prutě.Na svátky jsem si kapra vzal a „pouštím nohu z plynu“…,teď už jen pohoda a klídek.Že jsou u vody kvanta rybářů,kteří si vyloženě chodí každý den pro dva kapry,no,to už si nazývej jak chceš…Mimochodem,raději budu každý den u vody,než abych v bedně čuměl na (|)
- Sobota 20. listopadu 2010 v 10:58® inspo
-
bojka> Na schůzi nedostaneš kus masa zadarmo.
- Sobota 20. listopadu 2010 v 7:14® bojka
-
kety.vydra> proč by měl mít odvahu ? Masařky teď obklíčili všechny kačáky a budou dělat zatah na kapry dokud to nezamrzne nebo dokud to kompletně nevyplení.Kdyby ty Masařky v hojnem počtu tak jak jich je teď na všech vodách rozesetých navštívili na jaře rybařskou schůzi, to pak nikdo nemá čas
)
- Pátek 19. listopadu 2010 ve 21:20® kety.vydra
-
bagerek1> Máš odvahu tady napsat revír,kde jsi je chytil…Máš si kde ještě sednout…?
- Pátek 19. listopadu 2010 v 17:19® bojka
-
bagerek1> jen se teď nažer kaprů, na jaře budeš žrát plevy z mlýna
)
- Pátek 19. listopadu 2010 v 17:00® bagerek1
-
19.11. olse 3a 53a54cm Pro všechny rýpaly z řad chyť a pusť mám jedno upozornění oba je zežeru!!!!
Tento příspěvek byl editován 19.11.2010 16:02:04 uživatelem bagerek1. - Úterý 16. listopadu 2010 v 15:40® bagerek1
-
Dnes 16.11. lov vánočního kapra se vydařil. olše3a 51,46cm.
- Pondělí 8. listopadu 2010 ve 23:21® axel111
-
Ahoj všem,chtel jsem se zeptat jestli někdo nechodíte na Antošovice pod dálnici.Chtěl bych tam zajít na Candáta tak jsem se chtěl zeptat kde tak nejlíp bere.Já ten revír neznám tak jestli by byl někdo tak hodný a poradil by mi.Předem moooc děkuju.