Vyhledávání
Ostrava a okolí
V diskuzi je 1.335 příspěvků, z toho 1335 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 19. května 2010 ve 14:09® Ciffik
-
IV.TO.ŠIRDA a Stroft> njn, já bych rád, bohužel co budu bydlet u našich je pro mě skladování červů v ledničce tabu, takže krabičkuju…
jinak mi to zase takovej problém nedělá, 90% lońska jsem chytal an kuku, pšenku
- Středa 19. května 2010 ve 13:53® Hora
-
lubo OV> jo nezapomněl jsem na to.Až na ty granuláče,ty já nemusím.Mě stačí české čudle,ploťka,cejnek,hrouzek,okounek,kapřík apod.
Stroft> zajímavé,buďto chodíš na revíry kde nejsou ostatní ryby,nebo chodím na jinačí vody.Za 2 – 3 hodinovou vycházku mám téměř vždy aspoň 1 kapříka,línka,cejna.A nijak mě nevzrušuje že je malej.Pokud znáš dobře revír,tak je tady vždy šance na větší rybu ( kapřík kolem 50ky,cejn přes 40 apod ).
- Středa 19. května 2010 ve 13:22® IV.TO.ŠIRDA
-
Ciffik> musíme zjistit od Strofťáka ten jeho pramen červů…
- Středa 19. května 2010 ve 13:13® IV.TO.ŠIRDA
-
Ciffik> můžu potvrdit,že Stroft má super červy,které dlouho vydrží čerstvé,ale přiznám se,že taky kupuji po krabičkách,skladuji v lednici ale během tří dnů jsou z nich hnědé tvrdé larvy k ničemu.
- Středa 19. května 2010 ve 13:05® Stroft
-
Ciffik> Ty ještě nakupuješ červy v krámě po krabičkách???Objednám si 4 litry a mám na měsíc vystaráno a to červy sypu i do krmení.
Tento příspěvek byl editován 19.5.2010 13:07:00 uživatelem Stroft. - Středa 19. května 2010 ve 13:02® Stroft
-
džigit> Já mu klidně čas dám, ale aby to nemusel zavřít dříve než ten obchod vybaví.Dnes trh funguje zcela jinak.Buď ihned otevřeš super mega obchod nebo paběrkuješ nad ekonomickou pastí.
Tento příspěvek byl editován 19.5.2010 13:02:53 uživatelem Stroft. - Středa 19. května 2010 v 10:24® mondry
-
Zdravím.Nevíte někdo náhodou jaká je momentální situace na Pochni u Krnova?
- Středa 19. května 2010 v 8:53® Ciffik
-
Stroft a džigit> mám ho od baráku 5 min. navíc má otevřeno v sobotu, takže pro nákup červů bude u mě nejspíš jedničkou
- Středa 19. května 2010 v 8:45® džigit
-
Stroft> zkus mu dát čas.Jo a nesrovnávej se svou garáží.Za ty roky rybaření toho budeš mít i navíc,jenže k Tobě to mám dál
Tento příspěvek byl editován 19.5.2010 08:50:03 uživatelem džigit.Ber to jako oživení konkurence
- Úterý 18. května 2010 ve 22:29® Stroft
-
džigit> Když už si mě nalákal na novou prodejnu na Ruské, tak jsem se tam byl dnes podívat!!Dovolím si tvrdit, že v garáži, mám vetší vyběr. A chlapík, který to tam vede je zcela mimo mísu. Škoda, slušných ryb.obchodů na OVA moc není.
- Úterý 18. května 2010 ve 20:50® lubo OV
-
Hora> Honzo znáš mé heslo: smrt pstruhům a ostatní plevelné rybě. Do všech revíru pouze kapr
)
- Úterý 18. května 2010 v 15:20® džigit
-
Stroft> to je dobře,hlad je sviňa
- Úterý 18. května 2010 ve 14:54® Stroft
-
džigit> Dalo mi to práce ale stojí to za to.Lodí jsem objížel pole a zabíjel kůly a na ty jsem pak natahoval děrovanou textilii.Mám tak pochytány všechny ryby z Lubiny, Odry a všech chovných rybníku z Bartošovic,Košatky a podobně.Momentálně jsem v jednání s chladíci firmou „XXX“ kde si rezervuji v mrazicích boxech 250 M/3 prostoru.
- Úterý 18. května 2010 ve 14:46® džigit
-
Stroft> jak pole,zajistil jsi rybu proti odplutí
- Úterý 18. května 2010 ve 14:36® Stroft
-
Hora> Ano,je tomu tak.Klasická otázka: jakou jsi chytl největší rybu mě už unavuje.Ale, na druhou stranu když po 5ti hodinách lovu mám nachytáno 50kg cejnků nebo plotic, tak už začínám spekulovat jak tu drobnou rybu obejít a chytnout opravdu velkou rybu.Z pravidla se na krmném místě taková ryba nachází, ale drobná nástaha je pro něj neatraktivní a těžko dostupná, přes mraky drobné ryby.Mnohdy stačí šoupnout pod háček něco většího(např.tygří ořech) a můžeme se těšit na pořádný souboj.
Tento příspěvek byl editován 18.5.2010 14:37:33 uživatelem Stroft. - Úterý 18. května 2010 ve 13:59® Hora
-
IV.TO.ŠIRDA> naprostý souhlas s Vašimi slovy.Rybařina není jenom o lovu a honičce za velkými rybami.Já říkám to samé,při každé vycházce ulovím rybu,někdy méně a někdy více.To záleží na mnoha faktorech.Bohužel je pořád dost lidí,co vidí jenom jednu rybu – KAPR.Je to pro ně nej ryba,vytoužený cíl za kterým se honí a dělají vše možné aby ulovili co největší a potom mohli říct – jsem geroj,mám velkou rybu.Dělal jsem to samé,ale k obratu došlo na jedné smutné události v rodině,kdy mně vzdálený příbuzný ze SR oslovil a ptal se mě na největšího kapra.Když jsem mu řekl svůj tehdejší rekord,tak si jenom odfrkl a více se mnou nebavil.Tehdá jsem začal uvažovat nad smyslem rybařiny a došel k názoru,že veškeré honičky za velkými rybami jsou zbytečným vyhazováním peněz a mrhání silama.Tak jsem se začal věnovat více feederu a plavané.Ta plavaná mi v poslední době více sedí.Neříkám,že si kapra nechytím,naopak,je to jeden z nejbojovnějších ryb na plavanou a rád ho chytám,ale honit se za monstry,to už nemusím.
Tento příspěvek byl editován 18.5.2010 14:01:13 uživatelem Hora. - Pondělí 17. května 2010 ve 23:50® IV.TO.ŠIRDA
-
banik> souhlasím s tebou,že vlastně není co řešit.Petrův zdar.
- Pondělí 17. května 2010 ve 22:43® lubo OV
-
banik> pokud mohu vztoupit do této debaty, tak když 15–20 rybářů nemá záběr, nemusí to být jen rybama. Může to být i tím, že všichni chytají stejně, nebo podobně. A často to tak bývá. Několikrát jsem třeba i jako jediný z těch 20 rybářů nachytal, protože jsem chytal jinak. A naopak několikrát jsem jako jediný nic nechytil, protože jsem zrovna zvolil blbou taktiku.
Tento příspěvek byl editován 17.5.2010 22:45:05 uživatelem lubo OV. - Pondělí 17. května 2010 ve 20:24® IV.TO.ŠIRDA
-
vikikaca> myslet si můžeš co chceš,ale já si stojím za svým,že na každé docházce k vodě chytím rybu,jenže váš problem je jakou. Já chytám vyloženě na plavačku s jemným vlasem a mám radost i když mi zabere 10ti cm plotice nebo menší okounek,o kaprovi nic netvrdím.Ti kapraří,kteří tam sedí a chytají na silný vlas a velké háčky,tak záběr od 8cm plotice nepoznají,ale to krmení v krmítku jim ryby sežerou.
- Pondělí 17. května 2010 v 19:56® banik
-
jirka68> Nedostaneme nic,však to znáš…Rybačka bude bud zajímavá nebo o nicem…
- Pondělí 17. května 2010 v 19:55® banik
-
IV.TO.ŠIRDA> Zdravím,o rybníku Řehánek jsi mi říkala jednou.jen je problém,že vůbec nevím kde Řehánek je,to jsem ti psal,zase já…Bydlím v Místku 4 měsíce a ještě jsem,nestihl vše prozkoumat…Myslím,že když okolo mě sedí 15–20 rybářů a nemá nikdo žádnej záběr,tak si nemyslím,že všichni mají špatnou návnadu,.Jinak jsem rád a vážím si tvé pozvánky,velice rád se příjdu podívat na TVŮJ TÝM,jak se chytají ryby,alespon se něčemu přiučím.....No a to.že chytneš každý den rybu,nezlob se, ale ani mistr světa ve sportovním rybaření,nechytí každý den rybu,ale je to jen a jen můj názor..Ted hlásili na primě,že Olešná a Těrlice se vylívají,tak co vlastně řešíme,,,,měj se hezky a petru zdar
- Pondělí 17. května 2010 v 19:42® jirka68
-
Ahoj všem,tak ted přemýšlím zda ty povodně nám zase neskazí krásné rybačky,a pokud ano tak jestli nám pomůžou Pražáci tak jak jsme jim pomohli mi zváštním příspěvkem dvěstě kč,co vy nato
- Pondělí 17. května 2010 v 16:25® vikikaca
-
IV.TO.ŠIRDA> nechci se hadat ale k vete ze ryby berou kazdy den no tak to bych netvrdil
- Neděle 16. května 2010 ve 20:44® IV.TO.ŠIRDA
-
banik> už jsem ti několikrát psala,ať se stavíš k rybníku Řehánek,pokud tam uvidíš červeného renaulta.Podrobně tě seznámím s Olešnou,jsem slabá žena,ale není pro mě problém na plavačku chytit za dopoledne 15 mírových kaprů, ale i při lovu na plavanou uvazuji kukuřici pod háček.Pouštím i kapry nad 50 cm,protože chytám na 12 stroft,tak se mi podařilo utrhnout amura přes metr a kapra nad 70 cm. Tato má snaha pozvat tě na kus řeči je má poslední.Nelíbí se mi, jak píšeš,že na Olešné jsi již několik dnů bez záběru,tak přijď a můj tým tě o tom přesvědčí,že ryby berou každý den,protože záleží jak a na co chytáš.
- Neděle 16. května 2010 v 15:21® Koudy
-
zlomiljsemprut> jj,nuda pláž
joo člověk který to neví a jde tam poprvé může být lehce v šoku
jj,dělal…
- Neděle 16. května 2010 v 15:17® Koudy
-
zlomiljsemprut> jj,nuda pláž
joo člověk který to neví a jde tam poprvé může být lehce v šoku
jj,dělal…
- Neděle 16. května 2010 ve 12:45® zlomiljsemprut
-
Koudy> Tak tam je nuda pláž? Aha!
Já osobně na Olešné nechytám, ale chodím na zemědělku, takže často běháme kolem přehrady v tělocviku. A když jsem potkal chlapíka bez oděvu, tak jistě pochopíš, že jsem byl trochu v šoku.
PS: Nedělal jsi u stánku Kajmana?
- Neděle 16. května 2010 ve 12:18® Koudy
-
banik> plakovická strana je strane od vesnice Palkovice…a je to vlastně naproti tomu lesu co je za nuda pláží…jak se tam jede to je těžko vysvětlovat
- Neděle 16. května 2010 v 9:22® banik
-
Koudy> Ahoj,já ani nevím jak se na palkovickou stranu jede,já chodím na druhou stranu jak je ,RYBAŘSKÁ BAŠTA,k tomu lesu,jinam nechodím,nebo naznám cestu…Ajak jsi psal o nějakém vyhazování to bych strach neměl,ale nerad vyhledávám konflikty…na každé vodě se najdou individua,ktěří si myslí,že celý revír patří jen jim…
- Neděle 16. května 2010 v 9:16® banik
-
kamos007> Díky za informaci,vyberu si nějaké místo a zkusím to,ryba je přece všude........