Vyhledávání
Ostrava a okolí
V diskuzi je 1.335 příspěvků, z toho 1335 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 27. února 2010 ve 14:15® džigit
-
Stroft> beru Tě za slovo! Když,tak pošli do osobky mobil pr rychlejší komunikaci(když to bude sůrne).Jak to vypadá s nosností u těch uvedených šňůr/15–17/
- Sobota 27. února 2010 ve 14:04® Stroft
-
džigit> Já jsem vyzkoušel snad všechny šňůry co jsou na trhu.A po letech omylů jsem skončil u sufixu performanceBraid.Lepší neznám.V tvém případě doporučuji 0,17mm.Hebká a kulatá.Letos budu v USA objednávat pro sebe a kamarády 0,15mm ve vekém balení 1200yardu.Pokud by jsi chtěl tak si u mě objednej.Cena dle kursu USD cca 2kč/metr.Jo a vlétě přijeď na pincku a já tě vezmu na panenské místa na Odře.Pokud tedy chytáš sumce.Žádné mostra tady nejsou ale těch 120cm je hafo.
Tento příspěvek byl editován 27.2.2010 13:05:33 uživatelem Stroft. - Sobota 27. února 2010 v 11:35® džigit
-
Stroft> minulý týden jsem připravoval country a tento týden marod a stále v práci.Zatím ladím a dovybavuji,taky zprovozňuji Pincka.Moja vedůca mně zatím protěžuje neb ví,ža až to začne naplno,bude mi stále muset upravovat šichtovnicu.Neboj aj k Vam letos zavítám,neb to neznám a pevně věřím,že mi pomůžeš s orientací
Tento příspěvek byl editován 27.2.2010 10:38:09 uživatelem džigit.ještě dotaz,co povíš na tuhle šňůrku http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…Crystal.html
- Sobota 27. února 2010 v 9:31® IV.TO.ŠIRDA
-
Na radu našeho čorta (Džigita) jsem se vypravila na jednu křižovatku v Havířově a byla jsem mile překvapena jaké mají ve sklepě vynikající zboží pro nás rybáře. Nakoupila jsem nějakou rybářskou bižuterii a konečně jsem sehnala slabý vlas Stroft a nebyl to ležák,protože je velmi pevný. V okolí Ostravy jsem zatím lepší a tak dobře zásobený rybářský obchůdek s veškerým zbožím nenašla,mohu ho všem vřele doporučit. Ahojky Petrův zdar.
- Sobota 27. února 2010 v 7:25® Petula
-
kružberk
- Sobota 27. února 2010 v 7:24® Petula
-
sl.harta
- Pátek 26. února 2010 ve 21:12® Stroft
-
mihy.san> Myslím,že po té co si Kejra koupil loď,jsou staří Kejrovci už v pohodě a nějaká vylitá Porubka je už netrápí!Horší co staří mihy.sanovci…ti mají ztlučený vor?
- Pátek 26. února 2010 ve 20:34® Stroft
-
džigit> Sam si ďábel a proto ti říkají čerte!!!!zatím jsem byl jen jednou, na Odře na parmy.Dnes jsem si byl zahrát na vojáky a jsem sama modřina.Ale zítra si chci zajít na Lubinu na Ostré,zaleží jaký bude stav vody.Co ty, už si smočil-:)
- Pátek 26. února 2010 v 18:23® džigit
-
Stroft> čau ďáble,už lovíš?
- Pátek 26. února 2010 v 18:17® Stroft
-
OK2IEN> Z tvého bydliště to máš kousek na Odru a Lubinu.Potom u Příbora nadrž Větřkovice,Hájov dále pak Srařič,Brušperk.Na feeder bych preferoval Odru.Pokud chceš vědět více,napiš mi OP.
Tento příspěvek byl editován 26.2.2010 17:18:35 uživatelem Stroft. - Čtvrtek 25. února 2010 v 18:53® mihy.san
-
džigit> Ano, já to vím, ta zahrada na fotce je Rekreační 232. On ten 2. stupěň je tam skutečně několikrát ročně, i proto se teď Porubka reguluje.
- Čtvrtek 25. února 2010 v 18:03® džigit
-
mihy.san> včera odpo to vypadalo zajímavě-ul.Rekreační byla povodňová dvojka…
- Čtvrtek 25. února 2010 v 16:46® mihy.san
-
džigit> Naštěstí se tak nestalo, jinak Porubka mimo koryto pro mě znamená stav na fotce. Už včera odpoledne začala klesat každou hodinu o 4 cm. Ale musím říct, že z tajícího ledu se za posledních 40 let nevylila naštěstí nikdy, vždy jen po děštích.
- Čtvrtek 25. února 2010 v 11:19® tiposak.x
-
bagerek1> I ty vydro vydratá.Však ono se to taky jednou otočí a ty budeš sedět v bagru a já na tebe mávat od vody
- Středa 24. února 2010 ve 21:14® džigit
-
tak jste volali po tání,až to přišlo.Zítra asi bude Porubka mimo koryto…
- Středa 24. února 2010 v 17:28® OK2IEN
-
Ahoj, po třinácti letech v Čechách jsem se vrátil zpátky na tu naši krásnou severní Moravu. V Plzni jsem byl vcelku aktivní, chytám feeder. Tady bohužel už neznám vody a revíry. V dobách kdy jsem jako malý kluk chytal na Pilíkach a Kuboni to doznalo všechno změn. 2× jsem se byl teď podívat na Bartošovice a vůbec jsem se nevyznal v tom co je svazu a co soukromé. Na fotkách MRS je snad jiná fotka Bartošovic, nebo jsem prostě přijel někam jinam
. Nějak v tom plavu. Nebyl by někdo ochoten vzít mě sebou k vodě a trochu mě zasvětit kde co a tak ? Nikoho kdo chytá tu už neznám. Momentálně bydlím v Sedlnicích u Příbora, ale jsem mobilní a mám to všude kousek. Už se těším na termosku s kávou a pěkný odpočinek u vody. Letos je to poprvé co mi sníh v zimě opravdu začíná vadit
- Středa 24. února 2010 v 17:07® bagerek1
-
tiposak.x> čau ledy se hnou a ty budeš v rachotě. haha
- Pondělí 22. února 2010 ve 12:20® tiposak.x
-
To to pěkně svítí
už aby se ty ledy hnuly a hurá k vodě.
- Neděle 21. února 2010 v 11:25® slepyc
-
svítí,svítí slunce nad hlavou. svítí až háj se zelenááááááá…
- Sobota 20. února 2010 v 10:22® kraui
-
Tak už nam to pomalu taje ještě sluníčko a jsem spokojený
- Pátek 19. února 2010 ve 22:15® Jiří Schreck
-
Zdravím všechny kdo si rádi zachytají parmy konečně dali cedule do Hrušova parmy pouštět podle paragrafu 13 tak to tam konečně skončí to nesmyslné vybíjení
- Pátek 19. února 2010 v 18:49® imothep
-
lubo OV> klidne se pripoj zase takove divoke to není
- Středa 17. února 2010 v 10:32® lubo OV
-
imothep> Já bych se i připojil. Ale obávám se že se svou folosofií co největší jednoduchosti lovu, bych asi u kaprářů moc neuspěl. Podle mne je totiž v kaprařině tolik ultravědeckého přístupu (zvláště při přípravě boilies), až mi to připadá, že co kaprář, to chemik
) Se svým heslem: „nejdůležitější není na co chytám, ale kde chytám“ bych asi neuspěl
))))))
- Úterý 16. února 2010 v 15:46® michallos
-
tak co chlapi jak to vypada na Odre,dnes trocha slunce-konečne, pripadne nevite o nejake chytatelne vode?dikes
Tento příspěvek byl editován 16.2.2010 14:47:33 uživatelem michallos. - Neděle 7. února 2010 ve 21:38® banik
-
Taky se připojuji k těm aby už to roztálo,nemá to konce.
- Neděle 7. února 2010 ve 13:38® kraui
-
takže odra je pořád zamrzlá dnes jsem přezní šmajdal.
- Sobota 6. února 2010 v 17:51® slepyc
-
zas to zmrzlo, potvora!
- Sobota 6. února 2010 v 11:50® imothep
-
OSTRAVACI PRIPOJTE SE DO DISKUZE V SEKCI KAPRARINA
- Pátek 5. února 2010 v 19:32® slepyc
-
už to taja,už to taje,už to taje!!!
- Středa 27. ledna 2010 ve 22:04® banik
-
Taky se musím přidat,už aby to roztálo a můžeme jít k vodě.Nemá to konce.