Chytej.cz

Ostrava a okolí

V diskuzi je 1.335 příspěvků, z toho 1335 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 7. ledna 2010 v 18:49® pepanos
pepanos

ZDRAVIM VŠECHNY RYBAŘE. VSKAS PRO ROMERO.TAK JAK TO LETOS VIDIŠ ZAS PUJDEŠ PRO NOVÝ SUMAŘ HA HA JÁ UŠ JSEM PŘIPRAVEN A ČEKAM NA OBLEVU

Středa 6. ledna 2010 v 17:53® pista85

zdravim vespolek byli jste nekdo chytat na dešné??

Úterý 5. ledna 2010 ve 20:22® kraui
kraui

dík zitra se tam zajdu po šichtě mrknout.

Úterý 5. ledna 2010 v 8:18® rohlston

kraui> V Přívoze blízko Hl. nádraží, ul. Chopinova. Ceny nevím, ale mají tam celkem výběr, taky jsem tam kupoval.

Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 07:19:06 uživatelem rohlston.
Pondělí 4. ledna 2010 v 19:06® džigit

kraui> http://www.rcm.cz/…erial/balsa/ e-shop :-)

Pondělí 4. ledna 2010 v 18:57® džigit

kraui> Kdysi to bylo v leteckém modelářství,na­posled nám.Republiky­.Nějaké kostičky mám eště doma,aspoň uklidím :-)

Pondělí 4. ledna 2010 v 18:42® kety.vydra
kety.vydra

kraui> Kde v Ostravě nevím,ale zkus se poptat v modelařině…

Pondělí 4. ledna 2010 v 18:15® kraui
kraui

Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte kde v ostravě koupit balzu. Jaké rozměry za jakou cenu nebo nějaký odkaz nemužu nic najít předem děkuji za odpověď.

Pondělí 4. ledna 2010 v 11:02® Koudy
Koudy

banik> na MO F-M

Pondělí 4. ledna 2010 v 9:29® banik
banik

Zdravím,potřeboval bych poradit.Zítra jedu do Ostravy zaplatit členství.A chci si vzít Olešnou a Bašku,kde si mám zajít pro povolenku?Mám jít na MO F-M nebo do CASTINGU??Díky za radu.

Pátek 1. ledna 2010 ve 23:30® Ciffik
Ciffik

Tomáš-Tom> ahoj, pokud bys měl čas mohl by si prosím zareagovat na fóru návrat lososů do českých řek? zajímal by mě návrat toho lososa podle chcemismu vody když se vykulí v líhni a následně se vysadí…

Tento příspěvek byl editován 1.1.2010 22:31:07 uživatelem Ciffik.
Pátek 1. ledna 2010 v 19:47® vikikaca
vikikaca

za tech 50let co jsou zermanice napusteny by byla kazda prehrada spinava at s hundai nebo bez

foto/diskuze/ostrava_a_okoli/2010/th-img30005.jpgfoto/diskuze/ostrava_a_okoli/2010/th-img30006.jpgfoto/diskuze/ostrava_a_okoli/2010/th-img30007.jpg
Pátek 1. ledna 2010 v 18:53® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

kety.vydra> My nemluvíme o přehradě Morávce, ale o Žermanicích, které se rozprostírají pod fabrikou a nikoliv před ní. Tudíž, „vadná voda“ z Nošovic teče do přehrady a tedy má vliv na kvalitu vody v přehradě. Jinak si nedokážu vysvětlit co myslíš tím kazit vodu proti proudu než takhle.

Pátek 1. ledna 2010 v 18:14® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Přeji všem poctivým rybářům,aby se v roce 2010 nikdy nepotkali s něčím podobným jako já dnes na Vrbici. Sv.Petru a čisté přírodě zdar !

foto/diskuze/ostrava_a_okoli/2010/th-img29999.jpgfoto/diskuze/ostrava_a_okoli/2010/th-img30000.jpg
Pátek 1. ledna 2010 v 18:11® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Vše nejlepší v novém roce,hodně krásných chvil u vody a velkých úlovků přeji od Vrbice.

foto/diskuze/ostrava_a_okoli/2010/th-img29997.jpgfoto/diskuze/ostrava_a_okoli/2010/th-img29998.jpg
Pátek 1. ledna 2010 ve 13:35® kamos007
kamos007

mifra> j díky moc

Pátek 1. ledna 2010 ve 12:40® Tomáš-Tom

vikikaca> Pravda je,že kvalita tekoucích vod se jednoznačně zlepšila viz.Odra,Ostra­vice,Olše a jiné.Ovšem kvalita vod v údolních nádržích se zhoršuje.Jedná se o přirozený proces stárnutí a je vidět,že na některých místech se to už i řeší nebo řešilo:např.Plum­lov,Bystřička,Lu­hačovice,Brněn­ská přehrada a další.Znepokojující je ovšem zhoršující se kvalita vody v horních partijich řek v pramenných oblastech Beskyd.

Pátek 1. ledna 2010 ve 12:02® vikikaca
vikikaca

hezky novy rok vsem pohodarum .jen bych chtel rict neco ke kvalite vody ,vsicni jen nadavaji asi uz jsme zapomneli na pachouci brecky co kolem nas tekli za bolsevika a obsazenost nekterych kempu?maji nam vubec co nabidnout krome predrazenych cen?,

Pátek 1. ledna 2010 v 1:18® vladah
vladah

tak pánové do nového roku vykročte pravou nohou a začněme od začátku ten novej rok 2010 at se v něm všem daří,hodně úspěchů,hodně zdraví, štěstí a plno lásky jak vám tak vašim rodinám at se vám vydaří co máte naplánováno a hlavně plno kapitálních úlovků at se daří snat ho všichni přívítáme jak patří pořádně

Pátek 1. ledna 2010 v 1:03® banik
banik

kety.vydra> VŠEM PŘEJI DO NOVÉHO ROKU,HODNĚ ÚLOVKU A HLAVNĚ ZDRAVÍ!!!!!!!!!!!!!

Pátek 1. ledna 2010 v 0:25® kety.vydra
kety.vydra

zlomiljsemprut> Kde jsi vzal,že na kvalitu vody má vliv i „veleprospěšná“ korejská fabrika?-Tady nějak nechápu,„co tím chtěl básník říci“. Oprav mě,ale pokud vím,myslím,že voda se (logicky) proti proudu kazit nemůže…

Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 22:24® Ciffik
Ciffik

Všem chytejákům přeji do nového roku vše nejlepší, hlavně pak zdravíčko, aby si po novém roce každý mohl vyjet ke své oblíbené vodě, nahodit a vychutnávat si ty neopakovatelné okamžiky a dobrodružstí strávené u vody, které nám už nikdo nikdy neveme…

vše nej přeje Ciffik

Tento příspěvek byl editován 31.12.2009 21:25:39 uživatelem Ciffik.
Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 22:10® pista85

zdravim, ja na žermankách jeste nechytal ale uvazuju ze bych tam je v lete stanovat tak jsem se chtel zeptat jestli tam mam jit a nebo jit jinam popr kam mi to doporučite dekuji za odpovedi

Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:41® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Tomáš-Tom> Já říkám jenom svůj názor, který může být špatný a kritizovaný jinými lidmi. Pravdu má jenom BŮH. :-) Jenom, nejsem z těch lidí co se za svůj názor stydí a bojí se kritiky. Nechci nějak vyvracet Tvé zkušenosti, jelikož by to z mé strany bylo velmi a velmi hloupé. Upřímně, jsem rád, že jsme si takhle pohovořili, zase se mi otevřely nové obzory.

Už Tě nebudu zdražovat od silvestrovské párty. :-) Měj se pěkně…

Tento příspěvek byl editován 31.12.2009 20:42:36 uživatelem zlomiljsemprut.
Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:36® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Tomáš-Tom> Ano, já také nechci o potravě štiky a dravců obecně polemizovat. Ty jsi viděl štiku nacpanou malými rybkami, já zase okouna nacpaného rybou, že to předčilo všechny přírodní zákony. Mluvíme o přírodě a ta se žádnými učebnice a pravdly neřídí.

Co se týče „krachu“ kempů. Píšeš za mých MLADÝCH let. Teď se prosím neuraž, ale Tvá mladá léta byla za doby komunismu, tedy se nemohlo cestovat k mořím, tudíž se masově využívaly tuzemské vodní díla. Zní to logicky, ne? Takže slova, že kvalita vody má vliv na cestovní ruch mi příjdou scestné.

Ty vlivy zhoršení vody zní přesvědčivě. I když hnojení za komunismu bylo mnohem drastičtější a v něčem škodilo více, než v dnešní době.

Také Ti přeji hlavně zdraví a štěstí v novém roce.

Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:35® Tomáš-Tom

zlomiljsemprut>Sa­mozřejmně,kaž­dý má právo na svůj názor ani já netvrdím,že se nemůžu mýlit pouze vycházím ze své praxe a zkušeností kolegů vše o čem tady i jinde píší mám ověřeno v praxi.Pokud máš zájem můžeš se někdy stavit a proberem to osobně některé věci se tady těžko rozebírají a navíc nejsem spisovatel takže než tady něco napíšu tak mi to chvilku trvá.

Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:26® Tomáš-Tom

Ciffik> Dík za zastání.

Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:24® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Ciffik> Nevím, sklopit uši k zemi se mi moc nechce. Ne, že bych tady chtěl být za namachrováného retardíka co si hraje, že je někdo, ale spíše nesouhlasím s NĚKTERÝMI slovy pana Marka, proti kterému nic nemám. Myslím, že na to mám právo s něčím nesouhlasit…

Nechci tady rozdmýchávat plamen nenávisti, protože si jiných názorů vážím, ale příjměte ten můj…

Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:17® Tomáš-Tom

zlomiljsemprut> Rozhodně si nemyslím,to co píšeš v posledním odstavci,lidi nesoudím podle věku.Podotýkám jenom,že když jsem na Žermanicích začínal tak byla kvalita vody minimálně třikrat lepší.To že nová fabrika může mít vliv je pravda,ale mnohem větší zlo jsou baráky v povodí nádrže bez kanalizace a zemědělská činnost nad nádrží.O potravě štiky bych nepolemizoval neboť jsem už mnohokrát viděl velkou rybu,která měla plný žaludek právě úplně malých rybek.Každý dravec loví to co je mu nejdostupnější a pokud ta štika stojí a čeká na kořist tak uloví všechno co se kolem ní prožene a určitě nebude záměrně vyhledávat ryby větších velikostí.K otázce kempů ti mohu říct jen to,že za mých mladých let bývalo na Žermanicích mnohem víc kempů a všechny plné k prasknutí.Kolega z práce jeden kemp provozuje a není to žádná sláva.Jinak přeju vše nej do nového roku a určitě můžeme někdy hodit řeč o rybách.

Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:10® Ciffik
Ciffik

zlomiljsemprut> tak ti nevím, arogantní tón jsem z toho nijak nevyčetl, jinak být tebou sklopím uši a naslouchám, zrovna od tohoto člověka bychom se všichni mohli učit…