Chytej.cz

Ostrava a okolí

V diskuzi je 1.335 příspěvků, z toho 1335 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 27. prosince 2009 ve 14:52® džigit

Hora> Já to chtěl uzavřít dnes,ale včera proběhla návštěva,zliskal jsem se jak mužik a dnes si válím šunky :-) takže až v příštím roce,od zítřka dělám do šesti do večera. Tak hodně nej zážitků od vody v 2010 a snad se někde potkáme…

Neděle 27. prosince 2009 ve 14:18® Hora
Hora

džigit> byl jsem 25 na Odře a kromě několika hrouzků menší velikosti nic.A bylo horko,celejch 15°C.Měl jsem sebou plaskačku s tekutým ohřívadlem a ani jsem ji nepotřeboval.Holt počasí si dělá co chce.O tom nezamrzlém fleku na tůních vím,ale počítal jsem s tím,že tam bude dost lidí.Ještě zejtra a potom uzavřu sezónu na Silvestra a dám fiškám čas na regeneraci do půlky března.Mezitím se budou hledat a sondovat další fleky v blízkém okolí.

Neděle 27. prosince 2009 ve 12:43® džigit

slepyc> se tež nechaš rozhodit nějakým pakem,profil nevyplněný a sem tam nějaký štěk a teď provokace :-D

Tento příspěvek byl editován 27.12.2009 11:43:52 uživatelem džigit.
Neděle 27. prosince 2009 v 11:32® slepyc
slepyc

webster.16> tak tu nechoď

Sobota 26. prosince 2009 ve 20:27® banik
banik

Zdravím,tak dnes jsem se byl projít okolo Olešné a až na ten vítr bylo hezky,potkal jsem tam dva rybáře,tak jsme si hezky pokecali,.No a jinak ježíšek mi letos nepřinesl na ryby vůbec nic,asi jsem nebyl hodný,tak se musím polepšit.

Sobota 26. prosince 2009 v 19:40® lubo OV
lubo OV

webster.16> možná to tady není tak luxusní, jako MRK, ale na druhé straně je to výzva ne? Udělat z toho fajn pohodové stránky, kde si člověk zajde nejen načerpat vědomosti, ale i pohodu. Kde si lidi mohou v klidu pokecat, aniž by jim někdo hned „šel po krku“, když třeba neúmyslně plácnou sem-tam ne úplně přesnou informaci :-)

Sobota 26. prosince 2009 v 19:12® webster.16

lidi já vám povim to tu stojí za hovno na tom chytej cely ten server se mi zdas celkem nudný co vy si myslite? a ja osobně rad chodím na mrk tam je to luxus:-D

Sobota 26. prosince 2009 v 18:09® pista85

zdravim nevite o nějakych zavodech po novem roce??

Sobota 26. prosince 2009 ve 14:59® džigit

Hora> na tůních je rozmrzlo!!!Aspoň pod budou… :-)

Pátek 25. prosince 2009 ve 22:55® lubo OV
lubo OV

zlomiljsemprut> co se týká těch extremistů – evidentně si nic nepochopil. Ale neboj, to se třeba v příštím roce zlepší :-P :-D

Pátek 25. prosince 2009 ve 21:25® Ciffik
Ciffik

IV.TO.ŠIRDA> wou…tak tomu říkám překvápko…

Tento příspěvek byl editován 25.12.2009 20:25:22 uživatelem Ciffik.
Pátek 25. prosince 2009 ve 20:39® džigit

IV.TO.ŠIRDA> Ty si letos asi vůbec nezlobila :-D

Pátek 25. prosince 2009 ve 20:33® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Tak jako jsem slíbila,zasílám fotky svého tajného dárku,kterého jsem dostala od mých dvou chlapů.

foto/diskuze/ostrava_a_okoli/2009/th-img29788.jpgfoto/diskuze/ostrava_a_okoli/2009/th-img29789.jpgfoto/diskuze/ostrava_a_okoli/2009/th-img29790.jpg
Pátek 25. prosince 2009 ve 20:32® Stroft
Stroft

Počasí přálo,tak dvouhodinová procházka po Ostravských ďurách přínesla několik hezkých okounů a jelečků.

Pátek 25. prosince 2009 ve 13:08® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Hora> Extrémistů? Koho tím myslíš? Mládež? :-D

Čtvrtek 24. prosince 2009 v 18:38® Hora
Hora

Pohodové Vánoce a bohatou nadílku pod stromečkem přeju Všem správným rybářům. PS. -extrémistů si moc nevšímat,stejně je to brzy přejde.

Čtvrtek 24. prosince 2009 v 17:21® HaD
HaD

Nejrozsáhlejší ATLAS RYB na československém internetu!

Po dlouhých přípravách jsme zavedli novou rubriku „Atlas ryb“ z pera M. Horáčka – Ospreye, který naleznete v záložce „Encyklopedie“. Mělo by se jednat o nejrozsáhlejší dílo na československém internetu a budeme jej nadále rozšiřovat. Současně s Atlasem ryb mírně „faceliftujeme“ design serveru s důrazem na vyniknutí obsahu a příjemnějšího pobytu u nás.

Hezké vánoce!

tým CHYTEJ.cz

Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 13:12® kraui
kraui

Přeji všem krásné prožití vánočních svátku, pořádnou nadílku pod sromečkem a šťastný Nový rok 2010 hlavně hodně rybářských zážitků!:)

Středa 23. prosince 2009 ve 23:13® lubo OV
lubo OV

Tak ať nám i příští rok koušou :-)

foto/diskuze/ostrava_a_okoli/2009/th-img29739.jpg
Středa 23. prosince 2009 ve 21:37® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Moc děkuji opravdovým chlapům za morální podporu a přeji všem krásné prožití vánočních svátků,pod stromečkem nějakou pěknou rybářskou bižuterii a v roce 2010 vám z celého srdce přeji moc krásných a hlavně velkých úlovků o které se určitě podělíte fotem na tomto servru. Taky se už moc těším,co letos dostanu od mých dvou chlapů pod stroměček (něco tajného chystají) a fotem se pochlubím.Ahojky všem opravdovým rybářům a Petrův zdar.

Středa 23. prosince 2009 v 19:18® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

No jo, ta mládež! :-) Ach, kam ten svět spěje. :-D

Středa 23. prosince 2009 v 19:07® banik
banik

Zdravím,chtěl bych popřát všem rybářům,rybařkám prostě všem slušným lidem,krásné vánoční svátky,bohatého ježíška a hlavně pevné zdraví.A abych nezapoměl mnoho krásných úlovků a zážitků od vody v roce 2010.

Středa 23. prosince 2009 v 18:19® kety.vydra
kety.vydra

Se jí nedivím.Něco napíše v dobré víře a ještě je za to bezdůvodně peskovaná cucákama (např. Adam 46…apd).Jste to holt kapánek někteří přepískli.

Středa 23. prosince 2009 ve 14:49® džigit

Vy ste tu Širdu asi vyhnali :-) Si to někdo odskače,baba od sadkařa.Kaj budete chodit pro ryby,jak nic nechytite :-D

Středa 23. prosince 2009 ve 12:59® ROMERO
ROMERO

IV.TO.ŠIRDA> ja jim take ryby chytam 26 let a u vody byl neporadek a asi jeste bude pokud si to uklizeni vsichni nevemem k srdci jo a rybu tu si chytim ale ne za kazdou cenu ze ma dosazenou lovnou miru 40 a japlatim povolenku tak to si tu rybu radsi koupim jo a na vanoce si ji kupuji vzdy ps.bud vzdy sva a stasne a vesele jo a Petruv zdar

Středa 23. prosince 2009 v 5:44® kety.vydra
kety.vydra

IV.TO.ŠIRDA – Byla by škoda,kdybys opustila tento server! Hezky se tvé příspěvky čtou a já jsem rád,že na tomto fóru je někdo se „stejnou krevní skupinou“ jako já…

Úterý 22. prosince 2009 ve 23:00® lubo OV
lubo OV

Stroft> na ryby chodím 32 let a v drtivé většině s tím, co jsi napsal, musím souhlasit. Bohužel.

Úterý 22. prosince 2009 ve 22:54® lubo OV
lubo OV

banik> Povolenku na Olešnou nemám. Na Olešné jsem byl naposled cca před 22 lety na rybářském táboře, když jsem vedl rybářský kroužek. Za humny Ostravy je taky spoustu krásných revírů v rámci ÚS ČRS, takže mě ty samostatně hospodařící MO nijak nerajcujou :-)) )

Úterý 22. prosince 2009 ve 22:45® Stroft
Stroft

„Přatelé“ na ryby chodím přes 30 let a proto se cítím kompetentní ke svým názorům.Rád si něco přečtu na rybařských stránkách ale diskuse typu,jak všichni dělaj bordel u vody a jen já jediný si uklízím mi přijde směšná a ve stylu,když už jsem registrovaný na Chytej.cz nebo na MRK.cz tak přece automaticky jsem chyť a pusť a pytel na odpadky mám vždy u sebe abych mohl po druhých uklízet.Diskuse typu masař:to je to samé.Na prstech jedné ruky bych mohl napočítat rybáře co pustili ušlechtilou mírovou rybu.A když už se zeptám typka co nosí kšiltovkou MRK, co s těma rybama bude dělat,tak odpověď bývá vždy stejná…maminka,ta­tínek má dnes narozeniny tak jim VYJÍMEČNĚ musím něco chytit.Tak prosím přestaňte si na něco hrát a neblběte jinym hlavu.

Úterý 22. prosince 2009 ve 21:07® banik
banik

lubo OV> No to není pořádek,spíš záminka abych se mohl pohrabat v ryb.věcech a těšil se na jaro.Chci se zeptat ty máš povolenku na Olešnou?????