Vyhledávání
Ostrava a okolí
V diskuzi je 1.335 příspěvků, z toho 1335 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 22. prosince 2009 ve 20:58® lubo OV
-
banik> pořádek ve věcech? Co to je?
- Úterý 22. prosince 2009 v 17:21® banik
-
lubo OV> Jsem rád,že to bereš jak to bereš,VĚŘ MI,že jsem to tak nemyslel,špatně jsem to podal.A i já mám věci na ryby už zakonzervované,ale chystám se mezi svátky udělat si ve věvech pořádek a pomazlit se je to taková moje úchylka,když nemůžu k vodě.No a ty ryby spolu platí i já k vodě nechodím po prázdnu,jen kafe nepiju,jinak vše,a hlavně tě chci poznat.
- Úterý 22. prosince 2009 v 17:12® banik
-
IV.O.ŠIRDA> Ahoj,já bydlím ve frýdku teprve 14 dní,olešnou znám jen s procházek a moc se mi líbí,no a Bašku,tu jsem ještě neviděl.Nechci se nějak vychvalovat,ale i já patřím k těm co jsi u vody prvně uklidím Apotom až nahazuji a taky samozřejmě veškerý odpad co u vody najdu tak autem odvezu,mě to nic neudělá a cítímse u vody líp,než tam sedět mezi petkami atd.já sice ryby nejím,ale já a celá rodina pocházíme s Jistebníku ,což asi víš že je to samá rybička,celá rodina rybky jí jen já je raději chytám,ale musím přiznat že taky občas vemu otci kapříka,nebo ho miluje.
- Úterý 22. prosince 2009 v 15:56® kamos007
-
IV.TO.ŠIRDA> no já bych řekl že na olešné je ten bordel z 70% naplavený z přítoku protože na olešnou 3 nějací chuligáni semtam vyklopí kontejner s plasty do potoka nebo ještě někteří tam rovnou hážou tašky a pak příde velká voda a šup je to v přehradě.potom asi 25% bordelu zanechají rybáři a 5% turisti.
Tento příspěvek byl editován 22.12.2009 14:57:10 uživatelem kamos007. - Úterý 22. prosince 2009 ve 14:11® rapadek
-
zde fakta: Podle socioekonomické studie sestavené podle námi zaslaných dotazníků si v průměru každý lovící důchodce ponechá za rok 47 kg ulovených ryb. Je to hodně? Nebo málo? Pro srovnání osoba ze skupiny nezaměstnaných si ponechá 123 kg ryb.
Jinak to napsal pěkně lubo OV, lidé jsou různí, znám takové i onaké a nezáleží moc na věku. - Úterý 22. prosince 2009 ve 14:08® slepyc
-
zdar, lidi prosím vás kdo nebo co je masař?! je to rybář který si odnese od vody občas rybu anebo to je „rybář“ který ač nejí ryby plení vody jak to jen jde aby se mohl pochlubit před příbuznými a známými. dokonce jsou takoví kteří používají ryby jako platidlo za nějakou tu službu od známých.každý by si měl zahlodat ve svém svědomí a hlavně (protože jsme češi) navzájem se hlídat u vody. není třeba nikomu nadávat nebo někoho ponižovat. myslím že bohatě stačí pronést větičku „to je malé takové já pouštím“ apod. spousta rybářu se poddá(snad). nnež o tom planě psát na forech, popřemýšlejme co by se proti tomu dalo udělat. mimochodem psát můžu co chci a dělat u vody taky. kdo z rybářů po příchodu k vodě nedřív flek uklidí a potom vybaluje vercajk. nadávat na bordel jde lehko, nedělat binec jde trochu hůř ale uklidit po někom cizím???
- Úterý 22. prosince 2009 ve 13:51® lubo OV
-
IV.TO.ŠIRDA> prosím neodcházej lotosový květe
Tento příspěvek byl editován 22.12.2009 12:51:59 uživatelem lubo OV.Kdybys nebyla zadaná a ani já neměl svou super rodinu, hned bych se o tebe ucházel. Ženská přes ryby a bonsaje = pro chlapa jako já ideální partnerka
- Úterý 22. prosince 2009 ve 13:45® lubo OV
-
banik> OK. Mě se to nedotklo, je mi teprve 42 let, takže důhodce nejsem. Letos už jsem se rybářsky zazimoval, ale na jaře můžeme spolu klidně u vody zalapat, dát kafe a štamprličku, neb bez těhto dvou medicín k vodě nechodím.
))
- Úterý 22. prosince 2009 ve 13:42® Ciffik
-
valím do rybářství, pak pro dárky a pak sem něčím přispěju…
IV.TO.ŠIRDA> neodcházet..byla by to škoda…
- Úterý 22. prosince 2009 ve 12:18® džigit
-
IV.TO.ŠIRDA> někdy mrkni na profil moralistů juniorů a budeš mít jasno
Jo a taky mám rád ryby/nikomu to neříkej/
- Úterý 22. prosince 2009 ve 12:14® džigit
-
IV.TO.ŠIRDA> Naivo
Jinde to je stejné! Neposlouchej „extremisty“! Mrkni se sem tam na profil některých a budeš mít jasno… Já si taky vezmu rybu od vody,sem tam zabiju pašíka,ovci.Pokud vysloveně bezmyšlenkovitě neplením vodu nebo přírodu,je to v poho. Většinou se setkávám s takto pochybnými názory a pak si přisvojí kdejakou čudlu :-/ A táta na sádkách,to je terno
- Úterý 22. prosince 2009 ve 12:04® inspo
-
IV.TO.ŠIRDA> Nikam neodcházej. Ono se dost lidí nechá ovlivnit moderními trendy, takže když si někdo vezme rybu, tak je hned masař. Vzít si rybu od vody není nic špatného!
- Pondělí 21. prosince 2009 ve 23:00® IV.TO.ŠIRDA
-
banik> vidím,že jsi z Frýdku,bydlela jsem na Bruzovské.Každý rok na jaře se zúčastňuji sběru odpadků na Olešné a Bašce a ze svých vlastních zkušeností se musím zastat seniorů,protože tento nepořádek kolem našich dvou krásných a hodně zarybněných přehrad dělají převážně junioři a skoro každý z nich tvrdí,že jdou k vodě si odpočinout,protože je tam krásně(v tom bordelu který si nadělají)a každý z nich tvrdí ,že ryby nejí a všichni ostatní jsou masaři.Moje rodina má ryby ráda,převážně je bereme na sádkách,kde manžel pracuje a když čtu některé příspěvky juniorů,tak mi začíná být hanba a stydím se za to,že máme tak rádi ryby a zvažuji,že tento server kvůli tomu opustím,neboť si tady připadám velmi provinile,protože opravdu rádi zdravé ryby jíme.
- Pondělí 21. prosince 2009 ve 21:50® Hora
-
lubo OV> řek bych to mnohem ostřeji(slušné slovo)jinak s Tebou souhlasím.Bohužel se to tu stalo všude módou rovnice masař = důchodce.To je ta dnešní mládež.Vcelku ještě nic neudělali a hned jsou se vším hotovi a ve všem mají jasno.
- Pondělí 21. prosince 2009 ve 21:41® banik
-
lubo OV> Jestli jsem se vás něčím dotknul tal se velice omlouvám a to myslím upřímně.Já to asi špatně napsal,samozřejmě že mám úctu k seniorum,mám otce i maminku v důchodu.Já mám jen špatnou skušenost s hlučínské štěrkovny,jak sem viděl některé rybáře co dělaj u vody,ale ono se to děje asi všude,že se bere vše co voda dá.A máte pravdu,převážně to nejsou ani senioři!§!Ještě jednou se omlouvám nemyslel jsem to tak veř te mi.Byl bych rád kdyby jsme si mohli popovídat někdy u vody na rybách.No a jinak mi je 34let a už to jdu vyplnit,včera jsem to při registraci nestihl.Hezký večer
- Pondělí 21. prosince 2009 ve 21:02® lubo OV
-
banik> nevím, kolik máš let, ale podle těch keců o důchodcích, bych tě typoval tak na pubertální věk. To je totiž ta telecí generace, která si neváží ničeho. Už ani toho stáří. Ti důchodci ti dali život. Ti důchodci makali celý život, abys mohl pořádně chodit do školy, abys měl na vánoce dárky, aby z tebe nevyrostl parchant. Fakt nevím, kde se ta neúcta ke starším lidem bere. Možná je to v tom, že už nemají ve svém věku tu sílu, energii, ani dravost se v životě tolik bránit a proto ti mladší nabydou přesvědčení, že si do nich mohou kdykoliv kopnout. Znám důchodce, kteří berou vše, co uloví, protože jsou to chrti. A znám důchodce, kteří mají pár stovek měsíčně od státu za celoživotní dřinu a ulovená ryba na stole je pro ně jídlo, které by si z penze moc často nekoupili. A viděl jsem i důchodce, kteří pustí rybu se slovy: " však ona nám to voda zase vrátí příště". A taky jsem viděl o mnoho mladší parchanty, kteří drancují vody více, než deset důchodců dohromady. Ano, i oni mají své chyby, jako každý z nás. Neuraz se, ale takhle anonymně kecat, ze zálohy, když ani nemáš pořádně vyplněnou kartu to by ti šlo. Ale skus do očí takhle vyskočit na svého vlastního tátu, nebo dědu. Taky jími tak pohrdáš ? Neber to osobně, nemyslím to špatně, ale fakt mě tohle dokáže naštvat. Přeji ti, abys, až budeš starý o tobě mladší generace smýšlela s větší úctou, než ty o nich dnes.
Tento příspěvek byl editován 21.12.2009 20:04:54 uživatelem lubo OV. - Pondělí 21. prosince 2009 v 19:19® Koudy
-
banik> obávám se že na těchto dvou vodách nenajdeš…toto byl hlavní důvod proč jsem přešel do kraje…tam sice takoví lidé jsou taky ale ne všude…
Tento příspěvek byl editován 21.12.2009 18:19:44 uživatelem Koudy. - Pondělí 21. prosince 2009 v 18:41® banik
-
Tak třeba najdu nějaké hezké místo,kde neuvidím důchodce a nejen důchodce jak berou vše co jim zabere,jen proto,že nemůže od vody odejít sprázdnou.
- Pondělí 21. prosince 2009 v 16:22® Ciffik
-
banik>
místa bez masařů…tos uhádl…
- Pondělí 21. prosince 2009 v 8:49® Koudy
-
banik> tak to budeš velice zklamán…místa bez masařů budeš na těchto vodách těžko hledat:-/
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:13® banik
-
Chci se zeptat jestli by byl někdo ochotný mi na jaře ukázat nějaká místa na Olešné či Bašce,myslím tím místa kde není moc masařů,ja preferuji sportovní rybolov no a ryby stejně nejím.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 20:55® banik
-
širda.Tak pokud jsi chci vzít na rok jen OLEŠNOU a BAŠKU,tak je pro mě lepší přejít na MO do F-M.Jezdím hodně na Těrlicko,Žerky a na Rozkoš,ale příští rok chci jen tyto dvě vody,jsou pro mě zcela neznámé a Olešnou mám blízko tak mě to docela láká,jen to tady moc neznám,
- Neděle 20. prosince 2009 ve 20:33® IV.TO.ŠIRDA
-
banik> pokud máš členství v Ostravě,tak ve F.M. roční povolenka pro členy jiných MO stojí MP 1.600kč a pstruhová 800kč.Pro členy MO FM stojí MP 750 a P 600. Pokud potřebuješ vědět více třeba co se týká dětí tak piš do os.pošty.Hojky Petrův zdar.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 20:18® lubo OV
-
kety.vydra> klidně se přiznám. Ze stovky chycených kaprů jsem jich vzal 17 domů. A je mi jedno, zda mě někdo označí za masaře, protože pak neví, o čem mluví
)
- Neděle 20. prosince 2009 v 19:26® kety.vydra
-
luk888> Mě se nelíbí to vaše napadání,že je IV.TO.ŠIRDA vyfocená s „mrtvolama“ atp.Pokud jsem četl správně,koupila je na sádkách.Fakt nevím,o co vám jde? Že je někdo vyfocený s rybou někde v domácím prostředí,no úž je pro vás masař.Takový extrémismus je mi sakra proti srsti.Někdo si veme pár ryb za rok a jste hned se vším hotoví.Možná by neškodilo zase oživit fórum ‚Co už jste tento rok zmasili‘,aby se připoměla realita.
- Neděle 20. prosince 2009 v 19:16® kety.vydra
-
banik> Normálně zůstaň ve své MO a ve Frýdku si vem hostovačku na rok.Nevím jaká bude cena na příští rok,ale počítej 13 nebo 15 stovek.Mám to samé.
- Neděle 20. prosince 2009 v 18:51® kamos007
-
banik> nemusíš přecházet, ale budeš platit více.
Tento příspěvek byl editován 20.12.2009 17:51:40 uživatelem kamos007. - Neděle 20. prosince 2009 v 17:32® banik
-
Rád bych se zeptal,jsem členem MO Ostrava,ale chtěl bych na rok 2010 povolenku na Olešnou a Bašku.Musím zrušit členství v Ostravě a stát se členem MO Frýdek-Místek??
- Neděle 20. prosince 2009 v 17:25® banik
-
Zdravím všechny slušné rybáře a rybářky na tomto webu. Jsem tady novej,ale tuto stránku sleduji už dlouho. Chtěl bych se zeptat jestli je zde někdo od frýdku?? já jsem se přestěhoval s ostravy do frýdku a chtěl bych pár informací.
- Neděle 20. prosince 2009 v 16:45® lubo OV
-
luk888> v revíru jsou ryby pro požitek z lovu a koníček, na sádkách jsou pro maso. Tam k tomu byly odchovány a je to tak dobře. Takže nechápu, co se tady řeší.