Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 13. února 2008 ve 23:36® brčal
brčal

LaMa> chyba nebyla u mě postup se neuložil a pak sem ho poslal Hadovi a víc sem neřešil .

Středa 13. února 2008 ve 23:11® LaMa
LaMa

brčal> no když si to myslíš tak brát ti to nebudu a hadat se s tebou taky ne. Jen jsem Kubajzovi vyfotil postup vazani chrostíka když se včera ptal jak to važu, no promiň jestli jsem se opakaoval, nevěděl jsem to. Mohl si zareagovat dřív a napsat mu sám že postup vázaní najde na tvých stránkach. Hold pozdě omlouvat se za to nebudu, pokud HaD uzná že moucha 2× v encyklopedii je zbytečná tak ji může klidně smazat, zlobit se na něho za to nebudu. Ale klidně si mohl k tomu svému chrostíkovi hodit odkaz kde je vazaní když si zkončil u kroku č.1. (možná by to pár lidem pomohlo) Ja osobně mám radči když vidím někde mouchu a je tam aspon trošku ukazené jak se to váže a jaký je tam použitý materiál, ale to možná ty nepochopíš když vážeš X let. Já važu ani né rok, vše jsem se učil sám, podle knížek a podle netu, hodně lidí mi pomohlo, dokonce i ty, bo díky tobě jsem začal chytat na BL háčky už minulou sezonu, ne až letošní jak jsem měl v plánu.

Středa 13. února 2008 ve 23:10® fikus
fikus

brčal> ty lamo, umíš napsat aspoň jednu jedinou větu bez překlepu? :-)) )

Středa 13. února 2008 ve 23:03® Zauwi
Zauwi
:-)
Středa 13. února 2008 ve 22:56® brčal
brčal

LaMa máš pravdu jsi borec Jenom se napsal že Lama je Shadowhantr který chodil z mým kámočem do školy a ten mi to potvrdil.A předem se omlouvám že sem skomolil tvoje jméno ,,pana vazači,,

Středa 13. února 2008 ve 22:55® ZN
ZN

LojzaRybka: samozřejmě ani Pikemu007. Zkurvený život.

Středa 13. února 2008 ve 22:53® Pike007

LojzaRybka: Takže bych nevěřil ani ZNovi.

Středa 13. února 2008 ve 22:51® ZN
ZN

LojzaRybka: já si myslím, že není dobře věřit všemu, co se na netu napíše.

Středa 13. února 2008 ve 22:49® LojzaRybka
LojzaRybka

LaMa>abych se přiznal,muškařim tady na ohři už 20let,a mouchy si vážu celou dobu,ale vážu celou dobu jen tři oskoušený mouchy na pstruha a dvě na lipany,jiný mouchy jsem začal vázat až když jsem skouknul muškaření tady na chytej,ne že bych znal jen ty moje oskoušený,ale jiný nebyli potřeba:-D

Středa 13. února 2008 ve 22:47® fikus
fikus

Buko> Mirka jsem nakvartýroval do auta k Brčálovi. My dva jsme domluveni přece spolu. V kolik chceš jet? Mě je to celkem jedno, mám v pátek dovolenou. Zapínáš někdy Skype? Dlouho jsem tě neviděl on-line.

Středa 13. února 2008 ve 22:43® LaMa
LaMa

LojzaRybka> no vidíš tak to važ s ní…jinak ja si srst chytnu do skřipce a nit potřu pomadou, tak tam ta srst krásně drží a nevypadává když ji tam vložíš a začneš natačet…podle zkušených pardálů je to zbytečné a pomadu je lepší schovat do kapsy a použít na rty…samozdřejmně mají pravdu ale já jako amatér si zatím netroufám to vázat takhle zkušeně a vážu to takhle a prozatím se mušky daří (alespoň mě se libí) :->

Středa 13. února 2008 ve 22:37® LojzaRybka
LojzaRybka

LaMa>jj,tu nit mám:-)

Středa 13. února 2008 ve 22:34® LaMa
LaMa

LojzaRybka> srst dabuji do smyčky a nit se jmenuje „Dynema“ od firmy Hendz…je to jedna z nejpevnějších niti, takže ji jen tak nepřetrhneš a je dost hrubá aby ti tu srst nepřeřízla a natolik pevná že fakt můžeš telíčko utahovat a neurveš ji, ale vše s citem

Středa 13. února 2008 ve 22:33® LojzaRybka
LojzaRybka

Buko>jinak ty myši jsou tak hezký,že bych je dal možná tak dětem na hraní,ale do vody bych je neházel,to je škoda:-D :-D ,mám dvě děti,pošleš mě dvě??;-)

Středa 13. února 2008 ve 22:31® LojzaRybka
LojzaRybka

Buko>jo,ale ty myšky jsou vázaný s kouskem kůže,teda aspoň myslim,ale ta srnčí srst se musí do něčeho stočit,já to kupuju s jr to stočený do slabejch drátků,korát to neni tak hustý jako to má LaMa při tom postupu:-((

Středa 13. února 2008 ve 21:51® HugoLampa
HugoLampa

Pane rarachu,tak aby bylo jasno,já ryby nefotím..Ale jestli někdo cítí potřebu se pochlubit rybou,je to jeho věc.Ten potočák nemá dvacet a pro někoho to pěkná ryba je,každej holt neumí chytnout na svazovce padesátku..A myslím si,že když už si tu rybu chce vyfotit,tak by to měl udělat právě tak šetrně,jako tady Zauwi..„Mordování“ salmolidů vypadá jinak..Jen máte asi špatnou náladu?Prominte,ale ta vaše poslední věta je hloupá..

Středa 13. února 2008 ve 21:26® Zauwi
Zauwi

to rarach: přeháníš, u nás prostě větší pstruzi nejsou, tak když má kolem 30ti nebo víc, tak si ho rád vyfotím, uznávám, že bych ho měl hned pustit,když je hájenej, ale když mě fotí kolega, kterej je připravenej fotit, ještě než je pstruh u mě, tak je ta doba minimální, a s rybou zacházím slušně…

Středa 13. února 2008 ve 21:17® rarach

Zauwi s Lampou: No jasně budeme hrdině fotit každého dvaceticentime­trového potoka v době hájení, to je opravdu argument, jak noha. Pan Zauwi to tady předváděl celý podzim a nedále v tom pokračuje. Až bude potoků jako kaprů, tak mi to fakt vadit nebude, ale takto se vraťte k futru a pípákům a serte na muškaření.

Středa 13. února 2008 ve 21:09® bubu
bubu

Buko>Míro, skromný dotaz,bukonit se na to hodí? Nebo raději silnější? Např. kevlarovou.

Středa 13. února 2008 ve 21:04® Buko

LojzaRybka> Neváže se to v drátech. Drát a různé tenké a pevné nitě ti tu srst prořežou.Pak je to taky rukama.Mrkni se na včerejšek 18:49 hod

Středa 13. února 2008 ve 20:53® LojzaRybka
LojzaRybka

LaMa>ahoj,chci se tě zeptat,tu srst si motáš do tech měděnejch drátků sám,nebo to kupuješ,já ty chrostě taky vážu,ale takhle bohatou tu srst nemám:-((

Středa 13. února 2008 ve 20:52® HugoLampa
HugoLampa

Zauwi,Rarach určitě myslí fotku potočáka „Z lovu“ ,nebo toho lipánka v nějakém foru.. Rarachu,jsi moc úzkostlivej..Slovo mordovat není na místě.Navíc je z fotky jasný,že Zauwi vzal ryby mokrou rukou a nemačkal je..Nevím, proč si nevyfotit prvního pstruha a lipánka v roce..

Středa 13. února 2008 ve 20:02® Zauwi
Zauwi

to rarach: kdo mluvil o salmonidech?U nás jsou tloušti…a když se sem tam chytne nějakej pstruh nebo lipan…

Středa 13. února 2008 v 19:58® LaMa
LaMa

brčal> jestli myslíš toho co končí bodem 1. upneme si háček do svěráčku a moucha se asi uváže sama :-D Nevím co tě žere, že jsem tu dal (tak trošku) vázací postup?

Středa 13. února 2008 v 19:51® LaMa
LaMa

brčal> ---Martin Lám ský – Shadowhatr---a tohle to je jako kdo? viz. bod 1. v encyklopedii suchých mušek ho teda nevidim. viz. bod 2. na tvé stránky se od jisté doby nedívam, takže …

Středa 13. února 2008 v 19:27® brčal
brčal

www.ubrcala.com
A koukni se na mušky Lamo

Středa 13. února 2008 v 19:22® brčal
brčal

LaMa /Martin Lám ský – Shadowhatr -kouknu po dlouhe době a zhrozím se 1.Tento tu je už jednou popsán Chrostík ze srsti . 2 -trošku lípe www.ubrcala.com/…dgenatur.php Nebo je to i jinde už ani nevím kde sem ho dal všude

Středa 13. února 2008 v 19:11® LaMa
LaMa

Kubajs: tady jsem ti nafotil postup vazaní toho chrostika ze srny, pokud maš zajem tak na se na to mrkni www.chytej.cz

Středa 13. února 2008 v 19:09® rarach

Zauwi: No vono děsnej vodvaz teď mordovat salmonidy, zvláště prackama pro fotečku do Můj lov.