Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 6. února 2008 v 18:16® Firetiger
Firetiger

ice> malá technická: jak v té svojí fajnové bobině navlíkáš niť? Používám obyčejnou bobinu made in India a jsem zvyklý niť navlíkat vsrknutím pusou, ale podle obrázku mi přijde že ta CFka tam má zespoda nějaký bazmek.

Středa 6. února 2008 v 18:16® HugoLampa
HugoLampa

Já jsem se jednou o prázdninách nudil,tak jsem si bobinu ze srandy vyrobil..Od té doby už vážu jenom s ní..Je menší než tak koupená,váže se s ní líp a ještě jsem s ní ani jednou neutrhl nit..

Středa 6. února 2008 v 18:06® iceman
iceman

No mám Rite i CF a z hlediska ergonomie držení je mě daleko příjemnější CF. Líp se mě s ní váže. Rite je hodně tenká, ale zase má lepší uchycení nitě, to je opravdu bezkonkurenční. Kdyby je někdo zkombinoval dohromady, to by pak byla paráda ;-) Tento příspěvek byl 6.2.2008 v 17:11 editován administrátorem toulovec

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img16217.jpg
Středa 6. února 2008 v 18:04® Zauwi
Zauwi

to ZN: tak to bych bral, asopn by zbylo víc prachů na matroše, háčky a tak…pokud mi jí Modrák nechá…

Středa 6. února 2008 v 17:55® LaMa
LaMa

Ja dneska chtěl taky koupit v Ostravě ještě jednu keramickou bobinu, nakonec jsem nekoupil bo ji tady snad nikdo neprodava, tak jsme si aspon koupil novou povolenku jak P tak i MP :-D

Středa 6. února 2008 v 17:30® bubu
bubu

fikus> Míro,já ji kupoval na FM Fly.net. Je to „DR Slick“ Široká 199,– a úzká 209,– Pravda je,jak se zmínil ZN,že konec trubičky je širší a někomu může vadit. Bral jsem tam i sklepávač a nakopal bych si,neb jsem netušil,že jsou tři velikosti. Vybral jsem asi tu nejhorší. Velkou!!

Středa 6. února 2008 v 16:52® modrak
modrak

ZN> Zvyk je železná košile. Kupříkladu já. Pokud si vezmu do ruky cokoliv co úplně pevně nedrží nit tak s tím uvážu úplný prd.

Středa 6. února 2008 v 16:27® ZN
ZN

modrák: tady aspoň vidíš, že co soudruh, to jiný vkus. Mi se s ní dělalo blbě díky té rozšířené hlavě. Používám TMC a RITE. Podívám se ti po ní.

Středa 6. února 2008 v 16:11® modrak
modrak

ZN> V každém případě, bobina na snímku od fikuse je ta kterou mám doma. Používám ji a celkem mi to s ní jde. Najdi ji, já se na TVV připomenu, a za panáka ji z fleku beru.:-D

Středa 6. února 2008 v 15:22® Pike007

Na Bukonitě stejně jako na nitě ostatní používám bobiny Rite. Jen dodám, že je třeba použít u nich špulek širokých, což ovšem mé oblíbené UNI a Buko nitě splňují, takže pohoda. V případě nouze jde dát do bobiny dvě Hends špulky vedle sebe. Na drátky či úzké špulky mám jednu obyč keramiku

Středa 6. února 2008 v 15:20® Pike007

Na Bukonitě stejně jako na nitě ostatní používám bobiny Rite. Jen dodám, že je třeba použít u nich špulek širokých, což ovšem mé oblíbené UNI a Buko nitě splňují, takže pohoda. V případě nouze jde dát do bobiny dvě Hends špulky vedle sebe. Na drátky či úzké špulky mám jednu obyč keramiku

Středa 6. února 2008 ve 14:58® ZN
ZN

Zauwi:
v každém případě, bobina na snímku od fikuse je pro mne ta nejhorší, kterou jsem měl v ruce. Někde jsem ji pohodil, nepoužívám ji. Jestli se připomeneš a já ji najdu, máš i u mne za panáka na TVV.

Středa 6. února 2008 ve 14:21® fikus
fikus

Zauwi> půjčil jsem ti tu která je na obrázku. Jenže na krámě stojí tuším 265,–Kč. Tu samou jsem viděl v Jisi na www.ryby.glux.cz za polovinu ceny!

LSD> na krámě mají i tu kterou sem dal její obrázek bubu, značku si nepamatuji. Mají je tam ve dvou druzích na široké cívky. Jedna je na tlustší nitě a stojí skutečně 199,– a druhá je na tenké nitě a stojí oněch 299,– Kdybych si vybíral na krámě bobinu na Bukonit, volil bych tu na tenší nitě. Kdybych ji ovšem kupoval z netu, objednám si ji určitě z Jisi.

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img16213.jpg
Úterý 5. února 2008 ve 23:53® regulus
regulus

Dědek> no jo, když sem ani nejukneš, to máš těžký. Včilka buď budeš číst až do rána nebo se na to vyprdneš. :-93;

Úterý 5. února 2008 ve 23:50® Dědek
Dědek

regulus> vůbec nevím, co se tady dělo

Úterý 5. února 2008 ve 23:49® regulus
regulus

Dědek> nebreč, sou to jen plky.:-D

Úterý 5. února 2008 ve 23:30® Dědek
Dědek

Tak koukám, že jsem přišel o 1445 vzkazů :-( asi bude někde chyba:-((

Úterý 5. února 2008 ve 23:03® Axamith
Axamith

jasně, taky se může stát, že koupíš Porsche, který se ti bude srát. (Já měl na něj štestí):-))

Úterý 5. února 2008 ve 23:01® regulus
regulus

Axamith> jasný, to nezamrzí, ale nasere. Fakt ale nekecám, čelisti vymačkaný zatím nemám, háčky v tom drží, žádnej mě zatím z čelistí nevylítl, v poho i 20 a 22 háčky. Možná sem měl štěstí a soudruzi v Indii to čistě náhodou udělali pořádně. :-D

Úterý 5. února 2008 ve 22:56® Axamith
Axamith

Regulus : ale zamrzí, když potřebuješ dotáhnout nit a u takovýho šuntu se ti uvolní háček v čelistech. to je naprd.

Úterý 5. února 2008 ve 22:50® regulus
regulus

bubu> a jo, já to nepočítal 500, 800 nevím, spoustu jsem toho vořezal, takže to nelze spočítat ani podle háčků, nehledě na to, že ani netuším kolik jsem jich už koupil. Pro toho kdo se s tím živí nebo hodně váže to rozhodně není, já netušil, jestli budu něco schopnej navázat taky mě to vůbec nemuselo bavit a koupil jsem to za pár peněz, byla jakási sleva a stálo to i s ostatníma krámama asi 16 USD, už jsem to tu kdysi psal. I kdyby se to posralo tak mě nebude mrzet, že to vyhodím. Prostě tehdy jsem naprosto nevěděl která bije a nechtělo se mi za to vyhazovat tisíce. Nicméně furt tvrdím, že to svůj účel splnilo, pravda originální systém upevnění je totálně na nic. A stále si myslím, že pro někoho kdo uváže jen sem tam něco to může stačit.

Úterý 5. února 2008 ve 22:46® Axamith
Axamith

Začínal jsem vázat na Indii a bylo to shit. Teď nám pákovýho Tvrdka 2 sezónu a OK. Za chvíli se bude i na takový kusy železa dávat punc, aby se dal rozlišit od plagiátů.:-D

Úterý 5. února 2008 ve 22:39® bubu
bubu

regulus> dnes ve 21:09:38® regulus (předposlední věta) nebo si to alespoň myslím,že měl toto na mysli

Úterý 5. února 2008 ve 22:37® bubu
bubu

regulus>nápověda na to,co se ptal ZN

Úterý 5. února 2008 ve 22:37® bubu
bubu

regulus> teď se v tom taky motám, jinak B je správně 9 000,–

Úterý 5. února 2008 ve 22:36® regulus
regulus

bubu> tak toto sem nepochopil, asi si sedím na vedení. :-O

dnes ve 21:34:04® bubu regulus> něco namotat

Úterý 5. února 2008 ve 22:35® regulus
regulus

bubu> sem nevšiml, předchozí dotaz do čeho pudu.

To asi nee

Úterý 5. února 2008 ve 22:34® bubu
bubu

regulus> něco namotat

Úterý 5. února 2008 ve 22:33® regulus
regulus

bubu> takže B je správně.

Úterý 5. února 2008 ve 22:33® regulus
regulus

ZN> stejná odpověď netuším. :-))