Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 5. února 2008 v 19:26® LaMa
-
tak např. vážu z BQ něco takového…
- Úterý 5. února 2008 v 19:08® LaMa
-
mmnt vyfotim svoje mouchy z BQ
pokud nebudou dead baterky
- Úterý 5. února 2008 v 19:04® bubu
-
LaMa> dnes jsem odzkoušel oba způsoby. O účinnosti toho či onoho nemám šajn. Na MRKu toho bylo včera večer řečeno hafo. Ale to jistě víš.
- Úterý 5. února 2008 v 19:01® LaMa
-
bubu> sundavaš z BQ ty dvě nitky?
- Úterý 5. února 2008 v 18:58® stopař
-
bubu> Jó ahá ,jsem to ale popleta !
- Úterý 5. února 2008 v 18:56® bubu
-
stopař> jinak ale klídek,taky mi tu spostu matrošů někdy hlava nebere
- Úterý 5. února 2008 v 18:55® bubu
-
stopař> to jsi si poplet s Microfibets
- Úterý 5. února 2008 v 18:49® stopař
-
bubu> No a já myslel že st BQ používá jen na štěty.Jsem to ale hňup.
- Úterý 5. února 2008 v 18:47® bubu
-
stopař> vono to je hlavně!!! na tělíčko. I u té první.
- Úterý 5. února 2008 v 18:45® stopař
-
bubu> No abych pravdu řekl tak na té z 17:22:29 to moc vydět není.A za druhé jsem nevěděl že z Body Qills se dá dělat i tělíčko.Holt jsem ještě asi moc mladej a nezkušenej.Je vydět že TVV potřebuji.
- Úterý 5. února 2008 v 18:38® bubu
-
stopař> tělíčko,příteli,tělíčko. Světle růžová.
- Úterý 5. února 2008 v 18:34® stopař
-
bubu> Není vono není vono , nevím nač si stěžuješ já bych takové nedokázal.Ale na té druhé BQ nikde nevidím. :-'
- Úterý 5. února 2008 v 18:22® bubu
-
stopař>ještě jedna
- Úterý 5. února 2008 v 18:21® bubu
-
stopař> zkoušel jsem nějaký jepičky z BQ. Pořád to ale není vono.
- Úterý 5. února 2008 v 18:17® stopař
-
bubu> toulovec> No vždyť vám píšu že přivezu štrůdlíček od paní Stopařové a nebude jen jeden ! A věřte že jeho chuť je FAMÓZNÍ.
Jo a věřím že ti tvá ústa zacpe dostatečně aby jsi nemohl řvát jako lev.
- Úterý 5. února 2008 v 18:08® toulovec
-
stopař> a víš jak řvu na ty co se o mně náležitě nestaraj??? jako lev!!!!!!!
- Úterý 5. února 2008 v 18:01® bubu
-
stopař> loni jsem byl poprvé a jako neznalý jsem dovez jen krabici koláčků. Zachránila mi život,jinak bych spal venku a byly mínusové teploty. Letos jedu o dva dny dříve na praseti.
- Úterý 5. února 2008 v 17:47® stopař
-
ZN> Né já se nebojím a oni vědí že jen tak laškuji.
- Úterý 5. února 2008 v 17:44® ZN
-
stopař: na tvém místě bych ten TVV ještě zvážil.
- Úterý 5. února 2008 v 17:14® stopař
-
Uzený jim taky ale né to se supermarketů takové to jako by polejvané voskem nebo co to je a sračku.To odemně nemůžete chtít vám ho přivézt na TVV a zkazit vám želudky.
- Úterý 5. února 2008 v 17:11® stopař
-
regulus> Sóju nežeru ! Ale papám pečené králíky , kuřátka ,Kachny,husičky,atp,občas i pořádnej stejk.
- Úterý 5. února 2008 v 16:38® HugoLampa
-
Jak to tady čtu,tak jsem dostal hlad a to jsem po obědě..S váma odjed někam na prázdniny,tak se můžu rozloučit s tím,kvůli čemu trénuju každý den aspon 2 hodiny už opravdu dost dlouho… To je vaše láska k jídlu opravdu taková?
..Já když se dívám 3 krát týdně na tu lepivou žlutou hroudu,o které kuchařka tvrdí,že je to bramborová kaše,tak radši myslím na partyzány,kteří si dělali vývar z nepřáteských bot a byli rádi,když tam zůstala noha..
- Úterý 5. února 2008 v 16:22® pupak
-
modrak-profesori kecaj v Heidelbergu jsem byl a prezral sem se tam stejkama z argentinskejch krav, ty stary drdkove mi to zavideli a udelali tuto studii
- Úterý 5. února 2008 v 16:21® pupak
-
regulus to sem napsal schvalne protoze je to HLAD a nechce IVOSKOVI privezt uzenou kejticku
- Úterý 5. února 2008 v 16:21® modrak
-
Profesoři Steckel a Kratz z lékařské fakulty university v Heidelbergu ve své studii dokazují, že lidskému organismu škodí naprosto vše.
- Úterý 5. února 2008 v 16:14® regulus
-
stopař> ty nutně musíš žrat sóju a podobný sajrajty, protože jinak bys sem nemohl napsat, to co jsi napsal (teda odněkud zkopíroval). Po Pupákovic a Toulíkovic gurmánských příspěvcích, je ten tvůj paskvil znesvěcení dobrýho žrádla.
- Úterý 5. února 2008 v 15:40® stopař
-
Vědecky potvrzeno: lidský imunitní systém považuje maso za cizorodou látku! 31.08.2006 Dne 1. 10. 2003 zveřejnily odborné noviny PNAS-online („Proceeding of the National Academy of Science“), jedny z nejrespektovanějších a nejvíce citovaných vědeckých odborných novin na světě, závěr jedné zajímavé studie: lidský organismus reaguje na maso jako na cizorodou látku a brání se. Američtí výzkumníci objevili, že lidský metabolismus po požití červeného masa (hovězí, vepřové, skopové) přijímá určité tělu cizí molekuly a ukládá je do různých tkání. U těchto molekul se jedná o vazbu s glukózou s označením N-Glycolyneuraminacid (Neu5Gc), která se nachází na povrchu membrán buněk. Tato substance se tvoří jen u zvířecích savců; lidský metabolismus nemůže tuto vazbu s glukózou vyrobit.
Zvláště velká množství se nacházejí v hovězím mase, vepřovém a skopovém, také mléko a sýr obsahuje tyto vazby v malých množstvích.
Dva výzkumníci podílející se na této studii objevili v krvi testovaných osob antitělíska, která reagovala s s novou molekulou Neu5Gc. Z toho se mohlo usoudit, že v těle proběhla obranná reakce proti této molekule. Sama molekula Neu5Gc byla prokázána nejprve v různých tkáních postižených rakovinou, později v cévách a sliznicích.
Poté, co se podařilo bez problémů molekulu Neu5Gc z lidských buněk přenést do zkumavky, rozhodli se tři výzkumníci z pracovní skupiny provést sami na sobě experiment. Vypili z vepřového masa získaný koncentrát testované substance. Po asi dvou dnech byla koncentrace Neu5Gc 2–3krát vyšší, než před pokusem. Po asi čtyřech dnech klesly koncentrace opět na původní hodnoty.
Nejvíce pozoruhodné na této studii je první, jednoznačně vědecké prokázání závěru, že se molekuly z konzumace masa ukládají v lidských tkáních a tam vyvolávají reakce imunitního systému. Lidský imunitní systém považuje molekulu Neu5Gc za škodlivého vetřelce.
Jak v prvním, opatrném zhodnocení výsledků, poznamenal vedoucí studie profesor Ajit Varki, je docela možné, že příjem molekuly Neu5Gc a tvoření antitělísek proti ní může v průběhu života přispívat ke vzniku nemocí.
Komentář: Tato studie působivě dokazuje, že maso nemůže být pro člověka žádnou přirozenou potravou, jinak by proti němu lidský imunitní systém netvořil žádní antitělíska. Pravidelná konzumace masa podporuje škodlivé reakce imunitního systému a narušování metabolismu se všemi z toho vyplývajícími následnými nemocemi.
V souvislosti se studií zveřejněnou v PNAS-online se mluví o xenoreaktivních antitělíscích, tvořících se následkem konzumace červeného masa. Přitom přichází na mysl pojem „xenotransplantace“, tedy přenos zvířecích orgánů a tkání na člověka. Odvržení transplantátů je vyvoláno silnými obrannými reakcemi. Nemůže to znamenat, že prokázané imunitní reakce na konzumaci masa rovněž představují přirozenou obrannou reakci lidského těla?
Zdroj: „Das Friedensreich Nr. 11/2003“
- Úterý 5. února 2008 v 15:11® stopař
-
modrak> No budete si muset vnutit názor že štrůdl od paní Stopařové je lepší jak uzené z plusu.
- Úterý 5. února 2008 v 15:06® modrak
-
stopař> Pokud nebude přesolené, tak nikoliv.
- Úterý 5. února 2008 ve 14:54® stopař
-
modrak> A vůbec nemáš ty náhodou uzené zakázané od tvého diabetologa ?