Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 5. února 2008 ve 14:53® mildas
-
Tak si tu dál uďte, smažte, pečte, toulík s pupínem si můžu dál přepalovat......já jdu k vodě.
- Úterý 5. února 2008 ve 14:51® stopař
-
modrak> No jó ale já fakt nemám doma udírnu a ani žádnou jinou možnost sehnat dobré a kvalitní uzené.
- Úterý 5. února 2008 ve 14:48® modrak
-
Stopaři, stopaři, nedobře se na to díváš. Pro ty, co přivezou uzený jsou vyhrazena nejlepší místa u stolků předních i zadních českých vazačů. Rozmysli se rozmysli, na své štěstí dobře pomysli!
- Úterý 5. února 2008 ve 14:44® Medvěd
-
stopař:no nevím,ale nebude to šťastný začátek
- Úterý 5. února 2008 ve 14:43® stopař
-
Medvěd> Jó jedu poprvé. Na uzený zapomeňte !
Kupovaný z „Alberta nebo Plusu atp.“ by vám stejně nechutnalo a já bych dostal akorát tak sprdunk co jsem to přitáhl za hnus ! - Úterý 5. února 2008 ve 14:42® Medvěd
-
stopař:hele,že Ty jedeš na TVV poprve?Jinak by Tě ani nenapadlo přijet bez uzenýho
- Úterý 5. února 2008 ve 14:40® Medvěd
-
Ryby nejraději na pánvi,klidně i grilovací.Přepuštěné máslo ,+ někdy kapka olivového oleje.Při grilování olejem jen potřu a na suchou pánev.Z koření jen sůl a pepř.česnek dávám smažit vedle
- Úterý 5. února 2008 ve 14:39® stopař
-
toulovec> Medvěd> Štrůdlíček přivezu ale na uzený zapomeňte pánové.
pupak> Nó pojedu z Liberce . Štěchovice ? To neznám kde to je ? Něco takového vůbec existuje ?
- Úterý 5. února 2008 ve 14:36® modrak
-
Jakékoliv rybě je nejlépe v udírně, zvláště pokud má v bříšku trošku česneku. To mi nikdo nevymluví. Pokud jde o lososovité, tak alespoň u nás je to po mlynářsku, na másle, smetaně, paprice a česneku se také nebráním, ale zásadně na pekáči v troubě. Jo a samozřejmě s hlavou. Kdo vyhodí líčka je BARBAR. Váš Franta Lopata.
- Úterý 5. února 2008 ve 14:29® ZN
-
toulovec: kdyby napsal motyka, tak neřeknu ani popel. Ale lopata, to je fakt drsný.
- Úterý 5. února 2008 ve 14:25® toulovec
-
jak si někdo, může dovolit nazvat mě gastronomickou lopatou, to nepochopím. Za posledních 42 let mě nikdo tak nenasral.
- Úterý 5. února 2008 ve 14:23® pupak
-
mildas> GASTRONOMICKA LOPATA SE MI LIBIIIIII
- Úterý 5. února 2008 ve 14:22® mildas
-
Jste oba gastronomické lopaty !
Mizím, s takovýma já se bavit nebudu !
- Úterý 5. února 2008 ve 14:21® pupak
-
toulovec> BLBECKU AZ PRJEDES TAK SE PRIPOMEN!!! MAM JI U HANZIHO A SJEDEM PRO NI
- Úterý 5. února 2008 ve 14:19® pupak
-
mildas – PSTRUH NA OLEJI??? tuhle prasarnu bych necekal ani od KAPRARE!!!!
- Úterý 5. února 2008 ve 14:18® toulovec
-
pupak> se mi líbí že kdykoliv se bavíme na netu, máš pro mně nakoupenou parmskou šunku, ale kdykoliv přijedu, tak právě dojde lakomče!!! To štěstí že jsem ti sežral kloudnej flák parmeciny jsem měl jednou a to jsi neměl čas ji přede mnou schovat co? cssssss
- Úterý 5. února 2008 ve 14:18® mildas
-
pupak: Tak to jóóó, já netušil, že to pak zaleješ smetanou a dusíš ! Blééééé !
- Úterý 5. února 2008 ve 14:15® pupak
-
mildas> pstruhy na masle jiz papam prez 50 let, drive to byly krasni potocacci, ale pred x lety jsem si reklze jsem jich uz sezral tak na 10 zivotu, a zacal jsem vyhledavat sivenky a pochutnavat si na nich. Zasadne sivenka v panvickove velikosti delam s laskou a opatrne, maslicko pouzivam kvalitni a neprepaluji ho a ted jsi me tyyyyy tyyyyy tyyyyy hnupe z vysociny co chlasta griotku nasral a urazil !!!! JA A MY VYHLASENI SIVENCI NA MASLICKU A SMETANE !!!!
) VIC NEZ TA má velká láska Z LITOMYSLETento příspěvek byl 5.2.2008 ve 13:20 editován administrátorem toulovec
- Úterý 5. února 2008 ve 14:14® toulovec
-
mildas> nech předsudků a někdy na rybu vyzkoušej Rama culinesse, buď tak hodnej, dáš mi za pravdu. všichni víte že do držky bych nic špatnýho nedal
- Úterý 5. února 2008 ve 14:09® mildas
-
Pokusy na cizích (já bych to nevzal do huby) jsem dospěl k pečení na oleji, pak osušit a malilinko polít trochou rozehřátého másla pro zjemnění.
- Úterý 5. února 2008 ve 14:06® Medvěd
-
mildas:když to máslo přepustíš,tak je to lepší
- Úterý 5. února 2008 ve 14:03® mildas
-
Dělat pstruhy na másle je dogma a prasárna. Máslo se přepaluje při nízkých teplotách. Ovšem Rama.............to je snad zlej sen. Tyto výrobky by se měly úředně zakázat.
- Úterý 5. února 2008 ve 13:57® pupak
-
toulovec> zitra ti sem dam fotky jak mi leze bokem . . . ta sunka
- Úterý 5. února 2008 ve 13:52® toulovec
-
pupak> prosímtě tu šunku dej někde bokem, kup si kus česnekovýho boku, stejně v tom nepoznáš rozdíl a nech kvalitní potravinu těm co tomu rozumí a dokáží to vychutnat!!! Já to říkám furt, fousatá štěchovická svině (vzniklo z pořekadla „házet perly sviním“). Alespoň vidíte že mám pravdu kamarádi. Tohle je smutný příběh.
- Úterý 5. února 2008 ve 13:48® pupak
-
toulovec> tyyyyyy tyyyyyyyy tyyyyyyy hnupe jeden voteklej, to sem ti koupil parmskou sunku!!!! ja vul ja hlava pitoma, musim ji sezrat driv nez prijedes . . .
- Úterý 5. února 2008 ve 13:47® toulovec
-
pupak> ty nemáš na kvalitní potravinu navyklou tlamu!!! O nic neškemrej!!! Ani nevíš jak vypadá dobrej tatarák!!! Žereš hnusnej polotovar na karbanátky a dovolíš si to předložit gurmetovi jako štěchovický tataráček ty koni!!!
- Úterý 5. února 2008 ve 13:37® pupak
-
stopař – hele kdyz uz pojedes s tim uzenym a strudlickem, nemas to nahodou do Stechovic bliz nez tam do ty Asie???
- Úterý 5. února 2008 ve 13:35® Medvěd
-
stopař:a nemusíš se držet zpátky.Klidne nějaký kiličko přihoď
- Úterý 5. února 2008 ve 13:33® toulovec
-
stopař> štrůdl vezmi a přidej k tomu stejně dlouhej kus uzenýho :o))))))))
- Úterý 5. února 2008 ve 13:32® pupak
-
modrak> na toceni prijede oslik . . . teda co to kecam TOULIK