Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 2. února 2008 v 11:05® ZN
-
Kachna: no vidíš. Já povrchovou pupu více méně opálil od kamarádů-muškařů, ale rozhodně ji nijak nezatěžuji. Nechápu proč bych ji zatěžovat měl.
- Sobota 2. února 2008 v 11:04® Milos_Dia
-
BubuKachna:
To, že to napsal a nafotil Tomucha ještě neznamená, že ta muška není overdress.
Hlavně nezapomeňte při vázání povrchové pupy na dva až tři oviny u zadečku…jde o podstatu
- Sobota 2. února 2008 v 10:44® bubu
-
Kachna> jde o podstatu
- Sobota 2. února 2008 v 10:43® Kachna
-
bubu> Omlouvám se, že jsem tě nenechal vyniknout
- Sobota 2. února 2008 v 10:42® bubu
-
u té druhé pupy tuto funkci plní zřejmě polycelon
- Sobota 2. února 2008 v 10:40® bubu
-
ZN> fajn Zdeno,budu o tom přemýšlet. No a v průběhu psaní vidím ,že to co jsem chtěl napsat sem dal Kachna
- Sobota 2. února 2008 v 10:39® Kachna
-
tak jsem našel článek, kde Tomucha popisuje proč to tak je. vazani-musek.cz Dnes budeme vázat podobný vzor na kterém si ukážeme práci s PH wings. Pupa dnešní lekce je povrchová, to znamená, že se při lovu pohybuje těsně pod vodní hladinou nebo přímo na ní. Bude mírně zatížená pouze u zadečku. Jako zátěž zde použijeme zhruba dva nebo tři oviny olověným páskem nebo podmotání tenkým měděným drátkem. Zátěž nesmí pupu stáhnou ke dnu, má za úkol docílit pouze toho, aby se pupa při dopadu na vodní hladinu otočila zadečkem dolů. Hlavička z CDC peří jí podrží na vodní hladině.
- Sobota 2. února 2008 v 10:30® Pike007
-
Bubu: Naprosto s nazorem ZN souhlasim, jen jsem nepouzil v prispevku smajliky. Rozhodne nemam rad, kdyz nekdo tvrdi, ze jedine ta jeho muska je spravna a ze ma vypadat jen tak.
A treba Buka opravdu zajimalo, proc to CDC tam je, jakou plni funkci, co tim to CDC sleduje, proc to dela a kdo za tim stoji? - Sobota 2. února 2008 v 10:29® ZN
-
bubu: napsal, máš pravdu. Jsou však lidi(a buko mezi ně patří), kteří když v muškařině něco řeknou řeknou, tak o tom okamžitě začnu přemýšlet. Ne vždy se řídím jejich radami, ale přemýšlím o nich. Můžu říct, že mi to usnadnilo mnohé zbytečné bádání a vymýšlení vymyšleného.
V každém případě, jestli tam máš to CDC z nějakého důvodu a vyhovuje ti to, nebo se ti to jen tak líbí, tak ho tam prostě nechej. Tady platí to vyřčené, ať si každý........... . - Sobota 2. února 2008 v 10:22® bubu
-
Pike007> určitě jsem tím nechtěl naznačit,že za to může Tom. Už to tady napsal ZN, ať si chytá každý na co chce. Na TVV se snad dovím,proč je to CDC špatně. Tím bych to ukončil.
- Sobota 2. února 2008 v 10:11® Pike007
-
Ja bych teda sprdnul Tomuchu, co ze tam to CDC cpe. Chudak Bubu je v tom pak nevinne. PS: Ja cpu CDC na pupu taky, ale u me je to tuplem nedulezite, bo na ne nechytam
- Sobota 2. února 2008 v 10:11® bubu
-
stopař>není má,je pouze obšlehnutá od Tomáše
- Sobota 2. února 2008 v 7:24® stopař
-
Dobré jitro pánové. Hele bubu mně se ta pupa s CDC líbí a´t si říká kdo chce co chce,je tvoje a basta šmidli.
- Sobota 2. února 2008 v 0:56® HaD
-
Chcete si jen tak pokecat aniž by Vás někdo okřikoval, že jen tak hloupě plkáte? Nebo chcete rychlou odpověď na Váš dotaz? Máme pro Vás jako první „Rybářský chat“ www.chytej.cz . Zatím testujeme, proto vypněte ICQ, SKYPE a račte vstoupit a pokecat!
- Pátek 1. února 2008 ve 22:48® Kachna
-
regulus> no tak budeš blbej jako já
- Pátek 1. února 2008 ve 22:36® regulus
-
No to se toho člověk dozví.
- Pátek 1. února 2008 ve 21:51® drozďák
-
s tím naděláte příšerný ciráty. O té mouše to až tak není a moc dobře to víte. OK Buko, nech to být. Jenom mě zajímal tvůj názor. Co se týče vázání pup, mám v tom jasno a ryby taky…
- Pátek 1. února 2008 ve 21:19® bubu
-
bubu> píchanec „Bubu na to nachytá“ se k tobě nehodí
- Pátek 1. února 2008 ve 21:17® bubu
-
Buko>Míro a já ti odpovím-CDC tam mám jen pro to,že je to odkoukaná mucha od Toma. Jestli tam být nemá,tak mi to třeba písni mejlem,já to fakt nevím. Bylo by spíše s podivem,kdybych to se svejma zkušenostma věděl.Dík.
- Pátek 1. února 2008 ve 21:09® Buko
-
ZN:Přesně a máš pravdu,já prostáček se jenom zeptal.A to mne MD kope někdy i do kotníku. Drozďák: to přece nebudu ventilovat přes web. Bubu na to určitě nachytá.
- Pátek 1. února 2008 ve 20:56® bubu
-
ZN> taky řešení
- Pátek 1. února 2008 ve 20:48® ZN
-
Buko: já bych se na odpověď vykašlal. Každý ať si chytá na co chce.
- Pátek 1. února 2008 ve 20:43® bubu
-
web nějak poslední dobou často zlobí,včíl tam mám toto: Warning: Error parsing includes/config/lang/cs_data.ini on line 534 in /data/web/virtuals/chytej.cz/www/includes/library/lang.php on line 16
- Pátek 1. února 2008 ve 20:21® bubu
-
originál od Tomáše (Kajman 5.07)
- Pátek 1. února 2008 ve 20:13® bubu
-
Milos_Dia> jestli je přeplácaná (předresovaná)? 2× dubing,trocha olova,krouřkování,PH wings,CDC a tykadla.
- Pátek 1. února 2008 ve 20:12® LaMa
-
iceman> boddy qiull je super, používám ho od lonského leta a na jepičky je taky suprovej hlavne 33 tuhle tu barvu mi lipani velice dobře žerou.
- Pátek 1. února 2008 ve 20:02® bubu
-
drozďák> nejsi sám,i mne to zajímá. Když teda CDC na pupu ne,tak proč.
- Pátek 1. února 2008 v 19:31® drozďák
-
Buko: dobře. Tak to vezmu na sebe a jsem to já, kdo má zrovna krámy a ptám se nyní přímo: proč nemá mít ta pupa CDC? Přeplácaná se mi nezdá, že se mi nelíbí a nechytal bych na ní je irelevantní. Někdo druhej na ní třeba loví mraky ryb…
Otázka x odpověď. Nic víc. Fakt mě to zajímá už jenom proto, že CDC cpu na všechny hladinový a podpovrchový kukly.
- Pátek 1. února 2008 v 19:13® iceman
-
Tak se mě ten Body Quill začíná líbit
- Pátek 1. února 2008 v 18:30® Firetiger
-
Buko> Kua chlape, nebuď tak startovací. Nevážu tak dobře, abych nemohl vázat lépe a CDC na pupy rvu. Ergo kladívko ocením názor.