Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 29. ledna 2008 ve 23:46® brčal
brčal

jindrich> určitě budu nevázat :-D :-D :-D :-D

Úterý 29. ledna 2008 ve 23:40® jindrich

brčál:Budeš na TVV?

Úterý 29. ledna 2008 ve 22:51® brčal
brčal

Myslel sem todle Ps – Buko chceš páva ?Jo jinak si myslel asi takhle

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img16066.jpg
Úterý 29. ledna 2008 ve 22:14® brčal
brčal

Mám to radši v olivové barvě než černé a dokonce v olivce s stříbrnou lametkou na Skaldě supr

Úterý 29. ledna 2008 ve 22:13® brčal
brčal

Buko> žadná fotka a jinak při tom včerejším focení se mi to celé rozsypalo a hledal sem po zemi 20 tílek :-D

Úterý 29. ledna 2008 ve 21:56® bubu
bubu

Kachna> taky sem tam dával kónusovou hlavičku;-)

Úterý 29. ledna 2008 ve 21:50® Kachna
Kachna

bubu> A nebo budu muset bejt vyčůranej a narvu tam kužel nebo korálek :-93;

Úterý 29. ledna 2008 ve 21:49® bubu
bubu

Kachna> za poslední dva,možná i tři roky jsem nenavázal ani jednu. A věř Tomášovi.

Úterý 29. ledna 2008 ve 21:47® Kachna
Kachna

bubu> Neboj, neberu. Poprvý se mi tam zdálo srsti moc, tak teď jsem ubral(poradil mi to Tomucha). Jsem z toho paf. Ale chci se je naučit vázat, páč máme v revíru hlavatky(nutně je potřebujem vymlátit).

Úterý 29. ledna 2008 ve 21:44® bubu
bubu

Kachna> budu možná plácat, ale řek bych,že je tam té srsti málo a že je ji třeba ještě silněji utahovat. Pak se obrátí skoro do protivky. Ale neber to jako kritiku,to v žádným případě. Mudlerky jsou pro mne utrpení.

Úterý 29. ledna 2008 ve 21:35® Kachna
Kachna

snad lepší foto, pro lepší kritiku ;-)

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img16065.jpg
Úterý 29. ledna 2008 ve 21:27® Kachna
Kachna

když ono se to líp říka jak dělá :-93;

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img16064.jpg
Úterý 29. ledna 2008 ve 21:14® drozďák

Muddlerový hlavičky nenávidím, nerad je vážu a dost možná to ani neumím. jediná má rada zní: stříhat to postupně, dát si radši na čas a udělat siluetu, pak to třeba dostříhat a i zkrátit. Zkrátka sestříhat postupně, nesnažit se to urvat jedním vrzem (střihem).

Úterý 29. ledna 2008 ve 21:10® bubu
bubu

Kachna> abych pravdu řek,toto je jedna z věcí,co chci na TVV vysvětlit. Ale podle fotky se mi zdá,že je to ostříhaný moc. Stříhej pod tupějším úhlem. Ale je to jen můj odhad, na kerým nezáleží.

Úterý 29. ledna 2008 ve 20:50® Kachna
Kachna

Poraďte mi jak to mám stříhat, aby to vypadalo, tak jak má. Předem děkuji :-|

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img16063.jpg
Úterý 29. ledna 2008 v 19:35® drozďák

četba a sebevzdělávání je určitě jeden ze základních nástrojů k rozšíření obzorů a tuningu ducha. Jenže co je mi platná muškařská literatura, když u sebe pozoruji znatelný úbytek praktických dovedností a hlavně zkušeností.

Aby ne, když jsem byl loni dvacetkrát u vody. Je to znát víc, než bych si byl ochoten připustit a celá bibliotéka je mi k hovnu.

Prutohodiny zkrátka nevochčiju…

Úterý 29. ledna 2008 v 19:34® stopař
stopař

Buko> Včera jsem ti posílal osobku.:-)

Úterý 29. ledna 2008 v 19:32® Buko

brčal> Pak to třeba vypadá takto . Máš tam nějak tlusté tílko

Úterý 29. ledna 2008 v 19:24® stopař
stopař

Dobrý večer přátelé. Ách zejtra konečně zase volno , to bude labúžo. :-))

Úterý 29. ledna 2008 v 19:01® Milos_Dia
Milos_Dia

Firetiger: Mám doma plnou knihovnu publikací o programovacích jazycích a počítačích – hodně je čtu.

Ovšem nikdy jsem se programovat nenaučil.

Nicméně na tvé cestě k osvícení bys už konečně mohl vynechat ty infantilní smiles.

Úterý 29. ledna 2008 v 18:33® Firetiger
Firetiger

MD: jasnačka, že hodně čtu – lov ryb na umělou mušku je pro mne především duchovní záležitostí a lov cennější úlovku. Jak bych mohl kráčet po cestě k osvícení bez toho, že bych studoval díla starých mistrů? :-))

Úterý 29. ledna 2008 v 16:37® Milos_Dia
Milos_Dia

Firetiger:

Ty moc čteš. Na to jednou dojedeš, příklady táhnou…

Úterý 29. ledna 2008 v 15:16® mildas

FT: Nejsem uražen :-)
U téhle mouchy je to prostě tak a nejede přes to vlak. A to já jinak mouchy fakt neřeším.

Úterý 29. ledna 2008 v 15:02® Firetiger
Firetiger

mildas> to není kritika, jen jsem se pousmál. Trošku to zavánělo dogmatem a já mám po chutném obědě nějakou vtipnou náladu. Ve zlém nic !

Úterý 29. ledna 2008 ve 14:59® Firetiger
Firetiger

modráku, seš víš co ;-) Hendricksona vázat nehodlám, protože je to moucha imperialistická, pocházející z krajin kde dolar je pán a do našich krajin lidového rybaření pro každého se naprosto zásadně nehodící. Jedná se o nejvíce ulítlý popis matroše, co jsem kdy potkal a co autor myslel vážně. Muška Kundík se nepočítá, tam je to stejně jen o sběru matroše.

Na druhou stranu, již starý pán Frederick M. Halford pravil že když jsi na pochybách tak máš použít mouchu ve kterou máš důvěru. A že to byl jinak stařík pěkně nesnášenlivý.

Úterý 29. ledna 2008 ve 14:43® mildas

FT: Nehádám se a neoponuj ani Ty. Zkus to a uvidíš. Je to původně moucha medvěda a Buka. Samozřejmě chápu, jak si myslel příspěvek s liškou, ale drátek a nit je pčece jen trochu rozdíl. P.S. Dipovat mouchy není pure ! Nenech se k tomu dohnat ani staroanglickými gentlemany !

Úterý 29. ledna 2008 ve 14:39® modrak
modrak

Firetiger> Až je budeš vázat, dej vědět. Lišák mi visí v garáži, takže bez problémů. Akorát, je to samec, budeš si ho muset pomočit sám.

Úterý 29. ledna 2008 ve 14:05® Firetiger
Firetiger

mildas> Inu. Tuhle jsem četl krásný článek o tom, že moucha Light Hendrickson může fungovat výhradně a jedině v případě, že je růžový dabing připraven ze srsti, která je ve slabinách samice lišky obecné flekatá od opakovaného potřísnění močí. Cokoliv jinak je naprosto zásadně špatně. :-D

Úterý 29. ledna 2008 ve 13:40® Axamith
Axamith

Jen tu papulu otevřu a jsem bit. Že já raději nechytám na hnojáčky.:-|

Úterý 29. ledna 2008 ve 13:24® Pike007

Mildas: Protoze kolega Axamith jiste popojizdel boatem kolem vasich shuttlu, tak to musi jiste vedet lip.