Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 29. ledna 2008 ve 23:46® brčal
-
jindrich> určitě budu nevázat
- Úterý 29. ledna 2008 ve 23:40® jindrich
-
brčál:Budeš na TVV?
- Úterý 29. ledna 2008 ve 22:51® brčal
-
Myslel sem todle Ps – Buko chceš páva ?Jo jinak si myslel asi takhle
- Úterý 29. ledna 2008 ve 22:14® brčal
-
Mám to radši v olivové barvě než černé a dokonce v olivce s stříbrnou lametkou na Skaldě supr
- Úterý 29. ledna 2008 ve 22:13® brčal
-
Buko> žadná fotka a jinak při tom včerejším focení se mi to celé rozsypalo a hledal sem po zemi 20 tílek
- Úterý 29. ledna 2008 ve 21:56® bubu
-
Kachna> taky sem tam dával kónusovou hlavičku
- Úterý 29. ledna 2008 ve 21:50® Kachna
-
bubu> A nebo budu muset bejt vyčůranej a narvu tam kužel nebo korálek
- Úterý 29. ledna 2008 ve 21:49® bubu
-
Kachna> za poslední dva,možná i tři roky jsem nenavázal ani jednu. A věř Tomášovi.
- Úterý 29. ledna 2008 ve 21:47® Kachna
-
bubu> Neboj, neberu. Poprvý se mi tam zdálo srsti moc, tak teď jsem ubral(poradil mi to Tomucha). Jsem z toho paf. Ale chci se je naučit vázat, páč máme v revíru hlavatky(nutně je potřebujem vymlátit).
- Úterý 29. ledna 2008 ve 21:44® bubu
-
Kachna> budu možná plácat, ale řek bych,že je tam té srsti málo a že je ji třeba ještě silněji utahovat. Pak se obrátí skoro do protivky. Ale neber to jako kritiku,to v žádným případě. Mudlerky jsou pro mne utrpení.
- Úterý 29. ledna 2008 ve 21:35® Kachna
-
snad lepší foto, pro lepší kritiku
- Úterý 29. ledna 2008 ve 21:27® Kachna
-
když ono se to líp říka jak dělá
- Úterý 29. ledna 2008 ve 21:14® drozďák
-
Muddlerový hlavičky nenávidím, nerad je vážu a dost možná to ani neumím. jediná má rada zní: stříhat to postupně, dát si radši na čas a udělat siluetu, pak to třeba dostříhat a i zkrátit. Zkrátka sestříhat postupně, nesnažit se to urvat jedním vrzem (střihem).
- Úterý 29. ledna 2008 ve 21:10® bubu
-
Kachna> abych pravdu řek,toto je jedna z věcí,co chci na TVV vysvětlit. Ale podle fotky se mi zdá,že je to ostříhaný moc. Stříhej pod tupějším úhlem. Ale je to jen můj odhad, na kerým nezáleží.
- Úterý 29. ledna 2008 ve 20:50® Kachna
-
Poraďte mi jak to mám stříhat, aby to vypadalo, tak jak má. Předem děkuji
- Úterý 29. ledna 2008 v 19:35® drozďák
-
četba a sebevzdělávání je určitě jeden ze základních nástrojů k rozšíření obzorů a tuningu ducha. Jenže co je mi platná muškařská literatura, když u sebe pozoruji znatelný úbytek praktických dovedností a hlavně zkušeností.
Aby ne, když jsem byl loni dvacetkrát u vody. Je to znát víc, než bych si byl ochoten připustit a celá bibliotéka je mi k hovnu.
Prutohodiny zkrátka nevochčiju…
- Úterý 29. ledna 2008 v 19:34® stopař
-
Buko> Včera jsem ti posílal osobku.
- Úterý 29. ledna 2008 v 19:32® Buko
-
brčal> Pak to třeba vypadá takto . Máš tam nějak tlusté tílko
- Úterý 29. ledna 2008 v 19:24® stopař
-
Dobrý večer přátelé. Ách zejtra konečně zase volno , to bude labúžo.
- Úterý 29. ledna 2008 v 19:01® Milos_Dia
-
Firetiger: Mám doma plnou knihovnu publikací o programovacích jazycích a počítačích – hodně je čtu.
Ovšem nikdy jsem se programovat nenaučil.
Nicméně na tvé cestě k osvícení bys už konečně mohl vynechat ty infantilní smiles.
- Úterý 29. ledna 2008 v 18:33® Firetiger
-
MD: jasnačka, že hodně čtu – lov ryb na umělou mušku je pro mne především duchovní záležitostí a lov cennější úlovku. Jak bych mohl kráčet po cestě k osvícení bez toho, že bych studoval díla starých mistrů?
- Úterý 29. ledna 2008 v 16:37® Milos_Dia
-
Firetiger:
Ty moc čteš. Na to jednou dojedeš, příklady táhnou…
- Úterý 29. ledna 2008 v 15:16® mildas
-
FT: Nejsem uražen
U téhle mouchy je to prostě tak a nejede přes to vlak. A to já jinak mouchy fakt neřeším. - Úterý 29. ledna 2008 v 15:02® Firetiger
-
mildas> to není kritika, jen jsem se pousmál. Trošku to zavánělo dogmatem a já mám po chutném obědě nějakou vtipnou náladu. Ve zlém nic !
- Úterý 29. ledna 2008 ve 14:59® Firetiger
-
modráku, seš víš co
Hendricksona vázat nehodlám, protože je to moucha imperialistická, pocházející z krajin kde dolar je pán a do našich krajin lidového rybaření pro každého se naprosto zásadně nehodící. Jedná se o nejvíce ulítlý popis matroše, co jsem kdy potkal a co autor myslel vážně. Muška Kundík se nepočítá, tam je to stejně jen o sběru matroše.
Na druhou stranu, již starý pán Frederick M. Halford pravil že když jsi na pochybách tak máš použít mouchu ve kterou máš důvěru. A že to byl jinak stařík pěkně nesnášenlivý.
- Úterý 29. ledna 2008 ve 14:43® mildas
-
FT: Nehádám se a neoponuj ani Ty. Zkus to a uvidíš. Je to původně moucha medvěda a Buka. Samozřejmě chápu, jak si myslel příspěvek s liškou, ale drátek a nit je pčece jen trochu rozdíl. P.S. Dipovat mouchy není pure ! Nenech se k tomu dohnat ani staroanglickými gentlemany !
- Úterý 29. ledna 2008 ve 14:39® modrak
-
Firetiger> Až je budeš vázat, dej vědět. Lišák mi visí v garáži, takže bez problémů. Akorát, je to samec, budeš si ho muset pomočit sám.
- Úterý 29. ledna 2008 ve 14:05® Firetiger
-
mildas> Inu. Tuhle jsem četl krásný článek o tom, že moucha Light Hendrickson může fungovat výhradně a jedině v případě, že je růžový dabing připraven ze srsti, která je ve slabinách samice lišky obecné flekatá od opakovaného potřísnění močí. Cokoliv jinak je naprosto zásadně špatně.
- Úterý 29. ledna 2008 ve 13:40® Axamith
-
Jen tu papulu otevřu a jsem bit. Že já raději nechytám na hnojáčky.
- Úterý 29. ledna 2008 ve 13:24® Pike007
-
Mildas: Protoze kolega Axamith jiste popojizdel boatem kolem vasich shuttlu, tak to musi jiste vedet lip.