Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 1. února 2005 v 11:46® pupak

All – Miloš_D keca jeho muchy znam a patrej k tomu nejlepsimu co znam !

Úterý 1. února 2005 v 10:47® HaD
HaD

klidně si chlastejte džusík, mlíčko, ale já si vemu slivovici, whisky a Show must go one! :-D

Úterý 1. února 2005 v 10:45® iceman
iceman

Shimi: na chlast zapomeň!!! Vem si colu nebo džus!!

Úterý 1. února 2005 v 10:35® Shimi
Shimi

toulovec:mliko nechlastam :-D DDDD

Úterý 1. února 2005 v 10:33® toulovec
toulovec

> Shimi: neboj, před lihem Tě na srazu budu chránit vlastním tělem, a budu s tebou pochlastávat nealko, nenechám tě v tom samotnýho!!!!!

Úterý 1. února 2005 v 10:28® Shimi
Shimi

toulovec:svy know-how nevykecam nikomu ani kdyby do mne nalil pet litru lihu!!!!!!

Úterý 1. února 2005 v 10:26® toulovec
toulovec

> Shimi: jasně, proto říkám že je lepší se učit od Vás co už něco umíte. proč myslíš že pořádám sraz??? Ne abych Vás viděl, nemám Vás rád, jsem smutnej samotář nenávidící lidi, ale chci z Vás vycucat Know how. :o))))

Úterý 1. února 2005 v 10:21® Shimi
Shimi

toulovec:hele ja sem taky zacinal jako ssamouk tak si nemysli ze sem to mel lehci nez ty!!!!!!!!!!

Úterý 1. února 2005 v 10:20® toulovec
toulovec

> Miloš_D: já ho měl původně moc utaženýho, tak jsem to vyšesal kartáčkem na zuby a asi jsem to přehnal, dubbování mi nejde, nikdy jsem to pořádně neviděl, dost si slibuju od srazu mouchovazačů, samouk je těžká cesta

Úterý 1. února 2005 v 10:19® Shimi
Shimi

Milos_D. Weekend CHYTEJ. CZ,bez ryb,ale o rybach! :-D :-D

Úterý 1. února 2005 v 10:19® HaD
HaD

> Miloš_D: viz. url

Úterý 1. února 2005 v 10:17® Milos_Dia
Milos_Dia

toulovec: jo, to je von. on v podstatě není až tak moc předubovanej, občas to zkrátka nevyjde tak dobře na nit, proto ten suchej zip, no a pinzetou pak vytrháš ty přebytečný chlupy případně zkrátíš… Had: jakej sraz ?????????

Úterý 1. února 2005 v 10:17® Shimi
Shimi

toulovec:to bych chtel videt jak si myslis ze udrzis dvacet moucharu-vazacu v klidu kdyz tam neni reka :-D

Úterý 1. února 2005 v 10:17® toulovec
toulovec

> Shimi: pořadové číslo much bylo 4,5,6,7 – jinak nechvalte moc, pro dnešek zatím stačilo :o))

Úterý 1. února 2005 v 10:16® toulovec
toulovec

> HaD: řekl jsem několikrát, že se tam chlastat nebude!!! jen mlíko jako my s pupákem :o)))

Úterý 1. února 2005 v 10:15® Shimi
Shimi

To Toulovec:vazes docella dost dobre (na to jak dlouho vazes) ja vazat takhle jako ty tak skacu radosti :-D :-D :-D

Úterý 1. února 2005 v 10:15® toulovec
toulovec

> Miloš_D: hovoříme o tom posledním blešounovi co jsem předuboval???

Úterý 1. února 2005 v 10:15® HaD
HaD

> Miloš_D: já si dělám prdel, já vim že je to pro zkušený jak pěst na voko. ale mejm parmičkám to snad bude fuck :-D a taky se to třeba naučim ;-) dost si slibuju vod srázku u Ivoška, tam se to snad moje sumcařský prsty naučej. Nechceš se tam taky ukázat? Vypadá to, že si tam dáme i možná jednoho panáčka …

Úterý 1. února 2005 v 10:13® Milos_Dia
Milos_Dia

touleovec: dám ti radu – tu mochu vyčesej suchým zipem a pinzetou ty vyčesaný chlupy uprav – vytrhej. a pak to sem zase dej…

Úterý 1. února 2005 v 10:12® Milos_Dia
Milos_Dia

HaD: vizuélně nic moc, jenže já mám praktickou zkušenost, že čím „hnusnější“ a odrbanější moucha, tím víc záběrů a ryb. Taky tak svoje mouchy vážu. není to žádná krása, ale fungujou…

Úterý 1. února 2005 v 10:10® HaD
HaD

> pif: vim že je hnusná, ale vo to víc ta Ivoškova vynikne neeeeeeee? Moje krásná manželka je vedle mě taky ještě krásnější ;-)

Úterý 1. února 2005 v 10:07® toulovec
toulovec

> HaD: kdyby Ti to nikdo nepochválil, já Ti ji pochválím i když je hnusná :o)

Úterý 1. února 2005 v 10:07® pif
pif

toulovec:odvo­lávám,že sem řekl o tvé muše,že je monstrum!!!HaD to mu dal uplně novou dimenzi-:((

Úterý 1. února 2005 v 10:04® HaD
HaD

> Miloš_D: mě taky pochválíš ? :-D :-D

Úterý 1. února 2005 v 10:01® toulovec
toulovec

> Miloš_D: ooo jsem potěšen, nejen pochvalou, ale i Tvou přítomností. :o)

Úterý 1. února 2005 v 10:00® HaD
HaD

> toulovec: ještě ti pro osvěžení paměti (a pro ftipálky) připomínám můj první samostatný výtvoŕ (jooo a zkušení se snad po ránu nepobl…) :-D

foto/diskuze/muskareni/2005/th-img2854.jpg
Úterý 1. února 2005 v 9:54® Milos_Dia
Milos_Dia

toulovec: Neboj, ta muška je zcela jistě fishability, materiál jsi zvolil dobře,to ostatní se vystříbří časem, až to dostaneš do ruky ! Na začátečníka dobrá muška…

Úterý 1. února 2005 v 9:42® HaD
HaD

> toulovec: nenech se znechutit. já bych na to klidně chytal ;-)

Úterý 1. února 2005 v 9:21

toulovec – počkej až se probere pupák jak ti to poblije, mě se to líbí, kdybys viděl ty mrchy, co padaj od mých rukou…

Úterý 1. února 2005 v 8:21® toulovec
toulovec

> pif: já se za něj taky stydím, ale polepším se, slibuju