Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 21:33® sus1

Coturnix> No a objednal si si ho??!:-D

Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 21:27® Coturnix
Coturnix

Zauwi> do profityera bych nešel. Vázat desetitisíce mušek ročně, na to bych asi neměl. Na druhou stranu pořád by bylo z čeho vybírat. :-93; A ještě když už rozebíráte tu mušku – zajímala by mě její cena, tuhle jsem byl ve zveráku a papouška v podobných barvách měli někde okolo 40 tis. :-))

Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 21:26® sus1

regulus:sleduješ TV?:-1

Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 21:22® sus1

Zauwi> Taky by mě to zajímalo,:-jak to funguje,jestli.:-) Vyzkoušet.

Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 21:22® Zauwi
Zauwi

to Coturnix: byla to spíš taková úvaha na ideální práci, i když někdy v budoucnu bych se to mohl pokusit realizovat:)

Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 21:20® Zauwi
Zauwi

to sus1: bejt ryba a tohle vidět, tak zdrhám…:-)) ne vážně je to hmm zajímavý…

Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 21:18® sus1

Buko:Zdravim,ne­davno si se mě ptal na ,,mouchu''Tak už sem ji našel,tady je.Jde to udělat?

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img15692.jpg
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 21:09® drozďák

za poslední dva roky jsem poznal tolik nových rybářů, jako nikdy předtím. Závodění jsem k tomu nepotřeboval, stačil net…

Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 20:50® HugoLampa
HugoLampa

ZN:No,radši nebudu nic říkat :-) ..Ale přece jenom,co třeba seznámit se s novými lidmi? :-) ..Jo,je mi jasné že se s nikým seznamovat nepotřebuješ :-)

Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 20:33® Coturnix
Coturnix

Zauwi> neznám sice poměry v tvém zaměstnání, ale aby to neskončilo nakonec tak, že budeš sice moc vázat, ale nebudeš mít kde makat. Na druhou stranu tvůj pohled má taky něco do sebe. :-D

Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 20:32® ZN
ZN

fikus: mi zas připadá jako klišé, hledat důvod pro závodění v setkání s kamarády. Nic víc, nic míň.

Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 20:30® Zauwi
Zauwi

to Coturnix: vázat si a ještě bejt placenej taky není špatný..

Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 20:05® Coturnix
Coturnix

Zauwi> Když musím být v práci přesčas, snažím se všechno sfouknout co nejdřív, abych mohl jít co nejříve vázat domů. Není to takhle lepší? ;-)

Čtvrtek 10. ledna 2008 v 19:55® Zauwi
Zauwi

to Axamith: až budu dělat někdy přesčas,tak to zkusim:)9-)

Čtvrtek 10. ledna 2008 v 19:51® Axamith
Axamith

zauwi : bývala doba, kdy jsem opravdu v práci vázal mouchy. Sice jenom na odpolední a po 20 hodině, ale šlo to. Pustil jsem stroje, ať makaj za mě a seděl jsem u svěráku. Jenom bylo kolegovi pořád divný, kde se berou ty chlupy na kuličce na myši. :-D

Čtvrtek 10. ledna 2008 v 19:45® fikus
fikus

ZN> Ano, kabaret je to správné slovo. Někdy to tam fakt vypadá tak, že to musel někdo napřed napsat..... :-)

jinak nechci a nebudu hledat důvody, proč bys měl začít závodit. Je mi to šumák. Reagoval jsem jen na tvůj příspěvek ve kterém zmiňuješ svůj důvod k nezávodění. Prostě mi přišel jen jako klišé. Proto jsem reagoval se smajlíkem. Nic víc, nic míň.

Čtvrtek 10. ledna 2008 v 19:11® ZN
ZN

fikus:
s kamarády pokecám, popiji a někdy i pochytám ryby i bez závodů. Pořád nenacházím jeden jedinný smysluplný důvod, abych kvůli setkání s kamarády musel „závodit“.
V tebou jmenovaném případě to nejsou závody, ale kabaret.

Čtvrtek 10. ledna 2008 v 19:05® Zauwi
Zauwi

já chci taky vázat v pracovním procesu=-|

Čtvrtek 10. ledna 2008 v 19:04® fikus
fikus

rarach> na pár závodech jsem už byl, přesně jak píšeš, větší polovina se honí za body a jsou pro ně ochotni udělat hodně. Ovšem je tam vždy i část těch, kteří jezdí pokecat s kamarády, pochytat ryby, opít hubu....... Právě o těchto závodnících jsem psal. A pokud Zdenkovi nepřekáží nic jiného, může se směle zaregistrovat, bez obavy, že bude jediný požitkář na závodech.

Čtvrtek 10. ledna 2008 v 19:00® regulus
regulus

modrak> nekecé žes zašátlal, přiznej že v pracovním procesu tajně vážeš.:-D :-D

Čtvrtek 10. ledna 2008 v 15:09® modrak
modrak

Firetiger> Jsem v pracovním procesu, ale po zašátrání v kapsách batohu jsem našel krémovou a černou, beztykadlovou, CDC only variantu. Pro ilustraci to snad postačí. Edit: Horní je stříhaný, spodní nikoliv.

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img15688.jpgfoto/diskuze/muskareni/2008/th-img15689.jpg
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 14:15® Firetiger
Firetiger

modrak> zatím jsem navázal několik olivových a plánuju přírodně zajícové; pro speciální příležitosti jeden ostře oranžový kousek. Nožičky děláš jaké? Já jsem kohouta pro chrostíky úplně zavrhl, vážu jedině CDC do smyčky. Většinou ani to ne. A na tykadla jsem línej úplně.

Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 13:03® modrak
modrak

Firetiger> Mám zkušenost jen z MP. Na tlouště je celkem dobrá, ostatně jako skoro každý vzor chrostíka. Vážu ji v černé, olivové, krémové, šedé a rezavé barvě. Variantně někdy použiji srnce jen na první křídlo a na zadní křídla dám tři snopky CDC. Obvykle ještě přidávám dva oviny dozadu skloněných nožek a tykadla z bažanta.

Čtvrtek 10. ledna 2008 v 11:29® Firetiger
Firetiger

Rarachu, špatně děláš, když pomlouváš kaprosvaz! Velcí potočáci se v něm nezvedají pro každého stejně a hlavně levně :-D

Čtvrtek 10. ledna 2008 v 11:09® rarach

Fire: Jestli je to velký jako ježek, tak se zvednou a jedou podívat, kterej blbej ježek spadl do vody, největší zádrhel vidím, kolik hektarů musíš proházet, než najdeš toho co se zvedne. Možná bude lepší to zkoušet mimo kaprosvaz:-D

Čtvrtek 10. ledna 2008 v 9:04® Padis
Padis

Chose> a pán se probralpivo

Čtvrtek 10. ledna 2008 v 8:27® Chose
Chose

Vstáváme !!!

Středa 9. ledna 2008 ve 23:32® brčal
brčal

Buko> dojedu jenom zjistím kdy je :-D

Středa 9. ledna 2008 ve 22:50® Firetiger
Firetiger

rarach> Já to mám vykradený z FF&FT, kde píšou že se kvůli ježkovi zvedají z hlubin velcí potočáci – no neumotej si to. Jen ještě aby to ještě fungovalo… By mě zajímalo, co by tento muškařský bulvár napsal o Tvém buzerantovi :-D

Středa 9. ledna 2008 ve 22:43® Zauwi
Zauwi

to Firetiger: minulej rok jsem si jich cca 5 umotal, výsledky to mělo podobný jako klasický chrostíci(možná malinko menší), převážně mi to brali tloušťáci, takže jsem usoudil, že to je škoda srnce…