Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 9. ledna 2008 v 10:50® HugoLampa
-
Drozďáku,proč bych to dělal?Jen mi přišlo divný,že někdo nezávodí kvůli neobjektivitě.. Dobrý,tohle je můj poslední příspěvek o závodění..
- Středa 9. ledna 2008 v 10:38® rarach
-
LSD: Já jsem čekal, kdy se konečně ozveš, abych Tě napráskal, jak to tenkrát bylo. Libor už 14 dní před závodama kroužil se svou sierrou, kolem závodního úseku, 3 x denně jsem vybíral mailovou schránku s dotazy, skypa jsem radši zrušil. Pak přijel se dvěma maníkama, co mu nosíce pruty v jedné ruce, zapalovali retka druhou, pil pokud vím sám bez pomoci. Nejen že chytal na arabskej návazec, kterej připravil zdatný eunuch, ale používal i smrtelnýho žlutýho chrostíka uvázaného na dvojháku s dvojitým protihrotem. Závod nevyhrál jenom proto, že odmítal pouštět ryby a ty pečený dvaceticentimetrový lipany, jsem mu opravdu nemohl započítat, pač se mi nechtělo měřit kostry.
- Středa 9. ledna 2008 v 10:31® drozďák
-
Hugo: alespoň tak jsem pochopil tvé příspěvky z včerejšího večera mezi desátou a jedenáctou.
Měl jsem zkrátka v jednu chvíli pocit, že se snažíš za každou cenu najít nějaký skrytý důvod, proč někteří z nás neholdují závodnímu rybolovu a vcelku ho ani neuznávají. Ale mohl jsem si tvůj příspěvek třeba špatně vyložit.
Neříkám, že jsi něco nepochopil nebo nepřemýšlel nad pohnutkami ostatních.
V podstatě řešíme nesmrtelnost chrousta, web má svoje nevýhody, a to především psaný projev. Leckdy si ho čitatel vyloží po svém, a to nemusí nutně korespondovat s původní myšlenkou.
Nejsme ve sporu, pouze jsem ti chtěl naznačit, že v tvém věku člověk vnímá spoustu věcí jinak. Názorová progrese a posun v prioritách je neoddiskutovatelně záležitost věku. Jinak se na věc díváš ve 14 a jinak ve 30. A nesouvisí to vůbec s inteligencí. Každý postoj a pohled na věc má za sebou nějakou genezi či vývoj.
- Středa 9. ledna 2008 v 10:12® HugoLampa
-
Drozďáku,psal si že to posuzuju zcela z pohledu,který je relevantní mému věku..Ale kdybych to opravdu dělal,tak bych nepřemýšlel nad důvody ostatních..Nebo jsem nepochopil význam slova relevantní?
- Středa 9. ledna 2008 v 9:57® drozďák
-
Hugo: projev blbého puberťáka vypadá o dost jinak – jak duševní, tak psaný. Když s někým nesouhlasím nebo nesdílím jeho pohled na věc neznamená, že ho považuji za blbce…
- Středa 9. ledna 2008 v 9:52® HugoLampa
-
jindrich:Nemůžeš to brát doslovně
.. Pro reguluse a drozďáka:Nemyslím si,že to nemůžu chápat.Myslím že ty důvody chápu
-a psal jsem,že takové lidi obdivuju..Vy se na mě díváte jako na blbého puberťáka,kterému dělá největší starosti jeho účes..-ale v pohodě,už jsem si zvykl..
- Středa 9. ledna 2008 v 8:33® Chose
-
LojzaRybka> mě po nich jdou hlavně potočáci a ty s tím roblém nemají.Lipani seberou palmera tak na 18háčku,a nevšim jsem si že by jim vyskakoval z tlamky
- Středa 9. ledna 2008 v 5:18® Buko
-
brčal> Máš na mysli družstvo Přažské plynárenské?.-))))
- Středa 9. ledna 2008 v 1:28® regulus
-
No to je zase nářez, pěkně jste se rozkecali, četl jsem to půl hodiny.
Hugo – obávám se, že ty z pozice svého věku (neber to prosím jako urážku, je to jen tvrdé konstatování faktů) asi nemůžeš porozumět tomu co napsal ZN o tom, relaxu. Dobrnkne ti to za pár let až budeš mít úplně jiný starosti než to jestli chytneš víc ryb než sousedovic Lojza, případně na kterým štontu budeš stát po závodech. Já to mám na slušnou pstruhovku 60 km a věř mi, že si ty dny kdy tam jedu užívám jak nejvíc, protože mi z hlavy na těch pár hodin vypadnou všechny ty starosti všedního dne, prostě je tam jen příroda okolo, ryby a já. A závodím jedině s těma rybama, co se rozhodnou sežrat ten chlupatej háček v tom, jestli zdrhne sama nebo ji odháčkuju.
- Středa 9. ledna 2008 v 0:39® LojzaRybka
-
Chose>ahoj,neměl jsi někdy problem stěma mouchama co jsi sem dal teď na těch fotkách,že když je vzala ryba do tlamky,tak ji ta moucha kvuli těm štětum vylétla z tlamky a nezasekl si ji?já na palmery chytal na ohři dost často Lipany a tenhle problem jsem měl pořád
- Středa 9. ledna 2008 v 0:33® jindrich
-
mildas:Já vím odkud to heslo je
A pak ho taky používají Ti, řekněme,blázni,kteří se motaj s transparentama kolem kádí na Vánoce,ale k závodníkovi se nehodí.
- Středa 9. ledna 2008 v 0:30® mildas
-
jindra: Bez poučování.......to heslo je z pohádky „Hledá se Nemo“ a mají ho tam žraloci-vegetariáni.
admini: Chlapi, udělejte něco s tím mizením příspěvků. Je to každý druhý. Díky.
((
- Středa 9. ledna 2008 v 0:20® drozďák
-
Hugo: bez jakéhokoliv útoku na tvůj věk, pouzuješ to zcela z pohledu, který je relevantní tvému věku. je přirozené, že lidé cejchují své okolí ze svého úhlu pohledu. Věř mi, že skutečně existují muškaři, kteří prostě nepotřebují soutěž k naplnění svých ambicí (a buď si jist, že nějaké mají). Realizují se prostě ve svém zaměstnání a jak říká ZN, zkrátka muškařina je jim koníčkem, relaxem, hledají zde odpočinek, regeneraci a tvrdé soupeření praktikují na jiném poli.
Nahlédnuto tvou filozofií, mohu se domnívat, že se třeba Tonda Pešek nedokázal realizovat jinde, a tak si našel závodní muškaření… Může to být pravda a taky to může být totální hovadina.
Až budeš pracovat, živit rodinu, zkrátka vést jiný způsob života, věřím, že svůj koníček nebudeš brát jako prostředek k seberealizaci. Osobně jsem přesvědčen, že právě takový přístup je extrémní a nepřirozený. Ale je to pouze a jen moje přesvědčení.
- Středa 9. ledna 2008 v 0:05® jindrich
-
Hugo:Pěkně děkuju za kámoše,který mně bude tahat na háku na laně
Myslím,že by líp vyznělo,že ryba je rovnocenný soupěř,kterýho si vážím,nad kterým bych chtěl vyzrát,vyhrát,přemoci ho.Ty zastánce závodů to zajisté chápeš.
- Středa 9. ledna 2008 v 0:00® HugoLampa
-
Dobrý,já teda přestávám lyžovat..Tam je to taky neobjektivní..Když vyjíždím jako 40,jak můžu porazit toho,kdo vyjížděl jako první,když on měl sjezdovku nově upravenou a já ji mám v každé brance rozbitou na sračky?Tam nstačí být lepší o setinu,ale aspon o 3 sekundy,abych vyhrál… jindrich:Myslím že vím, kam to bude směřovat..No,myšleno je to tak,že ke kámošům se chovám tak pěkně,jak to jde..
- Úterý 8. ledna 2008 ve 23:54® jindrich
-
Hugo:Závody nechme stranou.Zajímalo by mně co znamená Tvoje motto.Ryba je kámoš,ne žrádlo.Tomu žrádlu bych rozumněl.Ale kámoš?Můžeš mi to vysvětlit?
- Úterý 8. ledna 2008 ve 23:48® mildas
-
Hugo: Hm
- Úterý 8. ledna 2008 ve 23:35® HugoLampa
-
Mildasi,jasně že budou neobjektivní,když s něma máš jen špatné zkušenosti..Do ničeho Tě netahám,je mi líto jestli to tak vyznělo..Dobrý,nemusíme se o závodech vůbec bavit..
- Úterý 8. ledna 2008 ve 23:26® mildas
-
Hugo: Proč mě furt cpeš do toho závodění ??? Bavíme se o tom, že je NEOBJEKTIVNÍ !!!!!!!!
Ne, jiné důvody nemám.
- Úterý 8. ledna 2008 ve 23:23® brčal
-
HugoLampa> z některýma zavodníka sem se ted sešel a někteří jsou v poho (hlavně družstvo Pražské ) zase někteří jsou dost nepříjemní kdy se s tebou hadájí o 2 mm i 5 min jsou lidé co potvrdí .
- Úterý 8. ledna 2008 ve 23:20® HugoLampa
-
ZN:Když to takhle hnedka odsoudíš aniž bys to zkusil.. Mildasi,když Ti napoprvé něco nevýjde tak,jak by sis představoval,vždycky toho necháš?Určitě máš víc důvodů,proč nezávodíš…
- Úterý 8. ledna 2008 ve 23:15® Firetiger
-
HugoLampa> inu inu. A zase mě mnohem víc takhne k vodě vědomí, že „tam venku“ je pěkný jarní den a líhnou se chrostíci, nežli tíživá potřeba si stoupnout na bednu.
Ale chápu, že soupeření je potřeba. Je lidské rase dáno do vínku. Jak jinak by naše milé dámy odlišily alfa samce od genetického odpadu?
- Úterý 8. ledna 2008 ve 23:03® HugoLampa
-
Taky jsem takovou divizi zažil..Zvedla se ostravice,tak to dali na hasičskou nádrž a vedlejší rybník..2 sektory byly na nádrži,kde bylo pár kaprů a asi 10 amurů se vyhřívalo uprostřed (45 metrů) ..Ten rybník druhý neměl ani hektar a vysadily tam mraky duháků..Každý si vylosoval jeden úsek dopoledne,jeden odpoledne..Já jsem si samozřejmě vylosoval A,B-takže hasičská nádrž..Dopoledne jsem chytil okouna (když jsem převazoval,nechal jsem neplánovaně jednu mušku ve vodě-začalo se to třepat,zasekl jsem si mušku do prstu ale okoun 15,2 mi zajistil jedničku
) ..Druhé kolo jsem chytal asi jen 20 minut,ale stihl jsem podseknout kapra,tak že si ho aspon povodím..Když jsem ho vytáhl,tak byla na přívěsu plotička 15,6 a dvojka v sektoru jistá
..Pak začlo pršt tak jsem si sbalil pruty a šel si sednout pod stromy
..A nikdo mi nic neřekl,ještě blahopřáli
..Ale zažil jsem i super divize,na které budu dlouho vzpomínat
- Úterý 8. ledna 2008 ve 22:44® Chose
-
Bubu,Jiris-konečně se zadařilo,ale fotku dám až zítra ,už mám kaput baterky.
- Úterý 8. ledna 2008 ve 22:37® mildas
-
ZN
))))))))))
- Úterý 8. ledna 2008 ve 22:35® ZN
-
mildas: já jsem divizi nikdy nechytal, nechytám a chytat nebudu. Víš proč? Asi by mě kamarádi z družstva zabili, kdybych si uprostřed závodu lehnul na břeh, zapálil cigáro a díval se, jak běží mraky po obloze a dal si k tomu hlteček. To by třeba takový umělec, jaký je Tonda Pešek taky nemusel rozchodit
- Úterý 8. ledna 2008 ve 22:24® mildas
-
Hugo: Samozřejmě, že umí. Je to ale neobjektivní. Když dostane šestkrát nejhorší štond a někdo daleko „horší“ šestkrát dobrý štond, bude Pešek kde ? Správně ! …bude pod bednou. Já se nebavím o závodění, já se bavím o jeho neobjektivitě.
A že si ty závody užiješ ? Kdysi jsem chytal divizi. Měla být na Berounce. Týden jsem tam jezdil a chytal. Pak se zvedla a divize se chytala na Piláku.(stoják, které já nemusím) Sektor byl 30 metrů široký, štond tak 3 metry. Na tom jednom fleku si stál 90 minut a čekal, až kolem tebe pojede hejno před týdnem vysazených ryb. Po hodině a půl si přelezl o dvacet metrů dál na ten samý krcálek. Tak to šlo celé dopoledne a tím byl celý jarní závod odchytán. Odpoledne to bylo to samé jen s tím rozdílem, že to bylo podzimní kolo divize.Tím byla má závodní sezóna odchytaná. Klidně si to zkus, já to taky udělal. Pro mě ale tenhle druh špásování není. Sebevědomí si naštěstí umím polaskat jinak - Úterý 8. ledna 2008 ve 22:23® Zauwi
-
jinak dostanu jen to co je vedený jako odstřižek, takže si nemůžu vybírat…
- Úterý 8. ledna 2008 ve 22:22® Zauwi
-
to Bubu: ta srst se musí odmastit!!!
- Úterý 8. ledna 2008 ve 22:02® Chose
-
jiris> to byla jen taková rychlovka..tak sem se s tím moc nemazal,ale beru si to k srdci