Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 8. ledna 2008 ve 21:58® bubu
bubu

Zauwi-jsem si koupil barvu na látku Iberia a pokoušel jsem se udělat pěknou červenou na hlavičku streamra. Přihodil jsem tam i kousky srnce na chrostíky a nezdařilo se. Na vše v okolí chytala barva skvěle,jen na srst špatně. Pokus sem opakoval a výsledek byl stejnej. Neměl by ten kolega pěknou červenou srst? Další barvení v kuchyni by nemusela ta moje psychicky unést.

Úterý 8. ledna 2008 ve 21:54® jiris
jiris

chose – a zacni makat na hlavickach :-)

Úterý 8. ledna 2008 ve 21:33® HugoLampa
HugoLampa

Mildasi,něco na tom určitě bude a je to hodně o štěstí,ale myslím si,že nemáš úplně pravdu..Když Tonda Pešek skončí 2 krát za sebou na MS „na bedně“ ,tak asi něco umí…

Úterý 8. ledna 2008 ve 21:30® bubu
bubu

Chose> osobka,Jožine ;-)

Úterý 8. ledna 2008 ve 21:25® ZN
ZN

Hugo, tak si to užij. Tak to má být, život je krásný.

Úterý 8. ledna 2008 ve 21:21® Chose
Chose

Tak první testík skalpu

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img15671.jpgfoto/diskuze/muskareni/2008/th-img15672.jpg
Úterý 8. ledna 2008 ve 21:21® HugoLampa
HugoLampa

ZN:Bylo mi jasný že tohle napíšeš :-) ..Chápu Tě..A takové lidi obdivuju a chovám k ním respekt..Tím nechci nijak podlézat.. Jelikož je mi 14,tak mám na muškaření trošku jiný pohled,ale ten se asi časem změní..A přeci jen není v muškaření taková konkurence,jako v jiných sportech které dělám a ty 3–4 závody do roka si spíš užiju :-)

Úterý 8. ledna 2008 ve 21:02® ZN
ZN

HugoLampa: rybařina je stejně jako hledání hřibů záliba, koníček. V obou se nedá objektivně měřit, kdo je lepší či horší. A to je dobře. Hromadu volného času věnuji muškaření z úplně jiných důvodů, jak uvadíš ty. Chci si odpočinout, kochat krajinou, fotit a provětrat hlavu po každodenním šlusování v práci, kde každý den soutěžím s ambiciózní konkurencí, která mě chce spláchnout. Nedovedu si dost dobře představit, že bych v tom měl pokračovat na rybách.
A můžu tě ujistit, že mám radost z toho, když můj kamarád na rybách chytí třeba víc jak já. Obyčejně se to neobejde bez poručení panáka či piva, což se mi líbí. Jsem rád, že nemám na rybách nějakou přehnanou motivaci. Po motivaci k dobrému žití a uživení rodiny by mi z toho asi jeblo.

Úterý 8. ledna 2008 ve 20:27® kubas
kubas

Díval jsem se na www.spinfly.cz taky dobrá cena ale bůh ví jaká bude ta kvalita:-((

Úterý 8. ledna 2008 ve 20:24® kubas
kubas

hodně dobrá cena:-)

Úterý 8. ledna 2008 ve 20:19® Chose
Chose

kubas> 790 CZK

Úterý 8. ledna 2008 ve 20:18® kubas
kubas

Chose> pěkný, jaká byla cena?

Úterý 8. ledna 2008 ve 20:12® Chose
Chose

to vím,ale stejně mi to nedalo :-)

Úterý 8. ledna 2008 ve 20:12® Zauwi
Zauwi

to LSD: ale potěšily by ho:)

Úterý 8. ledna 2008 ve 20:10® LSD

Chose: by se ti stejně nepočítaly, bo to byl závod v lovu pstruhů a sivenů

Úterý 8. ledna 2008 ve 20:09® Chose
Chose

Já jsem na orviscupu zkoušel sušit,zalovení byly,ale měl jsem jen velký palmery a ty oukleje nebo co to bylo si to nemohly nacpat do tlamky :-)

Úterý 8. ledna 2008 ve 20:05® LSD

ad závodník to vidím tak, že je závodník a Závodník (tím nemyslím Radka). Jezdím na závody též a za závodníka a ani za Závodníka se nepovažuji. Je pravda, že většina se snaží urvat nějaké body, postup, prestiž ???
A proto bagrují a chytají Francouze , mají několik prutů a já nevím co ještě všechno. Já na 90% suším a nebývám poslední. Rarach může potvrdit. Nesušil jsem pouze na Orvis Cupu a možná to byla chyba :-D

Úterý 8. ledna 2008 v 19:48® Chose
Chose

Zauwi>no to já taky,ale říkal jsem si že prubnu tenhle a zdá se být ok.

Úterý 8. ledna 2008 v 19:46® Zauwi
Zauwi

to Chose: já koukal spíš po tom whitingu, ale počkám si až pošleš nějaké foto much, třeba mě donutíš to přehodnotit

Úterý 8. ledna 2008 v 19:42® mildas

Hugo: Mně jsou závodníci úplně jedno, nemám nic ani proti závodům jako takovým. Jeden rok jsem si to zkusil, nic mi to nedalo a tak dál „jen“ chytám ryby. Někteří (a to i soutěživé typy) se ti tu snaží sdělit, že v chytání ryb se prostě NEDÁ závodit. Podmínky jsou tak zoufale neobjektivní, že se nedá změřit (zvážit ba ani odhadnout), jak je kdo dobrý.

Úterý 8. ledna 2008 v 19:41® Chose
Chose

jj,nevěděl jsem co mám za tu cenu čekat a jsem mile překvapen.

Úterý 8. ledna 2008 v 19:40® Zauwi
Zauwi

hmm nějak mi vypadlo písmenko…

Úterý 8. ledna 2008 v 19:35® Zauwi
Zauwi

to Chose: to vypadá hodně solině:)

Úterý 8. ledna 2008 v 19:34® Chose
Chose

Zdar pánové,dneska dorazil balík od Šindelářů,objed­nával jsem skalp Keough,a celkem se mi za ty kačky zamlouvá.V Hobby-g jsem dal stejnou sumu za poloviční,o kvalitě nemluvím…

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img15670.jpg
Úterý 8. ledna 2008 v 19:31® Zauwi
Zauwi

to Firetiger: ačkoliv na to zatím nemám, závodil bych hnedka, jsem soutěživej typ, rád vyhrávám a je to i způsob jak se naučit novým věcem…kdo by nechtěl bejt v něčem fakt dobrej.....já teda rozhodně jo…toť můj názor

Úterý 8. ledna 2008 v 19:09® Firetiger
Firetiger

Medvěd> Dál je to tak, že závodit mě neláká – udělá mi větší radost pár a třeba malých ryb ryby na sucho, jak víc bodovaných na nymfu. To není dobré východisko pro závody.´

Ale za tím, že 1) kdo umí chytat zasluhuje uznání a 2) že celá diskze je voľaká čudná si stojím.

Úterý 8. ledna 2008 v 18:41® HugoLampa
HugoLampa

ZN:Nemyslíš si,že tady nejde ani tak o ty 3 hřiby jako o fakt,že je soused v něčem co Tě baví,čemu věnuješ hodiny volného času lepší?Někdo se s tím smíří,ale někdo ne a je to pro něj motivace-začne se tomu víc věnovat a zlepšovat,dokud se nedostane tak,kam chtěl..Neříkám,že je druhá možnost lepší než ta první nebo naopak…

Úterý 8. ledna 2008 v 18:40® Medvěd
Medvěd

Firetiger:no a dál?

Úterý 8. ledna 2008 v 18:30® Firetiger
Firetiger

Vážněji: myslím, že človíček co dokáže nachytat na místě, co mu určil los a v čase, který vzešel z termínovky, dělá něco dobře.

Úterý 8. ledna 2008 v 18:15® Firetiger
Firetiger

ZN> no, myslím že typicky český přístup by bylo mu přát, aby mu zčervavěly :-))