Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 8. ledna 2008 v 17:59® drozďák

Firetiger: na tuto diagnózu znám dobrý medikament – začít co nejdříve závodit…

Úterý 8. ledna 2008 v 17:56® ZN
ZN

Firetiger: proč si myslíš, že bych měl sousedovi závidět, že našel o tři hřiby za hodinu víc?

Úterý 8. ledna 2008 v 17:35® Firetiger
Firetiger

Jo a taky nemám rád závodníky proto, že chytají líp jak já a úspěch se v tomto kraji neodpouští :-D

Úterý 8. ledna 2008 v 15:20® Firetiger
Firetiger

Já si myslím, že závodníci jsou banda, protože na závodech popíchávají ryby a ty pak nechtěj žrát mouchy prostému lidu :-D

Úterý 8. ledna 2008 ve 14:59® rarach

Hugo: Čistě teoreticky musíš bejt závodník, pač vod začátku chceš vyhrát v soutěži
o nejnepochopi­telnější příspěvek. Ty jsi totiž lepší než Přichy. Ty krávo, to je hlína a to ještě nejsou ani dvě hodiny.

Úterý 8. ledna 2008 ve 14:34® HugoLampa
HugoLampa

Drozďáku,jo takhle :-) ..Tím „Je to jenom člověk“ jsem nemyslel závodníka,ale jak si napsal „osobu tituly rozdávající“ :-) ..

Úterý 8. ledna 2008 ve 14:29® drozďák

Záměr otázky je vskutku alespoň pro mne těžko pochopitelný. Tím spíš, když začneš takto: „Můžu se zeptat,čistě teoreticky,jaký je na tohmle webu názor na závodníky?“ a skončíš zde: „Drozďáku,špatně si to pochopil…“Je to jenom člověk" znamená,že může udělat chybu..Někdy nemusí být význam otázky hned jasný"

Co se tedy vlastně chceš dozvědět? Jasný mi skutečně není a asi nemá cenu se tomu snažit dostat na kobylku.

Úterý 8. ledna 2008 ve 14:22® HugoLampa
HugoLampa

Drozďáku,špatně si to pochopil…"Je to jenom člověk" znamená,že může udělat chybu..Někdy nemusí být význam otázky hned jasný :-)

Úterý 8. ledna 2008 ve 14:15® regulus
regulus

No vy tomu dáváte na pr*el.:-D

Úterý 8. ledna 2008 ve 13:53® drozďák

Hugo: jasně. Závodník je taky člověk, stejně jako ty a já. Stejně tak třeba Bush sr. i jr., Paris Hilton, Hitler, sv. Jan Nepomucký, Jakeš, Commodus…
Z tohoto (tvého) úhlu pohledu už vůbec nechápu smysl a význam tvojí otázky. Anebo ti nerozumím.

Úterý 8. ledna 2008 v 11:43® HugoLampa
HugoLampa

Drozďáku,já vím :-) ..Ale taky je(jsou) to jenom člověk(lidi) ..

Úterý 8. ledna 2008 v 11:38® drozďák

Hugo: myslím, že jádro pudla leží v osobě(ách) tituly rozdávající(ch)…

Úterý 8. ledna 2008 v 11:30® HugoLampa
HugoLampa

Pro pana indženýra Klímu je asi titul Reprezentační trenér málo.. Rarachu,nechápu…

Úterý 8. ledna 2008 v 11:06® Milos_Dia
Milos_Dia

Hugo:

www.rybsvaz.cz

Úterý 8. ledna 2008 v 11:01® rarach

Hugo: To je strašný hulení!

Úterý 8. ledna 2008 v 10:58® HugoLampa
HugoLampa

Dobrý,já se o závodech bavit nemusím..Jen odpovídám-konec…Originálnější definice někoho,kdo neexistuje?

Úterý 8. ledna 2008 v 10:53® modrak
modrak

HugoLampa> A nějaká originálnější definice funkce státního trenéra by na skladě nebyla?

Úterý 8. ledna 2008 v 10:52® Milos_Dia
Milos_Dia

a už je to tady – definice ZÁVODNÍKA – save our souls !

Úterý 8. ledna 2008 v 10:48® HugoLampa
HugoLampa

Rarachu,nevím kdo je Přichy..No,myslím že závodník je ten,kdo jede na závod vyhrát a ne kvůli přátelské atmosféře (která není všude) a kamarádům..

Úterý 8. ledna 2008 v 10:44® HugoLampa
HugoLampa

Státní Trenér :-D ..To jako že bych si v pohodě vyšel na ryby a najednou by se zpoza křoví šeptem ozvalo: „Tam,v tom proudku za tím šutrem máš pěkného lipana,tak pět a dvacet!Zkus tam dát nějakou jepičku,přikrč se,dojdi asi tak na úroven toho stromu a hod to tak 2 metr před ten kámen!“ ? :-)

Úterý 8. ledna 2008 v 10:44® rarach

Hle Hugo začíná být konkrétnější, dovolím si ještě malou otázečku před velkou otázkou: Nejsi příbuzný Příchyho? Myslíš, že je závodník ten kdo se zůčastnil nějakého závodu, byť třeba pravidelně 1 x ročně.(Polička, Orvis Cup, atd.)

Úterý 8. ledna 2008 v 10:35® HugoLampa
HugoLampa

No,ještě nejsme přímo u věci,ale už jsme blíž :-) ..Nemyslím jenom stáj Státního Trenéra (předpokládám,že tohle oslovení je ironické) ale každého,kdo se závodů účastní at už krajských,dru­holigových nebo mistrovství světa.. Rarachu,to znám,akorát že Hugo není vůl,ale žere psy :-)

Úterý 8. ledna 2008 v 10:29® rarach

Copak závodníky, já nesnáším rozhodčí. Pač rozhodčí je Hugo a Hugo je vůl.:-D

Úterý 8. ledna 2008 v 10:27® Milos_Dia
Milos_Dia

HugoLampa: Aha, ty zřejmě myslíš závodní stáj Státního Trenéra..ok, ty mám rád, obzvláště Tondu, protože pečuje o svůj chrup a orální hygienu neodbývá ani na závodech..

Úterý 8. ledna 2008 v 10:26® drozďák

HugoLampa: blablablabla. Co takhle jít k věci?

Úterý 8. ledna 2008 v 10:15® HugoLampa
HugoLampa

Ano..Myslím,že víš jaké závodníky myslím :-) ..Kdybys myslel jiné závodníky než ty které si myslím že myslíš,tak myslím,že bys tu křištálovou kouli potřeboval pořád..

Úterý 8. ledna 2008 v 10:00® Milos_Dia
Milos_Dia

HugoLampa:

Myslíš jako že myslím že myslíš jiné závodníky ?

Nemám u klávesnice křišťálovou kouli, abych Ti viděl do hlavy…

Úterý 8. ledna 2008 v 9:49® HugoLampa
HugoLampa

Milos_Dia> Myslím že víš,jaké závodníky myslím…Omlouvám se za to „čistě teoreticky“ bylo to myšleno tak,že se neptám proto,že bych byl závodník.. Regulusi,s tím vnucováním jsem to nemyslel špatně :-) ..Už mi došlo,že je tenhle web trošku rozsáhlejší než jiné weby a že asi nemají všichni stejné názory..Chápu-ve zdejších podmínkách nedává moje otázka smysl..Ale vidím,že asi většina nezávodníků má na ně podobný názor :-)

Úterý 8. ledna 2008 v 9:49® Pike007

HugoLampa: Spolu s trpasliky jsou zavodnici ta nejhorsi verbez. Nic proti chlapcum, co projdou pod tramem

Úterý 8. ledna 2008 v 9:29® Milos_Dia
Milos_Dia

HugoLampa:

Jak se dá proboha zeptat „teoreticky“ ?

To jako vyslovím otázku, pouze teoreticky, např. „Myslíte si, že "závodníci“ jsou kokoti?" a až začnou u klávesnic např. piloti F-1 nebo Redbull letečtí akrobati kousat vzteky do myší, tak pardón, já to tak ale prakticky vůbec nemyslel ! …

Mimochodem např. já osobně závodníkům velmi fandím a mám je rád. Třeba fandím a podporuji Valentina, taky mám rád Peška, pochopitelně nedám dopustit na studenýho čumáka Šumáka, no a naprostá jednička je pochopitelně Fibingerová, jak jinak…