Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 8. ledna 2008 v 17:59® drozďák
-
Firetiger: na tuto diagnózu znám dobrý medikament – začít co nejdříve závodit…
- Úterý 8. ledna 2008 v 17:56® ZN
-
Firetiger: proč si myslíš, že bych měl sousedovi závidět, že našel o tři hřiby za hodinu víc?
- Úterý 8. ledna 2008 v 17:35® Firetiger
-
Jo a taky nemám rád závodníky proto, že chytají líp jak já a úspěch se v tomto kraji neodpouští
- Úterý 8. ledna 2008 v 15:20® Firetiger
-
Já si myslím, že závodníci jsou banda, protože na závodech popíchávají ryby a ty pak nechtěj žrát mouchy prostému lidu
- Úterý 8. ledna 2008 ve 14:59® rarach
-
Hugo: Čistě teoreticky musíš bejt závodník, pač vod začátku chceš vyhrát v soutěži
o nejnepochopitelnější příspěvek. Ty jsi totiž lepší než Přichy. Ty krávo, to je hlína a to ještě nejsou ani dvě hodiny. - Úterý 8. ledna 2008 ve 14:34® HugoLampa
-
Drozďáku,jo takhle
..Tím „Je to jenom člověk“ jsem nemyslel závodníka,ale jak si napsal „osobu tituly rozdávající“
..
- Úterý 8. ledna 2008 ve 14:29® drozďák
-
Záměr otázky je vskutku alespoň pro mne těžko pochopitelný. Tím spíš, když začneš takto: „Můžu se zeptat,čistě teoreticky,jaký je na tohmle webu názor na závodníky?“ a skončíš zde: „Drozďáku,špatně si to pochopil…“Je to jenom člověk" znamená,že může udělat chybu..Někdy nemusí být význam otázky hned jasný"
Co se tedy vlastně chceš dozvědět? Jasný mi skutečně není a asi nemá cenu se tomu snažit dostat na kobylku.
- Úterý 8. ledna 2008 ve 14:22® HugoLampa
-
Drozďáku,špatně si to pochopil…"Je to jenom člověk" znamená,že může udělat chybu..Někdy nemusí být význam otázky hned jasný
- Úterý 8. ledna 2008 ve 14:15® regulus
-
No vy tomu dáváte na pr*el.
- Úterý 8. ledna 2008 ve 13:53® drozďák
-
Hugo: jasně. Závodník je taky člověk, stejně jako ty a já. Stejně tak třeba Bush sr. i jr., Paris Hilton, Hitler, sv. Jan Nepomucký, Jakeš, Commodus…
Z tohoto (tvého) úhlu pohledu už vůbec nechápu smysl a význam tvojí otázky. Anebo ti nerozumím. - Úterý 8. ledna 2008 v 11:43® HugoLampa
-
Drozďáku,já vím
..Ale taky je(jsou) to jenom člověk(lidi) ..
- Úterý 8. ledna 2008 v 11:38® drozďák
-
Hugo: myslím, že jádro pudla leží v osobě(ách) tituly rozdávající(ch)…
- Úterý 8. ledna 2008 v 11:30® HugoLampa
-
Pro pana indženýra Klímu je asi titul Reprezentační trenér málo.. Rarachu,nechápu…
- Úterý 8. ledna 2008 v 11:06® Milos_Dia
-
Hugo:
- Úterý 8. ledna 2008 v 11:01® rarach
-
Hugo: To je strašný hulení!
- Úterý 8. ledna 2008 v 10:58® HugoLampa
-
Dobrý,já se o závodech bavit nemusím..Jen odpovídám-konec…Originálnější definice někoho,kdo neexistuje?
- Úterý 8. ledna 2008 v 10:53® modrak
-
HugoLampa> A nějaká originálnější definice funkce státního trenéra by na skladě nebyla?
- Úterý 8. ledna 2008 v 10:52® Milos_Dia
-
a už je to tady – definice ZÁVODNÍKA – save our souls !
- Úterý 8. ledna 2008 v 10:48® HugoLampa
-
Rarachu,nevím kdo je Přichy..No,myslím že závodník je ten,kdo jede na závod vyhrát a ne kvůli přátelské atmosféře (která není všude) a kamarádům..
- Úterý 8. ledna 2008 v 10:44® HugoLampa
-
Státní Trenér
..To jako že bych si v pohodě vyšel na ryby a najednou by se zpoza křoví šeptem ozvalo: „Tam,v tom proudku za tím šutrem máš pěkného lipana,tak pět a dvacet!Zkus tam dát nějakou jepičku,přikrč se,dojdi asi tak na úroven toho stromu a hod to tak 2 metr před ten kámen!“ ?
- Úterý 8. ledna 2008 v 10:44® rarach
-
Hle Hugo začíná být konkrétnější, dovolím si ještě malou otázečku před velkou otázkou: Nejsi příbuzný Příchyho? Myslíš, že je závodník ten kdo se zůčastnil nějakého závodu, byť třeba pravidelně 1 x ročně.(Polička, Orvis Cup, atd.)
- Úterý 8. ledna 2008 v 10:35® HugoLampa
-
No,ještě nejsme přímo u věci,ale už jsme blíž
..Nemyslím jenom stáj Státního Trenéra (předpokládám,že tohle oslovení je ironické) ale každého,kdo se závodů účastní at už krajských,druholigových nebo mistrovství světa.. Rarachu,to znám,akorát že Hugo není vůl,ale žere psy
- Úterý 8. ledna 2008 v 10:29® rarach
-
Copak závodníky, já nesnáším rozhodčí. Pač rozhodčí je Hugo a Hugo je vůl.
- Úterý 8. ledna 2008 v 10:27® Milos_Dia
-
HugoLampa: Aha, ty zřejmě myslíš závodní stáj Státního Trenéra..ok, ty mám rád, obzvláště Tondu, protože pečuje o svůj chrup a orální hygienu neodbývá ani na závodech..
- Úterý 8. ledna 2008 v 10:26® drozďák
-
HugoLampa: blablablabla. Co takhle jít k věci?
- Úterý 8. ledna 2008 v 10:15® HugoLampa
-
Ano..Myslím,že víš jaké závodníky myslím
..Kdybys myslel jiné závodníky než ty které si myslím že myslíš,tak myslím,že bys tu křištálovou kouli potřeboval pořád..
- Úterý 8. ledna 2008 v 10:00® Milos_Dia
-
HugoLampa:
Myslíš jako že myslím že myslíš jiné závodníky ?
Nemám u klávesnice křišťálovou kouli, abych Ti viděl do hlavy…
- Úterý 8. ledna 2008 v 9:49® HugoLampa
-
Milos_Dia> Myslím že víš,jaké závodníky myslím…Omlouvám se za to „čistě teoreticky“ bylo to myšleno tak,že se neptám proto,že bych byl závodník.. Regulusi,s tím vnucováním jsem to nemyslel špatně
..Už mi došlo,že je tenhle web trošku rozsáhlejší než jiné weby a že asi nemají všichni stejné názory..Chápu-ve zdejších podmínkách nedává moje otázka smysl..Ale vidím,že asi většina nezávodníků má na ně podobný názor
- Úterý 8. ledna 2008 v 9:49® Pike007
-
HugoLampa: Spolu s trpasliky jsou zavodnici ta nejhorsi verbez. Nic proti chlapcum, co projdou pod tramem
- Úterý 8. ledna 2008 v 9:29® Milos_Dia
-
HugoLampa:
Jak se dá proboha zeptat „teoreticky“ ?
To jako vyslovím otázku, pouze teoreticky, např. „Myslíte si, že "závodníci“ jsou kokoti?" a až začnou u klávesnic např. piloti F-1 nebo Redbull letečtí akrobati kousat vzteky do myší, tak pardón, já to tak ale prakticky vůbec nemyslel ! …
Mimochodem např. já osobně závodníkům velmi fandím a mám je rád. Třeba fandím a podporuji Valentina, taky mám rád Peška, pochopitelně nedám dopustit na studenýho čumáka Šumáka, no a naprostá jednička je pochopitelně Fibingerová, jak jinak…