Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:33® Zauwi
-
to Axamith: to máte kurva silnej vysavač, nebo to máš na konci hodně slabý
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:32® bubu
-
Axamith> asi kvalitní vysavač. Keby si mal ETA, tož sa ti to nestaně.
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:32® LaMa
-
Kubajs> čekam čekam a pořád nic
zz
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:30® Axamith
-
Když už je tady debata o návazcích, tak přidám jednu situačku k pobavení. Chystal jsem se na poslední vycházku roku 2007. Páč bylo asi –5°C, tak jsem si všechny návazce chystal doma, abych nemusel moc převazovat u vody. Tak si to dávám dokupy, manželka měla uklízecí náladu a tak chvíli nělo piglovala hadrouu, chvíli vysávala atd. Najednou se mi našponovala lajna jako bych na tí měl 50 potočáka. Vzhledem k tomu, že jsem seděl v kuchyni u stolu to bylo jaksi nereálné. A prásk, měl jsem po montáži, návazci i mikrokroužku. Alespoň lajnu a rychlospojku jsem zachránil. Na vysavači měla manželka nějakou kartáčovací hlavici a fcucla mi to včechno do vysavače. Jak jsem se s ním o to přetahoval, tak splétaný návazes rupnul v půlce a bylo hotovo. Takže pánové, ty největší záběry nemusí být jenom u vody.
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:20® bubu
-
Axamith> nazdárek,já myslel že jsi někam odjel
Honzo,neběhám po sklepě, kšefty nejdou
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:17® Zauwi
-
to regulus: přivez vzorek a porovnáme:)
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:16® Zauwi
-
to Axamith: víš co bych za takovej sklep dal…
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:15® bubu
-
Zauwi> regul se to naučil jinak a vyhovuje mu to, možná je to zase kvalitnější. Chce to vidět.
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:15® Axamith
-
Bubu: zase běháš po sklepě ???
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:13® Zauwi
-
to regulus: je to dokonalý co?:)
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:07® bubu
-
regulus> no a v tom je ten rozdíl. Já totiž posléze nic už nemotám,ani doprava,ani do leva. Po sundání z těch kolíků se mi to smotá samo. Já to totiž namotávám na kolíky skroucenej vlasec vrtačkou.
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:06® Kachna
-
regulus> Ja ich verstehe. Ich spräche gud deutsch aber nicht gut englisch. Jinak Ti mo děkuji, zejtra jdu kutit. To budou motanice
A ještě jakej průměr vlasce používáte, cca? Dík
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:02® Zauwi
-
to Bubu: reply
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:02® regulus
-
Kachna> to, že to je makačka na bednu sem nepsal proto, že bych si dělal prču, ale proto, že pokud nepochopíš jak a proč to má být smotaný a z jakýho důvodu jsou od sebe jednotlivý kolíky právě v těchto vzdálenostech, tak z toho budeš mít furt stejnej hokej.
Kolíky mám takto, viz zjednodušenej obr. namotáš to podle toho engliš návodu, čísla snad znáš a vzdálenosti kolíků jsou tam taky. Jak to budeš mít namotaný tak to stočíš mezi zelenejma koncama na jednu stranu a pak, stále napnutý to přeložíš a chytneš u hnědejch konců a zamotáš to vobráceně.
Frštenzi????
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:01® bubu
-
Zauwi> obálka
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:00® Kachna
-
bubu> To s počtem ujímání jsem pochopil …asi jediný
Zauwi> ICQ
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:00® Zauwi
-
to Bubu: na TVV se to bude ukazovat, prej
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:59® bubu
-
Zauwi> jenže si ho viděl,kachna ne.
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:57® Zauwi
-
to Kachna: způsob od Evži je jednoduchej, pochopil jsem ho i já, tak si myslím, že to pro tebe bude hračka:)
4all: zdrawím:)
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:57® bubu
-
Kachna>záleží,kolikrát jej chceš ujímanej. Tolik kolíků + 1.
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:54® bubu
-
Kachna> Jsem na tom s tou anglinou stejně,tak jsem to ani neotvíral. Ten slovák to má velmi podobné, ale mi se ten způsob,co jsem se naučil zdá jednodušší. Asi to chce vidět,jinak se to špatně vysvětluje.
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:52® Kachna
-
regulus> ty kolíky máš v řadě, nebo jako je natěch webech, co si mi dal link, cik cak? jestli jo, tak pak nechápu jak se to smotá, bo na obrázku maj návod na 3 kolíky v řadě a to je vše
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:47® Kachna
-
regulus> A jsem zase na začátku
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:42® regulus
-
Kachna> sem ti říkal, že je to makačka na bednu.
Nechcu kecat, že to ze třema kolíkama nejde, dělal jsem jen krátký prototypy než jsem si udělal ten přípravek, jenže ouha včilka zase nemám čas se s tím párat (chápej to tak, že od prototypů k přípravku uběhl skoro rok, ale včil snad už něco umotám :-' ). Nicméně háčky tam nemám vůbec (myslím u toho namotávání) mám tam 7 kolíků (pokud chceš háčky tak 5 kolíků a 2 háčky). Třeba to jde i s těma třema kolíkama.
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:31® regulus
-
HugoLampa> nezkoušel jsem to, páč bych se na tom asi oběsil
, ale taky sem trochu kecal, na Svratce bych ho asi užil. Názor na to nemám žádnej, protože jsem to jak jsem psal nezkoušel. Pokud pominu ten tvůj, jak bych to řekl, postupně sukovanej, tak to se mi nezamlouvá, na originále se mi líbí jeho postupný plynulý ujímání a nelíbí délka. Možná až se to trochu naučím a budu mít roupy, tak obětuju pětikilo nebo kolik to stojí a vyzkouším.
- Pondělí 7. ledna 2008 v 18:08® Kachna
-
regulus, bubu> Tak jsem prostudoval ty weby s postupy výroby těch návazců a jsem z toho volaký zmetěný. :-/ Kolik kolíků se používá? Já to (ne)pochopil, že stačej 3 + jeden hák. A pak jen motat, provlíkat, motat, provlíkat, …a smotat. Jestli je to tak, tak mi to prosím potvrďte a jestli ne, tak mi to prosím vysvětlete. Moje angličtina je na úrovni žáka prvního stupně a podle slovenského návodu bych dřív omotal barák
, tak jsem hlavně študoval z nákresů. Dík
- Pondělí 7. ledna 2008 v 17:49® Kubajs
-
talchlapi tedmi topřišlo tak čekejte na fotku první mušky
- Pondělí 7. ledna 2008 v 17:42® pupak
-
Tomik> neboj nezapomnel
) a ani zapomenout nemuzu tatka toulik mi te pokazdy pripomina
- Pondělí 7. ledna 2008 v 17:32® Tomik
-
pupak> nezapomněl jsi na mě?:)
- Pondělí 7. ledna 2008 v 17:16® HugoLampa
-
Regulusi,mi bylo jasný že Ti nejde o francouze,spíš jsem chtěl zjistit,jaký je na něj na tomhle vebu názor
..Ale k té druhé části:Myslím si,že se na menších potocích chytá líp s francouzem než se šnůrou,ale je to jen můj názor…