Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 2. prosince 2007 v 17:48® Zauwi
Zauwi

to Bubu: pohovor už je za mnou:)

Neděle 2. prosince 2007 v 17:46® bubu
bubu

Zauwi> u pohovoru ohledně práce ale neříkej tuto svojí vlastnost,nebo tě nebudou nikde chtít!!! :-)) :-)) Adresu máš v poště:-P

Neděle 2. prosince 2007 v 17:42® Zauwi
Zauwi

to Bubu: hele pošli mi na osobku ještě jednou tvojí adresu,včera jsem hledal ten papír, ale někam jsem ho zašantročil…a do karty jsem línej se podívat..

Neděle 2. prosince 2007 v 17:40® Zauwi
Zauwi

to Bubu: neser!:-1

Neděle 2. prosince 2007 v 17:23® bubu
bubu

Zauwi> ještě jsem nevolal.potřebuji na to nějakou psychickou přípravu :-))

Neděle 2. prosince 2007 v 17:18® Kachna
Kachna

Firetiger> Nevážu čekám na matroše a hledám inspiraci. Jestli se ti chce, hoď jsem další foto. Předem děkuji za celý kolektiv ;-)

Neděle 2. prosince 2007 v 17:14® Firetiger
Firetiger

Kachna> všichni vážou, zahájení je za dveřma…

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img14985.jpg
Neděle 2. prosince 2007 v 17:08® Zauwi
Zauwi

to Kachna: vážu, není čas… to Bubu:zavolal na to číslo ,co jsem ti dával? to regulus: a jak je to se zárukou a reklamací přes Cabelas? jdu si provětrat hlavu,jsem tu za 35minut:)

Neděle 2. prosince 2007 v 17:01® Kachna
Kachna

Kurňa, tady je živo jak v márnici 8-(

Neděle 2. prosince 2007 v 15:33® Zauwi
Zauwi

to regulus: a já si myslel, že jen mušíš.. a ty i vláčku jo?:-1

Neděle 2. prosince 2007 ve 14:21® regulus
regulus

Firetiger> no já mám z Cabelasu 3 vláčecí pruty na multík, je pravda, že to je made in pan Lee, ovšem zpacování dasis gut, očka a sedlo FUJI, korek bez jakýhokoliv dotmelování, cena přiměřená, ale když to srovnám s těma hrůzama co v Brně nabízí Raven, tak to je nebe a dudy.

Neděle 2. prosince 2007 ve 14:13® Firetiger
Firetiger

regulus> A o to mi šlo :-D Dolar za 18 kaček je pohoda, a při obratech co kabeláž točí si můžou dovolit docela vymazlený šikmovočky. I když jsou z ropy a ne bambusu ;-)

Neděle 2. prosince 2007 ve 14:08® regulus
regulus

Firetiger> no konec konců, často je i s dopravou za 40% ceny zásilky cena z Cabelasu oproti cenám v tuzemsku značně luxusní.

Neděle 2. prosince 2007 ve 13:31® Firetiger
Firetiger

regulus> Inu, budou věci mezi nebem a zemí. Já naštěstí chci kupovat jenom toho sedmidíla ve čtyřce, kde vím že budu OK. Ale je to divné. Zkusil jsem si poslat čtyřdíl Sage, a ten mi to vůbec nedovolí ani letecky. Divné a divnější…

Neděle 2. prosince 2007 ve 13:29® regulus
regulus

Firetiger> no je zajímavý, že ten Icemanův pětidíl neprošel. Práskl jsem tam hned ten první prut 764–5 a jen letecky (viz ten obrázek z příspěvku (dnes 11:37:35). Ten zcela určitě nemá 106 cm typuju tak 60 cm i s balíkem. Jestli nevěříš, tak si to zkus.

Neděle 2. prosince 2007 ve 13:25® Kachna
Kachna

regulus> Necelejch 10USD měsíčně, teď záleží na tom, jak to člověk využije.

Neděle 2. prosince 2007 ve 13:22® regulus
regulus

Kachna> dost zajímavý, to zcela mění situaci na e-bay, ještě co ta sranda stojí, aby to ve finále nebylo nevýhodný, hodím na to oko.

Neděle 2. prosince 2007 ve 13:19® regulus
regulus

Firetiger> no jo, máš recht, sem si toho nevšim. Sem to zkoušel, ten tvůj prošel, ten Icemanův ne. Tak sem mrkl do těch podmínek přepravy a je tam limit 106 cm délky balíku, jak je to delší tak to posílají jenom letecky. A já si myslel, že to letecky posílají kvůli tomu, že jsou to pruty (choulostivější zboží).

Neděle 2. prosince 2007 ve 13:14® Firetiger
Firetiger

regulus> tak jsem si jen tak z prdele zkusil protlačit Stowaway7 košíkem, a omezení délky pro lodní poštu je 106 cm. Do toho se vejde i čtyřdíl.

Neděle 2. prosince 2007 ve 13:04® Firetiger
Firetiger

regulus> prut jsem na kabeláži kupoval naposledy v létě, a pozemní doprava v poho. Stejně tak boty a rybářské hadry. Jestli si dobře pamatuju, tak tam je omezení na maximální délku zásilky – to může vláčák přešvihnout. Stowaway7 jsem tam kupoval, vím že to prošlo.

Neděle 2. prosince 2007 ve 12:56® Kachna
Kachna

regulus> Koukni sem. www.zasilkovasluzba.com Je to docela cajk služba a vyplňuješ si i celní prohlášení. :-93;

Neděle 2. prosince 2007 ve 12:37® regulus
regulus

Firetiger> oni pruty nepošlou jinak než UPS, 3× jsem od tam objednával pruty (sice vláčecí na multík, ale to je asi jedno) a dycky tam byla jenom jedna možnost dopravy a to letecky a po odeslání objednávky bylo zdůrazněný že to půjde UPS, pozemní dopravu nemáš možnost zvolit viz obr. Pokud si objednáš, když máš tu možnost výběru, leteckou dopravu místo pozemní, tak si nejsu jistej, že to nutně pošlou UPS, myslím že UPS používají jen na choulostivější zboží. Kolikrát mě poslali menší věci letecky i když jsem to měl objednaný pozemně. Dobrovolně jsem leteckou dopravu nikdy nevolil, proč taky platit o 20% víc, že.

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img14983.jpg
Neděle 2. prosince 2007 ve 12:01® rarach

Iceman: Máš sice pravdu, že do auta je to jedno, ale hlavní rozdíl u těch travel Kabeláží je v blanku, ten sedmidíl je úplně jiná liga, spíš bych řekl, že je to úplně jinej sport.

Neděle 2. prosince 2007 v 11:52® Zauwi
Zauwi

LaMa: já mám ZR2 3–4, 2,4m a jsem maximálně spokojenej…cena je myslim 3k..

Neděle 2. prosince 2007 v 11:51® Firetiger
Firetiger

iceman> počet dílů je o vkusu soudruha. Šlo mi o to že kabeláž je v tuhle dobu láce.

Co se dopravy týče, tak z cabelas jsou dvě možnosti – UPS za 40% ceny a normální pošta za 20% ceny zboží. Ta trvá tak šest neděl, ale do dubna daleko. DPH je 19%, ale neporozuměl jsem tomu jak ho aplikují. Suma sumárum člověk zaplatí cenu v USD * 1,20 poštovné * 1,19 DPH = o necelou polovinu víc jak původní cena.

Neděle 2. prosince 2007 v 11:50® LaMa
LaMa

iceman> u toho prutu zase neodpovídá délka k aftmě.

Našel jsem ještě u náš Snowbee Zircon #4 2,4m na www.hobby-g.cz nemáte s tímto proutkem někdo nějaké zkušenosti? Původní cenu tam píšou něco málo přes 7tis a ted se prodává za 4tis.

Neděle 2. prosince 2007 v 11:38® Zauwi
Zauwi

to Tomik:ok:D, dále na icq, ať se mi tu nikdo netlemí

Neděle 2. prosince 2007 v 11:36® Tomik
Tomik

Zauwi> to je jedno, furt jsi zkušenější vazač než já..jsem rád za jakykoli názor…

Neděle 2. prosince 2007 v 11:35® Zauwi
Zauwi

to Tomik:hoj chlape, já radit nemůžu, musíš počkat na někoho způsobilejšího:-|

Neděle 2. prosince 2007 v 11:33® Zauwi
Zauwi

to Bubu:ale ty narozdíl ode mně chodíš na řeku:),já na strouhu:(, jinak mám zatim 52 na MP:),doufám že ot dotáhnu aspoň na 60:)