Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 29. ledna 2005 v 15:24® jiris
jiris

viz. url

iceman – na srazu uznáš, že jsem „zase“ měl pravdu ;-) Tak to vážu já.

Sobota 29. ledna 2005 v 15:23® jiris
jiris

iceman – ještě byh měl detail, kdy dělas hlavičku jako první když ho vazes od hlavičky, kde máš zakončení mušky, kde přichycuješ hřbitek, silön??? Vážeš to stejně jako já, ale od hlavičky, tak proč máš na tom blešounovi hlavičku??? to vážne nechápu?

Sobota 29. ledna 2005 v 15:22® iceman
iceman

> jiris: dobrá, rozumné slovo. Jinak si myslím, že není důvod ty háčky vyhazovat – vyděl jsem už i blešouny schválně vázané na rovném a podle info od majitele také fungovali :-)) ))

Sobota 29. ledna 2005 v 15:20® jiris
jiris

iceman – neber to tak z hurta, můžeš vazat blešouna od zadu i jepku cokoliv, ale nevidim duvod. A s těmi diskusemi asi máš pravdu, hold jsem takovej a budu pracovat na tom, abych se změnil, alespoň se pokusím…

Sobota 29. ledna 2005 v 15:17® iceman
iceman

> jiris: nemám se o čem s tebou už bavit. Tvé příspěvky mě jasně přesvědčili, že uznáváš jen svou pravdu a to že by to mohlo být jinak, pro někoho jednodušeji prostě okamžitě pošpiníš. Je mě u prdele kdo tě učil vázat. Kde bereš tu odvahu tvrdit druhému že to dělá blbě? Byl jsem varován před diskuzemi s tebou – vidím že oprávněně.

Sobota 29. ledna 2005 v 15:14® jiris
jiris

iceman – vazat ho muzes delat i od prostredku, zeptej se pupaka a shimiho jak to vazou?!

Sobota 29. ledna 2005 v 15:13® HaD
HaD

4

foto/diskuze/muskareni/2005/th-img2483.jpg
Sobota 29. ledna 2005 v 15:13® jiris
jiris

iceman – vazat blesivce od hlavičky je pichovina, ja to vazu jak to dělá oldfojt, učil mě to jeho žák. Na nějakou knižku seru…

Sobota 29. ledna 2005 v 15:11® jiris
jiris

Krok 1) vyhod všechny ty hačky od pikoše a pupše a kup si blechače........2) Koupený blešivcový háček připni do svěráku......3) přichyť si vázací nit k hácku, párkát ho obmotej aby se nit neprotačela..­......4) vezmi hrbytek a sestrihni ho na konci do špičky, malá špička se přichytí lepe než 0,5 cm široky hřbitek......5) přichyt silon kterým budeš kroužkovat, také na konci háčku..........6) obmotej háček uprostřed olověným drátkem nech si místo na hlavičku (na fotce to máš blbě, máš ho až k hlavičce) a nech si i místo u hřbítku........7) nehtem zarovnej konce olova.........8) niti prijed uplne nakonec hačku (druha strana než je očko).......9) nadabuj si na nit rovnomerne srst, ne ty chuchvalce jak to delas, a pomali ji stoč mužeš si pomoci slinami, raději ne svými, požádej synka nebo ženu...........10) pomali dabuj od konce hačku až k hlavičce ( zde skonči a nech si misto na zakončení mušky (pravou hlavičku)....­..........11) přetáhni hřbítek k hlavičce a přichyt ho nití.........­....12) ustrihni konec hrbitku a udelej par ovinu nití u hlavičky...­.......13) zakroužku silónem odzadu hřbítek (rovnoměrně, ne tak jak to máš ty). a přichyt ho u hlavičky...­......14) nyní přebytečný silón ustřihni.....­......15) nyní nití vytvoř úhlednou hlavičku (né ty fotbalové míče co dělá iceman :-) ..............16) zakonči mušku ztraceným uzlem.....17) můžeš ale nemusíš mušku zalakovat (pouze na hlavičce) .........18) finíto tvá hajtra je hotová. 19) copyright tohoto je pouze na požádání a svolení autora tedy mě.....20) kurva dejve už udělej ty entry, pořád mi nejdou

Sobota 29. ledna 2005 v 15:08® HaD
HaD

3

foto/diskuze/muskareni/2005/th-img2480.jpg
Sobota 29. ledna 2005 v 15:08® iceman
iceman

> HaD: ofotil bych ti stránku s postupem z knížky – ale to by bylo porušení zákona – že? :o(((

Sobota 29. ledna 2005 v 15:08® kelt
kelt

> iceman: díky jdu na to.

Sobota 29. ledna 2005 v 15:06® iceman
iceman

> jiris: prosím tě nikomu neraď jak fotit – další tragédie bych tu nepřežil :o)))

> kelt: zkus fotit z minimální vzdálenosti kdy ti automatika foťáku říká, že je zaostřeno, v max. rozlišení, bez blesku a hodně světla. Foťák na něco polož, protože ho v ruce neudržíš a budou z toho jirisovky (mazanice :o))). Pak z velký fotky uděláš výřez a je to. Zjednodušeně řečeno :o)

Sobota 29. ledna 2005 v 15:05® HaD
HaD

koukám, že věcně mi asi nepovíte. no tak tady je můj krok č. 2

foto/diskuze/muskareni/2005/th-img2476.jpg
Sobota 29. ledna 2005 v 15:03® iceman
iceman

> jiris: tak teď ses chytil sám, protože vázání od hlavičky je popsáno v knížce od Hends – tak to by jsi jim měl napsat, že to vážou oni a všichni co je to učili od nich blbě. Než začneš dělat unáhlené soudy tak by jsi se měl přesvědčit, jestli máš 100%ní pravdu :o)))) Dostal jsem tě!!!!!!!

Sobota 29. ledna 2005 v 15:02® kelt
kelt

> jiris: a já už myslel že se dočkám nějakého moudra :-)) ) makro mám samozřejmě zapnuto. Spíš jsem měl na mysli pozadí světlo atd…¨???!!!???

Sobota 29. ledna 2005 v 15:01® jiris
jiris

Hade – ty kaproune, navazu ti postup pro lajka, chceš? ale ne že se mnou pudes na ty zasrany kapry za to..

Sobota 29. ledna 2005 v 15:00® jiris
jiris

kelt – tak pred focenim ten fotak zapni na makro :-D

Sobota 29. ledna 2005 ve 14:59® jiris
jiris

iceman – tak to delas blbe

Sobota 29. ledna 2005 ve 14:59® jiris
jiris

pupak a pikoš tě pěkně doběhli, nevím proč ti to udělali asi si je nečím nasral…

Sobota 29. ledna 2005 ve 14:59® kelt
kelt

> iceman: v chytré brožurce píšou že makro režim má pracovní rozsah 0,2 – 0,5m.

Sobota 29. ledna 2005 ve 14:58® iceman
iceman

Já vážu blešouna obráceně – od hlavičky.

Sobota 29. ledna 2005 ve 14:57® HaD
HaD

> jiris: háčky mi řekl pupák s pikošem, nic do špičky nestříhám. to se má?

Sobota 29. ledna 2005 ve 14:56® iceman
iceman

> kelt: neznám tvůj foťák, má makro?? Od kolika cm??

Sobota 29. ledna 2005 ve 14:56® jiris
jiris

HaD – kdo ti kupoval ty háčky na rovnej bude blešoun vždy hnusnější!! Zatím nic, jen se zeptam zda když přimotavas hrbitek, jestli ho strihas do špičky aby nedelal prdelku až ho přehneš.

Sobota 29. ledna 2005 ve 14:55® iceman
iceman

> jiris: hovno válku, to k tý jepici beru, protože jsem v době vzniku neměl tělíčkové nitě. Foťák netop – jestli má makro tak je problém v tobě :o))))

Sobota 29. ledna 2005 ve 14:54® jiris
jiris

Jestli ta fotka nebude ostra, tak to chytej blbe komprimuje. Ja to u sebe mam ostry…

foto/diskuze/muskareni/2005/th-img2463.jpg
Sobota 29. ledna 2005 ve 14:53® HaD
HaD

co je špatně?

foto/diskuze/muskareni/2005/th-img2462.jpg
Sobota 29. ledna 2005 ve 14:48® jiris
jiris

iceman – chceš válku, máš ji mít :-)) jo asi neumím fotit nebo ten fotak stoji uplne za hovno a utopim ho pri nejblizsi vychazce k vodě :-((

Sobota 29. ledna 2005 ve 14:47® jiris
jiris

iceman – technicka kte jepce, nedělej hlavičku tělíčkovou nití, pak je jak kopačák, musíš mít dvě bobiny normálně to tělíčko zelenou nití zakončíš a budeš vázat dvojvláknovkou, s ní přivážeš i ty křídla a pak uděláš malou hlavičku.