Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 2. prosince 2007 v 11:32® Tomik
-
bubu> nejsou zastřižený…
- Neděle 2. prosince 2007 v 11:29® bubu
-
Tomik> btw-na mém názoru houbelec záleží
- Neděle 2. prosince 2007 v 11:27® bubu
-
Tomik> ty štěty jsou zastřižený?
- Neděle 2. prosince 2007 v 11:26® bubu
-
Tomik> silueta vypadá o.k. Detaily nevidím.
- Neděle 2. prosince 2007 v 11:21® bubu
-
v pátek jsem měl ve schránce složenku na 500,– na uhrazení členského příspěvku na r.2008 pro myslivecký spolek. Nikdy jsem u myslivců nebyl. Mám obavy,že napřesrok to budou včelaři,zahrádkáři,drobní chovatelé a pod. Kde přišli na moje jméno a R.č. netuším
- Neděle 2. prosince 2007 v 11:21® Tomik
-
To je hrůza.
- Neděle 2. prosince 2007 v 11:20® Tomik
-
Zdravim, dneska jsem uvázal jednu z mých prvních mušek. Potřebuju poradit co je na ni špatně…předem se omlouvám za foto, ale líp to nešlo
- Neděle 2. prosince 2007 v 11:14® bubu
-
Zauwi> já sem rád za skromných 40
- Neděle 2. prosince 2007 v 11:09® Zauwi
-
tak mám na pstruhovce letos 61 docházek:)
- Neděle 2. prosince 2007 v 10:01® iceman
-
Firetiger> 7 -díl? Na co? Ty s Rarachem létáš letadlem, že potřebujete travel prut do penálu
. Na to jsou tyhle mnohodílné pruty dělané. Bohatě stačí 5-díl za lepší cenu viz. www.cabelas.com který je velice dobrý. Ale je to jen názor, třeba se dnes pruty nosí v zadní kapse kalhot a já si toho nevšiml
- Neděle 2. prosince 2007 ve 2:23® regulus
-
LaMa> Pruty posílají jen letecky (UPS – přepravní službou ne USPS – americká pošta), za cestu zaplatíš 40% z ceny objednanýho zboží a u nás jen DPH z celkové ceny tzn. cena zásilky + poštovné a UPS si vezme 250 Kč za proclení pro jejich celního deklaranta, clo mě ještě nenapočítali, ale když tak je asi, 3–4%. Do 10-ti dnů to máš doma. Podívej se tam, co je zn. Cabelas je obvykle dělaný v Asii ale velice dobrá kvalita, pokud je to americký, tak tam vyloženě mají napsaný made in USA a je to dražší. zařídit si platební kartu co s ní můžeš platit přes internet není zase až tak složitý, zeptej se v bance.
- Neděle 2. prosince 2007 v 1:48® LaMa
-
Firetiger>
No moje angličtina není vůbec mojí silnou stránkou, mám jen základy. A s moje platební karta neumožnuje platbu přes internet :-' Takže to asi není nejlepší řešení. A ten prut co si posílal ten odkaz to je 7-díl…to je jako zkladat puzzle
chtěl bych tak max. 4 ale raději 3 dil. čím měně spojek tím líp (ale 2díl ne). No ceny v přepučtu mají pěkné ale to asi nebude ještě konečná cena ne? Nemělo by se z toho vypočítat CLO + poštovné?
- Neděle 2. prosince 2007 v 1:42® regulus
-
Firetiger> já myslel, že ty jedině štípanej bambus a paličkovanou šňůru, teda aspoň pokus si to pamatuju, tak jsi to tu tak před necelým rokem deklarovat.
Že by změna, najednou Asie dobrá.
- Neděle 2. prosince 2007 v 0:51® Firetiger
-
LaMa> jak jseš na tom s angličtinou a internetovou platební kartou? Při současném kurzu dolaru je kabeláž nepřekonatelná. Osmistopá čtverka sedmidíl www.cabelas.com je super prut, má ho Rarach a já ho za tu cenu do nové sezóny chci taky. 135 babek je dva a půl tisíce korun, s poštovným a DPHčkem to je 1,44 × tolik = pořád neskutečná cena.
- Neděle 2. prosince 2007 v 0:09® LaMa
-
coatnick> jinak jak se dívam tak ten WINSTON ASCENT se ve 4 dělá 2,75m a to je moc dlouhé. Chtěl bych 2,40 nebo 2,45. Chtěl bych ho především na menší vody a pak když bych byl s prutem spokojený tak bych si koupil ještě jeden v 5 a délce 2,60 nebo 2,75 na větší vody.
- Neděle 2. prosince 2007 v 0:04® LaMa
-
coatnick> aha tak diky za info, totalne měkký prut nechci a zas tvrdy taky ne, chtěl bych něco mezi tím. Ja chytal jen s nějaký D.A.M ale ten mi po 14 dne ukradli a stal nějakých 600 ale to byla nasada na koště. Tvrdy jak sfina. Teď mám místo něj nějaké Shimano za pár kaček, ale nejsem s ním moc spokojený. A zase nechci nějak extra drahý proutek aby mi ho zase neukradli
Takže jdu hledat něco jiného, ale disignově se mi libí
- Sobota 1. prosince 2007 ve 22:42® coatnick
-
LaMa> tak koukam, ze neumim posilat v chytej emaily. Pisu misto toho „to all“. Jestli jsem se nekoho dotknul, omlouvam se, ale projel bych si vsechny prispevky na pruty aftma 4 (i na konkurencnim webu), a tam bych nasel nazory renomovanejsich lidi nez ja. Jen nechapu jestli maji vsechny ty Vision Attack takovou akci, tak proc je nazyvaj Attack a ne treba Vision Sensitive.
- Sobota 1. prosince 2007 ve 22:20® coatnick
-
LaMa> Ahoj, jen pridam nazor. Nejsem sice kompetentni radit, ale Vision Attack 9 stop petku jsem mel pred 14 dny v ruce a musim rict, ze vetsiho mekouse jsem jeste nevidel. Mozna v jinem aftma to jde…Nicmene ten pan si ho takoveho predstavoval a vyhovoval mu. Ja s tim nebyl schopnej odhodit.Pro me nejhorsi prut, kterej jsem kdy videl(za pouhe 2 roky muskareni podotykam). Ja bych se zeptal v tyhle cenovy relaci na WINSTON ASCENT (myslim , ze ho pouziva snad Medved, dokonce snad jako number one). Nedrzel jsem, nevidel jsem, ale neco mi rika, ze me by taky sedel. Samozrejme existuji jine varianty. Omlouvam se za tu drzost radit, ale kupodivu mam zatim na pruty cuch, ackoliv jsem houby caster.
Dyztak mam pro pripad email
pkoutnik@seznam.cz. Pres chytej email jde ted na me mnozstvi spamu, tak ho jdu rusit. - Sobota 1. prosince 2007 ve 22:11® Zauwi
-
mno nic , jdu na pár kousků, tak se tu mějte
- Sobota 1. prosince 2007 ve 22:07® Zauwi
-
to Kachna: příště už budeš vědět:D
- Sobota 1. prosince 2007 ve 21:56® regulus
-
Tady máte něco s předstihem, než to bude tady (jéda, já budu bitej
)
- Sobota 1. prosince 2007 ve 21:48® Kachna
-
Zauwi> Kurwa, že jsem se nezeptal hned tebe. Ty seš na to expert
- Sobota 1. prosince 2007 ve 21:45® Zauwi
-
to Kachna:nic si z toho nedělej, mě to taky nechodí…:D
- Sobota 1. prosince 2007 ve 21:32® Kachna
-
iceman>
- Sobota 1. prosince 2007 ve 21:27® iceman
-
Kachna> chodí
- Sobota 1. prosince 2007 ve 21:25® Kachna
-
Nevíte někdo, jestli z JISI chodí potvrzovací mail? Nic mi zatím nepřišlo
- Sobota 1. prosince 2007 ve 21:21® Buko
-
reza19> háček.Záleží na velikosti. # 8–14…Bylo to vyvinuto na mušky s odstátým dutým tílkem. Např na májovky s tílkem dloukým 5–6 cm bez štětů styl provedení Parachute.
- Sobota 1. prosince 2007 ve 21:04® Kachna
-
iceman> Nic extra, spousta dubingů a jinejch pytlíkovejch serepetiček :-'
- Sobota 1. prosince 2007 ve 21:04® bubu
-
reza19: TMC 205BL očko nahoru-sice na ně nevážu,ale podle tvaru by moh být i na pupu. Jestli plácám,tak mne opravte.