Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 12:35® Buko

regulus> Není to pravda.Pozor ne však u paličkovaných.To hedvábí nemá co rozežrat.Někdo napsal… já používán…neřekl, že paličkovanou a bylo to.Před 30-ti lety jsem tu paličkovanou používal.Dodnes lituji, že jsem ji věnoval kamarádovi.To byla intermída fatamorgana.Kachna bude mít alespoň tenký backing. Obsahuje to aceton, napsal mi kamarád.To jsem nevěděl.

Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 12:34® Zauwi
Zauwi

to Buko: díky:)

Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 11:44® regulus
regulus

Buko> jo a kromě toho silikonovýho oleje ve spreji se prodávala i silikonová vazelína a ta byla na maštění šňůry.

Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 11:42® regulus
regulus

Buko> docela zajímavý, taky bych řekl, že silikonovej olej šňůře nic neudělá, to je ale nepodstatný. Pokud si dobře pamatuju v dobách hodně dávno minulých (25 a víc let zpět) se silikonový olej v rybářství prodával a byl určenej na suchý muchy a mám dojem, že na něm bylo i napsaný, že je určenej i na mazání šňůr. Pravda tehdejší muškařská šňůra byla patrně ze zcela jinýho materiálu než dnes.

Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 9:15® modrak
modrak

Buko> Náhodou, díky silikonovým mastidlům je možné samo-domo vyrábět univerzální šňůry 3 in 1, tedy např. WF5FIS. Prvních deset minut plovoucí dalších deset intermída a zbytek lovu potápivka. Je to za jedny peníze a netřeba sebou k vodě tahat náhradní cívky. Jak by řekl Přemek Podlaha „A mám dvě zadarmo“.:-D

Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 8:19® stopař
stopař

Dobré jitro pánové.:-)

Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 5:52® Buko

Zauwi> co tak zkusit sbírku špinavého nádobí.

Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 5:48® Buko

Kachna> Kterej magor ti to poradil mastit šňuru silikonem.Nebo jsi na to přišel sám.Máš po ní. Silikon rozežírá povrch šňury. Popraskaným povrchem ti vniká voda do jádra a máš z toho pomalu potápivou lajnu.Proto se nepouřívá k maštění mušek silikonový olej ve spreji. Potřísněná ruka rovná se zničená šňura.

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:18® regulus
regulus

Axamith> no koukám, že to je všude stejný. Mám to na talířu furt.

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:13® Zauwi
Zauwi

to regulus: v tomhle případě bych třeba u tlouště udělal výjimku a vzal jim ho:D

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:11® Axamith
Axamith

Kdyby tehdá tušila, že budu muškařit tak jsem doteď svobodnej. Žádná rozumná ženská si dobrovolně muškaře nevezme.

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:11® Zauwi
Zauwi

to Axamith: na ryby to moc nejde,kaprařinu ještě snesou, když se válej na lehátku,ale jak by měly chodit kolem vody nebo ve vodě, tak to se jim nechce…natož je na to balit…s tim už jsme smířenej:)

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:11® regulus
regulus

Axamith> co víš, třeba měly holky chuť na rybišku a Zauwi byl lakomej.:-D

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:10® regulus
regulus

Axamith> a není to náhodou sbírka mušek.:-D

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:09® Axamith
Axamith

Zauwi : balit holky na ryby mě nenapadlo. Já svou manželku oblboval sbírkou motýlů. ( a tu fakt mám ) Onehdá mi jeden týpek suše oznámil, že s tak předpotopním mobilem, jako mám já bych žádnou holku nezbalil . . .

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:08® regulus
regulus

Zauwi> dycky sem se držel zásady, že v broďákách do vody když je tak +10, jak je víc zima tak ani ťuk, prostě asi čím starší, tím blbější.:-93;

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:06® Zauwi
Zauwi

to Kachna: zase jazyk…:D

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:05® Zauwi
Zauwi

to regulus: no přece tadý…:-(( :-1

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:05® mildas

Z punkrácké věznice se ozývá: Nikdy vám neřeknu, že jsem Fučík ! Jsem dr.Horák !

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:05® Kachna
Kachna

Zauwi> Á už jsem to našel, tím to všechno začalo :-)) Holt jseš provokatér :-P

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:05® Zauwi
Zauwi

to regulus:jak choděj lidi kolem řeky, tak slyšim pořád jen: „To je blázen“, akorát dneska mě tam obdivoval hlouček takovejch pěknejch holek 9-) , měl jsem kliku, že jsme zrovna narazil na flek, kde byly ryby:D

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:03® Axamith
Axamith

Regulus : Taky se bojím, aby mě někdo nechtěl zachraňovat.

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:02® regulus
regulus

Zauwi> a kdeže tě tak pěkně oslovujou???

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:02® Zauwi
Zauwi

to Kachna: Bubu:-( naňééééj :-))

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:02® regulus
regulus

Axamith> tak to su rád, že jsme minimálně tři. Sem se bál, aby mě nikdo neviděl jak lezu do vody, protože by si nutně musel myslet, že chcu spáchat sebevraždu.:-D

Středa 28. listopadu 2007 ve 23:01® Kachna
Kachna

Zauwi> Kdo tě nazval smradem? Pust mě na něj :-D

Středa 28. listopadu 2007 ve 22:59® Zauwi
Zauwi

to jsem zvědavej,jaký jména ještě dneska dostanu… šmejd,holota,smrad…

Středa 28. listopadu 2007 ve 22:58® LSD

mildas: omyl, profesor Horák a budeš posílat motáky a pak psát reportáž na oprátce. A budeš a budeš :-D tak koukám že než jsem to nadatloval, tak mildas už šišlá

Středa 28. listopadu 2007 ve 22:58® Axamith
Axamith

Tak jsem taky dnes byl provětrat fišlím faldy. Ráno tak –4, docela kosa na to se máchat v řece, ale jak omrzly prsty, tak to přestalo bolet :-) Jsem člověk teplomilnej a navíc kloubař, tak celou sezónu trávím v neoprenu. A jak píše Regulus, musíme o své tělo pečovat, tak ještě termoprádlo. Ryby zpočátku nic moc, ale nakonec pochopily, že to co jim házím do vody je k žrádlu a daly si říct. Pár lipanů, sem tam siven a jednoho granuláče jsem svezl autem. Zítra vyrazím znovu, ať mám jistotu, že pořádně nastydnu, vono nemá cenu marodit jen tak napůl. :-D

Středa 28. listopadu 2007 ve 22:57® regulus
regulus

mildas> :-D :-D :-D Jak se jmenujete profesor Horák Jak se jmenujete profesor Horák Jak se jmenujete Juliuf Fufík