Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 19. listopadu 2007 v 11:15® Zauwi
Zauwi

Tak mě dneska pošťačka potěšila:)

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img14771.jpg
Pondělí 19. listopadu 2007 v 10:19® rarach

Mildas: Ona to není úplně celá pravda viď, to se to piplá, když je to uzavřený nebo spíš otevřený jenom pro někoho, někteří zase rovnější. Ono je uzavřený a uzavřený. Jedním dechem dodávám, že zařazení do CS povolenky, je taky krávovina.

Pondělí 19. listopadu 2007 v 10:07® Zauwi
Zauwi

Zdrawímpivo

Pondělí 19. listopadu 2007 v 0:20® brčal
brčal

Do brou zítra pokračujem:-D

Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:34® Koudy
Koudy

brčal: souhlasím,bohužel to tak není jen na Ostravici 4 a jen s lipanem,ale je to tak na celé Ostravici a i s PO…a kolikrát nenaměří u pstruha ani těch 30:-((

Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:22® mildas

Krásně jsme si popovídali, že ?

S pozdravem BRÁT POTOČÁKA JE PRASÁRNA přeji dobrou noc.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:22® jiris
jiris

macek – nedivim, se videli jsme se vcera :-D

Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:21® macek

fikus: hele, proč to prostě jednoduše neřekneš na plnou hubu, že jseš normální rybožrout, a že ti svazomasařina vyhovuje, místo toho abys to tady maskoval za nějaký přírodní zákony a pindy o lovcích mamutů? :-D :-D :-D

já zas přiznám, že CaR akorát maskuju vlastní lovecké neúspěchy, případně lenost se i pořádně nažrat. :-'

jiris: asi jsi v nemilosti, řekl jsem jim, že je pozdravuješ, ale ani se neotočily… :-P

Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:21® jiris
jiris

fikus – souhlas.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:20® regulus
regulus

Pike007> to sem taky nemyslel, jen sem si rejpl.:-P

Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:20® brčal
brčal

Jo jak se to tu krásně rozjelo:-D :-D :-D mildas – upřesnim 7–10 cm lipan.Každý rok se todle sadi do Ostravice 4 kolem 2000 ks a většího než 31 nechytneš. Jednoduché změří 30 cm lipan palička a šup do košíku prostě nedostanou šanci

Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:14® fikus
fikus

mildas> neobhajuji plnění mražáků, vylepšování rozpočtů, to je prasárna. Obhajuji ty, kteří si rybu vezmou v rozumné míře, klidně PO. Já jej beru taky. To o tom přírodním zákonu jsem psal proto, že vzít si rybu je normální. Extremismus v jakékoliv podobě je škodlivý. A ultimativní CH&P pro PO je extremismus. Chápu ho na vybraných úsecích řek, tam je to v pořádku, ale CH&P pro PO nebo lososovitou rybu obecně všude, je blbost.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:13® Zauwi
Zauwi

to regulus: aha já myslel,že jste byly někde mušit…no nic, končim tak se tu mějte

Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:13® Pike007

Regulus: zas tak natvrdly nejsem, abych to nepochopil:-P

Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:10® regulus
regulus

Zauwi> jo

Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:10® regulus
regulus

mildas> jasný, nasázíme okolo řek digitální váhy se čtečkou kreditek a každej rybář si rybu zváží, stiskne příslušné tlačítko podle druhu ryby, vloží kreditní kartu a příslušná částka mu bude stržena z účtu. :-D

Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:07® Zauwi
Zauwi

to regulus:jo ty myslíš tu dneštní rybařinu?

Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:06® drozďák

Jasně, kde nepomůže slovní oponentura, tam nasadíme nějaké sugestivní foto…

Inak tu nebyla zmíněna jedna drobná maličkost. Pohublý potočák po vytření, to musí být skutečně kulinářská nirvána…

Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:05® regulus
regulus

Zauwi> sem to sice nepatří, ale nebylo zamrzlý, Prigl je vo ničem.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:04® Zauwi
Zauwi
:-(
Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:01® jiris
jiris

mildas – tohle je prasarna.

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img14767.jpg
Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:00® jiris
jiris

macek – nech fikusa fikusem a hybaj pozdravit ty obě kočky :-P

Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:00® mildas

fikus: Lovili, ano, aby nechcípli hlady. Ne aby si vylepšovali rozpočty. regulus: Ať si rybu vezmou, ale ať ji tržně zaplatí ! Že nám svaz cpe do hlav, že není PO ještě neznamená, že to tak opravdu je. Potřeboval jsem 700 lipanů a měl jsem je za 10 minut. Pike 007: Na MÉ řece bych problém s norkem, kormoránem a volavkou neměl.

VZÍT PO JE PRASÁRNA !!!!

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:58® macek

fikus: to hlavně ty si nepleť pojmy s průjmy. odrybnit už se podařilo i jinačí řeky, než jsou ty naše potoky! zkus pokecat s lidma, co byli v polsku, na ukrajině atd. těžko můžeš srovnávat např. kanadu s náma, snad sis všiml, že hustota osídlení je trochu jiná. a to že ty sis něčeho nevšiml ještě neznamená, že to neexistuje.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:58® regulus
regulus

Pike007> ale no tak, bylo to napsaný s nadsázkou.:-D

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:57® Pike007

Regulus: Tak jeste naucit kormorany, volavky, vydry, norky a jine chyt a pust a pak by to mohlo platit

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:55® regulus
regulus

mildas> přestože nesouhlasím s tvým původním prohlášením o prasárně, musím uznat, že ve svojí podstatě jsou naše názory dost podobný (na rozdíl od tebe, netoužím mít pro sebe – svůj klub – kus řeky :-D ). Je mi úplně jedno, jestli si budu moct vzít 5, 10, 20 nebo víc ryb (čím míň tím líp, stejně to nežeru a aspoň to nebudu muset čistit), na tom, že na ryby jezdit budu to nic nezmění. Zrovna tak zvýšení ceny povolenky v nějaké rozumné výši, ne 15–30 tisíc. Prostě pokud to bude povolený, tak si nepatrný zlomek svojí kořisti vezmu. Domnívám se, že kdyby k tomu všichni přistupovali tak jako já, tak by jste se museli bavit o něčem jiným. Realita je bohužel jiná. Vžij se do situace, že by všichni nebrali potoky a lipany, jak by to v tý vodě vypadalo, za pár let bys tam nemohl v broďákách ani stoupnout, abys náhodou nezašlápl rybu.:-))

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:52® fikus
fikus

macek> jenže člověk od pradávna lovil ryby pro maso nejen v Čechách, ale i v Číně, Indii, Egyptě, Brazílii, Kanadě, Aljašce, Rusku...... nevšiml jsem si, že by někde vyhynuly. Nepleť jabka s hruškama.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:48® mildas

siri: Jooo ???? Které, prosím. Já znám jednu a ta je 3 roky v CS statusu. Od té doby je to tam úplně na hovno.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:46® macek

fikus: no a co má jako bejt? číňani tisíce let řezali tygrům pinďoury, aby jim ty jejich vlastní líp stáli. teď už tygry nemají, a je po zákonu…