Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 19. listopadu 2007 v 11:15® Zauwi
-
Tak mě dneska pošťačka potěšila:)
- Pondělí 19. listopadu 2007 v 10:19® rarach
-
Mildas: Ona to není úplně celá pravda viď, to se to piplá, když je to uzavřený nebo spíš otevřený jenom pro někoho, někteří zase rovnější. Ono je uzavřený a uzavřený. Jedním dechem dodávám, že zařazení do CS povolenky, je taky krávovina.
- Pondělí 19. listopadu 2007 v 10:07® Zauwi
-
Zdrawím
- Pondělí 19. listopadu 2007 v 0:20® brčal
-
Do brou zítra pokračujem
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:34® Koudy
-
brčal: souhlasím,bohužel to tak není jen na Ostravici 4 a jen s lipanem,ale je to tak na celé Ostravici a i s PO…a kolikrát nenaměří u pstruha ani těch 30
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:22® mildas
-
Krásně jsme si popovídali, že ?
S pozdravem BRÁT POTOČÁKA JE PRASÁRNA přeji dobrou noc.
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:22® jiris
-
macek – nedivim, se videli jsme se vcera
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:21® macek
-
fikus: hele, proč to prostě jednoduše neřekneš na plnou hubu, že jseš normální rybožrout, a že ti svazomasařina vyhovuje, místo toho abys to tady maskoval za nějaký přírodní zákony a pindy o lovcích mamutů?
já zas přiznám, že CaR akorát maskuju vlastní lovecké neúspěchy, případně lenost se i pořádně nažrat. :-'
jiris: asi jsi v nemilosti, řekl jsem jim, že je pozdravuješ, ale ani se neotočily…
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:21® jiris
-
fikus – souhlas.
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:20® regulus
-
Pike007> to sem taky nemyslel, jen sem si rejpl.
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:20® brčal
-
Jo jak se to tu krásně rozjelo
mildas – upřesnim 7–10 cm lipan.Každý rok se todle sadi do Ostravice 4 kolem 2000 ks a většího než 31 nechytneš. Jednoduché změří 30 cm lipan palička a šup do košíku prostě nedostanou šanci
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:14® fikus
-
mildas> neobhajuji plnění mražáků, vylepšování rozpočtů, to je prasárna. Obhajuji ty, kteří si rybu vezmou v rozumné míře, klidně PO. Já jej beru taky. To o tom přírodním zákonu jsem psal proto, že vzít si rybu je normální. Extremismus v jakékoliv podobě je škodlivý. A ultimativní CH&P pro PO je extremismus. Chápu ho na vybraných úsecích řek, tam je to v pořádku, ale CH&P pro PO nebo lososovitou rybu obecně všude, je blbost.
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:13® Zauwi
-
to regulus: aha já myslel,že jste byly někde mušit…no nic, končim tak se tu mějte
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:13® Pike007
-
Regulus: zas tak natvrdly nejsem, abych to nepochopil
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:10® regulus
-
Zauwi> jo
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:10® regulus
-
mildas> jasný, nasázíme okolo řek digitální váhy se čtečkou kreditek a každej rybář si rybu zváží, stiskne příslušné tlačítko podle druhu ryby, vloží kreditní kartu a příslušná částka mu bude stržena z účtu.
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:07® Zauwi
-
to regulus:jo ty myslíš tu dneštní rybařinu?
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:06® drozďák
-
Jasně, kde nepomůže slovní oponentura, tam nasadíme nějaké sugestivní foto…
Inak tu nebyla zmíněna jedna drobná maličkost. Pohublý potočák po vytření, to musí být skutečně kulinářská nirvána…
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:05® regulus
-
Zauwi> sem to sice nepatří, ale nebylo zamrzlý, Prigl je vo ničem.
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:04® Zauwi
-
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:01® jiris
-
mildas – tohle je prasarna.
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:00® jiris
-
macek – nech fikusa fikusem a hybaj pozdravit ty obě kočky
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 23:00® mildas
-
fikus: Lovili, ano, aby nechcípli hlady. Ne aby si vylepšovali rozpočty. regulus: Ať si rybu vezmou, ale ať ji tržně zaplatí ! Že nám svaz cpe do hlav, že není PO ještě neznamená, že to tak opravdu je. Potřeboval jsem 700 lipanů a měl jsem je za 10 minut. Pike 007: Na MÉ řece bych problém s norkem, kormoránem a volavkou neměl.
VZÍT PO JE PRASÁRNA !!!!
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:58® macek
-
fikus: to hlavně ty si nepleť pojmy s průjmy. odrybnit už se podařilo i jinačí řeky, než jsou ty naše potoky! zkus pokecat s lidma, co byli v polsku, na ukrajině atd. těžko můžeš srovnávat např. kanadu s náma, snad sis všiml, že hustota osídlení je trochu jiná. a to že ty sis něčeho nevšiml ještě neznamená, že to neexistuje.
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:58® regulus
-
Pike007> ale no tak, bylo to napsaný s nadsázkou.
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:57® Pike007
-
Regulus: Tak jeste naucit kormorany, volavky, vydry, norky a jine chyt a pust a pak by to mohlo platit
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:55® regulus
-
mildas> přestože nesouhlasím s tvým původním prohlášením o prasárně, musím uznat, že ve svojí podstatě jsou naše názory dost podobný (na rozdíl od tebe, netoužím mít pro sebe – svůj klub – kus řeky
). Je mi úplně jedno, jestli si budu moct vzít 5, 10, 20 nebo víc ryb (čím míň tím líp, stejně to nežeru a aspoň to nebudu muset čistit), na tom, že na ryby jezdit budu to nic nezmění. Zrovna tak zvýšení ceny povolenky v nějaké rozumné výši, ne 15–30 tisíc. Prostě pokud to bude povolený, tak si nepatrný zlomek svojí kořisti vezmu. Domnívám se, že kdyby k tomu všichni přistupovali tak jako já, tak by jste se museli bavit o něčem jiným. Realita je bohužel jiná. Vžij se do situace, že by všichni nebrali potoky a lipany, jak by to v tý vodě vypadalo, za pár let bys tam nemohl v broďákách ani stoupnout, abys náhodou nezašlápl rybu.
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:52® fikus
-
macek> jenže člověk od pradávna lovil ryby pro maso nejen v Čechách, ale i v Číně, Indii, Egyptě, Brazílii, Kanadě, Aljašce, Rusku...... nevšiml jsem si, že by někde vyhynuly. Nepleť jabka s hruškama.
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:48® mildas
-
siri: Jooo ???? Které, prosím. Já znám jednu a ta je 3 roky v CS statusu. Od té doby je to tam úplně na hovno.
- Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:46® macek
-
fikus: no a co má jako bejt? číňani tisíce let řezali tygrům pinďoury, aby jim ty jejich vlastní líp stáli. teď už tygry nemají, a je po zákonu…