Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:46@ ???

Tak jeste posledni vstup: doporucuji tedy snad radeji soukromou vodu – znam nejake spolkove – a je tam stav fakt jeste horsi, nez na tech svazovych.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:44® brčal
brčal

Bude sranda vytisknem Návrh hospodáření PV co dodat bubu
a přečtem na schůzi MO a budem se bavit jak se budou hádat jdete do toho :-D :-D :-D

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:44® mildas

Byl jsem s Milošem nedávno na schůzce s pánem, jež se stará o kus uzavřené řeky. Letos mu jí chtějí vzít a vrazit do CS povolenky. Říkal doslova: Chlapi, na tomhle mostě budu stát 16.4., brečet a koukat na to, jak mi prasata vražděj ty moje vypiplaný potočáky 50+. jiris: Jo, je to můj velký sen a nemám potřebu, aby mě to živilo.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:38® fikus
fikus

macek> máš se ještě co učit :-) hlavně čtenííí, :-) člověk od pradávna lovil ryby pro maso…

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:36® macek

fikus: to, že lidi žerou ryby, je přírodní zákon?? to jsou mi věci… :-/

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:34® jiris
jiris

mildas – tu reku bych Ti pral a i ja vim, ze jina cesta bohuzel neni.

macek – obě tři.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:33® fikus
fikus

macek> co člověk to názor, jestli mu hovíš nebo né, je jen tvoje věc. S mildasem jsme se celkem shodli v mnoha věcech. Na začátku to ovšem vypadalo, že názory máme úplně odlišné. Znovu to vysvětlovat v neděli večer se mi nechce, přečti si celou diskuzi.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:32® macek

zkouška!! kurva prdel hovno jebat barbara streissandová!

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:30® brčal
brčal

Jo zasadní je že je třeba všechno všech rozdělit.Dekrety předat MO.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:30® fikus
fikus

bubu> mě to prostě přijde jako správná věc, Budou z nich muškaři, kteří si budou chtít na svém revíru zachytat a budou se o něj starat, tak aby tam ty ryby měli.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:29® macek

mildas: opakování je matkou moudrosti…9-)

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:27® mildas

siri: Neshodneme se. Já si právě myslím, že největší problém je svaz. NIKDY NEBUDE FUNGOVAT NĚCO, CO JE VŠECH. Až bude nějaká řeka moje (mého spolku), tak tam nějaký SH nesmočí mouchu. A věř, že tam budu mít potočáky jak krávy a to možná i z původní linie.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:26® macek

fikus> chlape, tomuhle tvýmu argumentu vůbec nehovím: „Myslím, že nejde změnit přírodní zákon a to třeba ten, že člověk původně lovil vždy pro maso. Koníčkem se mu to stalo až později.“ Co tím chce básník říct?

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:24® fikus
fikus

siri4> velmi úzce

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:22® fikus
fikus

taky jsem si všiml, že to jiris rozřešil :-)) ))

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:21@ ???

mildas – ani pro veceri, ani jen tak na prochazku, taky nevim, proc bych mel odsuzovat lovce, sam mam potrebu lovit, vzdyt jsem to snad napsal jasne a vic nez jen jednou… A ‚trapic‘ jsem kdysi byl sam (podlehnuv podivnemu uceni ‚cesty sportovniho rybare‘), ale to mne davno preslo, ted se na to divam tak, jak jsem naznacil nize. Ted funguji na principu svazoveho hospodareni na tekoucich vodach, jen jsem si stanovil vetsi limity, nez ty z BP – a chtel bych, aby Svaz fungoval tak, jak by spravne fungovat mel – podle svych vlastnich not… Je to proste, zadne pasti, vidis-li je tam, tvuj problem. Howgh.
K dalsim prispevkum – nabidka, poptavka, ceny povolenek… Jak tohle souvisi s ochranou (treba) potocaku?

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:20® mildas

jiris: Máš dar vytáhnout z té debaty to nejnepodstatnější. O tom tu přece není řeč.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:19® macek

no těbůh, brčál zas perlí!!! skypas, Kicbil :-D pivo

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:19® brčal
brčal

macek> ne piju čajček a vedle ročník 2001 švestkové :-D :-D

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:18® brčal
brčal

fikus> je třeba přijít na schůzi a přihlásit se do debaty a řict jim to a pak nechat odhlasovat když neprojdeš přijít další rok a znovu už jsem se s usekem CHAP dostal na konferenci :-D :-D :-D

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:18® macek

jiris: a kterou mám pozdravovat?

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:17® macek

brčál: nepřidá. už jsi rozmrz? :-D

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:16® jiris
jiris

zdarec macků, pozdravuj čičinu :-)

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:16® fikus
fikus

brčal> ad 500,– a 1.000,– Ceny se odvíjí od nabídky a poptávky. Když ti někdo nabídne SKYPAS na Kicbil nebo jak se to jmenuje (nejsem lyžař) za pětikilo za rok , tak si jej přece koupíš, pokud jej využiješ. Stejné je to i povolenkama na ryby. Nabídka a poptávka.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:15® brčal
brčal

macek se přidá:-D

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:15® jiris
jiris

mildas – na webech toho zmenis malo, Ti lidi kvuli, kterym to na P vypada tak jak vypada ho stejne nectou. K duhakovi – osobne bych na potoku kde jsou jen potocaci a treba jen 10 ks duhaka zabil radeji potoka. (duhaci jsou splaveni z vyse polozene P vody a beru je na te vode spis jako vzacnost). Pro klid duse potoky neberu. Ale nemam to lidem za zle, pokud je berou s vody, kde jich je dost a v rozumne mire ne 150 ks za rok, ale treba jen 5–10 ks. Neni to jen o P, vadi mi, ze 100% lidi nepusti miroveho candata a toho je spousta, proste az se vse vymasi bude konečně klid.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:13® macek

čau kluci!

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:10® fikus
fikus

mildas> jinou debatu jsem měl na mysli tu variantu o dalších povolenkách. Jen jsem nechtěl plést moc témat do sebe. Jinak jasně tady je na to vhodný prostor.

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:10® Pike007

A to Brcal jeste nevi, ze si za tech 500 Kc lyzar odnese sedatko na lanovku

Neděle 18. listopadu 2007 ve 22:08® brčal
brčal

mildas> Já Vím jenom abych někoho neurazil