Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 17. listopadu 2007 v 11:23® bubu
bubu

ice-to jen někdy;-)

Sobota 17. listopadu 2007 v 11:09® regulus
regulus

stopař> taky vše nejlepší a hlavně zdraví.:->

Sobota 17. listopadu 2007 v 11:08® iceman
iceman

bubu> my si tu dáváme dárky?? :-O

Sobota 17. listopadu 2007 v 11:01® bubu
bubu

stopař> také se připojuji BTW-dárek jsem již poslal:-D

Sobota 17. listopadu 2007 v 10:58® iceman
iceman

stopař> Také přeji vše nej a hlavně hodně zdraví, ostatní příjde samo ;-)

Sobota 17. listopadu 2007 v 10:35® Vlackar
Vlackar

Stopař: Tak vše nej a at ti dou fisky

Sobota 17. listopadu 2007 v 10:27® stopař
stopař

iceman – No to ti nezávidím.Já se vyspal do růžovoučka,je krásný sváteční den a já ho jeduse svojí rodinou oslavit do frýdlantu v Čechách.Tenhle den slavím už 37 let.pivo pivo pivo pivo

Sobota 17. listopadu 2007 v 10:13® iceman
iceman

stopař> špatně. Něco na mě leze :-( . Dnes nevytáhnu paty z baráku.

Sobota 17. listopadu 2007 v 9:38® stopař
stopař

Dobré jitro pánové. Jakpak jste se vyspinkali ? :-D

Sobota 17. listopadu 2007 v 1:07® regulus
regulus

Shadowhunter>se už nečerti.:-D

Sobota 17. listopadu 2007 v 1:05® Shadowhunter
Shadowhunter

brčal: hele vis co? nevim co sem ti udelal ze se do me tak navazis…klidne si jeste kopni mi to je uz jedno … a vite co muzete si kopnout vsichni … me uz je uplne vsechno fu©k 8-(

Sobota 17. listopadu 2007 v 1:05® regulus
regulus

Kluci nehádejte se. Pravda je asi tady, rybář kterej každou rybu pustí, no prosím, je to jeho volba, rybář, kterej si přiměřený procento ryb vezme je normální a rybář, kterej si veme každou chycenou rybu, je masař. Je na tom něco nejasnýho?????

Sobota 17. listopadu 2007 v 0:52® brčal
brčal

Shadowhunter>jasně takže si k povolence připlatíš kolem 200 kč za dva lipany :-D :-D :-D

Pátek 16. listopadu 2007 ve 23:32® Shadowhunter
Shadowhunter

Brčal: ha a mam te, ti dva potocaci co uvadis ze se uz nevytrou tak pokud ne, tak ne kvuli me…pokud se dobre podivas tak u toho z 19.4. jsem dokonce i chrstnul vodu na travu aby nelezel na suche trave … takze to mi na triko nehodis…ty dva lipany co tam jsou beru … ti jsou kaput…no jeste si neco nasel??? … :-))

Pátek 16. listopadu 2007 ve 23:20® brčal
brčal

Shadowhunter> nejsi vtom sám . :-P

Pátek 16. listopadu 2007 ve 23:17® Shadowhunter
Shadowhunter

Brčal: na co jako narazis??? to ze si vezmu rybu domu? Nejsem jediny…kdyz si v tom tak muzes napsat u kazde nicku datumy kde je mrtva ryba

Pátek 16. listopadu 2007 ve 23:10® Shadowhunter
Shadowhunter

Brčal: vim na co narazis, to ti rikal hekys co?…takze kdyz nekdo chytne lipana a zmackne ho tak ze potom sotva plave a foti ho na sterku tak co je horsi? To ti uz nerekl ze? a pokud neveris at ti ukaze fotku jak lezi na sterku a kamenech…v ruce ho mal zmackeleho ze se divim ze to vubec ta ryba rozdychala. Navic podsekout rybu znamena ze dostanu hacek pod rybu a seknu…ja toho lipana chytil tak ze jsem vedl mikronymfy u dna…jeli mu pred hubou…lipan popojel a zachytil se o mikronymfu…moucha se mu sekla za ploutvicku…umyslne jsem ho takhle nechytil…A toze si vezmu potocaka nebo lipana tak co ma jako byt??? To si jako nemuzu vzit rybu nebo co? Delas tady jak kdyby tady nikdo jiny nevzal PO nebo LI.

Pátek 16. listopadu 2007 ve 23:08® brčal
brčal

Shadowhunter> příspěvek z 3. srpna ve 20:08:39 nebo
26. července ve 23:32:16 , 30. dubna ve 22:02:16 ,
19. dubna v 18:24:35 ,to jsou fotky ryb ktere se už nevytřou a ve vodě nejsou.

Pátek 16. listopadu 2007 ve 23:04® brčal
brčal

Shadowhunter> Vzít si duháka není problém.Vzít si PP nebo Lipana to je špatné a incident na Odře to nebudu ani psát

Pátek 16. listopadu 2007 ve 22:39® bubu
bubu
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/muskareni/2007/th-img14711.jpg
Pátek 16. listopadu 2007 ve 22:38® Shadowhunter
Shadowhunter

brčal: a jak se chovam k rybam???? :-P

Pátek 16. listopadu 2007 ve 22:37® bubu
bubu
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/muskareni/2007/th-img14709.jpg
Pátek 16. listopadu 2007 ve 22:36® bubu
bubu

ZN-taky jsem si všimnul toho přepálenýho středu. Vyměnil jsem reflektorku 60W za obyč 100W a je to stejný. Aji sem dal světlo dál,přidal ještě jeden pauzák před lampu-nic. Už to neřeším,nechám tomu čas.;-)

Pátek 16. listopadu 2007 ve 21:41® brčal
brčal

Shadowhunter> Zamyslyse sám nad sebou jak se chováš k rybám ty !!!!!! A pak kritizuj jiné !!!!!!

Pátek 16. listopadu 2007 ve 21:19® ZN
ZN

Shadowhunter: nikdy, podotýkám nikdy, jsem nenapsal, že ten, co vydělá 10 litrů je vandrák. Napsal jsem, že u nás chytá kdejaký „vandrák“. To nemá s penězi vůbec nic společného. Společného to má s tím, že u nás chytá každý, kdo chytat chce a kdo si to nezaslouží ani za mák. Pak chytají i takoví, kteří přepočítavají ryby na cenu povoleky, chytají ti, ktaří nemají žádný vztah k přírodě, chytají ti, kterým rybaření slouží v vylepšení sociální situace, chytají ti, pro které není rybařina koníčkem či odpočinkem, ale jen podivná kratochvíle. Takovíto lidé se pak skutečně chovají jako „vandráci“. Překroutil jsi to k obrazu svému, nazval mě já nevím čím a pouštěl jsi do světa myšlenky, za které by jsi se měl stydět. Měl by jsi víc přemýšlet, než vypustíš takové věci ne veřejný web. Tímto končím debatu, která sem nepatří a kterou jsi měl řešit tam, kde vznikla. Tečka.

Pátek 16. listopadu 2007 ve 20:55® Zauwi
Zauwi

to ZN: běžky nebyly tak hrozný jako poprvé:),brácha si zajezdil a já jsem se tam tak nějak plácal no..ale spadnul jsem jen 3×!!! :-D btw: za chvilku budeš mít osobku

Pátek 16. listopadu 2007 ve 20:29® Shadowhunter
Shadowhunter

Zauwi: ja se k tomu nebudu vyjadrovat bo jeste dneska me z toho boli hlava 8-( ZN: fakt sorry ze jsem napsal ze zdrazovat povolenku 20× je cesta do pekel pro rybare co si neplni doma mrazaky a nebo neprodava je do hospod a pod. A to ze nekdo vydelava 10tis je tebe „vandrak“ tak s tim ja se s tebou nestotuznuji

Pátek 16. listopadu 2007 ve 20:17® ZN
ZN

Zauwi: nebudem se pouštět do nějaké diskuze na téma svaz a hospodaření. Bylo to tady mockrát, je to jasné jak facka, ale tady to nevyřešíme. Prostě svaz nemá zájem na úbytku členů, přece jen jde o stašně velké prachy. Lepší bude, když nám řekneš, jak jsi se projel na běžkách.

Pátek 16. listopadu 2007 ve 20:14® Zauwi
Zauwi

to ZN: souhlas, ale proč se teda neomezí počet odnesených ryb(minimálně tohle,o CHaP. se ani nezmiňuji)

Pátek 16. listopadu 2007 ve 20:10® ZN
ZN

Zauwi: no, ale ty ceny za níže uvedené a prakticky všechny ostatní jsou stejné. Lidová zábava za pár šupů k naplnění mrazáků musí nutně skončit. A platy máme takové, jaké jsme schopni vyprodukovat. Až se budem více snažit, tak tady budou větší platy. Tak to bohužel je.