Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 12. listopadu 2007 v 19:40® Kachna
Kachna

Zauwi: Opět omluva, brácha je dobrodruch :-D :-D :-D

Pondělí 12. listopadu 2007 v 19:36® Zauwi
Zauwi

to Kachna: si piš,myši jsou v pohodě,ale když se činčily porvou, to pak je o prsty…jo a když jsou hodně nasraný, tak tě můžou pochcat..a bacha mířej do ksichtu!Já teda s tím až takový zkušenosti nemám,ale můj brácha ,kterej jim nedá pokoj, to už párkrát ozkoušel:-D

Pondělí 12. listopadu 2007 v 19:25® Kachna
Kachna

Zauwi: Evidentně si dobrodruch. Pěstovat agresivní počítačoví myši a k tomu ještě agresivnější činčily :-D

Pondělí 12. listopadu 2007 v 19:23® Zauwi
Zauwi

to Kachna: :-D no proto:-D :-1

Pondělí 12. listopadu 2007 v 19:22® Kachna
Kachna

Zauwi: Omlouvám se váženému chovateli za neznalost. :-'

Pondělí 12. listopadu 2007 v 19:17® Zauwi
Zauwi

to Kachna: já ti dám norky!!!Činčily to jsou,abys věděl. Jelikož su od přírody náruživý pařan,tak si dopřávám drahé myšky(k počíta­či),ale bohužel činčily schledávaj ty tenký káblíky značně chutné…a nezůstávají jen u vrchního obalu,pošmáknou si i na stínění a  to je pak v pr*eli:-((

Pondělí 12. listopadu 2007 v 19:13® Kachna
Kachna

Zauwi: Ty norci, bo co toje, se mi líběj. Pěknej dubing ;-) Ale co ty pokousaný myši? :-P

Pondělí 12. listopadu 2007 v 19:11® Zauwi
Zauwi

to Kachna: nelíběj se ti?

Pondělí 12. listopadu 2007 v 19:02® Kachna
Kachna

Zauwi: Ty chováš i myši? :-))

Pondělí 12. listopadu 2007 v 18:59® Zauwi
Zauwi

to Kublaj: ot bylo předtím než mi překousaly kabely od myši za 2k!

Pondělí 12. listopadu 2007 v 18:40® Kublaj
Kublaj

Zauwi> hej naposled když sem se zmiňoval že by z nich byl dobrej dabing docela si protestoval :-D

Pondělí 12. listopadu 2007 v 16:01® LSD

Shadowhuhter: ano, již druhou sezonu

Pondělí 12. listopadu 2007 ve 14:13® Padis
Padis

Shadowhunter>tady ráno chumelení teď už jen přeháňky déště se sněhem.Co bych za to sluníčko dal

Pondělí 12. listopadu 2007 ve 13:37® Shadowhunter
Shadowhunter

Kde to zijete??? tady slunicko…zadny snih, ale na teplomeru jen par stupnu :-(( zitra valim na ryby pokud voda opadne…ale vypada to ze by mohla bo ted opadava docela rychle

Pondělí 12. listopadu 2007 ve 13:00® Zauwi
Zauwi

Padis> Já se nebojim,mušim i když je takovýhle počasí viz. fotky níže,aspon mi ten led odře bordel ze šňůry:D pivo

Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:58® Padis
Padis

Zauwi>NEBOJ BUDE HŮŘpivo .VŠAK I U NÁS V NÍŽINĚ JE TROŠKA SNĚHU.

Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:35® Zauwi
Zauwi

Ale zase na druhou stranu mě pěkně uvítali moji mazlíčci, kteří mimo jiné slouží i jako zásobárna dubbingu :-D 9-)

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img14617.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img14618.jpg
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:22® Zauwi
Zauwi

člověk není chvíli doma,pak přijede a najde všechno v nepořádku:(, je mi blbě..

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img14614.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img14615.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img14616.jpg
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:13® Shadowhunter
Shadowhunter

Pouzivate nekdo vyprostovac hacku Ketchum Release??

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img14612.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img14613.jpg
Pondělí 12. listopadu 2007 v 8:15® ZN
ZN

siri4: no, tak při této zářivce rozhodně žádný zázrak udělat nelze. Na web do pokecu to stačí. Fotka, myslím tím jako fotka, nemá s foťákem skutečně nic společného. V každém případě, zajímalo mě to právě kvůli možnosti manuálního nastavení. Kompakt už limitujíci je. A to tak že dost. Máš pravdu, při focení mušek tě rychlost foťáku 350D nijak limitovat nemůže, ani ty pixely. Sám mám už nějakou dobu NIKONa D50, což je podobné. A v pixelech to až tak moc není. Jsem rád, že jsme si to vysvětlili:-)

Neděle 11. listopadu 2007 ve 23:19@ ???

ZN – co bych se zlobil, neni duvod, proste ma chyba, ze neni jeste stale jednoznacne zrejme, o co mi slo: zkratka se mi zdalo, ze se tu lidi trochu mlati ode zdi ke zdi – na jedne strane jakasi nedosazitelna meta narocne studiove fotografie, na druhe tezce nedosvicene muchy – a mezi tim kutilske aktivity, ktere mely prinest jednoduche univerzalni reseni… Proti tomu tu opakovane stavim proste a kazdemu dostupne zcela funkcni reseni. Zarivka je obyc. usporka ve standardni stolni lampe, samo to chce vybalancovat bilou, ev. doladit v kompu, tohle samozrejme jeste NENI nejake efektni sviceni, jen informativni, ale taky to neni ono velemekke, nudne nasviceni totalne bez pocitu prostoru, ktere za sebe dost nesnasim. To je cele. Me pracovni osvetleni je postaveno na 4 studiovych 640kach s bohatou oblohou… :-D A fotak – ne, ze by na tom pri table top foceni nejak zvlast seslo, pokud splnuje aspon zakladni pozadavky (kvalita, moznost manual. ovlivneni) – je EOS 350D, prvni opravdu dostupna digi kamera, schopna nahradit kinofilmovou – a az na nepohodlne maly hledacek + nektere (mozna zamerne, vzhledem k potrebe prodavat vyssi rady) prvky, prinasejici ne zcela optimalni ovladani, trochu jakoby nakrocene k ovladani kompaktu, mi zatim docela vyhovuje, jak svou mensi velikosti a vahou, ale hlavne kvalitou obrazu. Ted se delaji modely s vyssim rozlisenim a rychlosti, ale rychlost mne nelimituje a kdyz prepocitam obraz z tech 8 MPix na 10, ale i 12, porad je to slusne srovnatelne s vyssimi modely, citelny posun by byl az ten full frame – a az ho budu potrebovat, okamzite do nej pujdu… Zatim neni co resit.

Neděle 11. listopadu 2007 ve 22:51® Robur
Robur

nemohl bych se u někoh v úterý schovat, ale pište to osobkou, aby to Regulus nevěděl

Neděle 11. listopadu 2007 ve 22:45® Tomucha
Tomucha

Tak nevím asi mám doma spíš tu „sociální“ laboratoř. Zářivka, Canon A620 svěráček pozadí a jde to … (teda myslím si to)

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img14605.jpg
Neděle 11. listopadu 2007 ve 22:33® regulus
regulus

Je to stejný.8-( :-(

Neděle 11. listopadu 2007 ve 22:32® regulus
regulus

malej pokus, zkusil jsem to zmenšit na 540×303

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img14602.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img14603.jpg
Neděle 11. listopadu 2007 ve 22:25® regulus
regulus

By mě zajímalo, proč je to tady vždycky trochu rozmázlý, když já to mám v komplu dobrý. přitom ty fotky zmenšuju na 1000×561 8-(

Neděle 11. listopadu 2007 ve 22:25® ZN
ZN

siri4: nezlob se, ale zářivka bude vždy jen zářivkou. Teda, pokud v té lampičce nemáš nějakou spociální zářivku. A čemu fakt moc nerozumím, tomu efektnímu nasvícení tou zářivkou. Btw., co máš za Canona?

Neděle 11. listopadu 2007 ve 22:23® regulus
regulus

toulovec> Ivošku, tak si to tak neber. Tady máš další pokusy na kritiku. (mucha made in Tomucha) Ten zasranej přístroj vzdoruje, ještě to není vono. První nasvícený reflektorkou 60W, druhý fotolampou 500W. Pochopitelně jiný clony, jiný časy.

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img14599.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img14600.jpg
Neděle 11. listopadu 2007 ve 21:53@ ???

OK, jeste jednou k foceni: na slusnou fotku, a to i studiovou, neni treba kdovijaka vybava, pokud se clovek zabyva focenim jen jedne, dvou zalezitosti, kor kdyz je to pro zabavu. Rozsahle vybaveni je treba az kdyz musite VZDY a za vsech okolnosti vyprodukovat fakt dobrou fotku… Dalsi vec – univerzalne funkcni jednoduche reseni neexistuje. To ale zase neznamena, ze byste to meli odflaknout, staci trochu myslet na to, co delate, reseni se najde. Kazdopadne jsou daleko narocnejsi veci k nasviceni, nez muchy, ale kdykoli vam nezafunguje nejaka prednastavena sestavicka, vemte jedno svetlo, tvrdsi, mekci, podle potreby, dalsim svetlem nebo odrazkou prosvetlete stiny – a pak si muzete hrat s detaily, svetel. efekty, kdyz budete chtit… Ale ty prvni dva kroky jsou zaklad, to neokecate :o)) Ice – jo, ted fotim Canonem, co posla Minolta, je to poslednich par let hodne dobra volba. Minoltu jsem dal matce a z tech stovek obrazku vyrobi jen sem tam technicky pruserovy obrazek. Ale ta O. Camedia, co jsem mel pred tim, ta taky nebyla zla. Ovsem pokud nema clovek moznost ovlivnit rozsah krajnich hladin osvetleni, je to u digitaku problem. V tom byla hodne dobra ta Minolta, EOSy to zvladaji taky slusne, digi Leica uz by byla trochu luxus… ZN – ono to neni nejak zvlast tvrde nasvicene, to se jen zda diky absenci osvetleneho pozadi, ktere jsem tady uz neresil, jinak samo ze neni nic jednodussiho, nez vyrobit maximalne mekke osvetleni, ale pak dostanes nezajimavy plochy obrazek. Vzdy jsem daval prednost spis efektnejsimu nasviceni a praci s vyrazem pred hranim si s extra rekvizitami…

Neděle 11. listopadu 2007 ve 21:38® toulovec
toulovec

regul.: já??? proč já??? já jen dycky mluvím to co si myslím, lepší teplej bonz než falešný kamarádství. já jen řekl to co shrnul trefně ZN do slovního spojení „proč se s tím srát“