Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 10. listopadu 2007 v 9:59® iceman
-
reza19> moc toho v čechách nenajdeš, něco má Hobby G, něco jsem zahlédnul na FM Fly. Boaty se spíš nacházejí na zahr. webech např. zde www.cabelas.com
- Pátek 9. listopadu 2007 ve 23:21® reza19
-
Tomucha> myslim bout na vodu
- Pátek 9. listopadu 2007 ve 23:18® reza19
-
Tomucha> ne s botama ale s boutama! jo a za ty muchy dekuju
- Pátek 9. listopadu 2007 ve 23:08® Tomucha
-
reza 19 – muchy jsem poslal boty do vody nebo do obýváku?
- Pátek 9. listopadu 2007 ve 22:18® reza19
-
neznate nekdo internetovou stranku s boatama?
- Pátek 9. listopadu 2007 ve 21:29® Tomucha
-
iceman – při focení, při vázání i při chytání
- Pátek 9. listopadu 2007 v 18:54® iceman
-
siri4> fakt musím mít při focení ty brýle?
- Pátek 9. listopadu 2007 v 17:39@ ???
-
On ani ten boxik neni samospasitelny – maximum, ktere od nej muzete cekat, jsou z 95 % dobre citelne, ale svetelne nezajimave obrazky. Takhle se da treba nafotit o poznani narocnejsi objekt, nez je moucha, s dvema reflektory a jednim softboxem – a chvilkovym zapojenim par mozkovych zavitu navic…
- Pátek 9. listopadu 2007 v 16:43® zedus
-
Ahoj bando, ještě jenom taková pomůcka k focení much. Jednu dobu sem si s tím taky hrál a dobrá pomůcka je program, který ti umožní ovládat funkce a i fotit přes počítač. Mám olympuse a ten to umožňoval, prostě sem si nastavil fotyho přístroj a mouchu tak jak sem chtěl a pak už jsem jenom na monitoru sledoval zaostření nasvícení a upravoval sem clonu.
- Pátek 9. listopadu 2007 v 16:21® regulus
-
iceman> může to bejt foťák od foťáku jiný, taky netvrdím, že mám pravdu za každou cenu.
- Pátek 9. listopadu 2007 v 15:58® LSD
-
iceman: se mi zdá, že ADW od Tiemca je duté vlákno s několika ďurama, nevím kolik a antron je jako náš starej dobrej chemlon.
- Pátek 9. listopadu 2007 v 15:45® iceman
-
regulus> ok není problém, já to tak dělám, ale není to dogma. Stejně na to někdy zapomenu a pak se divím, co mě to leze do PC za fotku
- Pátek 9. listopadu 2007 v 15:44® modrak
-
iceman> Já tam dávám ten níže uvedený chemlon. Mám ho v milionu odstínů a množství pro sto vazačů na tisíc let. Holt, ještě zásoby po babce z minulého století, z doby, kdy letěly takové ty natavované koberečky.
- Pátek 9. listopadu 2007 v 15:43® regulus
-
iceman> s tím manuálním vyvážením bílé, bych s tebou tak úplně nesouhlasil, foťáky to většinou umí na auto dost dobře.
- Pátek 9. listopadu 2007 v 15:37® regulus
-
bubu> nevím co myslíš tím EV, pokud je to nastavení expozice (podle druhu foťáku se na displeji ukazují buď jen čísla + – nebo 0, případně i stupnice s jezdcem), tak sem nemyslel, že bys to měl mít podexponovaný nebo přeexponovaný, nejlepší je samo ta 0, myslel jsem, že si např nastavíš menší nebo větší clonu a čas doladíš tak aby tam ta 0 byla.
Máš tam furt je dnu a tu samou chybu, odraz světla v tom goldu, ten pauzák co tadu psal ice nebo axa slouží k tomu, aby se světlo rozptýlilo a netvořilo odrazy, potažmo ta bedna. Fotit např. šperky na net nebo do katalogu je totální porod, tam se leskne úplně všechno a přesto je to nafocený tak, že se to neleskne.
- Pátek 9. listopadu 2007 v 15:37® iceman
-
Kachna> dík za upřímnost
modrak> takže je to v podstatě skoro to samý jen za 1/4 cenu. Myslel jsem si to. Díky
- Pátek 9. listopadu 2007 v 15:31® modrak
-
iceman> Domnívám se ža ADW je příze, zatímco antron VENIARD může být dubbing, příze, šenylka nebo vlasy. Nicméně obojí je stejně více méně chemlon.
- Pátek 9. listopadu 2007 v 15:28® Kachna
-
iceman: Já ti to neřeknu, páč to nevím. Já jen aby si se mnou nepočítal
- Pátek 9. listopadu 2007 v 15:19® iceman
-
Můžete mě někdo říci jaký je rozdíl mezi materiály aero dry wing a antron VENIARD kromě ceny? Díky.
- Pátek 9. listopadu 2007 v 15:00® iceman
-
bubu> na bocích je pauzák, uvnitř krabky bílá čtvrtka. Nejlepší vyvážení bílé je manuální.
- Pátek 9. listopadu 2007 ve 14:00® Axamith
-
tady le link na domácí výrobu fotostanu. Na focení mušek se určitě vyplatí. A svítit, svítit a zase svítit. digiarena.zive.cz
- Pátek 9. listopadu 2007 ve 13:54® bubu
-
regulus> ta vrchní je na O a vypadá nejlíp
- Pátek 9. listopadu 2007 ve 13:53® bubu
-
regulus> hrál jsem si s EV
- Pátek 9. listopadu 2007 ve 13:45® rarach
-
Reza: Boatů je mnoho druhů, napřed si upřesni požadavky a pak se rozhodni, nejlevněji to vyjde ze států, ale zase je to pro našince trochu komplikovaný. Ale jsi z Budějek, tam ti jistě poradí Hanáci.
Z netu snad: www.gammarus.cz - Pátek 9. listopadu 2007 ve 12:44® reza19
-
ahoj nevedel by ste nekdo kde bych mohl na netu sehnat nejakej bout (nevim jak se to pise) za nejakou slusnou cenu ?
- Pátek 9. listopadu 2007 v 11:50® Zauwi
-
to Bubu:osobka:)
- Pátek 9. listopadu 2007 v 10:37® Zauwi
-
to bubu: a co kdyby ta krabice neměla dno, takže by jsi měl svěrák ve vnitř…ten papír by se snad dal nějak šoupnout nebo v něm vyříznout místo pro stojánek:)
jinak zdrawím - Pátek 9. listopadu 2007 v 10:34® bubu
-
iceman> ten vložený papír uvnitř a na boky krabice je nějaký spešl,nebo obyč? Taky umístění mouchy (upevnění uvnitř)bude oříšek.Jinak to vypadá jako velmi jednoduchá pomůcka,dík
- Pátek 9. listopadu 2007 v 10:08@ ???
-
A vubec nejmene nakladny zpusob: svitit shora zepredu zarivkovou lampickou (pomerne siroky zdroj svetla sam o sobe, bodovy halogen, zarovka se musi rozptylit predsazenou rozptyl. plochou), zespoda (nejlip tak, aby zadni cast byla vyhnuta a odrazela svetlo na mouchu i trochu zezadu) umistit odraznou plochu ze zmackaneho a narovnaneho alobalu – hadejte proc
- Pátek 9. listopadu 2007 v 9:56® modrak
-
Tomucha> Kus práce. Chválím ,máš to pěkné. Takže toto byl důvod, proč ses tady půl roku neukázal.