Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 5. listopadu 2007 v 19:12@ ???

Nebavím se o listopadu,to už se může chytat do 17 hodin středoevropského (zimního času) a čas už je posunutý na zimní…

Pondělí 5. listopadu 2007 v 19:12® Kachna
Kachna

Smile: Nic ve zlím, už jsem z toho taky nějak zblbnul :-| Ještě chvilku téhle diskuze a nebudu vědět, kdy mám jít na ryby. :-D

Pondělí 5. listopadu 2007 v 19:07@ ???

Kachna> Nic :-) ..Ale do kdy budeš chytat od 21 (nebo 23?-prostě kdy se mění čas) do 31. října,když v RŘ je napsáno do 19 hodin letního času,ale čas už bude přesunutý na zimní?

Pondělí 5. listopadu 2007 v 18:29® Kachna
Kachna

Smile: Co to meleš? 8-(

1. Je už listopad
  2. Opakuji co tu již bylo vypsáno z RŘ:

(1) Denní doby lovu ryb v pstruhovém rybářském revíru jsou:

1. v měsíci lednu a únoru od 7 do 17 hodin,

b)v měsíci březnu od 6 do 18 hodin,

1. v měsíci dubnu od 6 do 20 hodin,
  2. v měsíci květnu od 6 do 21 hodin,
  3. v měsíci červnu a červenci od 5 do 22 odin,
  4. v měsíci srpnu od 6 do 22 hodin,
  5. v měsíci září od 7 do 20 hodin,
  6. v měsíci říjnu od 7 do 19 hodin,
  7. v měsíci listopadu a prosinci od 7 do 17 hodin.

Denní doby lovu ryb stanovené v odstavci 1 písm. a), b) a i) a v odstavci 2 písm. a) a b) jsou uvedeny ve středoevropském čase, denní doby lovu ryb stanovené v odstavci 1 písm. c) až h) a v odstavci 2 písm. c) a d) jsou uvedeny v letním čase.

středoevropský čas = zimní

Pondělí 5. listopadu 2007 v 18:24@ ???

V listopadu už je to v pohodě,normálně podle zimního času…Horší to je v řijnu.Do 21 se chytá normálně podle letního,ale tím že ho změní na zimní nám sice přidají hodinu,ale na rybách můžeme být jen do 6..Zní to složitě, ale je to lehký…Tím že vrátí čas o hodinu nastane situace,že podle zimního času je 6,ale podle letního (podle kterého je i rybářský řád) už je 7…Stejný to je i v dubnu do 21.Může se sice chytat do 8,ale letního času,takže se zase může chytat jen do 7…Bacha na to,hlavně prvních 5 dní pstruhové sezony :-)

Pondělí 5. listopadu 2007 v 17:28® Zauwi
Zauwi
:-93;
Pondělí 5. listopadu 2007 v 17:15® regulus
regulus

Zauwi> netvrdil jsem, žes byl mimo ty, ale ten týpek.:-P

Já skoro celej den sušil, lítaly takový jakýsi „moli“ a rybišky si pro ně i nad vodu vyskočili. Zkoušel jsem i blešivce nymfičky, minigoldy apod. (teda jestli se těm mejm chlupatejm háčkům dá tak říkat :-D )ale úspěchy nijak oslnivý. Asi proto jsem taky nenachytal tunu listí.9-)

Pondělí 5. listopadu 2007 v 17:05® Zauwi
Zauwi

to regulus: já jsme mimo nebyl…teda do tý doby než přišel ten týpek:-| btw:funěl vítr a tak jsem jim tam ládoval nymfu:)

Pondělí 5. listopadu 2007 v 16:15® regulus
regulus

Zauwi> co je psáno, to je dáno, týpek co vás upozorňoval, byl asi taky trochu mimo.

Jinak je to asi jak píše SDH kolikrát to nebre už po třetí, večerní sběry hold až příští sezónu, až nám ty mršky přes zimu vyhládnou.:-D

Pondělí 5. listopadu 2007 v 15:53® Zauwi
Zauwi

a kdo to má vědět, když každej řiká něco jinýho?:D

Pondělí 5. listopadu 2007 v 15:40® Shadowhunter
Shadowhunter

tak z toho jsem ted cely zmateny…:-| no nic ja stejne chytam jen dokud na to aspon trosku vidim…jak je tma tak to stoji za houby…

Pondělí 5. listopadu 2007 v 15:38® Kachna
Kachna

Pawel byl rychlejší 8-(

Pondělí 5. listopadu 2007 v 15:38® iceman
iceman

Zauwi>

Shadowhunter> vy jste dvojka, chytá se do 17!!!

Pondělí 5. listopadu 2007 v 15:38® Kachna
Kachna

SH: Buď neumím číst, nebo jsem pako, ale podle toho co píšeš se chytá do pěti :-|

Pondělí 5. listopadu 2007 v 15:37@ ???

Shadowhunter: Takže v listopadu do 17.00 středoe­vropského času a ne do 4.

Pondělí 5. listopadu 2007 v 15:33® Zauwi
Zauwi

to SH: po 4. mě to bralo docela dost:-D ,alae fakt jsem myslel že to je do 5ti

Pondělí 5. listopadu 2007 v 15:25® Shadowhunter
Shadowhunter

AHA ZRADA: (1) Denní doby lovu ryb v pstruhovém rybářském revíru jsou:
a) v měsíci lednu a únoru od 7 do 17 hodin,
b)v měsíci březnu od 6 do 18 hodin,
c) v měsíci dubnu od 6 do 20 hodin,
d) v měsíci květnu od 6 do 21 hodin,
e) v měsíci červnu a červenci od 5 do 22 odin,
f) v měsíci srpnu od 6 do 22 hodin,
g) v měsíci září od 7 do 20 hodin,
h) v měsíci říjnu od 7 do 19 hodin,
i) v měsíci listopadu a prosinci od 7 do 17 hodin.

Denní doby lovu ryb stanovené v odstavci 1 písm. a), b) a i) a v odstavci 2 písm. a) a b) jsou uvedeny ve středoevropském čase, denní doby lovu ryb stanovené v odstavci 1 písm. c) až h) a v odstavci 2 písm. c) a d) jsou uvedeny v letním čase.

Takze jen do 4!!!

Pondělí 5. listopadu 2007 v 15:19® Shadowhunter
Shadowhunter

Zauwi: no prave ze loni bylo jeste v RR napsano 2 casove pasma (letni a zimni cas) do kdy se mohlo chytat…ted uz tam je jen jedno takze i kdyz se posune cas tak plati to co je napsane…predtim jsem v tom mel zmatek i ja ale letos to konecne uz udelali jak ma…Jinak co jsem byl naposledy u vody tak po 4 to uz stejne nebere :-|

Pondělí 5. listopadu 2007 v 15:14® Zauwi
Zauwi

a taky jsem si vůbec nebyl jistej, kvůli tomu časovýmu posunu jak byl..

Pondělí 5. listopadu 2007 v 15:08® Zauwi
Zauwi

no já jsem se s nikym nechtěl hádat..

Pondělí 5. listopadu 2007 v 15:03® Shadowhunter
Shadowhunter

v listopadu na P vodach se muze chytat do 17:00 aspon tak to je napsane v RR

Pondělí 5. listopadu 2007 ve 13:02® Zauwi
Zauwi

to regulus:dozvěděl jsem se že se může chytat jen do 4…jsem myslel že do 5ti..klika, že nás jeden týpek upozornil…

Pondělí 5. listopadu 2007 ve 12:59® regulus
regulus

Zauwi> já taky v poho. Když sem vyjížděl z Brna, tak příjemně oblačno, placama slunko. Dojel sem do Tišnova a začalo děsivě chcat a ty mraky co visely nad svrateckým údolím nevypadaly vůbec dobře, naštěstí to po pár kilákách dostalo rozum. Do oběda v pohodě, celkem to bralo, pak krátká přeháňka, to bylo ještě taky gut a si o půl třetí půlhodinovej déšť a jako když utne, ryby na to sraly, tak sem to udělal taky a jel sem dom. Ryby obdobně jako ty, tak 30–40 (nepočítám to) a nej lipan taky 30+.:-D

Pondělí 5. listopadu 2007 ve 12:48® Zauwi
Zauwi

to bubu: máš osobku:)

Pondělí 5. listopadu 2007 ve 12:38® Zauwi
Zauwi

to bubu: bohužel jí neměli,byla tam prej nějaká speciálka,ale kvůli nemoci to zavřeli, a v tom krámečku kterej jsem po půl hodině vyštrachal skoro nic neměli…:(

Pondělí 5. listopadu 2007 ve 12:36® Zauwi
Zauwi

to regulus: přifrčeli jsme tam a řekli si, že nejdřív prozkoumáme nějaký nový místa a pak půjdem na ty osvědčený…,4. nához- parádní záběr,tahám tahám,vidím ostrou tak kolem 50ti a pak mi to nějak ruplo v uzlu:(,takže za 2 hodinky jsme chytnuli cca 6 ks lipana a potoka a cca 3 tuny listí, prostě katastrofa,pak jsem chtěli jít na dobrý fleky,ale ouha, všude samej muškař…přijeli tam modrou dodávkou(možná to byl tranzit) -brněnská značka, takže jsme jeli zase jinam a pak jsme se vrátili a  chytali ještě po nich..tam to docela šlo, celkem chyceno 36ks kámoš 16, pořád chcalo a funěl vítr…největší ryba lipan cca 32

Pondělí 5. listopadu 2007 v 7:22® Dědek
Dědek

jiris> už zase děláš fotomontáže :-/

Pondělí 5. listopadu 2007 v 1:40® Shadowhunter
Shadowhunter

:-( pocitam tak 55+

Pondělí 5. listopadu 2007 v 0:58® jiris
jiris

Shadowhunter – to opravdu nemuzu :-)

Pondělí 5. listopadu 2007 v 0:53® Shadowhunter
Shadowhunter

jiris: krasnej kousek…a muzes prozradit kolik tak priblizne mel? Ten podberak je mu nejak maly ne? :-93;