Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 4. listopadu 2007 v 10:08® mildas
-
Firetiger: Promiň, ale cos napsal Rintintimu, je úplný nesmysl. Ty nymfuješ se šestkou ? Rintintin: Aftma 3 je dnes na většinu českých pstruhovek univerzál. Nevím, jak to má FT, ale já s trojkou chytám v podstatě vše včetně tungstenů 3,8 mm. Včera jsem sjel ze pstruhovky na MP a trojkou chytal na dvě lury s tungstenem a na konci strýmra. Chytil jsem i štičku, nějaké siveny, tlouště. Není to vůbec žádný problém. Ideál taky ne, ale na zatížené nymyfy úplně v pohodě. Ba naopak. Trojka je citlivá a pokud správně vedeš mouchy, citíš i jak brnkají o dno, časem rozeznáš záběr.
- Neděle 4. listopadu 2007 v 9:06® regulus
-
Vstávat bando, fišky čekají.
- Neděle 4. listopadu 2007 v 9:06® regulus
-
BoBo-Falknow>
- Neděle 4. listopadu 2007 v 6:22® BoBo-Falknow
-
regulus: Čirou náhodou jsem neměl na mysli Tvou muziku Valících se kamenů, ale svoji malou, která kolem mne pobíhá a nejraději by vázala také
- Neděle 4. listopadu 2007 ve 4:12® Firetiger
-
Rintintin> správná volba je relativní pojem
Trojkovou šňůru chytám rád, takže to správná volba je určitě.
O házení s goldy a strýmry všech velikostí uvažuj tak od AFTMA #5 výše, trojka je na nezatížené vzory a hezké počasí, i.e. pure muškařinu. - Neděle 4. listopadu 2007 v 1:55@ ???
-
Zdravím páni muškaři, chtěl bych se Vás zeptat. Když si koupím prut aftma 3/4 a osadím to šňůrou DT 3 tak da se s touto sestavou chytat např. na goldheady všech velikosti a nebo silněji zatížené mušky popř. hodit tam i nějakou tu luru či streamra? Nebo je to spíše sestava vhodná k chytání na suchou mušku nebo mokrou mušku? Celkem mě oslovil proutek Snowbee ZR2 8ft aftma 3/4 a naviják k němu by měl být Shakespeare Pflueger Triton. Je to relativně správná volba? Díky za odpovědi.
- Neděle 4. listopadu 2007 v 0:40® Borek1
-
já kabáty jo a co požíváte víc amadou nebo nějaký ty gely oleje a podobně?
- Neděle 4. listopadu 2007 v 0:03® Zauwi
-
jdu chrnět,20 much mám uvázanejch, takže mám splníno,mějte se tu pěkně:)
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 23:32® Tomucha
-
Shadowhunter- no jasně že dám vědět neboj, nedělám se s tím pro sebe.
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 21:45® Zauwi
-
Já jedu zásadně Nightwish a Kabáty,v autě mám radši něco rychlejšího(disko a tak no:))
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 21:41® regulus
-
Zauwi> nee, ticho léčí
Vlastně music poslouchám jen v autě, můžu všechno kromě dechovky a úplnejch úletů „popmusic“ doby minulé, jako např Kroky F. Janečka apod. jinak asi nejlíp rock and roll.
BOBO – žádný blbý poznámky, vidím ti až do žaludku.
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 21:25® Zauwi
-
to bobo: u tebe bych si tipnul,že si přehráváš recept na štrúdl
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 21:23® BoBo-Falknow
-
Zauwi: Jakou? No přeci – tátátátáta
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:59® Zauwi
-
to ALL: posloucháte při vázání mjuzik?a když jo ,tak jakou?
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:49® Zauwi
-
iceman: tedka to vážu na 20ctky naháky a je to opravdu jen malilinko větší než ideální
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:47® iceman
-
Zauwi> zrovna koukám na Jisi – raději asi ty skalpy Keough – mají lepší pírka na malé mušky Whiting je po celé délce stejný a asi to bude všude stejná velikost brka.
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:42® jiris
-
regul – asi si nezazil, kdyz v rece plave lisit
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:40® Zauwi
-
to regulus: osobka
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:36® regulus
-
Zauwi> já tam taky rád jezdím, je tam krásně a klid. Jezdím asi na 4 místa a většinou su tam sám, což je ideální. Ryby sice nic moc, ale člověk si zachytá.
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:34® Zauwi
-
to iceman: koupil jsme jen pírka ,abych si to s nima vyzkoušel,zatim jsem měl v ruce jen skalpy za kilo a stimhle se to nedá srovnat…jinak u šindeláře maj polovičního whitinga myslim za litra
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:33® Zauwi
-
to regulus: nad Vírem jsem byl včera poprvé,zejtra tam jedu zas, jinak jsem byl 3× pod Vírem a absolutně jsem si to tam zamiloval
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:29® iceman
-
Zauwi> už se těším. Koupil jsi skalp nějak výhodně? Právě o nějakých také uvažuji
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:24® regulus
-
jiris> a kvůli listí se nedá chytat???
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:23® Zauwi
-
to regulus:chumelit má až večer a v pondělí..a to tam jedu taky tak musim uvázat nějaký bílý chmýřenky až lipani budou zobat vločku:D
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:23® jiris
-
regulus – bude listí jak svina.
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:23® regulus
-
Zauwi> to asi těžko, ty jezdíš nad Vír, ne???
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:22® regulus
-
Zauwi> do Tišnova to bude v pohodě, no a pokud se to bude cestou dál zhoršovat, tak to zapíchnu kdekoliv, kde se bude dat chytat.
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:21® Zauwi
-
to regulus:taky jedu na Svratku zítra:),třeba se potkáme:)
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:20® Zauwi
-
to iceman: zítra pošlu, mám vyždínaný baterky do fotáku a ráno jedu na ryby, tak chci být připravenej:) když budu mít náladu tak možná pozdějc
- Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:19® regulus
-
Zauwi> někam na Svratku, ještě přesně nevím. Ve Čtvrtek jsem byl pracovně za Žďárem a počasí bylo naprosto luxusní. Ptal jsem se proto, aby tam nebylo 10cm sněhu, to bych byl naprosto za vola.