Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 2. listopadu 2007 ve 21:01® Zauwi
-
to Lojza: mě se taky líbí
- Pátek 2. listopadu 2007 ve 20:51® jiris
-
Lojza – a mi se stranky libi.
- Pátek 2. listopadu 2007 ve 20:42® Shadowhunter
-
foto toho hacku poslu zitra…jinak kouknete na soutez jak jsou trofejni ulovky nejaka sfine mi ukradla fotku a vydava ji za svou a navic tam pise ze ten duhak mel pres 50cm!!! Chachachacha ten duhak mel jen 29cm…nekteri lidi jsou fakt kripli
- Pátek 2. listopadu 2007 ve 20:40@ ???
-
zda, co si myslíte o těch týpkách, co maj tuhle amatérskou stránku www.ceskamuska.ic.cz...já si myslím, že to tam maj pěkně suchý..
- Pátek 2. listopadu 2007 ve 20:36® iceman
-
Shadowhunter> nemáš foto těch háčků? Já měl stejný problém s háčky od Knápka tungstenovými (jigové). Přešel jsem na Hanáky a jsem spokojený.
- Pátek 2. listopadu 2007 ve 20:33® drozďák
-
Shadowhunter: zkus počkat vteřinku se zásekem.
- Pátek 2. listopadu 2007 ve 20:33® drozďák
-
Shadowhunter: zkus počkat vteřinku se zásekem.
- Pátek 2. listopadu 2007 v 19:48® Shadowhunter
-
Mam problem s hacky!!! Zacali mi z nich padat ryby jak zhnile jabka. Uvazal sem si goldy na hacky od firmy Hendz blesivcove…kdyz chytnu rybu tak ten hacek ma zapichly z 99% v hornim casti tlamky ale hacek vetsinou neprochazi skrz tvrdou casti tlamky takze mi z nich ryby dost padaji…vytahnu tak 1 rybu z 5 coz me dost stve kdyz po par vterinach ryba opet mizi v proude aniz by mi dala sanci se na ni poradne podivat Neni nejaky figl jak uvazat goldika tak aby se hacek zapichoval do spodni casti tlamky? Vim ze kdyz jsem chodil na kapry tak stacil hacek uvazat tak aby byl uzlik na horni casti ramenka a hacek se zacal zapichovat do spodni casti tlamky kaprovi ale to u muskarskeho hacku uvat nelze…popr. nemate nekdo taky zkusenosti s temiho hacky blesivcovy od Hendz … bo se mi zda i celkem dost tenky a pruzny tak trebas jestli tim ze zapruzi nepropichne horni cast tlamky jak ma…ale jinak je ostry az az…Nerad bych kvuli tomuto prechazel zpet na hacky z protihortem (na odzkouseni jestli prestanou padat) bo popicham kazdou rybu ale pomalu zadnou nevytahnu Jo jinak pro upresneni chytam s goldikama tak jako s mokrou muskou…hazu napric proudem a pak stahuji…tohle se mi nejvice osvedcilo. Vyjmecne s nima chytam na kratko. A chytam radeji pouze s jednou muskou aby mohl byt zasek razantni. Bo potom kazdy uzlik navic oslabuje vlasec tak proto jen jedna moucha abych pak nerval …
- Pátek 2. listopadu 2007 v 19:18® Zauwi
-
to bubu: já se v těch potvorách taky nevyznám,jedna má dlouhej ocas, druhá má dlouhý křídla, třetí má 10 vočí…:D, kdo se v tom má vyznat…,ale jsem strašně rád, že to mám:)
- Pátek 2. listopadu 2007 v 19:08® regulus
-
Tomucha> do voběda to snad stihnu.
- Pátek 2. listopadu 2007 v 19:08® regulus
-
rarach> už sem si to asi 5× přečetl a furt sem nepochopil pointu.
- Pátek 2. listopadu 2007 v 17:57® Tomucha
-
regulus – tak do 12 doma !
Kachna – jsou věci mezi nebem a zemí. Ty háčky po 3 týdnech došly… v pondělí ti je pošlu
- Pátek 2. listopadu 2007 v 15:59® rarach
-
Regulus: Jedete někam na západ nebo máte vánoce a něco jsme vám poslali?
- Pátek 2. listopadu 2007 ve 13:11® regulus
-
Tomucha> nejspíš nee, valím s kamošem na
- Pátek 2. listopadu 2007 v 10:34® Tomucha
-
regulus – aha tak to potom jo. No to mám no … od kdy slovo „bord“ označuje vysoký počet much ?
mimo jiné regulus dneska napsal 1. příspěvek. Čili započal debatu dnešního dne. Budeš jí i končit příspěvkem 23:59:59
- Pátek 2. listopadu 2007 v 1:00® regulus
-
Tomucha> nee, myslel, že máš doma plno much.
- Čtvrtek 1. listopadu 2007 ve 23:37® Tomucha
-
Kachna … el?
- Čtvrtek 1. listopadu 2007 ve 23:35® Tomucha
-
Shadow – podle mě to ne-rybář nemá šanci poznat pokud se o to nějak nezajímá. A neřeší to. Na funkčnost to nemá vliv
Nebo jim tam místo pstruhů nasypali siveny jako jendorázovku
Hlavní je že to poznáme my ne ?
- Čtvrtek 1. listopadu 2007 ve 21:29® Kachna
-
Shadowhunter: Tak příště do Tesca s proutkem a foťákem
- Čtvrtek 1. listopadu 2007 ve 21:10® Shadowhunter
-
Dneska jsem byl nakoupit v Tescu a co jsem tam nevidel…v kadich kde maji kapry jsou vedle pstruzi nebo alespon tam byvali ale ted tam jsou misto nich siveni
a maj tam napsane porad pstruh duhovy
… no konecne jsem videl na vlastni oci sivena…jeste ho tak videt na mem prute
- Čtvrtek 1. listopadu 2007 ve 21:03® bubu
-
Zauwi> já se díval,ale nejsem entomolog,tak jsem nepochodil. Připadají mi ty potvory všechny stejný
- Čtvrtek 1. listopadu 2007 ve 20:50® Kachna
-
Tomucha: Tome, asi máš doma pěknej bord…
- Čtvrtek 1. listopadu 2007 ve 20:48® Tomucha
-
mně po pokoji lítá toto
- Čtvrtek 1. listopadu 2007 ve 20:39® jiris
-
Zauwi – zadnou nemam
- Čtvrtek 1. listopadu 2007 v 19:40® Zauwi
-
to jiris: mrkni do entomologie:)
- Čtvrtek 1. listopadu 2007 v 19:38® jiris
-
iceman – zhruba pred rokem jsem to sem daval (jestli to je ono). Buko mi rikal co to je, ale uz si to nepamatuji, ale chrosta asi ne. Moolis se k tomu snad vyjadri. Nebo parmič
- Čtvrtek 1. listopadu 2007 v 19:21® Zauwi
-
u nás nic moc nelítá,sem tam nějakej chrostík, jepice skoro vůbec, muchnic docela dost…
- Čtvrtek 1. listopadu 2007 v 18:56® LojzaRybka
-
iceman>těech chrostíků je tady na ohři teď jak blech
- Čtvrtek 1. listopadu 2007 v 18:26® iceman
-
jiris> a ty víš co to je? Já ne.
- Středa 31. října 2007 ve 20:28® Zauwi
-
to Bubu:hoj, fotka je moc pěkná, tou můžeš jít i někam na výstavu podle mě, mrkni na osobku