Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 24. října 2007 v 6:53® Axamith
-
Petr : Přímo s Bassprem mám dobré zkušenosti. Zboží jsem si sice neobjednával po netu, ale nechal vozit. Musíš zaplatit jejich DPH a Clo, ale vyjde to cenově velmi zajímavě. Mám z od nich dva mušáky CV2 s navijákem , lajnou, obalem a tubusem a v té kvalitě bych tady za ty peníze nekoupil ani samotnej prut. Jen tak pro zajímavost link na ty moje mazlíky. www.basspro.com
- Úterý 23. října 2007 ve 20:28® skwor
-
Sander> Až uvidíš tu naši zoo, tak pochopíš, že další pes se k nám už nevejde
Dost, plkáme tu blbosti.
- Úterý 23. října 2007 ve 20:24® Sander
-
skwor > když mi tam ustájíš psa tak se domluvíme
- Úterý 23. října 2007 ve 20:21® skwor
-
Sander> Vezmeš si i mušák a neodmlouvej
- Úterý 23. října 2007 ve 20:19® Sander
-
skwor > na odrybnění Berounky mi stačí Artax
- Úterý 23. října 2007 ve 20:18® skwor
-
Sander> Tak až sem pojedeš, tak si mušák přibal
- Úterý 23. října 2007 ve 20:17® Sander
-
skwor > naopak, napsal jsem že příští rok to s nima rozjedu nanovo – tahle věta je optimismem přímo nabitá!
- Úterý 23. října 2007 ve 20:10® skwor
-
Sander> Jsi ještě větší pesimista než já. Muškařina bylo jediné v téhle sezóně, s čím jsem spokojený. Konečně jsem do ní trošku pronikl a začalo se dařit
- Úterý 23. října 2007 v 18:30® Sander
-
fikus > neviděl bych to tak růžově, letošní sezona má takový trend, že na co sáhnu, to stojí za hovno. Ale příští rok to s nima rozjedu nanovo!
- Úterý 23. října 2007 v 18:05® iceman
-
fikus> ale jo, proč ne, když je šikovný
.
- Úterý 23. října 2007 v 17:57® fikus
-
iceman> podle Sanderových fotek Z lovu, nemusí s tou mouchou dělat vůbec nic a přesto na ni chytí megafish
- Úterý 23. října 2007 v 17:38® Shadowhunter
-
Sander: a nezapomen tu musku potom i vycesat vypada to lip
- Úterý 23. října 2007 v 17:33® Sander
-
iceman > dík moc. To jsem ale celej já, chci to mít co nejrychleji hotové a je to samozřejmně znát
Shadowhunter > kamarád se nejmenuje Buko, ale nějaký Michal z Račouc
Ten mi dal ten dabbing.
- Úterý 23. října 2007 v 17:29® regulus
-
Bosanac> připouštím, blbě jsem to napsal, myslel jsem to jako příklad, jednoho z druhů zboží co posílají výhradně UPS (myslím Cabelas). Nikdy mě to dopravce nenabídlo, jen u prutů a blanků byla jediná možnost letecky UPS. Woblery objednaný letecky došly poštou nikoliv UPC.
- Úterý 23. října 2007 v 17:23® iceman
-
Sander> jestli dovolíš tak také něco k mušce. Výběr matrošů je docela ok, kdyby ..... kdyby jsi tu mouchu totálně neodflákl. Tělíčko má hrozný tvar. Takže znovu a pořádně, pokus se udělat konický tvar a nedávej tam tolik toho dabingu. Není od věci to i okroužkovat zlatě nebo stříbrně. Oranž tip funguje je to osvědčená barvička. Hodně štěstí
- Úterý 23. října 2007 v 17:21® Shadowhunter
-
Sander: tak baterky jsem nasel ale bohuzel jsou vybite takze az se troku nabijou tak ji vyblejsknu…nemas nahodou v tech vecech co se ti vali i dabbing od Buka takovy svetle ruzovy a fluo ruzovou telickovou nit???
- Úterý 23. října 2007 v 17:10® Sander
-
Shadowhunter > kdepak nakupovat, tyhle věci už se mi válí doma dost dlouho. Jen jsem se koukl na prázdnou krabičku na goldy a bylo třeba něco umotat. Počasí šílený, tak jsem se doma chvilku musel nějak zabavit. Naflákal jsem jich asi 17.
- Úterý 23. října 2007 v 17:01® Shadowhunter
-
Sander: ten material z ceho mas telicko je dobre na telicko chrostika na leto na tlouste (pokud to je spectra dabbing) … aspon mi funguje ale v zelene barve…Si byl nakupovat??? Jestli najdu baterky do fotaku tak ti ukazu fajnou musku
- Úterý 23. října 2007 v 16:57® Sander
-
Shadowhunter > dopytle, měl jsem na výběr oranž, růžovou, světle zelenou, světle hnědou…a já si vyberu černou
- Úterý 23. října 2007 v 16:50® regulus
-
Petr> prakticky totožný s Cabelasem, platba kreditkou, 20% pozemní doprava, 40% letecká. Akurát se mi jednou stalo, že jsem si něco objednal, systém neprotestoval, ale místo zboží mi došel mail, že bohužel není a už nebude na skladě, nicméně peníze zůstaly na mým účtě, žádná finanční transakce neproběhla.
- Úterý 23. října 2007 v 16:30® Shadowhunter
-
Ja se jen ptal jestli nekdo objednava z toho Cabelas bo jsem si tam vybral navijak a kdyz to prepoctu tak vyjde levneji nez u nas jen jsem nevedel dodaci podminky bo zas tak moc ang neumim
ale nakonec ho asi stejne koupim u nas bo nakonec bych se dostal jeste na vyssi castku
Snader: ted na podzim bych videl spis nejake jinci barvy jako napr. ruzova s kterou jsem mel minule uspech bohuzel ja vul si uval jen jednu mouchu a ta skoncila velice brzi na strome u veverek … takze jsem toho moc nepochytal nakonec jsem uvazal jepicky a bavil se chytanim lipanu
- Úterý 23. října 2007 v 16:25@ Petr
-
Ahoj, četl jsem posílání ryb.zboží z USA. Máte někdo zkušenosti s www.basspro.com ? Mají tam naprosto zajímavý potřeby o víc jak polovičku levnějc než u nás.A něco se tady vůbec nesežene.Zajímalo by mě, jak je to s placenim, posíláním atd..
- Úterý 23. října 2007 v 16:18® Sander
-
Tak sa nehádejte. Radši mi řekněte, zda má smysl „tohle“ tahat vodou, nemám tu ani páva, ani červenou bavlnku
- Úterý 23. října 2007 v 15:32® Bosanac
-
regulus : Promin ale nejen vyhradne pruty a blanky Cabelas posila pres UPS . Jak si to chces poslat letecky /pres koho/ zalezi na zbozi a jejich nabidce na leteckeho prepravce . Na nektere zbozi mas moznost vyberu leteckeho dopravce a na nektere ne . Neposilaji jak se jim to hodi , ale dopravce si zvolis ti nebo vyber nechas jim .
- Úterý 23. října 2007 v 15:13® xycht
-
regulus: Omlouvat se mi vůbec nemusíš. Sdělil jsi kompletní info, které chtěl Shadow vědět, takže je vše OK. Snad má teď jasno.
- Úterý 23. října 2007 ve 14:48® regulus
-
xycht>
- Úterý 23. října 2007 ve 14:47® regulus
-
xycht> dlabem na to, nic mě nevadí a to co jsi psal v poslední větě už vůbec ne, osobku sem psal v noci a ráno jsi to rozpatlal, důvody jsou ty co jsem ti psal a nikoliv to co jsi si ty vykonstruoval. Dneska jsem reagoval proto, žes s tím začal ty. Jinak se ti veřejně omlouvám, že sem si dovolil poopravit tvoje tvrzení, které bylo v rozporu s tím co si myslím já.
Pike007> sorry, ale vyznělo to tak (četl jsem si to dvakrát)
, že pokud něco Cabelas posílá letecky, tak to jde UPS, což není pravda, pošlou to jak se jim to hodí, jen pruty a blanky posílají výhradně UPS. Pokud to pošlou poštou (USPS) tak s tím UPS nemá co dělat. Nemyslím si, že bych něco hrotil.
A toto je poslední můj příspěvek do této diskuze VO HOWNĚ.
- Úterý 23. října 2007 ve 14:22® xycht
-
regulus: S tím orlem to byla samozřejmě nadsázka
- Úterý 23. října 2007 ve 14:20® Pike007
-
Regulus: Podle mne si to cele zbytecne vyhrotil, mozna stacilo lip cist. Jinak na serveru www.muskareni.cz je autorem ci webmasterem ci cim Pavel Adamovsky, ktery byl a mel by byt reditelem UPS Ceska republika
- Úterý 23. října 2007 ve 14:08® Pike007
-
Regulus: Pouze jsem napsal, ze pokud si to nechas poslat z Cabelas letecky, bude to vyrizovat UPS. Pak uz je na tobe, jestli si to nechas proclit pres ne a nebo to udelas sam. Z toho tedy neplyne, ze vse, co jde z USA letecky, musi jit pres UPS a ani nic jineho. Rozdil mezi UPS a USPS je popsan nize, ja psal skutecne o UPS.