Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 17. října 2007 ve 21:14® bubu
-
připomíná mi to trochu ME v Portugalsku. Taky B-éčko je vykleplo. Ale ještě je konec daleko
- Středa 17. října 2007 ve 21:11® bubu
-
fotbal opravdu nemá logiku-po 25ti min. vedeme 2:0,kdo to čekal?
- Středa 17. října 2007 ve 20:54® bubu
-
Zauwi> máš to v mejlu
- Středa 17. října 2007 ve 20:54® regulus
-
bubu> pjeknej milášek, to se to bude motat.
- Středa 17. října 2007 ve 20:48® Zauwi
-
to bubu: máš osobku
- Středa 17. října 2007 ve 20:43® bubu
-
Zauwi> hodinu jsem na něj cpal veškeré příslušenství a stejně si myslím,že to mám blbě. A motání je to taky jiné,asi to chce svůj čas.
- Středa 17. října 2007 ve 20:39® bubu
-
Zauwi> ano to je rotační Tvrdek. Dnes došel.
- Středa 17. října 2007 ve 20:35® Zauwi
-
to bubu: vypadá to luxusně:), i ta moucha je k světu:),to je rot. Tvrdek?
- Středa 17. října 2007 ve 20:18® bubu
-
a první moucha na něm umotaná. Zatím hroznej nezvyk. Ve snu by mne nenapadlo,že to může být tak jiný.
- Středa 17. října 2007 ve 20:17® Shadowhunter
-
brčal: no u vody jsem nebyl ani nepamatuji jen na hodku v pribore na lubine a celkem jsem byl mile prekvapeny…prisel potok okolo 30cm ale ted jak jsem koukal na pocasi tak k vode asi jen tak nepujdu
stacilo mi to kdyz svitilo slunicko a ja byl na lubine…po hodce chytani mi prut z kazdym hodem tezknul v ruce tak ze jsem musel zkoncit bo jsem nebyl schpen nahodit
… nevis jestli nahodou uz neplavou i na moravici? tam se da chytat ze brehu takze clovek tak nemrzne v tech gumakach
- Středa 17. října 2007 ve 20:13® bubu
-
tak a mám nového „miláška“
- Středa 17. října 2007 ve 20:05® brčal
-
To je v p..... ted budu o víkendu v Prag a obchod s muškařinou je zatvorený
a to jsem to k němu měl co by kamenem dohodil
- Středa 17. října 2007 v 17:41® Buko
-
Dědek: Tobě se obvzlášť divím. Opakuje se to tu co půl roku. Rychlospojka je dobrá na jezero a na streamera na řece.Tento příspěvek byl 26.10.2007 ve 12:22 editován administrátorem HaD
- Středa 17. října 2007 v 17:11® kubas
-
už sem to konečně nandal
levou rukou sem si držel lajnu a pak peanem sem to tam natahoval. Rychlospojku mám taky od Klímy
Fugas> s těma bužírkama je to taky něco no zvlášť když maj 2 krát tak menší průměr něž ta rychl. Sem je prvně musel zkrátit a roztáhnout
- Středa 17. října 2007 v 16:55® lucka
-
jejdda ahojky!!!!!!!!!!
- Středa 17. října 2007 v 11:09® Fugas
-
Medvěd: něco tak jednoduchýho by mě fakt nenapadlo, jsem holt jantar
. Ještě jednou díky.
- Středa 17. října 2007 v 9:54® Medvěd
-
Fugas> to nemusíš.Stačí když tím provlečeš smyšku z vlasce.Je to to samé
- Středa 17. října 2007 v 9:51® Fugas
-
Medvěd: Díky! Kouknu po nějakém navlékátku. Zatim nic podobného nevlestním.
- Středa 17. října 2007 v 8:26® Medvěd
-
Fugas:jde to navlékátkem nitě do bobiny,nebo navlékátkem jehel
- Středa 17. října 2007 v 8:24® brčal
-
Shadowhunter>běž na duháky už jsou ve vodě kolem ostravy
- Středa 17. října 2007 v 8:01® Fugas
-
tak zrovna rychlospojku od Klímy mam a vzhledem k tomu, že ta přetahovací bužírka se válí v pytlíku mimo, jí nejsem schopnej nandat… Asi si budu muset sehnat nějaký udělátko a s jeho pomocí tam tu bužírku dostat. No name rychlospojka se kterou jsem se setkal předtim měla bužírku už nasunutou, a stačilo jí přetáhnout, s tou nebyl problém
. Začátečník
- Středa 17. října 2007 v 6:09® Dědek
-
kubas> záleží, jakou máš rychlospojku a šňůru. Kvalitní rychlospojky včetně kompenzátoru má Klíma a uchycení na šňůru je otázkou dvou vteřin. Před nastrčením si lajnu seřízni do špičky pod co největším úhlem
- Středa 17. října 2007 v 1:07® Shadowhunter
-
No nechci nic rikat ale kdyz jsem mel ja svou prvni snuru tak jsem taky nevedel jak na to
ale nastesti kamos co uz muskaril me to ukazal tak to tam dat
je to velice jednoduche…jinak opravdu prichitit zacatek v prstech a postupnym soukamim to tam natahnout jak kdyz se plazi housnka
Jinak doporucuji vzit to k nekomu kdo ti to tam strci a ukaze
tim myslim tu rychlospojku
- Středa 17. října 2007 v 0:35® regulus
-
kubas> si děláš prdel nebo co, je to punčoška, jde to tam samo, neumím to vysvětlit. Ale na to asi nemusíš mít VŠ, abys natáhl rychlospojku na lajnu, prostě to tam prstama tlač směrem od rychlosojky k lajně, jinými slovy tak, jak si navlíkáš prcgumu.
- Úterý 16. října 2007 ve 21:00® bubu
-
kubas>jde to po kouskách. Jak tam kousek šnůry dostaneš tak ji stiskni a přidrž s punčoškou a volný konec rychlospojky ti popoleze vlastně sám. Vyděržaj ,pioněr!!!!
- Úterý 16. října 2007 ve 20:55® bubu
-
kubas> zeptej se mámy,jak navlíká gumu do kalhot pomocí sichrhajzky,je to totožné. Tu punčošku musíš držet zlehka,aby se mohla při posunutí šnůry rozevřít.
- Úterý 16. října 2007 ve 20:52® Zauwi
-
když jsme si kupoval první šnuru (Ron thompson,spojka byla uvnitř), tak mi to nešlo taky navlíknout víc jak centimetr ,tak jsem požádal v krámě, aby mi to tam nasadil a on mi ,řekl že to je špatná spojka… Když vezmeš tu dutou část tý spojky do rukou a necháš si mezi prstama cca 1cm a se přitlačíš k sobě ,tak se ti ta spojka roztáhne…a v tom je ten fígl,jak to daleko navlíknout… to ALL: neumíte to někdo napsat, tak aby se to dalo pochopit..já to neumim takhle říct(napsat)..kdyby mi to dal do ruky, tak je to hned..
- Úterý 16. října 2007 ve 20:41® kubas
-
Fakt mě chytaj
nervy jak to nejde, přijde mě že ta rychlospojka je strašně uzká na tu šňůru
- Úterý 16. října 2007 ve 20:35® kubas
-
Zauwi> pro laika moc nepochopitelné, muškařskej prut držím poprvé v ruce
- Úterý 16. října 2007 ve 20:28® Zauwi
-
no jestli máš spojku stejnou jako jsem měl já tka tam je normálně očko pak bužírka na přetáhnutí a pak dutá část spojky..já to vždycky přetahuju až k tý bužírce a pak jí přetáhnu tak 2cm přes ten konec tý šňůry…ale jestli to dělám dobře to je ve hvězdách…ale funguje to na 100%:)