Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 17. října 2007 ve 21:14® bubu
bubu

připomíná mi to trochu ME v Portugalsku. Taky B-éčko je vykleplo. Ale ještě je konec daleko

Středa 17. října 2007 ve 21:11® bubu
bubu

fotbal opravdu nemá logiku-po 25ti min. vedeme 2:0,kdo to čekal?

Středa 17. října 2007 ve 20:54® bubu
bubu

Zauwi> máš to v mejlu

Středa 17. října 2007 ve 20:54® regulus
regulus

bubu> pjeknej milášek, to se to bude motat.:-D :-D :-D

Středa 17. října 2007 ve 20:48® Zauwi
Zauwi

to bubu: máš osobku

Středa 17. října 2007 ve 20:43® bubu
bubu

Zauwi> hodinu jsem na něj cpal veškeré příslušenství a stejně si myslím,že to mám blbě. A motání je to taky jiné,asi to chce svůj čas.

Středa 17. října 2007 ve 20:39® bubu
bubu

Zauwi> ano to je rotační Tvrdek. Dnes došel.

Středa 17. října 2007 ve 20:35® Zauwi
Zauwi

to bubu: vypadá to luxusně:), i ta moucha je k světu:),to je rot. Tvrdek?

Středa 17. října 2007 ve 20:18® bubu
bubu

a první moucha na něm umotaná. Zatím hroznej nezvyk. Ve snu by mne nenapadlo,že to může být tak jiný.

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img14255.jpg
Středa 17. října 2007 ve 20:17® Shadowhunter
Shadowhunter

brčal: no u vody jsem nebyl ani nepamatuji jen na hodku v pribore na lubine a celkem jsem byl mile prekvapeny…prisel potok okolo 30cm ale ted jak jsem koukal na pocasi tak k vode asi jen tak nepujdu :-( stacilo mi to kdyz svitilo slunicko a ja byl na lubine…po hodce chytani mi prut z kazdym hodem tezknul v ruce tak ze jsem musel zkoncit bo jsem nebyl schpen nahodit :-( … nevis jestli nahodou uz neplavou i na moravici? tam se da chytat ze brehu takze clovek tak nemrzne v tech gumakach

Středa 17. října 2007 ve 20:13® bubu
bubu

tak a mám nového „miláška“

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img14254.jpg
Středa 17. října 2007 ve 20:05® brčal
brčal

To je v p..... ted budu o víkendu v Prag a obchod s muškařinou je zatvorený:-(( :-(( :-(( a to jsem to k němu měl co by kamenem dohodil:-((

Středa 17. října 2007 v 17:41® Buko

Dědek: Tobě se obvzlášť divím. Opakuje se to tu co půl roku. Rychlospojka je dobrá na jezero a na streamera na řece.Tento příspěvek byl 26.10.2007 ve 12:22 editován administrátorem HaD

Středa 17. října 2007 v 17:11® kubas
kubas

už sem to konečně nandal:-) levou rukou sem si držel lajnu a pak peanem sem to tam natahoval. Rychlospojku mám taky od Klímy

Fugas> s těma bužírkama je to taky něco no zvlášť když maj 2 krát tak menší průměr něž ta rychl. Sem je prvně musel zkrátit a roztáhnout pivo

Středa 17. října 2007 v 16:55® lucka
lucka

jejdda ahojky!!!!!!!!!!

Středa 17. října 2007 v 11:09® Fugas

Medvěd: něco tak jednoduchýho by mě fakt nenapadlo, jsem holt jantar:-O . Ještě jednou díky.

Středa 17. října 2007 v 9:54® Medvěd
Medvěd

Fugas> to nemusíš.Stačí když tím provlečeš smyšku z vlasce.Je to to samé:-)

Středa 17. října 2007 v 9:51® Fugas

Medvěd: Díky! Kouknu po nějakém navlékátku. Zatim nic podobného nevlestním.

Středa 17. října 2007 v 8:26® Medvěd
Medvěd

Fugas:jde to navlékátkem nitě do bobiny,nebo navlékátkem jehel

Středa 17. října 2007 v 8:24® brčal
brčal

Shadowhunter>běž na duháky už jsou ve vodě kolem ostravy :-D :-D :-D :-D

Středa 17. října 2007 v 8:01® Fugas

tak zrovna rychlospojku od Klímy mam a vzhledem k tomu, že ta přetahovací bužírka se válí v pytlíku mimo, jí nejsem schopnej nandat… Asi si budu muset sehnat nějaký udělátko a s jeho pomocí tam tu bužírku dostat. No name rychlospojka se kterou jsem se setkal předtim měla bužírku už nasunutou, a stačilo jí přetáhnout, s tou nebyl problém:-93; . Začátečník

Středa 17. října 2007 v 6:09® Dědek
Dědek

kubas> záleží, jakou máš rychlospojku a šňůru. Kvalitní rychlospojky včetně kompenzátoru má Klíma a uchycení na šňůru je otázkou dvou vteřin. Před nastrčením si lajnu seřízni do špičky pod co největším úhlem

Středa 17. října 2007 v 1:07® Shadowhunter
Shadowhunter

No nechci nic rikat ale kdyz jsem mel ja svou prvni snuru tak jsem taky nevedel jak na to :-D ale nastesti kamos co uz muskaril me to ukazal tak to tam dat :-D je to velice jednoduche…jinak opravdu prichitit zacatek v prstech a postupnym soukamim to tam natahnout jak kdyz se plazi housnka :-D Jinak doporucuji vzit to k nekomu kdo ti to tam strci a ukaze :-)) :-)) :-)) tim myslim tu rychlospojku :-93;

Středa 17. října 2007 v 0:35® regulus
regulus

kubas> si děláš prdel nebo co, je to punčoška, jde to tam samo, neumím to vysvětlit. Ale na to asi nemusíš mít VŠ, abys natáhl rychlospojku na lajnu, prostě to tam prstama tlač směrem od rychlosojky k lajně, jinými slovy tak, jak si navlíkáš prcgumu.:-D

Úterý 16. října 2007 ve 21:00® bubu
bubu

kubas>jde to po kouskách. Jak tam kousek šnůry dostaneš tak ji stiskni a přidrž s punčoškou a volný konec rychlospojky ti popoleze vlastně sám. Vyděržaj ,pioněr!!!!:-))

Úterý 16. října 2007 ve 20:55® bubu
bubu

kubas> zeptej se mámy,jak navlíká gumu do kalhot pomocí sichrhajzky,je to totožné. Tu punčošku musíš držet zlehka,aby se mohla při posunutí šnůry rozevřít.

Úterý 16. října 2007 ve 20:52® Zauwi
Zauwi

když jsme si kupoval první šnuru (Ron thompson,spojka byla uvnitř), tak mi to nešlo taky navlíknout víc jak centimetr ,tak jsem požádal v krámě, aby mi to tam nasadil a on mi ,řekl že to je špatná spojka… Když vezmeš tu dutou část tý spojky do rukou a necháš si mezi prstama cca 1cm a se přitlačíš k sobě ,tak se ti ta spojka roztáhne…a v tom je ten fígl,jak to daleko navlíknout… to ALL: neumíte to někdo napsat, tak aby se to dalo pochopit..já to neumim takhle říct(napsat)..kdyby mi to dal do ruky, tak je to hned..:-|

Úterý 16. října 2007 ve 20:41® kubas
kubas

Fakt mě chytaj 8-( 8-( nervy jak to nejde, přijde mě že ta rychlospojka je strašně uzká na tu šňůru:-|

Úterý 16. října 2007 ve 20:35® kubas
kubas

Zauwi> pro laika moc nepochopitelné, muškařskej prut držím poprvé v ruce :-)

Úterý 16. října 2007 ve 20:28® Zauwi
Zauwi

no jestli máš spojku stejnou jako jsem měl já tka tam je normálně očko pak bužírka na přetáhnutí a pak dutá část spojky..já to vždycky přetahuju až k tý bužírce a pak jí přetáhnu tak 2cm přes ten konec tý šňůry…ale jestli to dělám dobře to je ve hvězdách…ale funguje to na 100%:)