Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 15. října 2007 v 15:09® xycht

pupak: cau, jak je to prosimte s tema sinking a intermediate lajnama? :-) Ty ses znalec, takze k tomu mas co rict a jantar jako ja se aspon neco dozvi :-))

Pondělí 15. října 2007 v 15:05® fikus
fikus

brčál> pošli mi prosím na mail fotky z víkendu, díky.

Pondělí 15. října 2007 ve 13:12® Shrek
Shrek

jdou vidět fleky u kořenu ocasu.Proto jsem napsal že to je SI.:-P

Pondělí 15. října 2007 ve 13:02® pupak

modrak – NZ

Pondělí 15. října 2007 ve 12:56® modrak
modrak

pupak> Mockrát děkuji.:-)

Pondělí 15. října 2007 ve 12:53® pupak

modrak – 4,5 food vynasob koeficientem 0,9

. . . 7,6×0,9 = 6,84 . . .

Pondělí 15. října 2007 ve 12:45® pupak

modrak – 5 foot SN 2 – 7,6 cm, 16,5 cm, 26,7cm, 37,5 cm SN 3 – 50,8 cm SN 4 – 71,1 cm NAV 10 – 94 cm

Pondělí 15. října 2007 ve 12:40® kormoránX
kormoránX
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/muskareni/2007/th-img14224.jpg
Pondělí 15. října 2007 ve 12:36® kormoránX
kormoránX

v nedeli sem byl na loučny chytil sem asi 15 lipanu ten na snimu má 40 cm

Pondělí 15. října 2007 ve 12:05® brčal
brčal

jindrich> je jedno jestli je to duhák spíš ukaž tu slečnu :-D :-D :-D :-D

Pondělí 15. října 2007 ve 12:03® modrak
modrak

drozďák> Pouze jsem napsal, že vlastním WET CEL lajnu v sedmičce v potápivosti III a jsem s ní celkem spokojen. To, jakou potápivost má lajna na fotce nejsem schopen identifikovat. Přečtu jen to, že je to šestka WFko v LT. GREEN odstínu. Na další identifikaci si já osobně netroufám.

Pondělí 15. října 2007 v 11:11® Shadowhunter
Shadowhunter

:-| fotka je dost nekvalitni a navic ten blesk =-| u te fotky bych i pochyboval ale myslim ze kdybych tu rybu videl nazivo ze by to bylo jine…vim ze Alivio psal ze to je SI ale kdyby to nenapsal tak bych fakt pochyboval i kdyz bych se asi priklanel k sivenovi…nemas lepsi foto?

Pondělí 15. října 2007 v 10:33® jindrich

Alivio:Já vím.:-) Jenom trochu zlobím SH.Typické zbarvení duháka.Tlamka jiná než u sivena. Co je typická tlamka u Si,hlavně tedy u jikernačky?Jinak mu samozřejmně věřím,že to co chytil byl Pd:-P

Pondělí 15. října 2007 v 6:35® Shrek
Shrek

jindrich> siven

Pondělí 15. října 2007 v 0:59® jindrich

Rarach,Schadow­hunter:Je to siven nebo duhák? :-)

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img14204.jpg
Neděle 14. října 2007 ve 23:08® drozďák

Primární důvod, proč jsem se vůbec namontoval do diskuse mezi Modrákem a Tomikem, byl fakt, že Modrak ji rekomandoval jako obyčejnou potápivou šňůru stupně tři, a to není pravda. Chtěl jsem na ten rozpor upozornit, aby si třeba Tomik nakonec nekuoupil intermídu v domnění, že je to potápivka. Asi se zde všichni shodneme, že intermída má jiné spektrum použití než potápivá šňůra. Vidíce šanci mě setřít sis naběhl zpříma na vidle. Když už neseš kůži na trh, musíš počítat se ztrátama. Vidím do tebe, jak husa do flašky. Mě neochčiješ. A nejenom mě…

Neděle 14. října 2007 ve 22:56® drozďák

Rarach: ty bys prostě rád za každou cenu ze všeho vylezl s čistým štítem. Jenže to nejde. Frajer přizná, že se sekl. Protože fakticky to zkrátka intermída je. Ty snad při chytání nerozlišuješ zda-li máš na prutu potápivku nebo intermídu? Proč nepřiznáš, že sis přečetl rámeček, v něm napsáno „sinking“ a vzápětí se ti zatemnil mozek?
A s myšlenkou typu „teď toho nabubřelýho čůráka z Prahy dostanu“ se jal psát… Jenže ejhle hovno. A tvůj poslední výlev dokazuje to, co už modří dávno vědí. Nemáš ani koule, ani profil něčemu chlapsky čelit. Lůzrem a vohnoutem jsi a zůstaneš…

Neděle 14. října 2007 ve 22:37® rarach

Na to se tada nevykašlu ty smraďochu, přečti si po sobě ten svůj krásně vypracovaný domácí úkol z dnešního brzkého odpoledne. Naprosto primitivní dedukcí toho co jsi napsal, lze říct, že není chybou zmiňovanou lajnu nazvat potápivou, byť její potápivost, je udávaná jako intermediate. Ovšem ty jsi před tím na Modrákovo označení lajny, napsal toto: Modrak: až na to, že ta lajna na fotce, kterou Tomik prosí identifikovat je intermída. Takže bohužel, jsi nachytal sám sebe.

Neděle 14. října 2007 ve 21:57® drozďák

Rarach: Vykašli se na to. Nemaž se s hovnem, smrdí pak ještě víc. Třeba to vyjde příště…

Potvrzovat mi nic nemusíš. Já si vystačím s krabičkou od šňůry a chabou angličtinou…

Neděle 14. října 2007 ve 20:47® rarach

Drozďák :Ano, To Ti klidně bez problémů potvrdím, ovšem sinking je sinking, přesto vlak nejede, intermedial je už jeno další vlastnost potápění nebo stupeň potápivosti, či jak to napsat . Někeré firmy mají Interm. jako samostatný artikl a některé pod potápivkama, tahle je pod potápivkama. chrr

Neděle 14. října 2007 ve 12:48® drozďák

Rarach: ne ne, kategorizací je intermediální šňůra označována jako sinking prakticky všude, jenom u Rarachů je to jinak… Type I je nejnižší stupeň potápivosti. Označuje se jako sinking line. A přitom je to intermída. Není to taková Sorbonna, jak to na první pohled vypadá. Jestli ale nevěříš fotce od Tomika, tak ti sem mohu přiložit ještě jednu navíc… Nejspíš to bude tím, že ta intermída se (ježkovy zraky) taky potápí. Takže asi nebude plovoucí. A v anglosaských zemích se používá pro klasifikaci šňůr pouze výraz floating nebo sinking. Nějak jsem tušil, že se ozveš zrovna ty.

Neděle 14. října 2007 v 8:49® rarach

Alivio: Jsem v práci a nejde mi,musíš mailem.

Neděle 14. října 2007 v 8:39® iceman
iceman

stopař> jedu dnes, ale až rozmrzne – je kosa –2 :-(( . Čas vytáhnout neopren a dejcháče zazimovat ;-)

Neděle 14. října 2007 v 8:26® Shrek
Shrek

rarach> čus Rudo,jsi na „skajpu“??

Neděle 14. října 2007 v 8:22® rarach

SH: Včera jsem chytil dva taky s lehce bílím okrajem, takže Ti dávám body.:-D Drozďák: Sinking je intermediále asi jenom v Hostivicích, u nás je to potápivka.:-))

Neděle 14. října 2007 v 6:27® stopař
stopař

iceman – Jo a vůbec jak jsi dopadl na špíně v sobotu? pivo pivo pivo

Neděle 14. října 2007 v 6:25® stopař
stopař

iceman – Hele ty se mi moc neposmívej že mám i o výkendu noční ! Já si to vynahradím celej další tejden,mám dovču a tak se chystám pořádně si mušit. :-P :-D :-P :-D :-P :-D

Sobota 13. října 2007 ve 22:30® Shadowhunter
Shadowhunter

Zitra ficim do Kopru … stavim se v Pribore na Lubinu nevite nekdo jak to tam ted vypada? Ma to cenu na tu hodku lezt do vody a mrznout? =-|

Sobota 13. října 2007 ve 22:20® drozďák

Modrak: až na to, že ta lajna na fotce, kterou Tomik prosí identifikovat je intermída. Tomik: Wet Celku mám průhlednou už asi čtvrtej rok. Není to špatná šňůra, hodně záleží na ceně. Víc jak tisícovku bych za ní už dneska nedal.

Sobota 13. října 2007 v 19:12® Shadowhunter
Shadowhunter

no duhak to byl urcite :-D bo byl klasicky zbarveny a tlamka taky byla jina oproti sivenovi. No ten duhak co jsem chytil mel asi tak 28cm takze zadny obr to nebyl.