Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 5. října 2007 v 9:49® modrak
modrak

fikus> Si z toho nic nedělej. Odmontuj lupu a dej si ji do vesty na terénní studium hmyzu, stojánek se vždy hodí, krokodýlky si dej k multimetru, a z kloubového mechanismu si postav příslušenství ke svěráku.:-D

Pátek 5. října 2007 v 8:12® fikus
fikus

Dědek, Buko, Tomucha> to jste mi moc velkou radost neudělali, že je úplně na hovno. Ještě, že mám jenom jedno oko :-) Nikdy jsem nevěděl, že k tomu najdu aspoň jednu výhodu.....

Pátek 5. října 2007 v 7:04® stopař
stopař

Dobré jitro pánové. Snad ještě nespíte ? :-93;

Čtvrtek 4. října 2007 ve 23:39® rarach

Medvěd: Logické vyvrcholení výkonů na ME, jedním slovem Evy Němcové-Horákové – TRAGEDIE

Čtvrtek 4. října 2007 ve 22:11® Medvěd
Medvěd

bubu:já u toho basketu trpím

Čtvrtek 4. října 2007 ve 21:28® regulus
regulus

bubu> no já už se lekl, že OVRZ nebo VKV:-P

Čtvrtek 4. října 2007 ve 21:09® bubu
bubu

regulus>normální fandové čučí na basket. Méně normální na Spartu:-D

Čtvrtek 4. října 2007 ve 20:43® Zauwi
Zauwi

jedete někdo na Orviscup?Nemyslím chytat…

Čtvrtek 4. října 2007 ve 20:36® regulus
regulus

Co je hmyzáci, kde se flákáte.:-)

Čtvrtek 4. října 2007 ve 13:17® Tomucha
Tomucha

Buko – zatím ne, kdy jsi je posílal? pujdu zítra na poštu. Už mám gammary jsou excelentí, pošlu ti vzorky. :-))

Čtvrtek 4. října 2007 v 11:13® Buko

modrak> Jasně.Doufám, že jsi ta množství vzal s nadsázkou. Závěr jen Pupákovo Hihihihihi.

Čtvrtek 4. října 2007 v 9:23® modrak
modrak

Buko> Galon. Ne, vážně, pokud se tam potkáme, vzal bych si lahvičku Body laku a lahvičku floatantu. Znáš mě, se mnou žádný velký kšef neuděláš.:-D

Čtvrtek 4. října 2007 v 1:55® Buko

Tomucha, dej mi vědět jak Ti dorazí nitě. Modrák, chceš větší balení Body finish než v lahvičkách. Kolik? deci, dvě,litr? Hoď mi to do mailu. Vem mi prosím jednu inzulinku.Nám jich doma asi deset. Jen nevím kde.

Středa 3. října 2007 ve 22:12® modrak
modrak

Buko> Marabu by bylo samozřejmě lepší, ale byl jsem líný, jen kvůli vázacímu pokusu hledet tu správnou krabici. Šlo mi o to, jestli půjde to „křídlo“ udělat z holografického pytlíku a alternativně z široké dárkové stuhy. Výsledek, jde to. Jinak, v sobotu se chystáme na rodinný výlet na OC, tak se za tebou na chvilku zastavím na kus řeči. Připrav mi prosím tunu bodylaku.:-D Tomucha> Jasně, máš to v mejlu.

Středa 3. října 2007 ve 21:17® brčal
brčal

bubu> no mám to za barákem tak tam určitě budu sledovat:-D :-D

Středa 3. října 2007 ve 21:15® bubu
bubu

brčal> tyto akce mně nechávají úplně v klidu. Jsem spíše sportovní rybář -né SPORTOVNÍ. Mám raději lov v malé skupince :-))

Středa 3. října 2007 ve 21:10® brčal
brčal

bubu> kolik fotek by jsi chtěl vidět z mrm:-93;

Středa 3. října 2007 ve 21:07® bubu
bubu

brčal> určitě ne. Raději se nechám školit místním potěrem:-D

Středa 3. října 2007 ve 21:05® brčal
brčal

bubu-na MR Muška

Středa 3. října 2007 ve 21:04® bubu
bubu

brčal> kam,na MČR ?

Středa 3. října 2007 ve 21:03® bubu
bubu

brčal> omluv mou troufalost a nevědomost8-(

Středa 3. října 2007 ve 21:03® brčal
brčal

bubu> doufám že přijedeš se kouknout

Středa 3. října 2007 ve 21:02® brčal
brčal

bubu> jo chyba byla a je jinde opraveno :-) :-) :-) :-)

Středa 3. října 2007 ve 20:54® bubu
bubu

brčal> Honzo,osobka

Středa 3. října 2007 ve 20:47® brčal
brčal

Buko> tady jsem už něco přichystal :-) :-) :-) www.ubrcala.com zajmavosti k MR muška:-D :-D :-D

Středa 3. října 2007 v 18:27® Buko

Modrák: Vypadá to tuze dobře.Delší dobu jsem na to zíral a uvažoval jsem co to je za „korálek“ Pak jsem to pochopil, že ti není možné navléct na háček a byl jsem doma. Chtěl jsem se na to zeptat, zda se nemýlim, ale musel jsem odjet. Dělám je v jinších tvarech, kde není taková spotřeba.Tu tunu, laku Ti věřím. To jsi neuvázal za 15 minut. Ale trpělivost růže přináší.Jestli smím poradit,zkus tam dát cancour Marabou a dva vlasy spectra hair

Středa 3. října 2007 v 17:14® modrak
modrak

Tomucha> Ne, papírová šablona, podlepenej dárkovej holografickej pytlík, a tuna tělíčkového Bukolaku.

Středa 3. října 2007 v 16:55® Tomucha
Tomucha

fukus – tu znám viděl jsem jí v RC modelářských potřebách v brně :-)

modrak – opravdu fajnové. Moc povedené, líbí se mi preciznost. Formička? 9-) dej mi na sebe maila pls.

Středa 3. října 2007 v 16:14® Buko

Dědek: Máš 100% pravdu. Vyhozené peníze. Fikus, když jsi byl naposled u mne, tak jsi mohl říct, dostal by jsi ji zadarmo.

Středa 3. října 2007 v 15:58® Dědek
Dědek

fikus> koupil jsem tu samou asi před rokem a je totálně na hov… , teda pokud nemáš jenom jedno oko, popřípadě vážeš jednu mouchu za den, jinak z toho začneš švidrat :-D Lupu jsem zahodil, ale ten stojánek se hodí :->