Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 26. září 2007 v 6:42® stopař
stopař

to Dědek – Tak až sním budeš příště mluvit tak mu vyřiď že ho pozdravuji a přeji mu duševní pohodu a že se ptám zda li už něco uvázal z toho péří ze sojky ? A že stále čekám kdy dorazí balíček od něj ! pivo vědec jeden

Středa 26. září 2007 v 6:25® Dědek
Dědek

stopař> jediné co vím je to, že Parmič žije, neb jsem s ním minulý týden mluvil. Ale nechce mít se zdejší cháskou už nic společného, nejsme hodni jeho vědeckých diskuzí:->

Úterý 25. září 2007 ve 20:32® PetrZ

luva: před cca čtrnácti dny jsem se byl podívat na skok v Boršově ale totální bezrybka. Nachytal jsem tam naposled při zahájení a to ještě na vláčku. Ve Zlatce jsem byl asi před měsícem, přímo pod mostem byli ukázkový tloušťáci, ale ani jsem nevyndal prut, totální magořinec, samá loď a pod…

Úterý 25. září 2007 v 18:01® luva

dobrý den pánové, zítra se chystám do Boršova a na Zlatou korunu…nebyl tam z Vás někdo v poslední době či bysteš mi mohli někdo poradit???

Úterý 25. září 2007 v 15:32® modrak
modrak

jiris> Jasně, naprosto to chápu.:-)

Úterý 25. září 2007 ve 14:35® jiris
jiris

modrak / az prijedes s klackem, tak se pridam. (pokud bude čas). p.s. – je tam i par štiček, dovolil jsem si něco upravit jestli nevadi :-) Pak řeknu proč.

Úterý 25. září 2007 v 9:31® modrak
modrak

jiris> Tak jsem včera okoukl kousek dvojky od dálnice přes T...... k H..... a musím konstatovat, že jsi měl pravdu. Moc pěkná tloušťovka, přesně dle mého gusta. :-> Takže příště už naostro s klackem. Až to přijde, ozvu se ti.Tento příspěvek byl 25.9.2007 ve 14:34 editován administrátorem ji­ris

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13928.jpg
Úterý 25. září 2007 v 8:57® jiris
jiris

macek/ precet si to? precet, tak si nestezuj :-D

Úterý 25. září 2007 v 0:41® Shadowhunter
Shadowhunter

asi to budou nejake sifry :-D :-D :-D

Pondělí 24. září 2007 ve 22:52® macek

brčál> ty démone, koukám tady na ty tvoje mušky, a asi mě z těch tvých popisů jebne. neznám nikoho jinýho, co píše slova jako niť, zajc, goldlop, goldkop, goldkom, silvr nebo tungstejn. ty bys měl mít na klávesnici zbrojní pas… :-(

Pondělí 24. září 2007 ve 22:14® macek

brčále, ty lžeš jak když rudé právo tiskne! za prvé mi berou ryby mnohem líp jak tobě, koneckonců skóre mluví za všechno, a za druhé já vážu brčko stejně jako ty, ty hňupe! :-D

Pondělí 24. září 2007 ve 21:25@ ???

Shadowhunter>:A­ha.Nad splavem se samozřejmě chytat může.Ted jsem se díval do na soupis revírů a možná je tam změna,nebo jsem to blbě pochopil :-) ..Ale spíš je tam změna,myslím že tam byly 3 zakázané úseky..Takže ten rybář Ti možná ůmyslně nelhal,jen se spletl..

Pondělí 24. září 2007 v 19:26® Medvěd
Medvěd

brčál:ještě že Tě Macek zná

Pondělí 24. září 2007 v 18:05® brčal
brčal

Macku na rybách jsem nebyl.jel jsem v neděli z práce a zastavil jsem se tam za kámošema na kapříky a neuvěříš ZN a Medvěd vůbec neměli muškařské pruty jedno místo bylo tady 1 foto a druhé tady 2 foto :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13924.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img13925.jpg
Pondělí 24. září 2007 v 17:58® brčal
brčal

A pán macek-to je jeden z nich co povídá-brčále na co ti to jde a odpověd na brčko.

macek vytahuje brčko a nic mu skoro nejde brčále vždyt to na to vůbec nejde a Já co tam máš no brčko a brčálovo nn svoje z nitě a v tom je ten problém dej tam brčálovo ahned to půjde :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Pondělí 24. září 2007 v 17:07® Shadowhunter
Shadowhunter

NO nic jsem to vyresil tak ze jsem napsal primo na MO Roznov tak uvidime jestli je zakaz lovu na rece i nekde jinde, krome tech dvou useku pod tema mostama

Pondělí 24. září 2007 v 16:59® Shadowhunter
Shadowhunter

Smile: takze nad tim velkym splavem co vidim z mostu u eroplanu kdyz se podivam proti proudu tak nad nim je taky zakaz lovu??? Pod tim mostem je jen zakaz brodeni takze chytat se muze. Ale proc to teda neni v te mapce ze tam je nad tim splavem taky zakaz lovu a navic v RR o tom nic neni :-/ ze by se nad splavem nemohlo chytat…

Tok Bečvy nad nádrží U Macečků až k pramenům a všechny přítoky, kromě potoka Hážovka a Kněhyně po soutok s potokem Kněhyňka jsou CHRO – lov ryb zakázán. Úseky toku v Rožnově p. R. u. mostu na Nádražní ulici, u mostu (Společenský dům) – od jezu k jezu – jsou celoročně hájeny – vyznačeno tabulemi – lov ryb zakázán.
V úseku toku od jezu k jezu u hotelu Eroplán platí od 1. 1. do 15. 6. zákaz brodění – vyznačeno tabulemi.

Pondělí 24. září 2007 v 16:41@ ???

Shadowhunter:Ale ano,jsou tam 3 úseky (od splavu ke splavu) kde se nesmí chytat…Jeden je u hotelu Eroplan,od toho splavu který vidíš z mostu.Další je u takový dřevěný budky rybářského svazu,poznáš ji..A kdybys šel ještě 250–300 metrů po proudu tak od velkýho dopravního mostu začíná ten třetí.Jsou krátký,maximálně 100m.Jsou tam cedule ale špatně viditelný a je na nich jen nápis „Zákaz rybolovu“ nic víc…

Pondělí 24. září 2007 v 15:53® bubu
bubu

regulus> k tomu duhoňovi-nezoufám,jestli ho někdo nepolapí,tak se na něj lépe připravím a boj si zopáknem:-))

Pondělí 24. září 2007 ve 14:40® Shadowhunter
Shadowhunter

Zauwi: ja tam byl prave vcera…voda krasne cista ale ledova :-D Zachytal jsem si taky pekne ale ryby jen do 30cm prevazne lipan…opet jsem postracel hromadu much…pouze 1 jsem urval bo jsem byl liny si pro ni zajit a tak min 5 ztratil ono to nejak na te jelenici nebo co to je nedrzi kdyz tam nejsou protihroty…

Pondělí 24. září 2007 ve 13:37® stopař
stopař

Nazdárek. Nevíte čistě náhodou někdo co je s Parmičem ? Se tu už dlouho neukázal. pivo

Pondělí 24. září 2007 ve 12:51® Zauwi
Zauwi

to SH: před týdnem jsem tamtudy jel ze Žiliny a řeka vypadala nádherně…čisťoučká, nikde žádněj strom s agresivníma veverkama…jinak o tom ,jak je to tam s chytáním, nic nevim.:-1

Pondělí 24. září 2007 ve 12:12® Shadowhunter
Shadowhunter

Tak jsem se dival na stranky MO ale nic o zakazu lovu jsem se tam nedocetl jen o zakazu brodeni od 1.1.-15.6. tak nevim co ten ko*ot kecal ze se tam od mostu nahoru nesmi chytat…podle mapky se tam muze chytat normalne jen potom dolu je ten zakaz lovu ale u hotelu eroplan je to chytatelne

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13923.jpg
Pondělí 24. září 2007 v 9:35® macek

brčál> jak je možný, že ty jsi byl na rybách a já ne?? :-O

Pondělí 24. září 2007 v 7:32® ZN
ZN

sem ti to říkal, není nit, jako nit. :-) (stejně jsi v tom počítání švindloval)

Pondělí 24. září 2007 v 6:40® bubu
bubu

regulus> asi se nedíváš na tenis:-))

Pondělí 24. září 2007 v 0:09® Shadowhunter
Shadowhunter

Najde se tu nekdo kdo ma zmapovanou Becvu v Roznove pod. Radohstem??? Nepotrebuji vedet zadne super mista apod. ale jde mi o to…dneska jsem se tam zajel podivat a zacal jsem u hotelu Eroplan. Kdyz jsem vybaloval tak jsem potkal muskare co to zrovna balil a rikal mi ze od toho mostu (u eroplanu) se uz smerem nahoru nesmi chytat, je to smerem k takovemu velkemu splavu proti proudu, (proste od mostu u eroplanu smerem ke kempu), tak jsem vytahl RR a zacal cist ale nic o zakazu lovu jsem se nedocetl jen o zakazu brodeni … nakonec po dlouhych uvahach jsem pro jistotu zavolal brcalovi :-> ale ten si taky nebyl moc jisty (pokud jsem to nepopletl :-D ) Jinak jsem si pekne zachytal ale ryby jen do 30cm a nekteri lipani byli vychrtli jak sfina …

Neděle 23. září 2007 ve 22:57® regulus
regulus

bubu> toho Štěpánka v zápase DC jsem jaxi nepochopil, asi su natvrdlé. K tomu duhoňovi upřimnou soustrast, hold sviňa zvítěznul.:-93;

Neděle 23. září 2007 ve 20:22® brčal
brčal

ZN-po dnešku mi -to je jasné zkoušel jsem MB verzus Brčko a bylo to 9 – 10 . No mám ještě jiné nitě takže se pokusím něco jiného byl jsem totiž v galanterce:-)

Neděle 23. září 2007 v 19:04® bubu
bubu

regulus> dnes dva infarktový stavy. První hod na malém potoce a na trojkovým prutu 15-ti minutové přetahování s duhákem 40+. Podběrák nenosím a mrška mi to vyplivnul. Podruhé mě měl málem na svědomí Štěpánek v zápase DC. Ale tady to bylo se šťastným koncem :-93;