Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 20. září 2007 v 11:12® Buko
-
Brčál: CDC normálka ale bez vosku s elastickýma nitěna. Zatáhneš to do vláken.Ty jsi nebyl na TVV a nedíval jsi se mi pod ruky, nebo jsi se zrovna věnoval tureckému medu?
- Čtvrtek 20. září 2007 v 10:10® modrak
-
Shadowhunter> Taky jsem nepsal „Podívej se třeba ke Gamarusům na web“.
- Čtvrtek 20. září 2007 v 10:00® rarach
-
SH: máš špatnou adresu¨, je to www.gammarus.cz/pravek/
- Čtvrtek 20. září 2007 v 9:58® Shadowhunter
-
na www.gammarus.cz neni
- Čtvrtek 20. září 2007 v 9:57® rarach
-
Pupák: Ty taky vygůgluješ všechno, kdyby rovnou napsal, že je to ten prut s přehazovačkou, tak nasměrujem hned.
- Čtvrtek 20. září 2007 v 9:56® modrak
-
Pavel9999> Podívej se třeba ke Gamarusům.
- Čtvrtek 20. září 2007 v 9:47® pupak
-
Pavel9999 – obavam se, ze zajemcu o tento prut zas nebude tolik, takze mas sanci kdekoliv v rybarskych prodejnach nebo prodejnach s cyklistickymi potrebami . . .
- Čtvrtek 20. září 2007 ve 4:58® Shadowhunter
-
brčal: cau, uz ti prisli ti pavi? jinak jsem koukal na tvuj shopik a vidim tam fajnou penezenku, myslis ze by bych se mohl pro ni stavit?
No nic jdu uvazat par potvor kdyz uz jsem vzuhu
- Čtvrtek 20. září 2007 ve 4:20® Pavel9999
-
Zdravím všechny,nevěděl by někdo kde se dá sehnat mušk.prut Shimano Compre,9ft,AFTMA 5–6?Mám o něj velký zájem.díky za info.
- Středa 19. září 2007 ve 23:31® jindrich
-
Myslíš nějak takto?
- Středa 19. září 2007 ve 23:09® regulus
-
PetrZ> basa na nářadí by díky rozměrům asi moc vhodná nebyla, ten kufr je už lepší. Předpokládám, že to v tom kufru nechceš vázat, ale měl by sloužit jako ukládací prostor. Pokud ano, tak si udělej základní desku stolku tak velkou, aby se do něj vešla (materiál silnější překližka, lamino apod.) a ty cingrlátka okolo tak, aby to šlo zavřít. Dá se to vymyslet i tak, že to bude rozdělávací. Na spodek desky si udělej nějaký nožičky aby to neklouzalo (já si je udělal ze staré podložky pod myš) dá se to položit na jakýkoliv stůl nebo je-li libo si k tomu vyrob skládací nožičky. Dá se to ještě vyšlechtit různými držáky apod. prostě podle stvořitelovi fantazie.
- Středa 19. září 2007 ve 21:49® Medvěd
-
Toulovec:tak sem ty odkazy na korálky hoď.Chtěl bych červený,modrý,žlutý,zelený a hlavně oranžový a růžový
- Středa 19. září 2007 ve 20:53® PetrZ
-
Pánové jak jsem tak posledních pár dní koukal do diskuze, tak mě zaujaly ty Vaše stolečky na vázání. Celkem mě mušení a vázání chytlo a teď přemýšlím o něčem podobném, ale rád bych to nějak vestavěl do takový tý basy na nářadí. Neplést s basou na pívo!!! Nebo možná hliníkový kufr na nářadí? Nemáte někdo inspiraci… Blíží se dlouhé zimní večery, tak bych si trochu hrál, protože kdo si hraje nezlobí
)
- Středa 19. září 2007 ve 20:50® brčal
-
fikus> normálně to dabuji na nit odrhnu a nadabuji.Jenom mám takový balíček 20×10 cm zbytku a nechce se mi to trhat tak uvažuji to hodit do mlýnku.
- Středa 19. září 2007 ve 20:19® toulovec
-
fikus> do smyčky přece ne?
z tebe nic nebude - Středa 19. září 2007 ve 20:14® fikus
-
brčal> a jak bys ho daboval? Na vosk?
- Středa 19. září 2007 ve 20:10® brčal
-
Zkusil někdo CDC pomlet v mlýnku at je z toho dabing ?
- Středa 19. září 2007 ve 20:05® brčal
-
modrak>díky chtěl jsem to koupit pro obchod ušetřil jsi mi penízky tak děkuji ještě jednou
- Středa 19. září 2007 ve 20:01® bubu
-
hanz fly> nevím jak u ostatních,ale u mne si dohrál.Když můžu tak pomůžu,ale jsou jistý meze.Není mi 15 aby si ze mne někdo dělal prdel.
- Středa 19. září 2007 v 19:03® toulovec
-
Medvěd> tak už se vykecávat nebudu!
- apropóó nesháníš kde se daj koupit korálky?
- apropóó nesháníš kde se daj koupit korálky?
- Středa 19. září 2007 v 19:00® toulovec
-
modrak> osobka
- Středa 19. září 2007 v 17:40® modrak
-
brčal> Mám, ale nedovolil bych si ji doporučit. Většinu textů je možné dohledat v různých článcích na webu, takže alespoň to trochu zachraňují nějaké inspirativní fotky. Pokud k tomu připočtu ono pověstné názvosloví, tak bych tu svou koupi označil jako Modrákova slabá chvilka.
- Středa 19. září 2007 v 17:07® brčal
-
Firetiger>Tak nic .Chtěl jsem vědět jestli má vůbec cenu si ji koupit. Máte někdo tudle knihu doma ?
- Středa 19. září 2007 ve 14:44® Firetiger
-
brčal> knížku nevlastním, ještě jsem k půvabům krátké nymfy muškařsky nedospěl.
Když už jsem u literární tvorby Karla Křivance, tak mě velmi zaujal na stránkách Českého muškaře zápis z kongresu CIPS ( www.cesky-muskar.eu ). Nevím, jestli se jedná ze strany KK o neviný překlep nebo rafinovaný žert, ale vypadá to pěkně.
- Středa 19. září 2007 ve 14:32® modrak
-
Medvěd> Nezdá. Bohužel.
- Středa 19. září 2007 ve 14:13® Medvěd
-
zdá se mi to,nebo je to fakt ,že se i na rybářských stránkách množí blbouni a snad i nemocní lidé,kteří se potřebují vykecat?
- Středa 19. září 2007 ve 13:31® regulus
-
hanz fly> já su já. Nevím jestli jsem něco přinesl nebo ne, jsou věci, který ti můžou připadat divný, ale vůbec netušíš v kontextu čeho a proč byly napsaný. Být tebou, tak silně přibrzdím, těch pár příspěvků, co jsi stačil napsat dokonale stačí k tomu, aby na tvoje případné otázky nikdo neodpovídal.
- Středa 19. září 2007 ve 13:22® regulus
-
jiris>
- Středa 19. září 2007 ve 12:40® modrak
-
Firetiger> Určitě ano, bude to asi ta vlevo dole pod Fešákem a Buzerantem.
- Středa 19. září 2007 ve 12:18® brčal
-
Firetiger>a máš tu knížku ?
A co skenr taky ?