Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 17. září 2007 v 9:08® rarach

Jiris: Sage umí lecos, bohužel vybrat první rybu jako modelku se mu moc nepovedlo:-D , vyžraná byla ovšem solidně a brzda vrátku také asi dvakrát krásně zadrnčela. Vrátek je LOON Lochsa.

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13831.jpg
Pondělí 17. září 2007 v 8:12® jiris
jiris

rarach – co to je za vratek? :-) priste k tak peknymu prutu nedavej tak skaredou rybu :-D

Pondělí 17. září 2007 v 7:58® Buko

Zauwi> Zauwi, než začneš vyrábět vázací stolík, tak se podívej na pár fotek z TVV. Toto je třetí varianta vázacího stolku. Kluci brali inspiraci u mne.Je to o možnostech výroby a zručnosti každého soudruha, řekl by Pike www.chytej.cz www.chytej.cz

Pondělí 17. září 2007 ve 2:59® Zauwi
Zauwi

už je pozdě, jdu spát..

Neděle 16. září 2007 ve 23:47® regulus
regulus

Shadowhunter> jak jsi si všimnul, tak jsem psal, že svěráček má málo muchohodin na to, abych posoudil jestli stojí za ho*no nebo ne a i to by bylo dost relativní. Namotal jsem na tom něco kolem 1000 much a zatím mě v tom bez problému drží i 24 háčky. Pokud se ostatního příslušenství týká tak nůžky jsou zatím ostrý, finišer nepoužívám, vážu ztracený utly rukou, provlíkač jsem někde prodrbal a stejně bych ho nepoužil i když su slepej, tak mám lepší způsob jak si niť navlíknot. Skřipec jsem jsem párkrát použil a funfuje, nemám možnost to porovnat s něčím jiným. Jehlu nepoužívám, pokud se mi někdy podaří zalepit očko lakem, tak na to přijdu až u vody a pak stačí jakýkoliv jiný háček na propíchnutí. Dále, dabovač jsem doposud nepoužil, prostě knoty si nedělám a nevázal jsem nic s dabováním do smyčky, kromě toho mám ještě jeden ložiskovej. Pokud se bobiny týká, tak jsem v ní ještě nic neurval, což nemůžu říct o bobinách co jsem si koupil u nás. Problém je v asi v tom, že do ní rveš široký cívky a ona je ta ty úzký i když nevím, jak se ti podařilo ji tam narvat, takže na široký cívky mám dvě bobiny koupený u nás v kamenným obchodě, bohužel jsem si říkal, že jedna keramická stačí, ale opak byl pravdou, keramická je no problematic a v té normální se mi nitě sem tam škubou, zatímco v té z toho setu se mi nepřeškubla ani jedna, pochopitelně na úzkejch cívkách. Korálky kupuju v kameným obchodě na rohu Orlí a Josefské ulice v Brně, kde se dají koupit na netu netuším. Pokud se Tvrdkova svěráčku týká, tak jsem zaznamenal rozporuplný názory, jedni ho chválí až do nebe a druzí zatracujou. Kdybych se chtěl někdy výrazně víc věnovat motání chlupatejch háčků, tak si koupím něco od Renzettiho, asi by to za to stálo nebo si ho nechám udělat z kloudnýho materiálu, zatím se spokojím s tou Indií.9-)

Neděle 16. září 2007 ve 22:58® kkarlos
kkarlos

rarach> pěkné.. :-)

toulovec> tak co, vyhmátneš nějaký fotky? :-P

Neděle 16. září 2007 ve 22:20® rarach

Tak jsem dneska otestoval nový přírůstek do pruto rodiny. Hned první ryba ho pěkně prohnula, pak už pouze menší, ovšem komplet dorostlé.

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13830.jpg
Neděle 16. září 2007 ve 21:38® Shadowhunter
Shadowhunter

uz vim kde je chyba…nejak sem si nevsiml ze tam jsou zalozky 1–9 ;-) no co chybicka se vloudila…a toulovec trosku rozcilil :-D

Neděle 16. září 2007 ve 21:33® toulovec
toulovec

brčal> za sezonu rozbiju možná jednu mouchu , a to musím hoooodně vzpomínat. Když to srovnám s vázkama, o rozbíjení korálků bych vůbec nemluvil, to procento je fakt mizivé. Ale ta teoretická možnost tu opravdu je :-93;

Neděle 16. září 2007 ve 21:32® Shadowhunter
Shadowhunter

tak ty jsem tam fakt nikde nevidel a to jsem hledal ale jak tak koukam tak spatne…jdu hledat znova

Neděle 16. září 2007 ve 21:24® brčal
brčal

bubu>spíše že se budou rozbíjet dost často okámeny,větve za tebou a podobně v tom vidím ten nej problém.

Neděle 16. září 2007 ve 21:17® bubu
bubu

kkarlos> jen musíš asi řešit problém , aby jsi ji dostal ke dnu. Zátěžová mucha a pod.

Neděle 16. září 2007 ve 21:14® bubu
bubu

kkarlos> mám za to, že to budou normální mikronymfi,jen místo golda nebo tungstena tam jebneš ten korálek. Asi.

Neděle 16. září 2007 ve 21:13® fikus
fikus

bubu> dík, ceny jsou velmi dobré. Prostuduji pozorněji.

Neděle 16. září 2007 ve 21:12® bubu
bubu

fikus> porovnej a dej info

Neděle 16. září 2007 ve 21:06® kkarlos
kkarlos

toulovec> nemáš nějaký fotečky much s korálkama na lipánky pls..? :-)

Neděle 16. září 2007 ve 21:02® bubu
bubu

fikus> už to tam máš

Neděle 16. září 2007 ve 21:02® bubu
bubu

toulovec> naprostý souhlas

Neděle 16. září 2007 ve 21:01® toulovec
toulovec

brčal> s korálkama??? vážu z toho jen malý nymfičky a poměně úspěšně s tím chodíme na Svitavě na lipánky. muchy jsem včetně těch korálků okoukal od místních

Neděle 16. září 2007 ve 21:00® toulovec
toulovec

bubu> ani ti žádnej společník nejsem, ale občas mně pobaví když se někdo ptá na jednu věc na 20 serverech najednou a přitom je línej si kliknout na odkaz co mu sem šoupnem, to mi pak dělá náramnou radost poukázat na to, že je to opravdu lama jako krááááva

Neděle 16. září 2007 ve 21:00® fikus
fikus

bubu> mirek.zak@atlas.cz myslím, že v kartě je taky.

Neděle 16. září 2007 ve 20:59® brčal
brčal

toulec jaké máš stím zkušenosti ? :-)

Neděle 16. září 2007 ve 20:59® bubu
bubu

fikus> mejl máš v kartě?

Neděle 16. září 2007 ve 20:58® fikus
fikus

bubu> ano, rád bych, je lépe mít z čeho vybírat.

Neděle 16. září 2007 ve 20:58® bubu
bubu

toulovec> nebo je to vysvětlení pro obvzvláště líné?

Neděle 16. září 2007 ve 20:57® bubu
bubu

toulovec> Ivo,nejsi ty společník nějaké galantérky? To je jak reklama čoveče:-))

Neděle 16. září 2007 ve 20:54® bubu
bubu

fikus> J.Zelenka. CENÍK TI MOŽU POSLAT MEJLEM,JESTLI TEDA CHCEŠ

Neděle 16. září 2007 ve 20:50® bubu
bubu

fikus>tungsten­centrum

Neděle 16. září 2007 ve 20:48® fikus
fikus

toulovec> a kde je oranžová?

Neděle 16. září 2007 ve 20:48® toulovec
toulovec

doufám že další odstíny a velikosti ti předkládat nemusíme