Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 17. září 2007 v 9:08® rarach
-
Jiris: Sage umí lecos, bohužel vybrat první rybu jako modelku se mu moc nepovedlo
, vyžraná byla ovšem solidně a brzda vrátku také asi dvakrát krásně zadrnčela. Vrátek je LOON Lochsa.
- Pondělí 17. září 2007 v 8:12® jiris
-
rarach – co to je za vratek?
priste k tak peknymu prutu nedavej tak skaredou rybu
- Pondělí 17. září 2007 v 7:58® Buko
-
Zauwi> Zauwi, než začneš vyrábět vázací stolík, tak se podívej na pár fotek z TVV. Toto je třetí varianta vázacího stolku. Kluci brali inspiraci u mne.Je to o možnostech výroby a zručnosti každého soudruha, řekl by Pike www.chytej.cz www.chytej.cz
- Pondělí 17. září 2007 ve 2:59® Zauwi
-
už je pozdě, jdu spát..
- Neděle 16. září 2007 ve 23:47® regulus
-
Shadowhunter> jak jsi si všimnul, tak jsem psal, že svěráček má málo muchohodin na to, abych posoudil jestli stojí za ho*no nebo ne a i to by bylo dost relativní. Namotal jsem na tom něco kolem 1000 much a zatím mě v tom bez problému drží i 24 háčky. Pokud se ostatního příslušenství týká tak nůžky jsou zatím ostrý, finišer nepoužívám, vážu ztracený utly rukou, provlíkač jsem někde prodrbal a stejně bych ho nepoužil i když su slepej, tak mám lepší způsob jak si niť navlíknot. Skřipec jsem jsem párkrát použil a funfuje, nemám možnost to porovnat s něčím jiným. Jehlu nepoužívám, pokud se mi někdy podaří zalepit očko lakem, tak na to přijdu až u vody a pak stačí jakýkoliv jiný háček na propíchnutí. Dále, dabovač jsem doposud nepoužil, prostě knoty si nedělám a nevázal jsem nic s dabováním do smyčky, kromě toho mám ještě jeden ložiskovej. Pokud se bobiny týká, tak jsem v ní ještě nic neurval, což nemůžu říct o bobinách co jsem si koupil u nás. Problém je v asi v tom, že do ní rveš široký cívky a ona je ta ty úzký i když nevím, jak se ti podařilo ji tam narvat, takže na široký cívky mám dvě bobiny koupený u nás v kamenným obchodě, bohužel jsem si říkal, že jedna keramická stačí, ale opak byl pravdou, keramická je no problematic a v té normální se mi nitě sem tam škubou, zatímco v té z toho setu se mi nepřeškubla ani jedna, pochopitelně na úzkejch cívkách. Korálky kupuju v kameným obchodě na rohu Orlí a Josefské ulice v Brně, kde se dají koupit na netu netuším. Pokud se Tvrdkova svěráčku týká, tak jsem zaznamenal rozporuplný názory, jedni ho chválí až do nebe a druzí zatracujou. Kdybych se chtěl někdy výrazně víc věnovat motání chlupatejch háčků, tak si koupím něco od Renzettiho, asi by to za to stálo nebo si ho nechám udělat z kloudnýho materiálu, zatím se spokojím s tou Indií.
- Neděle 16. září 2007 ve 22:58® kkarlos
-
rarach> pěkné..
toulovec> tak co, vyhmátneš nějaký fotky?
- Neděle 16. září 2007 ve 22:20® rarach
-
Tak jsem dneska otestoval nový přírůstek do pruto rodiny. Hned první ryba ho pěkně prohnula, pak už pouze menší, ovšem komplet dorostlé.
- Neděle 16. září 2007 ve 21:38® Shadowhunter
-
uz vim kde je chyba…nejak sem si nevsiml ze tam jsou zalozky 1–9
no co chybicka se vloudila…a toulovec trosku rozcilil
- Neděle 16. září 2007 ve 21:33® toulovec
-
brčal> za sezonu rozbiju možná jednu mouchu , a to musím hoooodně vzpomínat. Když to srovnám s vázkama, o rozbíjení korálků bych vůbec nemluvil, to procento je fakt mizivé. Ale ta teoretická možnost tu opravdu je
- Neděle 16. září 2007 ve 21:32® Shadowhunter
-
tak ty jsem tam fakt nikde nevidel a to jsem hledal ale jak tak koukam tak spatne…jdu hledat znova
- Neděle 16. září 2007 ve 21:24® brčal
-
bubu>spíše že se budou rozbíjet dost často okámeny,větve za tebou a podobně v tom vidím ten nej problém.
- Neděle 16. září 2007 ve 21:17® bubu
-
kkarlos> jen musíš asi řešit problém , aby jsi ji dostal ke dnu. Zátěžová mucha a pod.
- Neděle 16. září 2007 ve 21:14® bubu
-
kkarlos> mám za to, že to budou normální mikronymfi,jen místo golda nebo tungstena tam jebneš ten korálek. Asi.
- Neděle 16. září 2007 ve 21:13® fikus
-
bubu> dík, ceny jsou velmi dobré. Prostuduji pozorněji.
- Neděle 16. září 2007 ve 21:12® bubu
-
fikus> porovnej a dej info
- Neděle 16. září 2007 ve 21:06® kkarlos
-
toulovec> nemáš nějaký fotečky much s korálkama na lipánky pls..?
- Neděle 16. září 2007 ve 21:02® bubu
-
fikus> už to tam máš
- Neděle 16. září 2007 ve 21:02® bubu
-
toulovec> naprostý souhlas
- Neděle 16. září 2007 ve 21:01® toulovec
-
brčal> s korálkama??? vážu z toho jen malý nymfičky a poměně úspěšně s tím chodíme na Svitavě na lipánky. muchy jsem včetně těch korálků okoukal od místních
- Neděle 16. září 2007 ve 21:00® toulovec
-
bubu> ani ti žádnej společník nejsem, ale občas mně pobaví když se někdo ptá na jednu věc na 20 serverech najednou a přitom je línej si kliknout na odkaz co mu sem šoupnem, to mi pak dělá náramnou radost poukázat na to, že je to opravdu lama jako krááááva
- Neděle 16. září 2007 ve 21:00® fikus
-
bubu> mirek.zak@atlas.cz myslím, že v kartě je taky.
- Neděle 16. září 2007 ve 20:59® brčal
-
toulec jaké máš stím zkušenosti ?
- Neděle 16. září 2007 ve 20:59® bubu
-
fikus> mejl máš v kartě?
- Neděle 16. září 2007 ve 20:58® fikus
-
bubu> ano, rád bych, je lépe mít z čeho vybírat.
- Neděle 16. září 2007 ve 20:58® bubu
-
toulovec> nebo je to vysvětlení pro obvzvláště líné?
- Neděle 16. září 2007 ve 20:57® bubu
-
toulovec> Ivo,nejsi ty společník nějaké galantérky? To je jak reklama čoveče
- Neděle 16. září 2007 ve 20:54® bubu
-
fikus> J.Zelenka. CENÍK TI MOŽU POSLAT MEJLEM,JESTLI TEDA CHCEŠ
- Neděle 16. září 2007 ve 20:50® bubu
-
fikus>tungstencentrum
- Neděle 16. září 2007 ve 20:48® fikus
-
toulovec> a kde je oranžová?