Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 16. září 2007 ve 20:44® fikus
-
bubu>
nech na hlavě, jsou muchy s korálky co fungují líp než s tungstenem. Na druhou stranu, kde kupuješ wolframové kuličky? Čeká mě velký nákup před vázací sezónou. Vypadá to, že nejlíp asi vychází Knápek.
- Neděle 16. září 2007 ve 20:37® bubu
-
fikus> a nemaj tam i tungsteny ? Za ty prachy??
- Neděle 16. září 2007 ve 20:31® fikus
-
toulovec> nerozčiluj se, je mladej a línej. V každé galantérii je korálků tři zadky. Vemeš si sebou stovku a dvacet vazačů má korálků na dvacet let…
- Neděle 16. září 2007 ve 20:31® toulovec
-
Shadowhunter> seš idiot a ne že jsou tam jen modré placeté, takovej výběr korálků nikde nenajdeš ty joudo.
- Neděle 16. září 2007 ve 20:28® Shadowhunter
-
toulovec> jo jsem se dival ale nenasel jsem tam ty co hledam…tam jsou same modre … placate…
- Neděle 16. září 2007 v 19:31® toulovec
-
Shadowhunter> internetovej odkaz na ty korálky jsem ti sem dával, tak co s tím ještě votravuješ. To nečteš nebo co?
- Neděle 16. září 2007 v 15:48® bubu
-
toulovec-Ivo,osobka.
- Neděle 16. září 2007 v 15:46® bubu
-
Zauwi>myslím,že na MRKu byl odkaz na nějaký slovenský stránky a tam byl podobný. No a já si z něj vzal mustr. Maximální spokojenost.
- Neděle 16. září 2007 ve 14:59® Shadowhunter
-
regulus> nevis jestli se ty koralky co si mi posilal foto nedaji koupit nekde na netu? Beres je z kameneho obcodu nebo z webu?
Jinak ohledne toho sveracku jeste, mam na ni uvazano tak 300 much ale fakt radim koupit nejaky lepsi pokud se tomu chce clovek trosku venovat…nevis jak na tom sveracku vytahnout celisti? Kdyz to zazadu sroubuji tak nejak mi to nejde…nechal bych si na neho vypalit nove celisti podle tech starych a pak bych koupil asi novy sveracek a ten si nechal jako cestovni
- Neděle 16. září 2007 ve 14:51® Shadowhunter
-
regulus> Ten set co mas mam taky, stal me 500 a muzu rict ze je to totalni ausus…sveracek poradne hacek neudrzi, celisti jsou za chvili vymackane, bobina no tak to je kapitola sama o sobe tam at strcis cokoliv tak to urve, mam pocit ze kdybych tam dal misto nite ocelove lako tak to prerve taky
… finisher jsem si musel klestemi upravit jinak udelat s nim uzel to bylo o nervy ale po uprave je ok. Jedine co tam je snad dobre a co nejde zkazit je snad navlekac niti do bobbiny a skripec. Jehla na propichnuti ocka na mouse co je od laku tak tam se hned skrivila spicka a nuzky
hnus tupe jak prdel…Dost lituji ze jsem neprihodil 500 a mohl jsem mit sveracek od Tvrdka…Je to celkem uptrpeni s timto setem vazat, nevim jak si s nim spokojeny ty ale ja ho teda vubec nedoporucuji. Tod muj nazor na tent o set od Indie.
- Neděle 16. září 2007 ve 12:36® Zauwi
-
2 dny tu nejsem a nějak se to tu zvrhlo…korálky pro děti, vázání much jako velkej koníček,bubu pořád nedává šňůrku ke krabičce…
to bubu:máš ten stůl patentovanej?:)líbí se mi to..přemejšlim o tom ,že zajdu do dílny a pokusim se udělat něco podobnýho:)
- Sobota 15. září 2007 ve 23:13® regulus
-
Kubajs> kurnik, už jsem ti to psal, přečti si Tomuchovy články o vázání, je to asi 17 lekcí, odkaz jsem ti psal o pár řádků dole, je to to samý, co bylo v kajmanovi, je tam odpověď na všechny tvoje otázky. Bobinu si kup určitě keramickou, jedna, dvě ti zatím stačí. Chceš to mít jako velkej koníček, ale ještě jsi to nezkusil, je to svým způsobem pakárna, motáš chlupy a peří na háčky, je to malý, blbě se to dělá ..... Ty seš myslím taky pěkný éro.
- Sobota 15. září 2007 ve 22:13® bubu
-
bubu>sežeň si DVD od Tomuchy,je tam pěkně popsaný skoro vše. Nebo v Kajmanovi má Tomáš seriál o vázání. DVD ti můžu poslat.
- Sobota 15. září 2007 ve 22:10® bubu
-
Kubajs> musíš pátrat po netu a určitě najdeš mnoho článků jak vázat. btw: nit jako nit-váže se pomocí bobiny
- Sobota 15. září 2007 ve 22:07® Kubajs
-
chtěl bych to mít jako velký koníček!a tělíčkové nitě se na mouchu navazují jak?
- Sobota 15. září 2007 ve 21:58® bubu
-
Kubajs>není to o tom kdo má kolik bobin. Já mám asi 5. Jak moc se tomu chceš věnovat? Pro začátek by ti mohly stačit dvě. Jedna na menší a jedna na větší špulku. Keramická vložka je myslím dobrá volba.
- Sobota 15. září 2007 ve 21:48® Kubajs
-
to nějak vyřeším a ještě jsem se chtěl zeptat kolik máte asi bobin?
- Sobota 15. září 2007 ve 21:16® regulus
-
Kubajs> Já to koupil v Cabelasu, byla tam tenkrát na to nějaká akce, tuším na 19 dolarů i s cestou, ale bez úprav se v tom moc dobře neváže, ujíždí to. Ten můj výtvor, to je made in co dům dal. Kus borové 8mm překližky, nožičky (jsou ze spodu) ze staré podložky pod myš, aby to nejezdilo po stole, ty boky je ohoblovaná střešní lať, pár dír, tyčky na cívky a držáky jsou z nerezovýho svařovacího drátu. Celý natřený bezbarvým lakem.
- Sobota 15. září 2007 ve 21:14® bubu
-
Kubajs> uděláš si to sám.Nějaký ten kousek dřeva doma najdeš,trochu šikovný ručičky a za pár hodin máš stolek
- Sobota 15. září 2007 ve 21:09® slon
-
regulus,lubka: díky za info
- Sobota 15. září 2007 ve 21:08® brčal
-
Přiznání i v prsačkách jse dá koupat je to fajn
- Sobota 15. září 2007 ve 21:07® brčal
-
Medvěd> jel jsem kolem v pátek a byla ok.Byly jsme jinde -mackem.Ráno vyrážíme na stejné místo-macek,marcel.
- Sobota 15. září 2007 ve 21:05® Kachna
-
Kubajs: milfa.cz ale nejsem si jistej, že je to to samí.
- Sobota 15. září 2007 ve 20:53® Kubajs
-
regule:kolik to stálo a kde se to dá sehnat moc se mi to líbí jeto nějaký převozný jo?
- Sobota 15. září 2007 ve 20:17® Medvěd
-
brčál:nevíš jak vypadá Rožnovka?Přemýšlím,kam zítra lipanit
- Sobota 15. září 2007 ve 20:07® Chose
-
brcal-taky dneska celkem kousali
- Sobota 15. září 2007 v 19:40® regulus
-
Kubajs> myslíš ten bordel na stole.
- Sobota 15. září 2007 v 19:40® brčal
-
Zapozoval kluk jeden
- Sobota 15. září 2007 v 18:58® Kubajs
-
no regule máš to moc pěkný takhle nějak si to představuju
- Sobota 15. září 2007 v 18:44® regulus
-
Kubajs> no netroufám si tomu říkat že vážu, spíš motám chlupatý háčky.
Já ti přes toto nijak zvlášť neporadím, vím o tom skoro takový houby jako ty. Svěráček mám jakejsi indickej, ale má namotaný málo muchohodin, tak nevím, jestli je dobrej nebo ne. Koupil jsem takovou soupravu, původně to vypadalo takhle, ale kapinku jsem si to upravil.