Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 15. září 2007 v 18:26® Kubajs
Kubajs

jasně a ty taky vážeš?co máš za svěráček?

Sobota 15. září 2007 v 18:06® regulus
regulus

Kubajs> JEŽIŠMARJÁ ty seš taky člen. :-D :-D :-D

Člověče, já nevím, já to práskl jen tak od boku, je to na víc jak 20, to vím 100%, prostě se to nedá spočítat.

Sobota 15. září 2007 v 17:48® Kubajs
Kubajs

regulus:takovej pytlíček je až na sto much tak to si jich koupim třeba sto a mám na 10000mušek to jde jdu do vázání akorát newim kdy to nakoupim

Sobota 15. září 2007 v 16:27® regulus
regulus

slon> Zkušenost s tou bundou nemám, ale SIMMS prý patří mezi nejlepší, ale taky není zrovna levnej, takže asi jistota, že bunda bude kvalitní. Pokud se materiálu týká, tak je to z třívrstvýho GoreTexu, tzn., neprofoukne, nepromokne, větrá. Myslím, že něco podobnýho pod 6 tisíc neseženeš.

Sobota 15. září 2007 ve 14:10@ ???

slon: zkus kontaktovat autora tohoto článku. www.monfish.com

Sobota 15. září 2007 v 10:37® Shadowhunter
Shadowhunter

regulus> diky za vycerpavajici info… fotku si hodim do mobilu a zeptam se rovnou v galanerii jestli maji tady to…:-D

Sobota 15. září 2007 ve 2:52® regulus
regulus

Shadowhunter> Hlavně po mě nechtěj něco radit, rozumím tomu jako koza petrželi. Kup si jakou barvu chceš Ty co sem si kupoval já jsou všechny stejný, ale je docela možný, že se to prodává i jako mix. Je to myslím ani ne za 10 kaček 20g. Korálky jsou skleněný, takže když trefíš šutr obvykle se rozbije, je možný, že se prodávají i plastový. Hlavně nakupuj rychle, páč chlap co se prohrabuje korálkama vypadá přinejmenším divně, baby tam na mě čučeli jako na magora. :-D Taky záleží co s tím chceš vázat, já to používám na takový chlupatý háčky :-)) myslím, že se tomu říká nymfy, prostě korálek a dabovaný kroužkovaný tělíčko. Hezký to není, proto se nehodlám ztrapňovat fotkou, ale ryby to žerou. To jestli koupíš korálky na číču, fakt nevím, ale myslím, že když nekoupíš nějakou kór ujetou barvu, tak se z toho nějaký byzarní vzor dá vytvořit. Jo a ještě jsem ti to vyfotil.

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13796.jpg
Sobota 15. září 2007 v 1:22® slon

Nemáte někdo zkušenost z touhle bundou?Je to SIMMS RiverTek Wading Jacket. Mám možnost jí koupit za dobrou cenu tak bych rád věděl jaká je.Dík

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13795.jpg
Sobota 15. září 2007 v 0:19® Shadowhunter
Shadowhunter

regulus> takze koupim perletove, teda jestli je tu sezenu ale snad jo…jinak to kupujes kazdou barvu zvlast nebo je mix? a je to sklenene nebo z plastu? At nekoupim nejake na cicu a budu si z nich tam max. udelat nejaky naramek :-D

Pátek 14. září 2007 ve 23:57® regulus
regulus

bubu> jen mě je divný, že se ta krabka nenašla. Loni když jsem odjížděl z Jestřabic jako poslední, tak jsem ještě stačil sklerotikům nafotit co tam zapoměli. Taky mezi tím byla jedna muchokrabka a byla nalezena majitelem u vody. www.chytej.cz

Pátek 14. září 2007 ve 23:28® bubu
bubu

regulus> joj,vidíš,já hlava děravá,špagátek!!!!

Pátek 14. září 2007 ve 23:02® regulus
regulus

bubu> a nedáš si říct, zase bez špagátku.:-D

Pátek 14. září 2007 ve 21:53® bubu
bubu

Tady foto. Moc se to teda nepovedlo ;-)

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13793.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img13794.jpg
Pátek 14. září 2007 ve 21:47® bubu
bubu

už jsem se smířil s tím,že krabka potracené na srazu je nenávratně v cizích rukou a doplňuji novou. Jen aby v řece po té spoušti nějaká ta rybka ostala.;-)

Pátek 14. září 2007 ve 21:07® regulus
regulus

Shadowhunter> nekupuju oranžový, ale perleťový, ale to je nepodstatný. Prodává se to v textilní galanterii, mají různý barvičky a velikosti, aspoň tam kde to já kupuju, to je balený v takovejch zkumavkách, netroufnu si odhadnout kolik jich tam je, asi stovky a cena je pár kaček.

Pátek 14. září 2007 ve 20:10® Shadowhunter
Shadowhunter

toulovec: aha diky skocim do te galanterie se poptat

Pátek 14. září 2007 v 19:02® toulovec
toulovec

Shadowhunter> musíš do švadlenky, textilní galanterie a do podobnejch obchodů, kam normální chlap ani nepáchne. Mimochodem se tam prodávaj knoflíky, zipy, nitě, jehly, záclony, látky a podobně..

nebo mrkni sem www.koralek-obchod.cz

Pátek 14. září 2007 v 18:03® Shadowhunter
Shadowhunter

kde se daji koupit takove ty oranzove koralky na mouchy…kde je kupujete bo v drogerce nejsou :-( daji se sehnat nekde v hrackarstve nebo v rybarstvi a jaka je cena? diky za info

Pátek 14. září 2007 v 15:23® pupak

. . . brodaky sou pro ceskeho muskare nahovno, protoze na vysychajicich potuckach nepotrebujes brodit, kdo si mysli, ze musi zabrodit vzdy, vsude a pri kazde prilezitosti tak je jantar co si ryby akorat vyplasi a pak rve ze ve vode nejsou ryby, nebo se ukaji u parezu chytanim poteru, notabene plahocit se v lete ve vedru v jakejkoliv brodakach je ocistec a utrpeni, tu horni Vltavu 1–2 za rok odstojis v jakekoliv srackach za par supu.

Pátek 14. září 2007 ve 12:42® toulovec
toulovec

Kosmik> broďáky jsou pro muškaře ne jednou z nejdůležitějších, ale tou nejdůležitější součástí. můžeš ušetřit na prutu, na oblečení, na navijáku, na čemkoliv, ale na kalhotech fakt nešetři, radši rok počkej a škudli jestli nemáš nazbyt a jdi do dejchacích membránových !!!! potvrdí ti to i zubaři ze stomatologické ko­mory

Pátek 14. září 2007 v 7:01® Axamith
Axamith

Kosmik : Na broďácích nešetři. Řekl bych, že je to jedna z nejdůležitějších částí výstroje muškaře. Když ti do nich leje, když kloužou, když se v nich neohneš, aniž by praskly . . . nemáš pohodu na rybaření. A taky jde o zdraví. Zkrátka zvaž, jestli ti stojí za to ušetřit pár stovek.

Čtvrtek 13. září 2007 ve 20:54® cormaxx
cormaxx

Kosmik: brčal má pravdu.Já mám taky nějaký takový.Stály asi 1250.Používám je jen na kaprařinu,takže jsou ve vodě pár minut a už se suší venku.Nikdy jsem je netahal domu mokrý,ani vlhký,vždy jsem je nechal proschnout a doma jsem je dával hned pověsit do kočarkárny…po necelym roce se na nich stejně udělaly puchýřky(reklamace neuznána) a teď po roce a půl do nich teče jak svi*a takže je používáme jen v nutných případech…9-)

Čtvrtek 13. září 2007 ve 20:36® brčal
brčal

Kosmik>ani jedny

Čtvrtek 13. září 2007 v 18:59® Kosmik

Zdarec, potřeboval bych poradit, které z těchto prsaček si mám koupit: DAM prsačky nylon/taslan 990,– Kč s DPH – Rybářské potřeby e-shop Lehké prsačky Albastar 1 131,– Kč s DPH – Rybářský-obchod.cz CORMORAN Nylonové kalhoty 1 157 Kč www.rybyrybkyrybicky.cz Jedná se mi především o materiál, jestli něco vydrží a jaké máte s nimi zkušenosti, kdyžtak upozornit na jejich vady. Dík moc.:-)

Čtvrtek 13. září 2007 v 9:47® MOK

Dědek> to me zajima, muzu te taky poprosit o kontakt na toho kachnobijce?

Čtvrtek 13. září 2007 v 5:42® Dědek
Dědek

rarach> máš to v osobce

Středa 12. září 2007 v 17:49@ ulcek

Rarach-před rokem jetě prodával.

Středa 12. září 2007 v 17:17® rarach

Dědek: A prodává CDC ten hodný pán ještě?

Středa 12. září 2007 v 16:26® Dědek
Dědek

toulovec> neuberu, škoda, že jsem si to nevyfotil. To co mám já je absolutně zanadbatelné oproti tomu, co měl na gauči :-O

Středa 12. září 2007 v 16:24® Dědek
Dědek

rarach> trefa do černého. Letos jich má oškubaných „jenom“ 2600, dřívějších letech jich měl údajně 2× tolik