Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 9. září 2007 ve 21:25® rarach
-
Jiris:
- Neděle 9. září 2007 ve 21:15® jiris
-
Ruda – tak ať Ti to není líto
- Neděle 9. září 2007 ve 21:10® Sander
-
rarach > a nebylo by nejrozumnější je nenasazovat vůbec? No jo, už mlčim…
- Neděle 9. září 2007 ve 21:08® rarach
-
Jiris: Přesně tak bych si to také představoval, leč asi to bude tím, že jsem ho chytil na místě, kde je hodně světlé dno. Nevím, ale to víš, že mne to trochu mrzí. Sander: Kdyby tady bylo víc peněz, asi by to bylo taky tak, proti tomu pár rozumných nic nezmůže.
- Neděle 9. září 2007 ve 21:04® Sander
-
rarach > áha. Tohle by se u nás asi neujalo. Rybáři už jsou na ty jatka natěšeni už od večera, dřepí pod jezem u stolku, řvou a chlastaj, ráno se jakštakš proberou a vystojí si frontu na ty své tři kousky. Obávám se, že tohle by jakkoli silná násada PP nedokázala spravit
- Neděle 9. září 2007 ve 21:01® jiris
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Neděle 9. září 2007 ve 21:01® jiris
-
ruda – divna barva, u nas se (i ti stribrnaci) pokud jsou v reviru dele, zbarvi priblizne takto (rudej pruh). Ale jinak – paradní ploutve!
- Neděle 9. září 2007 ve 20:58® rarach
-
Sander: Nevím letos byla mírná zima,žádné velké průtoky. Keci jsou, ale Bobo říká že jsem dobře rostlej a ostatní jsou na tom podobně.
Na výtěžnost se kálí, jediný plán co se snažíme splnit, je dostatečně na podzim nasadit PO.Dneska jsem načapal nějaká máčo s rotačkou, vynadal jsem mu do zmrdů, víc dělat nemohu. Pro všechny domácí, má modrou hondu CRV první generace.
- Neděle 9. září 2007 ve 20:58® jiris
-
Chose – wole, priste ti nepujčím ani kremovy banjo a čirou nahodou nemas ho jeste u sebe?
- Neděle 9. září 2007 ve 20:46® Sander
-
rarach > v tom případě máš pravdu. To nikdo nenadává, že je na jaře malá výtěžnost, nebo vám ten zbytek od podzimu jarní voda neodnese?
Neumím si představit, že by se tu po zahájení nekonal duhákodrom. Už tak je 60 povolenek v místní MO málo. - Neděle 9. září 2007 ve 20:42® rarach
-
42 cm, na jaře nevysazujeme.
- Neděle 9. září 2007 ve 20:41® Sander
-
rarach > ale ale…kolik měl?
- Neděle 9. září 2007 ve 20:40® rarach
-
Sander: nejméně rok, teoreticky i dva.
- Neděle 9. září 2007 ve 20:39® skwor
-
jiris> Dva twiny a zaubery, to je krásný pohled
- Neděle 9. září 2007 ve 20:35® Chose
-
jiris-moc s tou brašnou nemachruj,všichni dobře víme jak čestným stylem si se k ní prochytal
- Neděle 9. září 2007 ve 20:34® brčal
-
rarach pěkná rybka. Dneska skalda dvě ryby na břehu čtiři puštěné ještě ve vodě
fotky pozdějc až dorazí od kolegy
- Neděle 9. září 2007 ve 20:32® Sander
-
rarach > detail být nemusel, poznáme fišku co strávila pět měsíců v levíru :o) Pěkně dlouhá
- Neděle 9. září 2007 ve 20:03® jiris
-
Jindra – dik, uz jsou zabydleny
- Neděle 9. září 2007 v 19:42® rarach
-
Zdravím všechny účastníky srazu, bohužel jsem musel v pátek v noci nuceně odjet, přesto díky za pěkně prokecanej večer. Dnes jsem ukecal toto duhové aklimatizované monstrum monstrum, 10 minut tvrdé práce, já su tak sčasné.
- Neděle 9. září 2007 v 1:21® brčal
-
takže veřejně jsem to předělal na www.ubrcala.com/eshop Stráveno 90 hod čistého času doufám že se to dá a bude líbit
- Sobota 8. září 2007 ve 21:51® Cudla
-
Prosím ,kdo má obrázek kde má kachna CDC peří,není to pro mně ,ale potřeboval bych to jako odkaz kolegovi,aby se na to mrk a peří mi poslal.Čínský kačky kdo ho už používal?
- Sobota 8. září 2007 ve 21:28® Shadowhunter
-
Firetiger: jj ta muska je z te bible…
brčal: tady tu potvoru taky vazu, to telicko delam z toho boddy quill. Az jednou pojedu k tobe zase pro nejaky material nebo hacky tak ten sveracek vezmu a uvidis co to je za potvoru ze v tom nejde uchytit maly hacek tak aby se nehnul
Buko: nite nemam
ale casem je asi koupim az koupim sirokou bobbinu. jinak laky mam a zatim spokojenost akorat budu muset ten jeden naredit bo uz tam mam velke kampky ze uz nejsou takove malinke jak byli ze zacatku. a tu mouchu taky mam, uz jsem na ni chytil jednoho maleho potoka
jinak presne tak ucim se prvni uvazat neco na vetsi a kdyz uz to jde tak prechazim na mensi…viz jepicky a chrostiky…ted se prave chystam na vazat nejake parachuty.
- Sobota 8. září 2007 ve 20:09® brčal
-
Osobně preferuji klasiku shadotuner. Bukova finta je taky dobrá. Jenomže klasika je supr
- Sobota 8. září 2007 v 18:04® Firetiger
-
Shadowhunter> předpokládám, že fotku máš vykradenou z Peter Gathercole's fly tying Bible; Peter specificky píše že to je imitace chrostíka. Což Ti docela hezky vymezuje dobu, kdy to bude jako imitace fungovat. Chrostíka létat viděti = klinkhammerku na návazec vázati
Hezké čtení o této mušce z pera samotného Hanse van Klinkena najdeš zde : www.danica.com
- Sobota 8. září 2007 v 18:01® Buko
-
Shadowhunter>brčal: a jak to mam uvazat jako brčko?? Moje nitě máš, laky taky a pokud si vzpomínám, tak jsem Ti nechal i vzor quill mušky. Brčál ví o čem mluví.Uč se na větším háčku a pak jdi do menších. Mázneš nit fixkou a máš třeba Olive quill a pod… to jsme si ale říkali.
- Sobota 8. září 2007 v 16:21® brčal
-
Shadowhunter>jenom s pike můžu souhlasit a osobně jsem je tobě dával jenom jsi to nechtěl ten háček že prý je malý
- Sobota 8. září 2007 v 15:21® Pike007
-
Shadow: Srandu si nedelam. Na podzim to muze pekne imitovat v olivove, sede a hnede barve rozence jepicek, treba i pakomaru. A cerna barva v techto malych velikostech je uplne univerzalni
- Sobota 8. září 2007 ve 12:25® Shadowhunter
-
brčal: a jak to mam uvazat jako brčko???
- Sobota 8. září 2007 ve 12:13® Shadowhunter
-
a to telicko mam uvazat z kralika nebo muzu i nejaky umely dabbing…co na to bude nejlepsi…na tom obrazku to vypada jako ze by to mohl byt kralik
- Sobota 8. září 2007 ve 12:08® Shadowhunter
-
Pike007: si delas srandu ne? 18,20,22??? Ted na podzim na lipany by to nemuselo byt spatne ale takove hacky ani nemam…nej. mam 18-ku ale prvi to zkusim uvazat na 12-ku blesivcovy…bo v popisu jak se ta moucha vaze tam to raminko hacku ohnou klestema…