Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 3. září 2007 ve 21:26® Zauwi
-
foto pro náladu:)
- Pondělí 3. září 2007 ve 21:12® Zauwi
-
to kkarlos:jedna z lur na kterou chytám doopravdy všechno od ostroretek,tloušťů, prodnííků po lipany, pstruhy a štiky…ps štiky mi jí vždycky berou jen za krajíček takže jedinný ztráty much ,co mám jsou od pstruhů
, včera vyhráli na plný čáře..:(
- Pondělí 3. září 2007 ve 20:27® brčal
-
bubu> hends 347 BL ni
- Pondělí 3. září 2007 ve 20:25® bubu
-
brčal> Honzo,co jsou to za háčky? dík
- Pondělí 3. září 2007 v 19:49® brčal
-
no a ještě jsem zkoušel vázat tohle.Doufám že na to něco chytnu na Skaldě?
- Pondělí 3. září 2007 v 19:35® xxl
-
lidicky schanim nejaky mouchy suchy na zavody na berounku mohli by ste mi neco poradit nebo ukazat diky moc dopredu
- Pondělí 3. září 2007 v 17:33® Buko
-
brčal> Hendsi jsou kamarádi,lak mají taky dobrý. I přes to jsou ty Tvoje výtvory suprový…
- Pondělí 3. září 2007 v 17:29® Buko
-
Firetiger> Je dobrý, záleží na značce obyčejně to zbělá.Je to na bázi dimethylketonu
- Pondělí 3. září 2007 v 16:32® brčal
-
Firetiger,Buko-jj todle je obyč lak od Hends
.
A s určitostí se dá použít i buko lak na tělíčkaJinak streamr. jsou domluveny tak dej vědět
- Pondělí 3. září 2007 v 16:06® Firetiger
-
Buko, jak velkou chybu dělám, když místo Super body finish-e ukradnu své milované bezbarvý lak na nehty? Do roka vážu tak dvacet pakošů, tak to krapet šidím…
- Pondělí 3. září 2007 v 15:03® Buko
-
Shadowhunter> Na vázání ti stačí hlavičkový lak. Když se podíváš na ty luxusní epoxipakoše od Brčála, tak na to použiješ Super body finish. Pakoška nemusíš točit v kombajnu aby jsi měl romnoměrně nanesený epoxid.Je to lakováním hotové za asi 10 minut. Záleží kolik vrstev laku použiješ.
Shadowhunter>
- Pondělí 3. září 2007 ve 13:42® modrak
-
Dědek> Mě se SC taky posouvá, nějak jsme ve zkušebně vypadly z pořadníku.
- Pondělí 3. září 2007 ve 13:34® Dědek
-
modrak> dodávka se posouvá o týden, zatím to schne a nechce je sáčkovat.
- Pondělí 3. září 2007 v 11:45® Shadowhunter
-
Tomucha: aha to asi bude tim ze to telicko kdyz vazu prubezne nelakuji…pak se mi prave borti ta nit u te hlevicky a nevypada to moc pekne…sjizti to pak cele dolu a nedej boze kdyz pak chytnu na takovou mouchu rybu
to je pak cele v haji…to same mi dela i kdyz vazu zadecek z telickove nite…takze budu priste lakovat, diky za info…jinak jaky ten buko lak mam na to pouzivat ten „super body finish“???
brcal: pekny potvory…taky jsem vcera vazal, ale chrostiky, ale davat je tu asi nebudu
jedine snad ze by jste se chteli zasmat
ale zase na druhou stranu mi to ryby zerou docela dost
- Pondělí 3. září 2007 v 11:06® Firetiger
-
Modrak> hrouzek potěší, ale trumfni tohle
Moucha je osmnáctka, rybu bych šacoval tak na desítku streamera.
- Pondělí 3. září 2007 v 10:04® brčal
-
Hm taky něco přidám vázal jsem to po čtyřech letech tak omluvte kvalitu.
- Pondělí 3. září 2007 v 9:52® modrak
-
Pupak : Nařezáno. Budeš v tom mít dub, buk, jasan, osiku, jabloň, švestku, modřín a borovici, vše cca 33×33. Snad z toho něco vybereš. Jestli to vyjde, ještě mám spadeno na hrušku a tis.
- Pondělí 3. září 2007 v 9:44® modrak
-
Fire: Máš konkurenci. Postrach potěru II řádil v pátek na Vejmole. Nicméně, musím uznat, že hrouzek na viva pakomára celkem překvapil.
- Pondělí 3. září 2007 v 8:31® Tomucha
-
Shadow – ale ne není složitá, no musí to mít oboustranej konus. a říkám hlavně lakovat v průběhu aby ti ta nit neklouzala. 5 jich pokazíš a šestá je jak ze žurnálu
- Neděle 2. září 2007 ve 23:48® Shadowhunter
-
Tomucha: moc slozity
ale vypada to dobre…nerad tvaruji telicka z nite…vzdycky mam ten konec u hlavy nejaky divny
- Neděle 2. září 2007 ve 23:36® Tomucha
-
shadow – je to podpotaný olovem, potom tělíčko z nitě a nahoře je hřbítek z pírka. potom to celý obtočíš tenkým bodyglassem. Chce si to nacvičit a hlavně laky od buka.
- Neděle 2. září 2007 ve 23:20® kkarlos
-
Tomucha> neměl by jsi pro mě nějaký fotečky nymfiček..?
:-'
- Neděle 2. září 2007 ve 23:13® Shadowhunter
-
Tomucha z ceho je to telicko???? na te druhe od vrchu. Vypada velice zajimave to telicko
- Neděle 2. září 2007 ve 22:49® Tomucha
-
Ta spodní je docela mazec, pěkně jsem na to zachytal potčmeny. Potíž je jen v tom že je celkem pracná
- Neděle 2. září 2007 ve 22:48® Tomucha
-
Ta spodní je docela mazec, pěkně jsem na to zachytal potčmeny. Potíž je jen v tom že je celkem pracná
- Neděle 2. září 2007 ve 22:26® Tomucha
-
tak tady ještě něco přihodím
- Neděle 2. září 2007 ve 21:35@ ???
-
Tomucha:Takový umělecký díla by mi bylo líto namočit do vody
- Neděle 2. září 2007 ve 21:15® Tomucha
-
tady jsou slíbený mušky
- Neděle 2. září 2007 ve 20:32® regulus
-
fikus> to jo, pěkný sou, taky se mě líbí, de vo to, jestli se budou líbit i rybám.
Není to ovšem variabilní, když něco vorveš tak si to musíš objednat, v malým množství se to prodraží. Taky sem si myslel, že by mě nějaký motání chlupatejch háčků mohlo políbit …, že si to raděj koupím od někoho kdo to umí. Opak se ale stal pravdou a kupodivu ty moje hrůzy rybám celkem chutnají i když si někdy nejsu jistej, jestli se toho spíš neleknou.
- Neděle 2. září 2007 v 19:39® fikus
-
regulus> mušky z toho odkazu jsou moc pěkné. Všechny vázané s tělíčkem mimo háček, za ty ceny asi nechám vázání v koutě…