Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 2. září 2007 v 17:50® regulus
-
Tomucha> tak to by mě zajímalo, proč je to bílá můra, když vlastně bílá není, že by blbej překlad???
- Neděle 2. září 2007 v 17:42® Shadowhunter
-
Smile: aha tak to diky za info o tom zakazu chytani, doufam ze ty cedule neprehledu a nebo jeste lip doufam ze se mnou pojede brcal
- Neděle 2. září 2007 v 15:50® Tomucha
-
karlos – ted to fotím tak večer jak to postahuju a roztřídím
- Neděle 2. září 2007 v 15:47® brčal
-
Shadowhunter> jj možno.
- Neděle 2. září 2007 v 15:42@ ???
-
Shadowhunter:Přímo v Rožnově je sice hodně ryb,hlavně lipanů,ale po dvaceti minutách chytání na mě čumělo 10 lidí s fotákama…Jo a dej si bacha,jsou tam asi 3 úseky (od splavu ke splavu,blbě značený) kde se nesmí chytat,takže až Ti spadne druhá padesátka,tak jdi radši o splav dál
..Poznáš to i tak,že jim tam turisti hážou z mostu rohlíky
… P.S-Lipani hodně dobře reagujou na přírodní zaječí ouška
- Neděle 2. září 2007 v 15:05® kkarlos
-
Tomucha> pěkný, ještě něco přihoď ať se můžem pokochat..:)
- Neděle 2. září 2007 ve 14:54® Tomucha
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Neděle 2. září 2007 ve 13:56® regulus
-
4all – nemáte někdo fotečku wtite moth, toto asi vono nebude, vydadlo mě to z google, že???
- Neděle 2. září 2007 ve 12:29® Shadowhunter
-
brčal: ja tam chtel jet ale mohl jsem si vybirat…pristi tyden pojedu to skusit do roznova…nejel by si taky?
- Neděle 2. září 2007 v 11:36® brčal
-
Shadowhunter> hm tam to není špatné.Měl jsi jít radši do Rožnova.Páva napíšu jak příjde.
- Neděle 2. září 2007 v 1:05® Shrek23
-
Kráska k pohledání a nebo zakletá princezna??????
- Sobota 1. září 2007 ve 23:46® Shadowhunter
-
jo a jakou barvu nite mam pouzit kdyz ten material ve vode se stava prusvitnym…cervenou nit? kdyz ruzova se neprodava :-/ nebo uplne nejakou jinou barvu…diky
- Sobota 1. září 2007 ve 23:40® Shadowhunter
-
jo chtel jsem se zepat, kdyz budu vazat jepici s ruzovym telickem jaky mam dat barvy stety? nevim ale ruzoveho kohouta jsem prodavat nevidel a nevim jestli bych ho koupil jen kvuli par stetum na mouchu co mozna nebude chytat…
- Sobota 1. září 2007 ve 22:50® mastan
-
tak to vypadá když to jede
- Sobota 1. září 2007 ve 20:15® Shadowhunter
-
Tomucha…no chytacka??? aspon jsem zkouknul jak vypada becva…celkem si mi ta reka libi nebo alespon ten usek…dobre se mi tam brodilo, dobre dno ale priste pojedu asi na jine misto…par rybek jsem chytil takze spokojenost jen na ten cas chytani…hodka je malo
…chtelo by tam jet s nekym kdo tu vodu alespon trosicku malicko zna
- Sobota 1. září 2007 v 18:22® Tomucha
-
Shadow – takže to byla taková totální chytačka?
- Sobota 1. září 2007 ve 14:36® Shadowhunter
-
brčal: tak jsem z pet…chtal jsem na zacatku horni becvy…nakonec jsem zabrodil a voda totalne ledova
ale chytal jsem tak max hodku bo pak nas vyhnal totalni lijak…
Prisli ti uz ty pera z pava???
- Sobota 1. září 2007 v 11:49® regulus
-
mdx> díky
- Sobota 1. září 2007 v 8:32® Shadowhunter
-
brčal: diky tak ja vyrazim. tak uvidime jestli neco chytnu jeste jsem na becve nikdy nechytal …tak doufam ze dostanu tigra
- Sobota 1. září 2007 v 0:05® brčal
-
Shadowhunter> Přímo v Rožnovš.Začni u Eroplánu pod mostem směrem po proudu doulů,
- Pátek 31. srpna 2007 ve 20:56® bubu
-
Shadowhunter> podívat se na Vás dojdu,ale jestli mi zlobivé koleno dovolí do vody nevím
- Pátek 31. srpna 2007 ve 20:31® Shadowhunter
-
Brčal: neporadil by si mi plz nejake misto na Becve kde se da lovit ze brehu (napr. jako je Moravice v Brance nebo Hradci), popr. kde to neni moc proudnate a hluboke? zitra tam jede manzelka s tchyni na houby tak ze bych si sel na chvili zachytat ale nevim kam tam do kterych mist jet…at nehledam hodinu nejake misto kde se da chytat a pak nezbude moc casu na samotny lov
- Pátek 31. srpna 2007 v 17:22® Zauwi
-
já si o ní řikal hned po chatě, ale jaksi se na to zapomnělo…
- Pátek 31. srpna 2007 v 17:13® Kublaj
-
Zauwi> jaký konečně?…kdyby sis o ní řek dřív tak si jí měl dřív :P
- Pátek 31. srpna 2007 v 16:57® Zauwi
-
můj první siven na mouchu,konečně jsme dostal od Kublaje foto, tak se musím pochlubit:)
- Pátek 31. srpna 2007 v 15:37® pupak
-
Firetiger> stav se nekdy v dohledne dobe u me, mam u sebe jedno sedlo, co je uchycdeno nejen epoxydem ale sichr ma i hrebickem, presne tak jak sem ti rikal, ze to udelam u toho tvyho bambuse
- Pátek 31. srpna 2007 v 15:31® Firetiger
-
Modrák> přeber si to a domluvíme se, objednávat budu. Angláni jsou do much magoři a fetišisti + velikost ostrovního trhu umožňuje nabízet i naprosto ouchylné matroše. Můj favorit je oranžová lametka na líčka pakomárům ve čtyřech různých šířkách
mdx>můžu rovněž poprosit o ceník? Dík moc.
- Pátek 31. srpna 2007 ve 13:43® modrak
-
Dědek> Výhledově to v září vypadá na služební Vyškov, tak až budu vědět termín, domluvíme se.
Firetiger> Balíček dorazil, děkuji. Akorát je v tom katalogu příliš mnoho materiálů, co bych nezbytně potřeboval.
Asi budu muset udělat nějakou poštu.
mdx> Děkuji.
- Pátek 31. srpna 2007 ve 12:25® pupak
-
Buko – vratilo se mi to, mas asi plnou schranku, plac sem ti to sem . . .
- Pátek 31. srpna 2007 ve 12:07® Dědek
-
modrak> v pondělí bych si měl vyzvednout to cdc, ozvu se