Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 23. srpna 2007 v 15:50® Zauwi
-
to modrák:
- Čtvrtek 23. srpna 2007 v 15:40® modrak
-
Zauwi> Desinfekce, prášky, obvazy náplasti, neopreny, dejcháče, lékárničky …
Bóže, to jsou dneska lidi. Pořádný hardcore purista má brodit naostro až do zámrazu, rány si vydesinfikovat vlastní močí a pak si je obvázat lopuchovým listem, případně si příslušnou končetinu zaškrtit houžví vyrobenou pomocí vlastního chrupu.
rarach> Už jsi namočil ten můj vynález?
- Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 14:09® Zauwi
-
to rarach:desifekce,náplasti,nějak obvaz,prášky+ ještě něco ,co ani nevim na co to je…= pro mě lékárnička..už jsem jí párkrát využil…nevim,co je na tom k pobavení,když lezeš po skálách a všude možně, tak se to občas hodí (každopádně to unese každej)… dejcháče bych chtěl,ale nemám na ně…snad příští rok
- Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 13:40® rarach
-
Zauwi: To jsi mne opravdu pobavil – lékarničku. Kde máš obvazy a dlahy? Také chodím hodně pod přehrady a v dejcháčích je mi fakt líp a to není dogma, to je fakt.
- Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 13:39® Zauwi
-
ok už se těšim..taky bych něco umotal..třeba se k tomu dostanu
- Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 13:37® Kublaj
-
Zauwi> to nepujde ptz musim vypnout komp když vážu na druhé straně bytu
ale pak ti pošlu celkový vysledek
- Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 13:35® Zauwi
-
to Kublaj:ok pravidělně mě zásobuj fotkama toho co jsi umotal, at mám přehled
- Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 13:35® Kublaj
-
Zauwi> já myslim že moc ne
no nic jdu vázat ať mám co trhat
- Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 13:34® Zauwi
-
to Kublaj:to vim,ale nechtěl jsem kazit tvojí muškařskou pověst
, jinak v sobotu očekuju jestli jsi v tom lovu veverek,potkanů a všelijaký jiný suchozemský havěti udělal nějakej pokrok:)
- Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 13:31® regulus
-
jiris> fakt, to mě nenapadlo, myslel jsem, že třeba kvůli bouřce a tak.
- Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 13:30® Kublaj
-
Zauwi> wups tak sorry ale už to vědí
ale přiznávám že veverky s oblibou lapám taky i když ne naschvál
a občas i potkany v pobřežním porostu . To by jsi mohl vědět jaké s tim mám skušenosti a hlavně s tím porostem
- Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 13:27® jiris
-
regulus / vznika ti na zadech magneticke pole.
- Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 13:25® Zauwi
-
to Kublaj:
tohle ale nikdo neměl vědět
- Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 13:23® Zauwi
-
tady je ten potok
- Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 13:23® regulus
-
rarach> malej dotázek, čím je kovovej podběrák nebezpečnej, jinak všecko vostatní chápu, tvoje názory na správně vytuněnýho hmyzolovce znám.
- Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 13:21® Kublaj
-
Zauwi : pěkně kecáš není co podebírat a co ty kvanta větví co věčně zdoláváš a nebo veverky
?
- Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 13:17® Zauwi
-
to rarach:kritiku beru,nemám prachy na to abych se mohl u vody producírovat v hadrech na ryby za X tisíc, neopreny jsou good, když je zima a to docela byla protože to byla voda ze dna přehrady, btw ta torna není na ryby bo je pouštim,mám v ní žrádlo,pití a lékárničku:),podběrák neřešim,skoro ho nenosim…stejně není co podebírat…
- Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 13:05® Kublaj
-
Zauwi: tak a máš to rarach ti pěkne zkritizoval docela hustou fotku
- Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 12:28® rarach
-
Zauwi: krásná fotka, přes prsty není vidět na rybu
Desingově téměř všechno špatně, čepice- katastrofa, ta torna na ryby ani nemluvím, neopreny jsou dead, kovovej podběrák je nebezpečnej.
- Čtvrtek 23. srpna 2007 v 10:49® Zauwi
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Čtvrtek 23. srpna 2007 v 10:43® Zauwi
-
jedna pro pobavení:)
- Středa 22. srpna 2007 ve 23:55® kkarlos
-
brčal> co bych za ně dal…
já byl jak říkám jen na rybníce a to mi nic nebralo a ani mi to nebavilo tak když už asi tak budu chodit na MP řeku..
snad bude lepěí..
- Středa 22. srpna 2007 ve 23:36® Shadowhunter
-
ja byl dneska…bo jsem si uvazl nejake chrosty z materialu od Buka tak jsem to byl hned vyzkouset a otestovat…no buko floatant opravdu udrzi mouchy perfektne na vode az jsem byl prekvapeny…takze zitra vsechny potvory z cdc co mam namazu bokofloatantem
no chytal jsem se zamackanyma protihrotama a celkem dost malych ryb mi spadlo ale vsechny vetsi sem vytahl
takze pohoda…jinak nevim co delali ale asi kopali na chovnem pritoku asi regulace takze hodinu tekla voda cista a pak pul hodky kakao a hromada klacku takze to bylo temer nechytatelne
Brčal: no taky se mi to zda jako blbost…vem si trebas na Bxxxxxxxxx MP rybnik vali kazdorocne 1000 duhaku na zavody a ryby jim neutecou…no mozna proto ze se drive zmasi nez staci pomyslet na utek z rybnika
Myslim ze se jen vymlouvaji aby usetrili prachy a bobkarum co tam chytaj ti kaprici staci…ale zase takovy kapr z takove ciste vody to musi byt basta
Jinak v tom pripade by se mohla kazda MO vymlouvat ze sadit pstruhy je blbost kdyz jim utecou…tim myslim ze trebas sjedou nebo vyhanou proti proudu…to je to same…je to skoda bo takovy vzrostly jezerak na prute muze byt docela super vec
- Středa 22. srpna 2007 ve 23:08® brčal
-
kkarlos>a já jenom dvě parmy moc se jim nechtělo
- Středa 22. srpna 2007 ve 21:39® kkarlos
-
hh, tak jsem dneska vzal mušák a patentku a šel dělat vola bobkařům na MP rybníce, he a jen malej cejnek + spadlej okyš, hh, taky se vám to stává.?
podotýkám, už 2 dny předtím sem měl sny o 4 kilovym kaprovi na mušáku..
- Středa 22. srpna 2007 ve 14:18® brčal
-
macek co Edwars?
- Středa 22. srpna 2007 ve 12:00® macek
-
SH> BL = barbless, bezprotihrotový
- Středa 22. srpna 2007 v 11:19® brčal
-
Shadowhunter>s tím utíkáním je to blbost.Nic jim nemá kde co zdrhnout.Pod přehradou je to 20 km usek pstruhový a nad přehradou je to chovný a do vypuštění přehrady tam pstruzi byli a ted tam nejdou vysadit
- Středa 22. srpna 2007 v 10:32® Shadowhunter
-
brčal: to bl to jsou blesivcove hacky? no myslim ze maji strach ze by si jim rekl jak to udelat s tema pstruhama na tom rybniku tak by museli tam nasadit nejake pstruhy ale je to skoda kdyz to je pstruhova prehrada ze tam zadne los. ryby nesadi aspon duhaky a siveny by tam mohli nasadit ty by jim utect nemuseli. Ale to ne oni tam radeji nahazeji kapry a tim to pro ne hasen…
- Středa 22. srpna 2007 v 9:59® brčal
-
Shadowhunter> používám na vše stejné 404 bl a vel 16,18,20 a meil nic