Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 21. srpna 2007 ve 22:48® Shadowhunter
Shadowhunter

brčal: umis dabbovat z volne ruky? a nemas nahodou nejake BL hacky na chrostiky?

Úterý 21. srpna 2007 ve 21:50® Zauwi
Zauwi

to Sami: není zač:)

Úterý 21. srpna 2007 v 17:49® SAMI

Zauwi-díky za tip, určitě vyskouším:-)

Úterý 21. srpna 2007 v 9:47® rarach

Modrák: Tak smekám pane, to jsem tedy vůbec nečekal, pokud mi dnes vše vyjde podle předpokladů, půjde také do vody:-) .

Úterý 21. srpna 2007 v 0:06® Shadowhunter
Shadowhunter

brčal se k tomu nebude vyjadrovat protoze taky ceka mejlika :-)) ze? :-93; uz ti prislo pozvani??? Firetiger: no az se me lipan zepta co mam pro nej dobreho za mouchu v krabce tak mu asi odpovim jen tadu tuhle tu :-P mam na lipany pouze jeden vzor jepicky ve 3 barevnych kombinacich a ruznych velikostech jen asi budu muset dat na radu brčala a koupit i ty 20-ky hacky 8-( no uvidime snad nebudou moc vybiravi a budou zrat prave ty moje muchny :-D Spis ted budu vazat nejake ty montany na vysane duhaky az se sypnou do vody tak at je mam na co chytat…jen doufam ze letos nejakeho toho duhaka na podzim chytnu…loni jsem chytil jen jednoho =-|

Pondělí 20. srpna 2007 ve 23:02® Firetiger
Firetiger

No, zkusím trošku změnit téma: jak tento podzim odpovíte, až se lipan zeptá co máte navázáno? Zde malá jepuška :-)

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13461.jpg
Pondělí 20. srpna 2007 ve 22:41® brčal
brčal

fikus-k tomu se nebudu vyjadřovat :-))

Pondělí 20. srpna 2007 ve 22:03® Zauwi
Zauwi

to Sami: z tvého dotazu soudim,že si s výběrem nechceš moc lámat hlavu, ale myslim že na hobby-g.cz Maj docela pěknej set: šnura,naviják,prut za 1800. Pro začátek na zkoušku to podle mě stačí, a pokud tě to nechytne tak to nebude tak drahý..a pokud tě to chytne, tak si další rok koupíš něco better:)

Pondělí 20. srpna 2007 ve 21:02® fikus
fikus

přišel mi jeden zajímavý mail:

Dobrý den. Dnes, 12.7. odvysílala TV Nova ve zpravodajství velmi zkreslenou informaci o údajném rasistickém výroku paní starostky MO Mariánské Hory. Protože v inkriminované lokalitě „Bedřiška“ mám už /teprve/ 2 měsíce domek a vím o čem paní starostka mluví, velmi mě pobouřila vaše jednostraná reportáž, kde jste nedali prostor nikomu jinému než zastáncům cikánů a cikánských iniciativ. Konkrétně cikáni, kteří se k případu vyjadřovali, jsou mí sousedé, takže mohu zodpovědně říct, že kdybyste na tomto místě s těmito lidmi strávili jen jeden měsíc, měli byste naprosto stejný názor jako paní starostka. Protože ti, kterých se tento výrok týkal jsou zloději, neplatiči, asociálové a  paraziti společnosti. Vím o čem mluvím. Konkrétně lidé co se vyjadřovali ve zpravodajském příspěvku:

1. Nepracují
  2. Na černo jsou připojeni na el.vedení
  3. Ze své vlastní střechy /obecní/ si kradou okapy, svody, a část plechů

střechy a vozí do sběru. 4. Rozebrali většinu vlastního plotu do sběru 5. Jejich děti mi zapálili kůlnu 6. Jen tak pro radost pořezali v okolí několik velkých stromů 7. Vystříhali díru do mého plotu /asi aby se jim lépe kradlo 8. Oficiálně bydlí v domku 2 lidé, ale ve skutečnosti 12 9. Totálně devastují své domy, vybourávají i nosné zdi 10. Děti nechodí do školy, jen sporadicky když má přijít sociálka 11. Berou větší sociálku než si slušný člověk vydělá prací 12. Děti /i 6ti leté/ oslovují svou matku „ty kurvo zajebaná“ rodiče jim láskyplně vrací „ty zmrde já tě zabiju“. Atd… 13. Občas se se sousedy na ulici pobijí, posekají mačetama 14. Na své /obecní/ zahradě zakopávají odpadky pod zem, takže je pozemek kontaminovaný kdoví čím… Není týden aby se mi ze zahrady neztratilo co je
z kovu. Zmizí okap, dám nový a za pár dnů zas není… 15. Úřednice na úřadě titulují „ty pičo“ Atd, atd… je toho ještě hodně… To platí na většinu cikánů v této kolonii. A já mám už plné zuby protěžování těchto příživníků, rozdávání obecního majetku, tolerování zlodějny, asociálního chování a výchovy jejich děcek z kterých rostou zas jen asociálové, příživníci a zloději… Jak je možné že v právním státě některá skupina obyvatel má taková privilegia, takové výhody, může beztrestně dělat co je napadne. Normální bílé rodině by okamžitě vzali děti do ústavu… Garantuji Vám, že drtivá většina normálních lidí po zkušenosti s takovými individui by byla daleko méně zdrženlivá ve svých výrocích než paní starostka. Nejsem příznivcem žádné strany, politika mne nezajímá, ani výroky paní starostky.. Osobně jí neznám, ale jsem přesvědčen že nešlo o rasistické výroky, ale pragmatické, vycházející z konkrétní situace a  bezradnosti vůči této části obyvatelstva.. Pokud něco jen trochu zavání touto problematikou, stahují se politici do ulity, mlží, lezou cikánům do…aby se zalíbili protože co naplat jsou to taky voliči.. Hlavně neříct pravdu a to co si většina lidí myslí.. proto si vážím pana Čunka který dokázal říct pravdu..
A to jenn proto že má OSOBNÍ ZKUŠENOSTI které ostatním politikům chybí. Ale abych nebyl jen kritický, je tam i několik jednotlivců z řad cikánů kteří se snaží žít slušně.. Sice výjimky, ale jsou. A teď mne můžete žalovat nebo rovnou upálit za to že jsem řekl svůj názor a pravdu. Myslím že by tato problematika stála za zmapování pro pořad na vlastní oči. Protože téměř nikdo z běžných lidí ani netuší co všechno je možné, jaké privilegia má tato část obyvatel, jak se kolem nich chodí po špičkách… To by Všem opravdu lezly oči z důlků.. Já osobně zvažuji kolem svého pozemku betonový plot s dráty pod bezpečným napětím jak se používá pro ochranu dobytka, protože si jak mezi dobytkem připadám. Otázka na závěr.. Jak může obec, svěřit majetek – rodinný domek /i když fiňák/ lidem kteří ho naprosto vybydlí, zdevastují, a co se dá, ještě odvezou do sběru… Co to je za hospodaření se svěřeným majetkem? Má vůbec toto někde ve světě obdoby?!? Nebo je to jen Česká specialitka, že na každého občana platí jiný metr? Normální člověk musí na domek vzít hypotéku, makat a splácet do konce života, ale cikán dostane domek jen tak a nemusí ani platit nájem… Je logické že si toho pak neváží.. Kocourkov..
A ještě jedna otázka. Cikáni mají své iniciativy a jsou organizace které hned straší žalobami a drží nad nimi ochranou ruku.. Ale kdo před nimi ochrání nás, obyčejné lidi, kteří nejsou menšina a musí na rozdíl od nich dodržovat zákony?????? Nevím co mi vadí více, jestli chování zmiňovaných občanů, nebo špatné zákony
a laxní, alibistický přístup státu a jeho úředníků…Vážená TV Novo, až zase budete dělat reportáž o čemkoli, hlavně o této problematice, prosím alespoň
o částečnou objektivitu a soudnost… Dejte možnost se vyjádřit všem.. Děkuji za pozornost a přeji pěkný den.

Petr Zajac – obyvatel cikánské kolonie

Kdo s pisatelem souhlasí, ať to rozešle dál. Informovat ostatní je to nejmenší, co pro řešení tohoto stavu můžeme udělat.

Pondělí 20. srpna 2007 v 19:21® SAMI

Prosím, doporučili bys te mi nějaké levné vybavení na muškařinu? Chtěl bych je totiž vyzkoušet. Chytal bych na malé řece převážně malé tlouště a štiky. Děkuji za tip.

Pondělí 20. srpna 2007 v 19:02® Ricci
Ricci

Iceman: možná se zeptám blbě, ale jak děláš hlavu u toho zonkera?

Pondělí 20. srpna 2007 v 15:48® Shrek
Shrek

rarach> sláváááááá,Ruda nabyl svéprávnosti :-))

Pondělí 20. srpna 2007 ve 13:07® rarach

Regulus: Samozřejmě mám, to mne vůbec nenapadlo, jsem LAMA. Už mám OP, právě jsem ho dostal.

Pondělí 20. srpna 2007 v 11:50® regulus
regulus

rarach> pas nemáš? Na to ti to taky dají.

Pondělí 20. srpna 2007 v 10:14® rarach

Modrák: Kua, jsem na to zapoměl, né. :-D

Pondělí 20. srpna 2007 v 9:47® iceman
iceman

Buko> To ti určo věřím, tolik much co ty snad nikdo nenavázal :-)

Pondělí 20. srpna 2007 v 9:26® modrak
modrak

rarach> Kua, kdyby jsi se zmínil, poslal bych to jako obyčejný dopis.

Pondělí 20. srpna 2007 v 8:51® Buko

ICE: To půjde, uvidíš. Taky mi to chvilku trvalo

Pondělí 20. srpna 2007 v 8:46® Vlackar
Vlackar

Čau všichni začínám muškařit na MIMOPSTRUHOVÉ vodě a zatim zkoušim jen streamer a ptám se jestli bude lepší sůchá moucha a kdyžtak jaký barvy streamrů jsou nej na štiku a bolena díky předem

Pondělí 20. srpna 2007 v 7:39® iceman
iceman

Buko> učím se, až se to naučím, tak bude bez zobáku :-D

Pondělí 20. srpna 2007 v 1:47® Buko

Ice: proč tam máš u očka háčku ten zobák. Zonkera nemám vyfoceného, takže rybkový streamer.Mrkni na to.Postup je stejný

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13457.jpg
Neděle 19. srpna 2007 ve 20:33® iceman
iceman

tak snad teď.

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13451.jpg
Neděle 19. srpna 2007 ve 20:32® iceman
iceman

Jedna inspirační :o)

Neděle 19. srpna 2007 ve 20:01® Firetiger
Firetiger

Jo, to znám. Když jsem na trojku prut dostal parmu padesátku (bylo to na pstruhovce a omylem) tak jsem ocenil investici do XLAčka s diskovou brzdou. Hukot jak sviňa.

Neděle 19. srpna 2007 v 19:33® brčal
brčal

Firetiger>jo malá dají se chytnout větší jenom mám vždy strach že to prut nevydrží (3)

Neděle 19. srpna 2007 v 17:43® Firetiger
Firetiger

Brčal> tomu říkáš malá ryba? Malá ryba vypadá takhle. A to jsem kvůli ní jel až na Šumavu :-)

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13446.jpg
Neděle 19. srpna 2007 v 16:49® brčal
brčal

Málo Pstruha a lipana mě znovu přivedlo ke krásnému chytání naši proudné a bojovné ryby.Při zaseknutí se prut ohne že vněm až praská a začíná tanec no prostě supr.I když byly menší furt to bylo supr. Pár foto.

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13443.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img13444.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img13445.jpg
Neděle 19. srpna 2007 ve 13:35® lucka
lucka

modrak>prosim te muzu se zeptat jak jsi udelal toho brouka na hacku.Jestly to teda neni tajemstvi.pap lucka

Neděle 19. srpna 2007 ve 12:18® Kublaj
Kublaj

Lubka: Ty máš green streama ?…stavěnýho nebo seriovýho?

Sobota 18. srpna 2007 ve 14:31® brčal
brčal

Nikdo vsicni na rybách jdu taky